383
\"Renault\"
  • blackgamer
    Olvasói kémfotók a Renault-Nissan-Samsung terepjáróról
  • Jhon Balu
    a fekete grantour nagyon bejön...
  • blackgamer
    csak oldalról egy kicsit Peugeot-s az eleje
    ferdehátún érdekes az Audi-s lámpa hátul
  • Pheaper
    az a fekete kép kicsit jó :O
  • blackgamer
    Megérkezett az új Renault Laguna
    "Hétfőn jelentek meg az első hivatalos képek az új Renault Lagunáról. 2001-ben megjelent elődjéhez hasonlóan ferdehátú, illetve egy "Grandtour" elnevezésű kombi változatban fog készülni."

[center]

• Lteebee
    Életem egyik legjobb döntése volt, amikor Twingo-t vettem.
    3 évig jártam vele és összességében nagyon elégedett vagyok.
    Nem tudok még egy ennyire racionális városi autóról.
    Megjegyzem, Dániába, Hollandiába is elvitt.
  • blackgamer
    Kapuzárás utáni pánik - a Renault Twingo emlékére
    április végéig lehetett rendelést leadni
    [center]
  • Jhon Balu
    hi!
    ma voltam bejelenteni a kicsikét frissitésre.jövő hét keddre válalták 10-re kell vinnem.azt mondták egy órás beavatkozás lesz.
  • Pheaper
    lol :D
  • Jhon Balu
    sziasztok!
    ma kaptam egy levelet nemfogjátok elhinni a franciáktól mégpedig a Renault-tól amiben közlik,hogy vigyem be a kocsit legközelebbi márkakereskedésbe mert ujrakell programozni a benzinbefecskendező rendszerét.
  • DJ BP
    kombira kíváncsi leszek, a szedán a ,,kémvideó" alapján nekem nem jön be (magas fenék)
    A fotók alapján minőségibb hatást kelt
  • blackgamer
    Renault Laguna részletfotók
  • blackgamer
    Gyári kémvideón a következő Renault Laguna

az új Laguna hivatalos oldala
  • blackgamer
    mondjuk Twingo 1-nek a kasznija papír vékony, amikor tervezték még minden autó olyan volt
    manapság a biztonság miatt tömzsik, pufókok mind
    a fazont megtarthatták volna, vagy váltsanak nevet és ne hívjanak Twingo 2-nek egy olyan autót ami nem Twingo kinézetű
  • Harly18
    Ez egy Clio, csak össze van nyomva elöl és hátul. Sőt nagyon nyomoroncul néz ki. Nem tudom mit gondoltak, de ennek tized annyi sikere sem lesz, mint a réginek, legalábbis nem a formája miatt lesz sikere, ha egyáltalán lesz. Lehet úgy járnak mint a Modussal...
  • Lteebee
    C2 :(

Ha a Twingo I kapna egy dízelmotort, még vagy tíz évig simán forgalmazhatnák.
  • blackgamer
    Megkezdődött az új Renault Twingo II gyártása Szlovéniában

"június 15-én mutatkozik be két legnagyobb piacán, Franciaországban és Olaszországban, valamint a gyártásnak otthont adó Szlovéniában, Európa többi részén pedig szeptemberben kezdik a forgalmazását"

elvesztette a poénos Twingos kinézetét, beleolvad a többi autó közé
    Nektek mi a véleményetek az autóról?

[center]

• Jhon Balu
    ilyen kell nekem!!!
  • DJ BP
    pont ilyen évjáratút vezettem 2003-ban jogsi megszerzése után először többször is, ugyanilyen volt, a felni is, csak dynamique és 1.8-as :)) (fater céges gépe volt)
  • blackgamer
    környéken van egy fekete Mégane cabrió, naponta azt lesem, de mondjuk vannak hibái, a külső és belső műanyag részek sivárak

