679
-
#279 türelemtürelemtürelemtürelem..jájj. -
#278 Imádom ezt a programot! -
#277 Persze, mert még sorban állsz. Az elején több több türelem kell hozzá, mint amikor már elkezdi tölteni. -
#276 De ez se fel, se le nem tölt. -
tomo #275 minel tobbet toltesz fel, annal hamarabb jutsz elore a sorban. -
#274 Jézusom. Ez mindig így lesz? -
#273 Simán. :) Lehet az több nap is, mire beindul. :) Bár ennyi forrás általában már elég. Hacsak nem valami extra ritka cucc, és mindenkinél kilóméteres queue-sorok állnak.
-
#272 Heló, csak most ismerkedek a progival..az teljesen normális, hogy 17/21-es forrással 5 perce elindítottam és csak várakozik és nem tölt? -
#271 Az 50 már bőven elég, nem azzal lesz a gond.
Valahol az emule oldalán van egy port-teszt, azt kellene kipróbálni akkor, amikor leáll az egész.
Egyébként az is lehet, hogy a szolgáltatód blokkolja a p2p-ket.
Végső esetben valami féregre / vírusra is gondolnék.
Más tippem nincs. :)
-
Flekkermensch #270 Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
De sajnos sem az ipfilter-es megoldás, sem a pach
( http://www.lvllord.de/?url=downloads&lang=en#4226patch )
nem oldotta meg a problemát
( a pach alapból 10-ről 50-re növeli a "current maxmimum concurrent half-opened connections"-t ,esetleg adjak meg neki nagyobb értéket? )
-
#269 A hibaüzenet alapján az IPFilter.dat-ra gyanakszik (vagyis a konnekció eljut a muléig, de az visszautasítja valamilyen okból). Próbáld kikapcsolni az IPFilter frissítését, állítsd le a mulét, a régi adatfájlt (config/ipfilter.dat) töröld le, egy újat tölts le az emulepawcio.sf.net-ről és másold be kézzel a régi helyére, majd indítsd újra a mulét.
Az is lehet, hogy olyan szerverhez csatlakozol induláskor, ami már filterezve van, mert mondjuk fake/IP-cím gyűjtő.
Van még egy tippem (de ezt csak akkor próbáld, ha az előzőek győdöt mondtak): az SP2 limitálja az egyidőben nyitva tartható kapcsolatok számát, ami pont az ilyen p2p eszközöknek nem túl jó. Van erre valahol egy dll-patch, valami olyasmit keress a guglival, hogy "emule xp sp2 connection limit patch".
-
Flekkermensch #268 Üdv! Már régóta használom a programot, és ezeddig semmiféle problémám nemvolt vele, egésszen mostanáig :(
Múlthéten újrahúztam a rendszert ( winxp sp2 ), és azóta:
Emule ( 0.47c ) indul ahogy kell ( ID-m magas, kad-hoz is kapcsolódik ), szépen kezdi a töltést, majd 10-15 perc után nemhogy a töltések is leállnak, de az addig összegyűjtött "szeletek" is eltűnnek, és amikor lefuttatom a portok tesztelését hibát jelez ( valami ollasmit ír, hogy:
" Testing IP: **************************
Starting TCP connection test...
TCP connection test failed because eMule rejected the connection.
It is possible that your IPFilter includes the IP of this server, making a connectiontest impossible.
Connection test finished. "
... ( indulásnál még minden rendben volt...) Körülbelül 10-szer próbáltam, hogy megváltoztatom a portokat, az eredmény ugyanezvolt: indulásnál semmi probléma, majd 10-15 perc után megdeglik...
