Renault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Van egy Renault 1.4 16V autom. Megfigyeltem, hogy 130-140 korul az auto eleje elkezd setalni, belengeni. Erdeklodnek, hogy masnal ugyan ezzel a tipussal elofordult-e hasonlo dolog, vagy ha ez egyedi, akkor mitol lehet, es mit lehet ellene tenni?
Varom a tapasztalatokat es a hozzaszolasokat.
Koszonom!
Reanault 19 rajzokat vagy szervízkönyvet keresnék aki tud légyszi segítsen.( [email protected] )Most a mûszerfalat kellene szétszedni ha tudtok segítsetek hogyan tudom leszedni könnyen egyszerûen hogy ne sérüljön, mert legutóbb egy szerelõ több helyen is eltörte.
Köszi elõre is!
Eltudná-e valaki küldeni nekem a Renault Laguna 2.0 RXI 1998 használati kézikönyvét, mert nagyon fontos. Elõre is köszönöm segítségeteket
e-mail: [email protected]
Köszi
Renault 19-esekhez vannak eladó alkatrészeim. Szinte minden!
(motor, ajtók, ülések, karosszériaelemek, szélvédõ, ablakok, adagoló stb...)
Ha bármire szükséged van, írj a [email protected]!
Hozzájutottam egy Renault Clio 1.2 RL hez ez mennyiben tér el az RSi változattol( tudom ez 1.8 as meg sport....) az alkatrészek re gondoltam ( futómû, belvilág)
Köszi
Készülget a gép lassan, de biztosan..
steam, origin: ACE_hun
Ha torziós akkor szívás,hacsak nem feszíthetõ.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
szerintem elhasználodtak a telóid.nemtudom ha úgy mint a dacia-nál lehetet t betenni pót rugókat a gyári mellé megoldható-e?
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Tud-e valaki nekem segiteni? A Vajdasagbol jelentkezem es egy szamomra megoldhatatlan problemam van.Van egy 84-es Renault 18-om es ha hatra beulnek ketten teljessen leul a hatulja. Mintha leutne valami kemenybe mi lehet hiba vagy mi az orvosag ra? Itt nallunk nem tudok ra valaszt kapni!!
Koszi elore is!
A szervizt meg nem kerdeztem meg,de az lesz .Csak az a baj hogy aranyaron dolgoznak.Ezert lenne jo,ha valaki tudna segiteni,hatha en is hozza tudnek nyulni.
Szervízt nem kérdezed meg?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Renault Espace problemaban tudna valaki segiteni?
Az a gondom hogy ketzonas manualis klima van az autoban,de most az utas feloli oldalon nem tudok futeni.Csak a hideg levegot fujja.A masik oldalon minden OK.Ha valaki tudna valami otletet adni,nagyon halas lennek.A masik pedig nem tudna valaki magyar nyelvu kezikonyvet hol lehetne szerezni hozza?A gyartasi eve 2002.Koszi
Renault 19 es hez kéne szerelési utmutató.(1.4 89-es benzines ferdehátu)
ha tul nagy a mérete és nem lehet elküldeni e-mail-ba akkor itt az msn címem: [email protected]
e-mial: [email protected]
Elöre is köszi.
vagy küldj privit
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
ferdehátún érdekes az Audi-s lámpa hátul
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
"Hétfõn jelentek meg az elsõ hivatalos képek az új Renault Lagunáról. 2001-ben megjelent elõdjéhez hasonlóan ferdehátú, illetve egy "Grandtour" elnevezésû kombi változatban fog készülni."

3 évig jártam vele és összességében nagyon elégedett vagyok.
Nem tudok még egy ennyire racionális városi autóról.
Megjegyzem, Dániába, Hollandiába is elvitt.
ma voltam bejelenteni a kicsikét frissitésre.jövõ hét keddre válalták 10-re kell vinnem.azt mondták egy órás beavatkozás lesz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
ma kaptam egy levelet nemfogjátok elhinni a franciáktól mégpedig a Renault-tól amiben közlik,hogy vigyem be a kocsit legközelebbi márkakereskedésbe mert ujrakell programozni a benzinbefecskendezõ rendszerét.
A fotók alapján minõségibb hatást kelt
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
manapság a biztonság miatt tömzsik, pufókok mind
a fazont megtarthatták volna, vagy váltsanak nevet és ne hívjanak Twingo 2-nek egy olyan autót ami nem Twingo kinézetû
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Ha a Twingo I kapna egy dízelmotort, még vagy tíz évig simán forgalmazhatnák.
"június 15-én mutatkozik be két legnagyobb piacán, Franciaországban és Olaszországban, valamint a gyártásnak otthont adó Szlovéniában, Európa többi részén pedig szeptemberben kezdik a forgalmazását"
elvesztette a poénos Twingos kinézetét, beleolvad a többi autó közé
Nektek mi a véleményetek az autóról?

igaz, használtan olcsón hozzájuthat az ember, találtam is egyet 2003-as, benzines, 210 LE, full extra, 3 millió mondjuk nem a ráncfelvarrott GT, de akinek hasonló az álma az elérheti
Jó hát használtan ez a GT se 8 millió :)
Vagy ott az Octavia RS, nem kisebb, és 7 millió
205 lovas izomkombi, tesztfogyasztás 14 l/100 km, alapár 8 235 000 Ft
"Míg a Mégane (és a Clio) Sport kõkemény, utcai versenyautónak lett kitalálva, addig a Laguna GT családi, középkategóriás, "civil" személygépjármûnek."
"Irdatlanul meg tud indulni ez a sportkombi. Legalul természetesen nem, de viszonylag alacsony fordulatról baromi nagyot tol, a gumik jajveszékelve keresik a tapadást, marja, harapja az aszfaltot, mohón falja a kilométereket a legizmosabb Laguna. A gyorsulás több mint vehemens. Markolni kell a kormányt, a magyaros-botrányos utakon el-elpattogunk."

annyi kérdésem lenne h Clio nak a v6 os változatát menniy ért árulják 10 milla körül nem _?