Emule
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Valahol az emule oldalán van egy port-teszt, azt kellene kipróbálni akkor, amikor leáll az egész.
Egyébként az is lehet, hogy a szolgáltatód blokkolja a p2p-ket.
Végsõ esetben valami féregre / vírusra is gondolnék.
Más tippem nincs. 😊
De sajnos sem az ipfilter-es megoldás, sem a pach
( http://www.lvllord.de/?url=downloads&lang=en#4226patch )
nem oldotta meg a problemát <#falbav>#falbav>
( a pach alapból 10-rõl 50-re növeli a "current maxmimum concurrent half-opened connections"-t <#circling>#circling> ,esetleg adjak meg neki nagyobb értéket? )
<#help>#help>
Az is lehet, hogy olyan szerverhez csatlakozol induláskor, ami már filterezve van, mert mondjuk fake/IP-cím gyûjtõ.
Van még egy tippem (de ezt csak akkor próbáld, ha az elõzõek gyõdöt mondtak): az SP2 limitálja az egyidõben nyitva tartható kapcsolatok számát, ami pont az ilyen p2p eszközöknek nem túl jó. Van erre valahol egy dll-patch, valami olyasmit keress a guglival, hogy "emule xp sp2 connection limit patch".
Múlthéten újrahúztam a rendszert ( winxp sp2 ), és azóta:
Emule ( 0.47c ) indul ahogy kell ( ID-m magas, kad-hoz is kapcsolódik ), szépen kezdi a töltést, majd 10-15 perc után nemhogy a töltések is leállnak, de az addig összegyûjtött "szeletek" is eltûnnek, és amikor lefuttatom a portok tesztelését hibát jelez ( valami ollasmit ír, hogy:
" Testing IP: **************************
Starting TCP connection test...
TCP connection test failed because eMule rejected the connection.
It is possible that your IPFilter includes the IP of this server, making a connectiontest impossible.
Connection test finished. " <#conf>#conf>
... ( indulásnál még minden rendben volt...) Körülbelül 10-szer próbáltam, hogy megváltoztatom a portokat, az eredmény ugyanezvolt: indulásnál semmi probléma, majd 10-15 perc után megdeglik...
( kipróbáltam eztaz Xtreme modot, akkormeg kb ugyanannyit mûködött mintaz elõbb csak akkor egy: "emule crashed" -vagy mifene- hibaüzenettel szépen meghalt a program... utána újratelepítettem, de az eredmény ugyanez volt. )
Kerio tûzfalat használok (4.2.3), emule kifelé-befdelé engedélyezve, úgyhogy elméletileg az rendben vagyon / megha kiis kapcsolom a tûzfalat, a probéma még mindég fennál /, windows tûzfal kikapcsolva, ennek ellenére azért az emule-t azonis engedélyeztem.
Kábelmodemet használok az ipcímem pedig dinamikus ( haesetleg ennek van bármi közeis a dologhoz )/ ROUTER NINCS!! / )
vajh mi lehet a probléma? <#confused>#confused>
A segítséget elõre is köszönöm!
http://lery.freeblog.hu
#261: Igen, célszerû csak azt megosztani amit épp töltesz vagy hasonló dolgokat, mert akkor nagyobb valószínûséggel kapsz krediteket azokért azoktól akiktõl letöltesz.
Akkor az Incoming könyvtár tartalmát (ahova letölti ami kész) is át kell helyezni ugye?Mert azt automatikusan megosztja.
First you must go at the "Network Monitor" panel.
There you should click with the right button of the mouse and choose "Add rule"->"add"
at the new window that appear you should put the following rules:
1. Rule for TCP protocol
Action = Allow
Protocol = TCP
Direction = In
Source IP = Any
Destination IP = your IP address (you can also use "Any", if you are using a modem and not a router; by this you won't have to change the IP address every time you connect in to the Internet)
Source port = Any
Destination port = the port your eMule uses for the TCP connections
2. Rule for UDP protocol
Action = Allow
Protocol = UDP
Direction = In
Source IP = Any
Destination IP = your IP address (or "Any")
Source port = Any
Destination port =the port your eMule uses for the UDP connections
csak most comodo firewall-t használok, és egyszerûen képtelen vagyok beállítani rajta
Kad on, high id on ha jól sejtem
eD2K Network
Status: Connected
IP😛ort: 00.00.000.000:0000
ID: 0000000000
High ID
El is kezdett tölteni 7-8k-val kb 10. percig, azóta semmi. Felfelé megy rendületlenül.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az Xtreme tényleg jó, kb. fél éve tértem át rá, semmi bajom nincs vele.
ez a tokeletes kombinacio
Tehát gyakorlatilag az optimális keresés, letöltés elérésének érdekében, csak High ID kell, KADhoz kapcsolódás, és így a lehetõ legnagyobb hatásfokon fogok keresni illetve tölteni!? Nyuktázd kérlek.
