383
-
blackgamer #262 Olvasói kémfotók a Renault-Nissan-Samsung terepjáróról
-
Jhon Balu #261 a fekete grantour nagyon bejön... -
blackgamer #260 csak oldalról egy kicsit Peugeot-s az eleje
ferdehátún érdekes az Audi-s lámpa hátul -
#259 az a fekete kép kicsit jó :O -
blackgamer #258 Megérkezett az új Renault Laguna
"Hétfőn jelentek meg az első hivatalos képek az új Renault Lagunáról. 2001-ben megjelent elődjéhez hasonlóan ferdehátú, illetve egy "Grandtour" elnevezésű kombi változatban fog készülni."
[center]
-
#257 Életem egyik legjobb döntése volt, amikor Twingo-t vettem.
3 évig jártam vele és összességében nagyon elégedett vagyok.
Nem tudok még egy ennyire racionális városi autóról.
Megjegyzem, Dániába, Hollandiába is elvitt. -
blackgamer #256 Kapuzárás utáni pánik - a Renault Twingo emlékére
április végéig lehetett rendelést leadni
[center] -
Jhon Balu #255 hi!
ma voltam bejelenteni a kicsikét frissitésre.jövő hét keddre válalták 10-re kell vinnem.azt mondták egy órás beavatkozás lesz. -
#254 lol :D -
Jhon Balu #253 sziasztok!
ma kaptam egy levelet nemfogjátok elhinni a franciáktól mégpedig a Renault-tól amiben közlik,hogy vigyem be a kocsit legközelebbi márkakereskedésbe mert ujrakell programozni a benzinbefecskendező rendszerét. -
DJ BP #252 kombira kíváncsi leszek, a szedán a ,,kémvideó" alapján nekem nem jön be (magas fenék)
A fotók alapján minőségibb hatást kelt -
blackgamer #251 Renault Laguna részletfotók
-
blackgamer #250 Gyári kémvideón a következő Renault Laguna
az új Laguna hivatalos oldala -
blackgamer #249 mondjuk Twingo 1-nek a kasznija papír vékony, amikor tervezték még minden autó olyan volt
manapság a biztonság miatt tömzsik, pufókok mind
a fazont megtarthatták volna, vagy váltsanak nevet és ne hívjanak Twingo 2-nek egy olyan autót ami nem Twingo kinézetű -
#248 Ez egy Clio, csak össze van nyomva elöl és hátul. Sőt nagyon nyomoroncul néz ki. Nem tudom mit gondoltak, de ennek tized annyi sikere sem lesz, mint a réginek, legalábbis nem a formája miatt lesz sikere, ha egyáltalán lesz. Lehet úgy járnak mint a Modussal... -
#247 C2 :(
Ha a Twingo I kapna egy dízelmotort, még vagy tíz évig simán forgalmazhatnák. -
blackgamer #246 Megkezdődött az új Renault Twingo II gyártása Szlovéniában
"június 15-én mutatkozik be két legnagyobb piacán, Franciaországban és Olaszországban, valamint a gyártásnak otthont adó Szlovéniában, Európa többi részén pedig szeptemberben kezdik a forgalmazását"
elvesztette a poénos Twingos kinézetét, beleolvad a többi autó közé
Nektek mi a véleményetek az autóról?
