679
-
marcio mela #239 thx
http://ocbmaurice.no-ip.org/pl/slist.pl/server.met?download/server-best.met beírtam a Server.met frissítése hivatkozásból mezőbe és most talál kb. 80 servert. -
algopyrin #238 #229 & #230 -
marcio mela #237 Az eD2K Hálózat nem tud kapcsolodni.
A napló azt írja:
Nem található érvényes kiszolgáló a kiszolgáló listában, amihez kapcsolódni lehetne.
Csak a Kad hálózat működik.
eMule v0.47c van fent és eddig jó volt.Nem állítgattam semmit.Miért csinálja? -
tomo #236 tenyleg nem ismered es nem keves a forras.
erdemes csak azt visszaosztani amit toltesz. skat segithet.
esetleg xtreme mod ot hasznalni -
marcio mela #235 SZerintem 32 forrás nagyon kevés ha a fájl mérete 100 MB-okban mérhető.Ha egy 4MB-os zenéről van szó akkor lehet elég.
Annyira nem ismerem az emulet de azt hiszem az is számít hány letölteni szándékozó verseng azokért a forrásokért. -
#234 Pl.
Részek: 26, elérhető 26 (100%)
Források: 32, (Hasznos: 24, NNP: 8, A4AF:0)
Na, ez például napok óta egy bitet sem töltött le.... :( -
marcio mela #233 Az is fontos hány forrást lát. -
#232 Sziasztok!
Kb. fél éve használom az Emule-t. Eleinte semmi gondom nem volt vele. Kerestem, letöltésbe helyeztem, töltötte.
Mostanában (úgy kb. három hete) szinte bármit teszek a letöltési listába, csak nagyon nehezen akar nekifogni. Legtöbbször csak néhány percig tölti a fájlokat, majd abbahagyja. Az az érdekes, hogy az elérhetőség 100%, tehát a fájl teljes mértékben megtalálható, a letöltésem mégsem megy. Van olyan fájl ami már két hete 9% letöltöttégnél áll, miközben az elérhetőség 100%.
Mi lehet a gond?
Jöszi. -
marcio mela #231 Van egy file amit régóta töltök mert csak apránként jön.Néha hetekig se tölt le.Tegnap a 116MB-ból 110MB volt befejezve.Most nulla.Hova lett amit letöltött? -
tomo #230 meg nem art ha a halott szerverek kitorlese nem nem 1 elerhetetleneseg utan tortenik.... -
algopyrin #229 Frissítsd a szerverlistát innen: http://ed2k.2x4u.de/index.html vagy innen: http://ocbmaurice.no-ip.org/index.html. Tiltsd le a beállításokban a kiszolgálólista frissítését vagy csak induláskor frissítsen.
Pl ezt: http://ocbmaurice.no-ip.org/pl/slist.pl/server.met?download/server-best.met beírod a kiszolgáló ablakban a server.met frissítése hivatkozásból mezőbe és a Frissítésre kattintasz. Ha minden induláskor ellenőrizze, akkor Beállítások/Kiszolgálók/Kiszolgáló lista frissítése automatikusan induláskor elé pipa, Lista gombra kattints és írd be egy server.met elérési útvonalát, pl a fenti ocbmaurice.no-ip.org-osét. -
léry #228 hát nekem most megint "eltűnt".. minden donkey serverből kettő van, van két no3, no4, stb, de no2ből csak egy van, és amelyiket én szoktam használni, az most nincs meg. nem igazán értem én ezt.. ja, emule v0.47c kliensem van -
algopyrin #227 Ott van az, de pár napja vmi gond volt vele, eMule Morph XT 9.2-vel nem lehetett rajta keresni, a protokoll titkosítás hiányára panaszkodott, pedig a 9.x-es MorphXT-k eddig simán mentek, mivel ezek is az új eMule 0.47c-re épülnek, azaz benne van a protokoll titkosítás, most már jól működik.
Milyen klienst használsz? Ha régebbit, akkor frissíts az eMule 0.47c-re vagy egy erre épülő modra, mert a DonkeyServerek titkosított kapcsolatot igényelnek.
Ha törlődött a szerverlistádból, mert pl nem volt elérhető, akkor frissítsd a listát vagy add hozzá kézzel, itt a linkje: ed2k://|server|62.241.53.16|4242|/ -
léry #226 pár napja eltűnt a DonkeyServer No2. én "onnan" szoktam tölteni (az adja a legtöbb találatot). tudtok valami servert ami még hatékony? egyáltalán miért tűnt el a DS No2? -
#225 igen, mindent letörölt még a temp fileokat is, bár érdekes módon az a 2 gb amit a temp fájlok elfoglaltak nem szabadult fel, mindenesetre ráeresztettem egy file visszaállító progit, de nem találta meg a törölt temp fileokat
nem volt vírusos a telepítő anno a sourceforge-ról szedtem le..
az a sor már vagy egy éve az aláírásomban van és egyébként az a saját cd kulcsom, nem pedig valami vacak warez key -
#224 Kompletten törölt mindent, vagy csak a programot? Ha a letöltött temp fájlok még megvannak, akkor nincs, gond, tudja folytatni. Egyébként ilyet még nem hallottam, hogy a ZA törölt volna bármilyen emule-t. Hacsak nem valami fertőzött telepítővel raktad fel (mert van olyan is, sajnos).