( kipróbáltam eztaz Xtreme modot, akkormeg kb ugyanannyit működött mintaz előbb csak akkor egy: "emule crashed" -vagy mifene- hibaüzenettel szépen meghalt a program... utána újratelepítettem, de az eredmény ugyanez volt. )
Kerio tűzfalat használok (4.2.3), emule kifelé-befdelé engedélyezve, úgyhogy elméletileg az rendben vagyon / megha kiis kapcsolom a tűzfalat, a probéma még mindég fennál /, windows tűzfal kikapcsolva, ennek ellenére azért az emule-t azonis engedélyeztem.
Kábelmodemet használok az ipcímem pedig dinamikus ( haesetleg ennek van bármi közeis a dologhoz )/ ROUTER NINCS!! / )
vajh mi lehet a probléma?
A segítséget előre is köszönöm! -
algopyrin #267 eMule Xtreme mod -
léry #266 mi az az extreme mod? -
#265 Én nem tapasztaltam csak egyet:
Nagyon gyorsan fogy a szabad helyem! :) -
marcio mela #264 Az xtreme modnak van hátránya is? -
algopyrin #263 #262: Egyszerűen csak kicsomagolod a zip fájl tartalmát az eMule könyvtárba, és felülírod a fájlokat. Lehet, hogy van installere is, de ha van egy feltelepített és beállított eMule-od, akkor ezzel a módszerrel a beállításaid megmaradnak.
#261: Igen, célszerű csak azt megosztani amit épp töltesz vagy hasonló dolgokat, mert akkor nagyobb valószínűséggel kapsz krediteket azokért azoktól akiktől letöltesz. -
marcio mela #262 Xtreme modot rá kell telepíteni az emulera vagy az emule-t uninstallálni kell? -
marcio mela #261 erdemes csak azt visszaosztani amit toltesz. skat segithet.
Akkor az Incoming könyvtár tartalmát (ahova letölti ami kész) is át kell helyezni ugye?Mert azt automatikusan megosztja. -
endiboy #260 köszi szépen, próbáltam már, de semmi -
#259 Én is felraktam az Xtreme-et.
Bár itt is alacsony az Id de jóval gyorsabban jönnek le a fájlok:) -
algopyrin #258 A mini tutorial of how to open ports for eMule.
First you must go at the "Network Monitor" panel.
There you should click with the right button of the mouse and choose "Add rule"->"add"
at the new window that appear you should put the following rules:
1. Rule for TCP protocol
Action = Allow
Protocol = TCP
Direction = In
Source IP = Any
Destination IP = your IP address (you can also use "Any", if you are using a modem and not a router; by this you won't have to change the IP address every time you connect in to the Internet)
Source port = Any
Destination port = the port your eMule uses for the TCP connections
2. Rule for UDP protocol
Action = Allow
Protocol = UDP
Direction = In
Source IP = Any
Destination IP = your IP address (or "Any")
Source port = Any
Destination port =the port your eMule uses for the UDP connections -
endiboy #257 jó kis progi, nagyon régóta használom
csak most comodo firewall-t használok, és egyszerűen képtelen vagyok beállítani rajta -
#256 Na, felraktam az Xtreme-et.
Kad on, high id on ha jól sejtem
eD2K Network
Status: Connected
IP:Port: 00.00.000.000:0000
ID: 0000000000
High ID
El is kezdett tölteni 7-8k-val kb 10. percig, azóta semmi. Felfelé megy rendületlenül.
-
#255 High ID, KAD, és a legfontosabb: türelem. :)
Az Xtreme tényleg jó, kb. fél éve tértem át rá, semmi bajom nincs vele.
-
tomo #254 es xtreme mod.
ez a tokeletes kombinacio -
retro003 #253 Nagyon köszönöm Petruz, hogy válaszoltál kérdéseimre!
Tehát gyakorlatilag az optimális keresés, letöltés elérésének érdekében, csak High ID kell, KADhoz kapcsolódás, és így a lehető legnagyobb hatásfokon fogok keresni illetve tölteni!? Nyuktázd kérlek.