[center]
-
Jhon Balu #245 ilyen kell nekem!!! -
DJ BP #244 pont ilyen évjáratút vezettem 2003-ban jogsi megszerzése után először többször is, ugyanilyen volt, a felni is, csak dynamique és 1.8-as :)) (fater céges gépe volt) -
blackgamer #243 környéken van egy fekete Mégane cabrió, naponta azt lesem, de mondjuk vannak hibái, a külső és belső műanyag részek sivárak
igaz, használtan olcsón hozzájuthat az ember, találtam is egyet 2003-as, benzines, 210 LE, full extra, 3 millió mondjuk nem a ráncfelvarrott GT, de akinek hasonló az álma az elérheti -
DJ BP #242 használt francia CC-t mi útjainkon? Hát én nem merném vállalni :) Nem igazán merevek. Én talán használt MX-5-ös Mazdát, ha már sportgép :)
Jó hát használtan ez a GT se 8 millió :) -
blackgamer #241 én se adnék érte ennyit, akkor inkább két autót vennék egy olcsó Mégane Grandtour-t a családnak és egy sportos Mégane coupé cabrio-t használtan, a kettő kijönne 8 millió alatt -
DJ BP #240 most már ,,csak" 7.980.000, hála a Renault akciónak, tetszik is :DD De ennyiért inkább dízelt vennék, a 175 lovasat, meg talán más márkánál, mindegy :)
Vagy ott az Octavia RS, nem kisebb, és 7 millió -
blackgamer #239 igen, valami hasonló lehet a Renault Laguna GT 2.0 Grandtour (video)
205 lovas izomkombi, tesztfogyasztás 14 l/100 km, alapár 8 235 000 Ft
"Míg a Mégane (és a Clio) Sport kőkemény, utcai versenyautónak lett kitalálva, addig a Laguna GT családi, középkategóriás, "civil" személygépjárműnek."
"Irdatlanul meg tud indulni ez a sportkombi. Legalul természetesen nem, de viszonylag alacsony fordulatról baromi nagyot tol, a gumik jajveszékelve keresik a tapadást, marja, harapja az aszfaltot, mohón falja a kilométereket a legizmosabb Laguna. A gyorsulás több mint vehemens. Markolni kell a kormányt, a magyaros-botrányos utakon el-elpattogunk."
[center]
-
Jhon Balu #238 pedig nagyon kár! gondolom létezik 5 ajtós változatban is vagy nem? -
#237 nem találtam azt lehet 1általán magyaror.. venni ? :( -
#236 htxi :) -
blackgamer #235 árlistát bogarászd át -
#234 nagyon szép (((Y)))
annyi kérdésem lenne h Clio nak a v6 os változatát menniy ért árulják 10 milla körül nem _? -
blackgamer #233 Elkészült a dízel Renault Megane RS
175 lóerős, kétliteres négyhengeres dízelmotor
"A gyár szerint 6.5 liter gázolajat kér 100 kilométeren az autó, de a valóság valahol nyolc liter körül lehet.
A hatsebességes manuális váltóval a Megane Renault Sports dCi 8.3 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet, végsebessége 220 km/óra felett van.
Sajnos a hazai kereskedő nem tervezi az autó forgalmazását."
király a kormány, pedál és a váltó -
#232 Snassz.
Előző tetszett, főleg a Ragnotti-csíkokkal. -
blackgamer #231 de, abban a kategóriában mind egyforma -
#230 igy első re hasonlit a peugeot 307 re nem ? -
blackgamer #229 Piacra kerül a Renault Clio RS Team F1 R27
197 lóerő, limitált példányszám: összesen 500 darab készül belőle
meghajtanám a kicsikét -
Jhon Balu #228 ebben egyetértek mert a mostani renault-tom elött egy citroen bx1.9 GDR volt.azon is nagyon jók voltak a fékek. -
DJ BP #227 igazából minden francia fék jól harap mostanában, ebben legalább egyértelműen jók -
Jhon Balu #226 ez a tárcsafék. -
#225 köszi -
#224 Nekem twingom van, de anyu használja, mióta cégessel járok.
3 hete éjszaka lelopták az elejét hűtőkkel együtt:( Ilyen ország ez:(
A tech runról nem hallottam rosszat, egy ismerősnek van, gyujtótrafót kellett egyszer cserélni benne, állítólag szériahiba.
Ezen kívül semmi rosszat nem hallottam róla.
Clio1-2 szvsz jó választás, bár városban racionálisabb egy twinnie. -
blackgamer #223 nekünk szintén Mégane Grandtour a családi autó, kívülről nagyon tetszik a Mégane
vezetni könnyű, de a fék... nagyon meg kell szokni, kicsit hozzáérsz és megáll az autó, főleg nekem mert ritkán vezetem