Emule
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
windows 98 az op. rendszer, és enigma a tûzfalam, de a routert azt nem tom hogy mi😞
Valószínûleg routered van vagy olyan tûzfalat használsz, ami nem engedélyezi a bejövõ kapcsolatokat.
Mindkét kérdés elõkerült már ebben a témában is.
Az elsõ: #42
A második kérdésedre a válasz: #106
De ha leírod, hogy milyen operációs rendszert, tûzfalat, routert használsz, akkor részletesebben is el lehet magyarázni, pl hogyan állíts be fix IPt a gépnek (portforwardhoz kell, nehogy véletlenül a helyi hálózat másik gépe felé legyen nyitva az a port a routeren, mert akkor csak rontottunk a helyzeten).
bocsi, de hol lehet beállítani ezt a highID-t?? a prioritásnál vagy hol?
meg akkor most az a jó ha csak azt töltöm fel amit letöltök vagy ha sokkal több más megosztott fálj is van?????
Meg lehet ezt javítani valahogy,hogy a folyamatban lévõ letöltéseimet valaha az életben le tudjam tölteni?
Esetleg tudnátok egy jó szerverlistát linkelni, ahol nagyon sokan vannak, és mindent meg lehet találni?
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Kipróbálhatsz modokat és más klienseket is. Sokan azt mondják, hogy az eredeti eDonkey és az lphant gyorsak, de nem kapcsolódnak a Kademliára. Ami nekem bejött az a Morph XT mod, sokkal kevesebbet kell várakozni, mint az alap eMule-nál és egyéb hasznos kiegészítések is vannak benne, de ezek kihasználásához jobban kell ismerni a hálózatot. Legyen high id-d, a feltöltési korlát pedig a névleges 80%-ára legyen állítva.
es tolts egyszerre tobb dolgot (lefele is).
egy ido utan gyorsulni fog.
a DC + torrent jó tulajdonságait,de nekem valahogy nem jön be,mert vártam 1 órát,még sem tudtam letölteni,csak várakoztatot.
Nagyon köszönöm a segítséget,sokat segítettél.Igy sokkal tisztábban látom a dolgokat.ÜDV:Laci
Hivatalos weboldal
A Wikipedia állítása szerint.
Az allmusic szerint.
A Discogs felsorolja az összes kiadást...
Google Music Search
Jean Michel Jarre teljes albumait szeretném letölteni eMule-val.Globális kereséssel Kad-hoz csatlakozva talátam 2-is.Mindkettõ 1,89GB.De az egyik mellett(43 album) 0% van,2 hozzáférés és archívált,a másik meg 63%,41 hozzáférhetõség és szintén archivált.Elkezdtem mindkettõt letölteni egyszerre.Le fog jönni valaha?Leírná valaki részletesen mit jelent ez? Vagy inkább torrentel szedjem le?Teljeset nem találtam torrentel csak 26 albumot.Köszönöm elõre is ha segít valaki.Kérdeztem az eMule chatjén az operátort multkor de nem tudott segíteni.Köszönöm
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
( iranyitsd ugy a megosztasod, hogy csak az eppen tolto cucc legyen benne )
ezen kivul , maximalis sebesseggel tolts fel, ami a csovon kifer, es ne kapcsold ki a kliensed.
siman atvette a tobi szerver a hataskoret, 700-800 ezres szerverek nottek ki a semmibol, plusz ahogy ezerszer irtam ossze vannak kotve a szerverek, meg a peer exchange segitsegevel, mindenkit 1 masodperc alatt megatalasz , aki az adott anyagot tolti.
a razorback meg olyan , mintha sose lett volna az emule el es virul.
Mitõl van az, hogy ha valamit elkezdek letölteni, akkor a fájl kb. 40-50%-ig nagyon szépen jön lefelé, utána viszont iszonyatosan lelassul. Mindegy, hogy egy 5 MB-os zenérõl, vagy egy 2 GB-os .iso fájlról van szó. Ez az utóbbi idõben szinte általános probléma minden letöltésemnél. Pedig mindig elérhetõ az összes forrás a kiírás szerint. Valamit rosszul csinálok? Ja és meg is osztok ugyanakkor, tehát van feltöltésem is, mégis vacakol a letöltés. Help, please! Kösz.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
parszor mar leirtam.
..ugy értem a max. kb.25k,amit elértem
...most is van egy szám legalább 14 verzioját beraktam a letöltésekbe,de egyik sem akar indulni, már vagy 2orája...azt hogy lehet megnézni hányan állnak elõttem?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
nem beszelve arrol, ha elkezdesz tolteni valamit, a peer exchange miatt az osszes klienst megtalalod, aki azt a filet tolti !
dcn meg ha jol emlekszem 20 ezer a maximum?
nagysagrendileg tobb cucc van eMule rendeszeren ( edonkey a rendszer hivatalos neve ) , mint dcn.
igazabol a dc egy nagyon eroforrasopazarlo, szar rendszer, balszerencsenkre ez tapadt meg magyarorszagon, bar lassan kezd kihalni.
pl. donkey szerveren mennyit osztanak meg többet ,mint mondjuk 1DC hub-on?
nincs igazan legjobb szerver, mert ossze vannak kotve, es ha globalis keresest inditasz vegigfut mindegyiken.
elvileg.
en a donkey servereket szoktam hasznalni, inkabb azert, mert ezeket tuti nem az amerikai lemezkiadok mukodtetik.
...ja és melyik a "legjobb" szerver?
az "eMule plus" az jobb/gyorsabb,mint a sima ?<#fejvakaras>#fejvakaras>
(vagycsak többféle beállitás,mert akkor leszedem a simát)
eMule legfrissebb verzioja januarban jelent meg es a 0.47a verzioszamot viseli.
a kreditrendszer nelkul meg meghalna az egesz.
Levi
iso nem volt koztuk, csak bincue. meg mdf mds
gondolj bele, te megosztottal valamit, amit nem lehet leszedni.
ahelyett, hogy ezt jutalmazna, azt jutalmazza, aki feltoltott a tobbieknek, akik ezert pontokat adtak neki, ami miatt ha õ kér valamit, meg egy olyan aki nem toltott fel, a feltoltot reszeistik elonyben a tobbiek.
ez igy tokeletes. a licsereknek nincs eselyuk, csak ha van folosleges kapacitas.
43 mega lent van. de torlom, nekem ez nem kell.
kosz a tippet, most ilyen nalam.