Renault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem vidd el futómû beállításra amíg nem lesz nagyobb baj.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

totyak
Sziasztok!
Van egy Renault 1.4 16V autom. Megfigyeltem, hogy 130-140 korul az auto eleje elkezd setalni, belengeni. Erdeklodnek, hogy masnal ugyan ezzel a tipussal elofordult-e hasonlo dolog, vagy ha ez egyedi, akkor mitol lehet, es mit lehet ellene tenni?

Varom a tapasztalatokat es a hozzaszolasokat.

Koszonom!

Sziasztok!
Reanault 19 rajzokat vagy szervízkönyvet keresnék aki tud légyszi segítsen.( [email protected] )Most a mûszerfalat kellene szétszedni ha tudtok segítsetek hogyan tudom leszedni könnyen egyszerûen hogy ne sérüljön, mert legutóbb egy szerelõ több helyen is eltörte.
Köszi elõre is!
Hello
Eltudná-e valaki küldeni nekem a Renault Laguna 2.0 RXI 1998 használati kézikönyvét, mert nagyon fontos. Elõre is köszönöm segítségeteket
e-mail: [email protected]

Köszi
Sziasztok!

Renault 19-esekhez vannak eladó alkatrészeim. Szinte minden!
(motor, ajtók, ülések, karosszériaelemek, szélvédõ, ablakok, adagoló stb...)
Ha bármire szükséged van, írj a [email protected]!
Kicsizoli
ja hogy passzol e hozzá ( ez kimaradt)

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Kicsizoli
Sziasztok

Hozzájutottam egy Renault Clio 1.2 RL hez ez mennyiben tér el az RSi változattol( tudom ez 1.8 as meg sport....) az alkatrészek re gondoltam ( futómû, belvilág)

Köszi

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Hali, adott egy Renault Megane II Grandtour. Tudható, ill. valaki tudja, hogy a kötelezõ szervíz kilométer elérése után, amikor kiírja hogy kell vinni szervízbe, még hány km-t lehet menni, amig letilt az elektronika? Letilt egyáltalán? Köszi a választ, ha lehet privátban is üzenjen, aki válaszol, mert fontos lenne.

steam, origin: ACE_hun

pszihopata
Hogy leül annak a teleszkópnak semmi köze.Ha spirálrugós,akkor rugót kell cserélni,bármilyen kocsi rugója jó,ha az átmérõ passzol a hosszából lehet vágni.

Ha torziós akkor szívás,hacsak nem feszíthetõ.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Renault 19 magyar szerelési utmutato rajz és kézikönyv meg minden ami ezzel kapszolatos akinek van az küldjön privit vagy írjon a [email protected] ra.Pl ilyenmi motor felépitése meg stb :)elöre is köszi S.O.S
Lteebee
Hát vagy a rugóik, vagy a lengéscsillapítók használódtak el.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

hi!
szerintem elhasználodtak a telóid.nemtudom ha úgy mint a dacia-nál lehetet t betenni pót rugókat a gyári mellé megoldható-e?

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Hello!

Tud-e valaki nekem segiteni? A Vajdasagbol jelentkezem es egy szamomra megoldhatatlan problemam van.Van egy 84-es Renault 18-om es ha hatra beulnek ketten teljessen leul a hatulja. Mintha leutne valami kemenybe mi lehet hiba vagy mi az orvosag ra? Itt nallunk nem tudok ra valaszt kapni!!
Koszi elore is!
Hali
A szervizt meg nem kerdeztem meg,de az lesz .Csak az a baj hogy aranyaron dolgoznak.Ezert lenne jo,ha valaki tudna segiteni,hatha en is hozza tudnek nyulni.
Lteebee
Van egy korrekt Renault szerviz az M3 Budapestre bevezetõ szakasza mellett.

nem Renault, de egy Peugeotban ugyanez volt, két zónás automata klíma jobb oldala csak hûtött ész nélkül, szervízben cseréltek egy 1-2 ezer Ft-os kapcsolót, és ennyi.
Szervízt nem kérdezed meg?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hali!

Renault Espace problemaban tudna valaki segiteni?
Az a gondom hogy ketzonas manualis klima van az autoban,de most az utas feloli oldalon nem tudok futeni.Csak a hideg levegot fujja.A masik oldalon minden OK.Ha valaki tudna valami otletet adni,nagyon halas lennek.A masik pedig nem tudna valaki magyar nyelvu kezikonyvet hol lehetne szerezni hozza?A gyartasi eve 2002.Koszi
djfuge
Elado 2003-as twingo alkatrészei.16v motor papirral,váltó (18.000km),sárvédõk (jobb,bal),ködlámpa (jobb,bal),légzsák,Gyári Initiale alufelni,utastér tetõ,jobb oldal keret,mûszerfal. Ezen kivûl: fül törött bal elsõ lámpa,enyhén sérült motorház tetõ és elsõ lökháritó.

Hy all!!!

