679
-
#559 És a felhasználónévről az [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1136583777&no=557]#557-ben [/URL]mit mondasz?Ha felülírom a fájlokat visszakapom vagy ha nem írtam fel mi volt korábban akkor ugrott? -
#558 Én sosem telepítem. Van bináris csomag, ami be van tömörítve kicsomagolom, és használom. -
#557 Puff ez angolul van.Nekem az nem megy.
A rendszert kellett ujra telepíteni és nem tudom mi volt a felhasználónevem.Ezekben a fájlokban valahol az is benne van?
clients.met
cryptkey.dat
known.met
known2.met
preferences.dat
preferences.ini
server.met
Szóval ha találomra megadok a telepítésnél valamit majd ezeket a fájlokat felülírom a régiekkel visszakapom a régi felhasználónevet?
1280/128kbps ADSL-em van.Az emulera telepítsek valami modot?Régen az xtreme mod volt fenn. -
tomo #556 http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&topic_id=104&rm=show_topic
es meg egy kis olvasnivalo, hogyan azmitja pontszamot (score) ami alapjan a sorban allokat rangsorolja -
tomo #555 http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=310
nem globalis. viszont 300kBps uploadnal mar 30-50 embernek toltesz fel egyszerre. -
#554 Az emule-nél ez a credit rendszer ugy működik,hogy ha sokat töltök fel mindegy kinek akkor kedvezőbb helyzetbe kerülök ha letöltenék mindegy kitől vagy ha konkrétan X-nek,Y-nak és Z-nek sokat töltöttem fel akkor csak náluk kerülök kedvező helyzetbe ha letöltenék? -
#553 ja belső..ehh -
tomo #552 mikros netek altalaban belso halon vannak. igy nem leszel high id, hacsak a szolgaltatod nem ad par portot neked.
leelenorizheted, parancssorban ipconfig /all paranccsal hogy rendes kulso ipd van e vagy belso.
belso ip altalaban 10.x.x.x vagy 192.168.x.x tartomany
szivas -
#551 ha ezt írja ki "Your 34157 port is not reachable." egy szervernél akkor milyen portot kell beírnom hogy jó legyen?
csak most jelentkezett a probléma amióta mikros netet használok, fix ip címmel.
help!
-
#550 bar ismetlesbe esek ide is irom: itt 18000 album van, XII szazadi arab zenetol, okori kis-azsiai zeneig http://www.eliteclasica.com/ -
#549 Köszönöm! -
#548 Ha klienst szeretnél frissíteni, vagy kliesnt változtatni, és ha azt szeretnéd, hogy a creditjeid, megosztásaid, és a beállításaid ne vesszenek el, akkor ezeket a fájlokat kell lementeni vahova, és a későbbiekben a helyükre tenni:
clients.met
cryptkey.dat (creditjeidet lekérő fájl)
known.met (megosztásaid)
known2.met (szintén megosztásaid)
preferences.dat (beállítások)
preferences.ini (beállításk)
server.met (szerver listád) -
endiboy #547 nem számit -
#546 Megtaláltam.Bár ezt nem te írtad de kiderül,hogy az én feltöltéseim aránya nem is nálam van hanem másoknál.
És az számít valamit,hogy az angol v0.49a-t vagy a magyar 0.48a-t teszem fel? -
tomo #545 egyszeruen az uj telepitovel ird felul a regit. vagy csinalj egy parancsikont a regihez. vagy a regi .exe filejat ird felul ujabb verzioval.
amugy vagy ebben vagy az edonkey2000 topikban irtam, hogy milyen fileokat kell atvinni. -
#544 Rendszert telepíteni kellett.Szeretném megint feltenni az emule-t.
Most mindegy,hogy az angol v0.49a-t vagy a magyar 0.48a-t teszem fel?Csak magyarul beszélek de keveset az angolból is megértek.Talán telepíteni tudnám az angolt is.
Ennél a programnál ugye számít én mennyit töltöttem fel és minélt többet annál jobban tudok letölteni?Az emule valahova elmentette,hogy eddig mennyit töltöttem fel?Ha megint telepítem akkor a régi könyvtárból valami fájlt bemásolhatok az újba amivel igazolom mennyit töltöttem fel? -
#543 Ehh! Kevered a szezont a fazonnal! -
thenight #542 Balintka:
Én tegnap futottam bele ebbe a problémába. Nekem se akar semmit megtalálni, nem tudom mi van vele.
Valakinek 5let? -
Balintka84 #541 HAli!
Meg tudná mondani valaki hogy miért nem megy a letöltés az emulémbe. Felfele megy a töltés de le semmi meg piros minden pedig legpopulárisabb zenéket akartam leszedni. Nemtom mitől de hirtelen megbolondult az egész. Először azt hittem azért van mert nem frissítettem :Sd e nem. Valaki valami ötlet? -
extrasecret #540 Hi! Lowid ügyben keresnék 1 TP-link routeres kolegát... megnyitottam a 3 portot, de még mindig jön a jelzés :( -
#539 nem
nincs mit -
#538 -
#537 -
mben #536 hi,nekem olyan emule kéne ami ps2 játékot megtud pc nyitni
lehetséges?
kösz!! -
endiboy #535 ez egy link, bepötyögöd a böngészőbe, majd ott a best servernel add to emule -
#534 Hova írjam be? -
endiboy #533 http://ed2k.2x4u.de/index.html -
#532 eMule v0.48a Xtreme 6.1 van fenn.Jó volt de egy ideig nem használtam.Most elővettem de amikor kapcsolódni szeretnék a kiszolgálólista üres marad.A napló azt írja piros betűkkel:Nem található érvényes kiszolgáló a kiszolgáló listában,amihez kapcsolódni lehetne. -
tomo #531 a pontokat a tobbi kliens tarolja, tehat igen.
viszont igyekezz megorizni az azonositoszamod ( ne telepitsd ujra a programot, inkabb mindig ird felul az uj verzio exejevel )
vagy olvasd el , hogy milyen fileokban tarolja a sajat infokat -
#530 köszi -
Johnny d #529
más:
ha kilépünk a programból, megmarad
e pont?
annak ellenére, hogy nem írja ki utánna... -
#528 Csak annyit írnak, hogy idő kell hozzá a fejlesztőknek, merthogy ők is emberek, meg hogy ha kijön a mod, senki se fogja elszalasztani. -
Johnny d #527
jaja, mivel ha ilyen sok a feltöltése vkinek, már
biztos, hogy belefut olyan feltöltőkbe, akiktől
kell vmi és akkor gyűlik a pont kölcsönösen -
tomo #526 friss tapasztalatom, hogy a 3-4 éves accountomat megtámogattam egy aktiv nettel, ami 200kByte korul tud feltolteni, es igy lefele is szagudanak a cuccok , 1-2 ora folyamatos mukodes utan 200-600 kByte korul.
tehat ugy tunik , tenyleg szamit mennyit tolt fel az ember es foleg milyen sebesseggel. es egyaltalan nem lassu ez a rendszer. -
Johnny d #525
18 forrás van elvileg (ez közben is változhat),
2 nyomja, ami meg még mellette
van ()-ben, annyi tölti is számodra, általában hasonlókkal
rendelkeznek fileok, ami kevés :( -
#524 a források oszlopban mit jelent a 2/18 ? -
#523 minden ződ de 2 napja nem tölt semmit le, csak fel :(
németből nem jó valaki ??? -
Johnny d #522
azt hogyan lehet megoldani, hogy annak
töltsek fel, aki-től lefelé is jön? -
#521 Akkor meg a zárójeles rész lép életbe. :)
-
#520 ződ minden :)