igaz, használtan olcsón hozzájuthat az ember, találtam is egyet 2003-as, benzines, 210 LE, full extra, 3 millió mondjuk nem a ráncfelvarrott GT, de akinek hasonló az álma az elérheti
  • DJ BP
    használt francia CC-t mi útjainkon? Hát én nem merném vállalni :) Nem igazán merevek. Én talán használt MX-5-ös Mazdát, ha már sportgép :)
    Jó hát használtan ez a GT se 8 millió :)
  • blackgamer
    én se adnék érte ennyit, akkor inkább két autót vennék egy olcsó Mégane Grandtour-t a családnak és egy sportos Mégane coupé cabrio-t használtan, a kettő kijönne 8 millió alatt
  • DJ BP
    most már ,,csak" 7.980.000, hála a Renault akciónak, tetszik is :DD De ennyiért inkább dízelt vennék, a 175 lovasat, meg talán más márkánál, mindegy :)
    Vagy ott az Octavia RS, nem kisebb, és 7 millió
  • blackgamer
    igen, valami hasonló lehet a Renault Laguna GT 2.0 Grandtour (video)

205 lovas izomkombi, tesztfogyasztás 14 l/100 km, alapár 8 235 000 Ft

"Míg a Mégane (és a Clio) Sport kőkemény, utcai versenyautónak lett kitalálva, addig a Laguna GT családi, középkategóriás, "civil" személygépjárműnek."

"Irdatlanul meg tud indulni ez a sportkombi. Legalul természetesen nem, de viszonylag alacsony fordulatról baromi nagyot tol, a gumik jajveszékelve keresik a tapadást, marja, harapja az aszfaltot, mohón falja a kilométereket a legizmosabb Laguna. A gyorsulás több mint vehemens. Markolni kell a kormányt, a magyaros-botrányos utakon el-elpattogunk."

[center]

• Jhon Balu
    pedig nagyon kár! gondolom létezik 5 ajtós változatban is vagy nem?
  • Pheaper
    nem találtam azt lehet 1általán magyaror.. venni ? :(
  • Pheaper
    htxi :)
  • blackgamer
    árlistát bogarászd át
  • Pheaper
    nagyon szép (((Y)))

annyi kérdésem lenne h Clio nak a v6 os változatát menniy ért árulják 10 milla körül nem _?
  • blackgamer
    Elkészült a dízel Renault Megane RS
    175 lóerős, kétliteres négyhengeres dízelmotor
    "A gyár szerint 6.5 liter gázolajat kér 100 kilométeren az autó, de a valóság valahol nyolc liter körül lehet.
    A hatsebességes manuális váltóval a Megane Renault Sports dCi 8.3 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet, végsebessége 220 km/óra felett van.
    Sajnos a hazai kereskedő nem tervezi az autó forgalmazását."

király a kormány, pedál és a váltó
  • Lteebee
    Snassz.
    Előző tetszett, főleg a Ragnotti-csíkokkal.
  • blackgamer
    de, abban a kategóriában mind egyforma
  • Pheaper
    igy első re hasonlit a peugeot 307 re nem ?
  • blackgamer
    Piacra kerül a Renault Clio RS Team F1 R27
    197 lóerő, limitált példányszám: összesen 500 darab készül belőle

meghajtanám a kicsikét
  • Jhon Balu
    ebben egyetértek mert a mostani renault-tom elött egy citroen bx1.9 GDR volt.azon is nagyon jók voltak a fékek.
  • DJ BP
    igazából minden francia fék jól harap mostanában, ebben legalább egyértelműen jók
  • Jhon Balu
    ez a tárcsafék.
  • Pheaper
    köszi
  • Lteebee
    Nekem twingom van, de anyu használja, mióta cégessel járok.
    3 hete éjszaka lelopták az elejét hűtőkkel együtt:( Ilyen ország ez:(

A tech runról nem hallottam rosszat, egy ismerősnek van, gyujtótrafót kellett egyszer cserélni benne, állítólag szériahiba.
    Ezen kívül semmi rosszat nem hallottam róla.
    Clio1-2 szvsz jó választás, bár városban racionálisabb egy twinnie.
  • blackgamer
    nekünk szintén Mégane Grandtour a családi autó, kívülről nagyon tetszik a Mégane

vezetni könnyű, de a fék... nagyon meg kell szokni, kicsit hozzáérsz és megáll az autó, főleg nekem mert ritkán vezetem