Renault 19 es hez kéne szerelési utmutató.(1.4 89-es benzines ferdehátu)
ha tul nagy a mérete és nem lehet elküldeni e-mail-ba akkor itt az msn címem: [email protected]
e-mial: [email protected]
Elöre is köszi.
vagy küldj privit
Valahogy Nekem a Citroen C6 jut a képrõl az eszembe ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Lteebee
Csinálnak "olcsó" Infinityt is?

a fekete grantour nagyon bejön...

csak oldalról egy kicsit Peugeot-s az eleje
ferdehátún érdekes az Audi-s lámpa hátul

Pheaper
az a fekete kép kicsit jó :O

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Megérkezett az új Renault Laguna
"Hétfõn jelentek meg az elsõ hivatalos képek az új Renault Lagunáról. 2001-ben megjelent elõdjéhez hasonlóan ferdehátú, illetve egy "Grandtour" elnevezésû kombi változatban fog készülni."

Lteebee
Életem egyik legjobb döntése volt, amikor Twingo-t vettem.
3 évig jártam vele és összességében nagyon elégedett vagyok.
Nem tudok még egy ennyire racionális városi autóról.
Megjegyzem, Dániába, Hollandiába is elvitt.

Kapuzárás utáni pánik - a Renault Twingo emlékére
április végéig lehetett rendelést leadni

hi!
ma voltam bejelenteni a kicsikét frissitésre.jövõ hét keddre válalták 10-re kell vinnem.azt mondták egy órás beavatkozás lesz.

Pheaper
lol :D

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

sziasztok!
ma kaptam egy levelet nemfogjátok elhinni a franciáktól mégpedig a Renault-tól amiben közlik,hogy vigyem be a kocsit legközelebbi márkakereskedésbe mert ujrakell programozni a benzinbefecskendezõ rendszerét.

kombira kíváncsi leszek, a szedán a ,,kémvideó" alapján nekem nem jön be (magas fenék)
A fotók alapján minõségibb hatást kelt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mondjuk Twingo 1-nek a kasznija papír vékony, amikor tervezték még minden autó olyan volt
manapság a biztonság miatt tömzsik, pufókok mind
a fazont megtarthatták volna, vagy váltsanak nevet és ne hívjanak Twingo 2-nek egy olyan autót ami nem Twingo kinézetû

Harly18
Ez egy Clio, csak össze van nyomva elöl és hátul. Sõt nagyon nyomoroncul néz ki. Nem tudom mit gondoltak, de ennek tized annyi sikere sem lesz, mint a réginek, legalábbis nem a formája miatt lesz sikere, ha egyáltalán lesz. Lehet úgy járnak mint a Modussal...

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Lteebee
C2 :(

Ha a Twingo I kapna egy dízelmotort, még vagy tíz évig simán forgalmazhatnák.

Megkezdõdött az új Renault Twingo II gyártása Szlovéniában

"június 15-én mutatkozik be két legnagyobb piacán, Franciaországban és Olaszországban, valamint a gyártásnak otthont adó Szlovéniában, Európa többi részén pedig szeptemberben kezdik a forgalmazását"

elvesztette a poénos Twingos kinézetét, beleolvad a többi autó közé
Nektek mi a véleményetek az autóról?

ilyen kell nekem!!!

pont ilyen évjáratút vezettem 2003-ban jogsi megszerzése után elõször többször is, ugyanilyen volt, a felni is, csak dynamique és 1.8-as :)) (fater céges gépe volt)

környéken van egy fekete Mégane cabrió, naponta azt lesem, de mondjuk vannak hibái, a külsõ és belsõ mûanyag részek sivárak

igaz, használtan olcsón hozzájuthat az ember, találtam is egyet 2003-as, benzines, 210 LE, full extra, 3 millió mondjuk nem a ráncfelvarrott GT, de akinek hasonló az álma az elérheti

használt francia CC-t mi útjainkon? Hát én nem merném vállalni :) Nem igazán merevek. Én talán használt MX-5-ös Mazdát, ha már sportgép :)
Jó hát használtan ez a GT se 8 millió :)

én se adnék érte ennyit, akkor inkább két autót vennék egy olcsó Mégane Grandtour-t a családnak és egy sportos Mégane coupé cabrio-t használtan, a kettõ kijönne 8 millió alatt

most már ,,csak" 7.980.000, hála a Renault akciónak, tetszik is :DD De ennyiért inkább dízelt vennék, a 175 lovasat, meg talán más márkánál, mindegy :)
Vagy ott az Octavia RS, nem kisebb, és 7 millió

igen, valami hasonló lehet a Renault Laguna GT 2.0 Grandtour (video)

205 lovas izomkombi, tesztfogyasztás 14 l/100 km, alapár 8 235 000 Ft

"Míg a Mégane (és a Clio) Sport kõkemény, utcai versenyautónak lett kitalálva, addig a Laguna GT családi, középkategóriás, "civil" személygépjármûnek."

"Irdatlanul meg tud indulni ez a sportkombi. Legalul természetesen nem, de viszonylag alacsony fordulatról baromi nagyot tol, a gumik jajveszékelve keresik a tapadást, marja, harapja az aszfaltot, mohón falja a kilométereket a legizmosabb Laguna. A gyorsulás több mint vehemens. Markolni kell a kormányt, a magyaros-botrányos utakon el-elpattogunk."

pedig nagyon kár! gondolom létezik 5 ajtós változatban is vagy nem?

Pheaper
nem találtam azt lehet 1általán magyaror.. venni ? :(

Pheaper
htxi :)

Pheaper
nagyon szép (((Y)))

annyi kérdésem lenne h Clio nak a v6 os változatát menniy ért árulják 10 milla körül nem _?