Off:
Sztem az aláírásodat töröld, különben meg fognak b*szni érte...
-
#223 gg
zonealarm letörölte az emulet mert azt hitte hogy egy trojai szarság, pedig már 90%-nál járt a letöltésem, egy hetes várakozás a semmiért ... -
#222 A kereséskori források száma a szerverről jön, ami bizonyos időközönként frissíti magát. Ha már töltesz, a szerver nem sok dolgot csinál (a kliens kb. félóránként kér tőle új source listát), inkább a többi klienstől tudsz újabb forrásokat szerezni. A Kad-ot mindenképpen érdemes bekapcsolni, ez teljesen kikerüli a szervereket, és ilyen extra ritka anyagoknál többnyire több forrás van a Kad hálón, mint a szamáron. :)
Egyébként meg türelem. Ha nincs benne piros, le fog jönni. A mule/donkey hálóról (szinte) minden lejön, ha van legalább egy forrás hozzá - elegendő idő múlva. Ha fél évbe kerül, akkor fél év, de lejön, az tuti. Egy fél nap után én még bőven nem aggódnék, ez nagyjából normális állapot ilyen kevés forrásnál. Majd ha egy hónap múlva sem jön semmi, na akkor talán már igen. ;)
-
#221 ja és még egy kérdés az miért van hogy a keresésnál egy adott filehoz talál 10 forrást de ha beállítom letöltésre, ott már csak 2 forrást jelez -
#220 ha olyan 200 mb-os fileokat próbálok letölteni amelyekhez csak 3-5 forrás van (már fél napja sorban állok de eddig 1 byte se jött le) szerintetek, mennyi idő lessz letölteni? -
neogeo #219 Lejött!
Kösz a tippet algopyrin további 4 peer nevében is!
Dmtorrent2part rulez
Nobeldíjat a fejlesztőnek! :))) -
algopyrin #218 Nyilván azok a jó szerverek, amiken sok felhasználó van. A DonkeyServer 1-2 a két legjobb, de Kadon több embert érsz el, mit ezen a kettőn összesen. -
léry #217 ti melyik kiszolgálóra szoktatok csatlakozni? nekem a donkey2 vállt be, de lehet, hogy ti tudtok jobbat is.. -
neogeo #216 Kösz a gyors válaszokat!
A part-file felülírós dolgot én is próbáltam, de újrahash-elés után is 0 byte-ot jelzett a letöltésre.
Megpróbálom ezzel a dmtorrent2part-tal, remélem összejön..
Mégegyszer kösz mindkettőtöknek!
-
algopyrin #215 Megpróbálkozhatsz a dmtorrent2part-tal is, megadod neki a torrent fájlt és a félig letöltött fájlokhoz egyenként generál ed2k linket, part és part.met fájlt.
Link -
#214 Necces, de talán működik:
Indítsd el az emule-ban a keresett letöltést, de stopped állapotban. A lényeg, hogy létrehozza azt a part fájlt, amire szükséged van. Meg tudod nézni a Transfer ablakon a tulajdonságainál, hogy milyen sorszámot kapott (pl. 025.part, vagy ilyesmi). Kilépsz az emule-ból (le kell állítani, mert egyébként lock-olja a fájlokat), a kikeresett part fájl helyére bemásolod a torrentről már letöltöttet (a part neve ne változzon), aztán újraindítod az emule-t. Ha ritka nagy szerencse ér, akkor képes lesz felvenni, de inkább valószínű, hogy nem.
A másik megoldás az MLDonkey nevű kliens használata, ez ugyanis képes egyszerre torrentről és muléről is tölteni. Viszont elég macerás a beállítása, és sok szerverről tiltják is.
-
neogeo #213 Hello
Torrenttel töltök egy file-t,és elakadtam 98%-on, mert elfogytak a seederek. Emule-on megtaláltam ugyanazt a file-t. Megoldható valahogy, hogy Emule-lal töltsem le a maradékot? -
#212 Igen, felfelé annyi, amennyit a program magától kiókumál.
A mod-ok használata nem annyira rossz, én pl. Xtreme-t használok, ami elég elterjedt és ami a legfontosabb: nem hackelt, tehát nem tiltják sehol, megbízható, és van pár olyan extra funkciója, ami hasznos (pl. több temp használata, több / pontosabb statisztika, jobban testreszabható felület, belső protokoll optimalizációk, admin jogok eldobása induláskor, stb.).
Egyébként sztem mindenképpen érdemes 0.47c-re frissíteni, mert abban már megjelent a protocol obfuscation, azaz már lekódolja, elrejti a kommunikációt (elsősorban a szerverekkel).