Üdv -
tomo #252 probaljatok meg az xtreme mod ot
letoltheto innet
http://www.xtreme-mod.net/direct_download_mod.htm
masoljatok le az eredeti emule konyvtarat a biztosnsag kedveerert, majd irjatok felul vele az eredetit.
sokat segithet. -
#251 Nekem mindig alacsony az IDm de legalább a KADhoz kapcsolódik... -
#250 Nekem mindig alacsony az IDm de legalább a KADhoz kapcsolódik... -
#249 nemtudom, nekem mindíg iszonyat lassan jön le minden, 3-8k de csak pár percig, aztán órákig semmi -
tomo #248 roviden mindig legyen HIGH ID d es a KAD rendszerhez is kapcsolodj, kulonben semmit nem er az egesz emule. -
#247 1. Web-en nem keres a Global. Viszont nem csak az aktuális szerveren, hanem az ahhoz kapcsolódó összes többi szerveren is keresni fog.
2. Automatikus, nem kell foglalkoznod vele.
3. A KAD-nál nincs szerver, hanem közvetlen kapcsolatba kerülsz más KAD pontokkal (node). Haszna tkp. az, hogy ha felvetted a kapcsolatot valakivel, aki szintén KAD-on van, akkor a keresések nem a szerveren, hanem a Ti gépeiteken futnak le. A KAD-on nincsenek szerverek, minden node maga tartja nyilván, hogy kikkel beszélget, milyen keresések futottak át rajta, stb.. Ezáltal elméletileg (és többnyire gyakorlatilag is) gyorsabban lehet forrásokhoz jutni.
A "peer exchange" a források kicserélését jelenti, vagyis ha kapcsolatban állsz valakivel, aki ugyanazt keresi / tölti, akkor kölcsönösen átadjátok egymásnak azokat a forrásokat (peer-eket), amelyek nincsenek meg a másiknak (többnyire azért, mert a peer más szerveren van, és a kereséseid sem futnak be hozzá, mert "messze" (több csomópontnyira) van tőled), azért, hogy ne a szervereket kelljen végigkutatni további források után.
-
retro003 #246 Sziasztok!
Nem rég raktam fel az eMule-t és lenne pár kérdésem a haszánlatával kapcsolatban. Nagyon Hálás lennék, ha tudásotok szerint válaszolnátok rá!
Elolvastam mindent amit írtatok róla, a legtöbbet meg is értettem.
Elöször is azt szeretném megkérdezni hogy ha Globális keresést alkalmazok akkor az mindenhol keres (Kiszolgáló, KAD, Web)?
Hogy tudom megosztani a folyamatban lévő letöltéseimet, sehol sem találok ilyesféle opciót!?
Tudom, hogy elmagyaráztátok már, de még mindig nem jöttem rá, mi a funkciója ennek a KADnak. Olyan mintha egy kiszolgálóhoz kapcsolodnék? De mire jó, mi a funkciója, haszna?
(Illetve mi az a peer exchange?)
Szívesen fogadnék minden olyan tanácsot, ami a le-, feltöltések, keresések potimalizálását szolgálja!
Nagyon szépen Köszönöm mindenkinek, aki ídőt szakít és válaszol kérdéseimre!
Üdv:Gergő -
tomo #245 allits be a rendszered, hoyg HIGH Id t kaphass.( aktiv mod)
es hasznalj protocolo obfuscationt ( protokoll titkositast ) -
archeonuovo #244 hi all!mi van akkor , ha kapcsolődni sem enged absolutly? -
SkylineGTR #243 hello. sikerült letöltenem az emulet!!!!csak a zenét amit keresek kidobja rámegyek hogy letöltés és amikor megnézem hol tart kirak mellé egy piros csíkot és nem csinál semmit!mi van most ?????? -
algopyrin #242 http://emule-project.net/ -
tomo #241 www.emule-project.net/ -
SkylineGTR #240 hé hello emberek. ezt az Emule nevű progit szeretném letölteni. hol lehet ???