Üdv
letoltheto innet
http://www.xtreme-mod.net/direct_download_mod.htm
masoljatok le az eredeti emule konyvtarat a biztosnsag kedveerert, majd irjatok felul vele az eredetit.
sokat segithet.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
2. Automatikus, nem kell foglalkoznod vele.
3. A KAD-nál nincs szerver, hanem közvetlen kapcsolatba kerülsz más KAD pontokkal (node). Haszna tkp. az, hogy ha felvetted a kapcsolatot valakivel, aki szintén KAD-on van, akkor a keresések nem a szerveren, hanem a Ti gépeiteken futnak le. A KAD-on nincsenek szerverek, minden node maga tartja nyilván, hogy kikkel beszélget, milyen keresések futottak át rajta, stb.. Ezáltal elméletileg (és többnyire gyakorlatilag is) gyorsabban lehet forrásokhoz jutni.
A "peer exchange" a források kicserélését jelenti, vagyis ha kapcsolatban állsz valakivel, aki ugyanazt keresi / tölti, akkor kölcsönösen átadjátok egymásnak azokat a forrásokat (peer-eket), amelyek nincsenek meg a másiknak (többnyire azért, mert a peer más szerveren van, és a kereséseid sem futnak be hozzá, mert "messze" (több csomópontnyira) van tõled), azért, hogy ne a szervereket kelljen végigkutatni további források után.
Nem rég raktam fel az eMule-t és lenne pár kérdésem a haszánlatával kapcsolatban. Nagyon Hálás lennék, ha tudásotok szerint válaszolnátok rá!
Elolvastam mindent amit írtatok róla, a legtöbbet meg is értettem.
Elöször is azt szeretném megkérdezni hogy ha Globális keresést alkalmazok akkor az mindenhol keres (Kiszolgáló, KAD, Web)?
Hogy tudom megosztani a folyamatban lévõ letöltéseimet, sehol sem találok ilyesféle opciót!?
Tudom, hogy elmagyaráztátok már, de még mindig nem jöttem rá, mi a funkciója ennek a KADnak. Olyan mintha egy kiszolgálóhoz kapcsolodnék? De mire jó, mi a funkciója, haszna?
(Illetve mi az a peer exchange?)
Szívesen fogadnék minden olyan tanácsot, ami a le-, feltöltések, keresések potimalizálását szolgálja!
Nagyon szépen Köszönöm mindenkinek, aki ídõt szakít és válaszol kérdéseimre!
Üdv:Gergõ
es hasznalj protocolo obfuscationt ( protokoll titkositast )
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
http://ocbmaurice.no-ip.org/pl/slist.pl/server.met?download/server-best.met beírtam a Server.met frissítése hivatkozásból mezõbe és most talál kb. 80 servert.
A napló azt írja:
Nem található érvényes kiszolgáló a kiszolgáló listában, amihez kapcsolódni lehetne.
Csak a Kad hálózat mûködik.
eMule v0.47c van fent és eddig jó volt.Nem állítgattam semmit.Miért csinálja?
erdemes csak azt visszaosztani amit toltesz. skat segithet.
esetleg xtreme mod ot hasznalni
Annyira nem ismerem az emulet de azt hiszem az is számít hány letölteni szándékozó verseng azokért a forrásokért.
Részek: 26, elérhetõ 26 (100%)
Források: 32, (Hasznos: 24, NNP: 8, A4AF:0)
Na, ez például napok óta egy bitet sem töltött le.... 😞
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Kb. fél éve használom az Emule-t. Eleinte semmi gondom nem volt vele. Kerestem, letöltésbe helyeztem, töltötte.
Mostanában (úgy kb. három hete) szinte bármit teszek a letöltési listába, csak nagyon nehezen akar nekifogni. Legtöbbször csak néhány percig tölti a fájlokat, majd abbahagyja. Az az érdekes, hogy az elérhetõség 100%, tehát a fájl teljes mértékben megtalálható, a letöltésem mégsem megy. Van olyan fájl ami már két hete 9% letöltöttégnél áll, miközben az elérhetõség 100%.
Mi lehet a gond?
Jöszi.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.