-
#211 Aha. okés. Szóval amivel tölt azon nem tok változtatni...Annyi amennyi?
MODokat nem használok, teljesen felesleges szerintem. Amit meg megérné használni pl.(Ketamine) az leecher úgyis kitiltják. De szerintem átlagos felhasználónak bőven elég az alap progi. nekem 0.47a van a havernak 0.47c de ez semmit nem változtat a tényen akkor nem?
Annyival tölt amennyivel... -
#210 A friend slot nem jelent max. sávszélt, csak bizonyos előnyöket a várakozási idők csökkentésében, ill. a feltöltési idő megnövelésében. Léteznek upload-limiteres mod-ok, de azokat általában a többi kliens kitiltja pont azért, mert többnyire leech-re használják (pl. megad az user egy jó nagy globális upload limitet, hogy meglegyen a korlátozás nélküli letöltése, de ugyanakkor az egyes szálak upload-ját valami nagyon kicsi értékre veszi).
A mule automatikusan gazdálkodik a globális upload sávszéllel, attól függően, hogy hányan állnak sorba az általad megosztott cuccokért, a másik oldalon a kliensnek milyen képességei vannak, hány upload slot van engedélyezve (klienstől függ, nem mindegyik engedi ezt), meg ilyesmik.
Ha azt akarod, hogy az illető csak tőled töltsön, a max. elérhető legnagyobb sebességgel, akkor ne emulét használjatok, hanem valami direkt p2p lehetőséget (pl. MSN, IRC/DCC, ...).
-
#209 Egy kérdés: hogyan tudom egy felhasználónak a sávszélességét növelni hogy gyorsabban töltsek fel neki?? Beraktam az üzenetek barátokhoz. Ott ha jobbklikk rá akkor be tudom állítani a barátoknak letöltés biztosítása (protekciós). Ez megvan. De akkor is lassan tölt. ilyen 7-8kB/sel tölt holott a max feltöltési sebesség közel 50kB/s.
-
#208 DC++ Torrent Kazaa esetleg ha létezik még egyáltalán... -
algopyrin #207 http://www.slyck.com/index.php
A bal oldali menüben a Guides alatt van pár fájlcserélőhöz leírás, de nem mindegyik ott felsorolt program fájlcserélő, van segítség winrarhoz és kémprogram eltávolításhoz is. -
léry #206 pl:
Tal M. Klein: Alpha-Beats
-
#205 Milyen albumok azok? -
léry #204 hello!
emulen kívül van még vmi filecserélő ami megbízható? van pár album amit emule-n egyszerűen nem találok.. amúgy eddig nagyon bevált ez a progi, csak jót tudok róla elmondani -
#203 fasza köszi. :)
már csak azért is hasznos ez mert DC-t is használok.
-
algopyrin #202 High ID/aktív mód Kerio PF-lal
Nem ismerem ezt a tűzfalat, de itt van magyar nyelvű leírás DC++-hoz. Mindenhol ahol a DCre hivatkozik kicseréled emule.exe-re és a szamárban beállított portokra és elvileg mennie kell.
A legfrissebb verzió a 0.47c, érdemes frissíteni arra. -
#201 Csak annyi még, hogy 0.47a-m van most. -
#200 Csak azt nem értem hogyha kikapcsolom a tűzfalat akkor a portok tesztelésénél succesfullyt ír ki. amúgy ha bekapcsolom akkor failed!! Pedig kerionál engedélyeztem az emulet...
a hivatalos emule forumba is írtam anno:
Na ma végre elolvastam az egész fórumot mind a 73 oldalt egészen 2003tól. Még a saját beírásaimat is.
Sok minden tisztább már bennem és a követkető kérdés fogalmazódott meg:
Adataim:
AMD Athlon 2000XP proci, WindowsXP SP2, Emule 0.42g semmi mod csak az alap progi, tűzfal(szoftveres és hardveres egyaránt) nyista, router hub switch meg ilyenek nyista.
A következőket állítottam bé:
kapacitás: Letöltés:375kB/s Feltöltés:62kB/s ölég az a népnek!
Letöltési korlát: 337kB/S feltöltési korlát: 49kB/S
TCP4460 UDP4470
Szigorú korlát: 1000 Kapcsolatok max. száma 800
A KaD-ot is bepipáltam az eD2K mellé...Bár most ha a kad gombra kattintok egy csomó zöld golyó figyel nemtom mire jó de biztos jó :)
Na. most csak annyit változott hogy van egy Kerio Personal Firewall-om. De hogyan lehet a portokat engedélyezni??
Nincs rouerem semmi ilyesmi csak a NOD32 de az eddig se sok vizet zavart meg most felraktam a Kerio-t ennyi.
Ha a kerionál a hálózatbiztonság/alkalmazások opciónál MINDENT engedélyezek (biztonság és internet is) akkor kapok sikeres TCP UDP tesztet...