383
-
#222 szerintem nem ^^ -
Jhon Balu #221 miért lenne gáz!Nagyon jó kocsi ezis. -
#220 nagyon gáz? -
#219 -
Jhon Balu #218 ááááááá teljessen kimellesztett a vétele mert igaz nem mondtam 9 hónapos a kicsike.viszont ha olcsón hozzájutnék alufelnihez az talán érdekelne. -
#217 húú nem roszs (Y) tervezed a tuningolásáT? -
Jhon Balu #216 ITT A KIS DRÁGÁM!
-
Jhon Balu #215 nemismerem nekem egy RENAULT MEGANE 2 Grand Tour Voyager-m van. -
#214 én nekm most fateromal 1ütt 1 mitsubishi Pajero t használunk de tervezem mostanába egy Clio megvételét 1.6 tech runt mit mondtok róla? -
Jhon Balu #213 akkor kéne valami témát választani amiről tudnánk dumcsizni.pl:ki rendelkezik renault gépkocsival vagy haszongépjárművel? Mi a véleményetek a márkáról és észrevételeiteket megosztani egymással. -
#212 thx -
Jhon Balu #211 naon kiru a banner..... -
#210 ne erről a f0s-g€(1-sz@rrol linkelj -
#209 Csatolt Szóró lap
Törölje majd valaki a többit ,pls ! Bénázok! -
#208 Sorry !
-
#207 Üdv !
Csatolt szóró lap szerint
4felni 26900x3 =80700FT
csavar: 710x16=11300FT
munka díj: 15000FT
Összesen : 107.000FT
Valóságban a hármat fizet négyet kap csak a 40000 forintos felnikre vonatkozik,
és még pluszba jön 4db 1200 forintos szelep .
Összesen: 151.100FT
Ha elolvad a hó, hova tűnik a fehér!?!
-
#206 Szólj nekik! -
blackgamer #205 igazából csak kiváncsi voltam hogy hányan járnak a topicba :)
kevesen :( de remélem változni fog
az a javaslatom hogy mind a három banner legyen fejlécben, ez ügyben szólok a moderátoroknak... -
#204 -
Jhon Balu #203 akkor + szavaztuk legyen a 3-dik! -
#202 szabvány fejléc méret... -
#201 A 3. legalább elég széles. -
#200 -
#199 egyik se..... -
Jhon Balu #198 3-dik szerintem.(razok) -
#197 Köszönöm! :) -
blackgamer #196 készült 3 banner, szavazzatok holnap ilyenkorig hogy melyik legyen!
by HyperGames
by Pipör
by RaZoK
én az első képre szavazok -
Jhon Balu #195 nekem nagyon nem tetszik.... -
blackgamer #194 egyre több az utakon a Mégane cabrio, szép autó, csak annyi a hibája hogy belül ugyanolyan barádságtalan mint a többi kivitel
-
KaryKeksz #193 -
G_ArchAngel #192 jah, akkor Clio, nagyon jó aza Clio, ha Suzival hasonlítjuk...
egy nagy különbség van: a Clio hatalmas a Swifthez képest, így sokkal jobba jársz vele (meg a Renault szervízhálózata lényegesen jobb) -
KaryKeksz #191 Épp az van hogy nekem nagyon tetszik külsőre az új clio :)
Meg még ami nagyon teteszik az a Renault Mégane Berline abbol is a 3 ajtós mint mindeggyikből.
Iggen a második nálam az új suzuki . Az is nagyon tetszik és még jó is ...
Szóval ha clio nem jön össze akkor új swift -
DJ BP #190 a Jazz annál jobb, amilyen régi :), de az sem a legolcsóbb. De talán azt van leginkább értelme venni, egyedülálló fiatalnak még a Swift a jó ötlet -
G_ArchAngel #189 igen, pont az alsókategória a leggázosabb...
Punto zörög
Corsa nem tecc
Clio nem tecc
Modus drága
Note drága
Mazda 2-t nem ismerem
207 drága
C3 elavult
Fiesta talán-talán
Jazz régi
Yaris kicsi
Fabia most fog megújulni
Polo kicsi, de jó
...
...
...
Nem tudom, én talán Fiesta vagy Polo, de lehet keresnék egy 10e km alatti bemutatóautót az alsóközép kategóriából, Astra-t, Focus-t, Megane-t... -
DJ BP #188 hát inkább az, mint a Clio, legalább feltűnőbb jelenség :)). A Punto jól néz ki, de az meg zörög belül, meg minden baja van... -
G_ArchAngel #187 na, ez meg a másik szerencsétlenség...
olyan, mintha egy leeresztett Astra-t betettek volna egy mikróba, teletömték kukoricával és ilyen alakúra pattogott ki:) -
DJ BP #186 inkább nézd meg a Corsát :DD -
G_ArchAngel #185 Őszintén?
Szerintem vegyél egy teszt/demo Megane-t...
A Thalia után az új Clio a legrondább Renault...
Egyszerűen elvesztette a báját, az elődje (mostani Campus) egy igazi kis aszfaltbetyár volt, fiatalos, szeretni való, a mostani meg öreglányok, vagy többgyermekes anyukák bevásárló autója...
A hátsó kerékív olyan nagy a benne lévő kerékhez képest, hogy a ritkaronda Ignist idézi fel...
Ez csak egy vélemény a külsőről, ettől függetlenül belül nagyobb, kényelmesebb, mint a Campus, motorikusan meg Renault - vagy jót fogsz ki és semmi gondod nem lesz, vagy szívsz vele, míg el nem adod:)
Nekem Megane II Grandtourom van - lekopogom - a garis javításokon kívül semmi bajom nem volt vele, de van aki 1 év után még a lényegesen jobb minőségű Laguna-ját is a pokolba kívánta...
Ez a Rötyó-fílíng:) -
KaryKeksz #184 Sziasztok ! Lenne egy kérdésem ill kérésem.
Írjátok már le a véleményeteket az új clio-ról.
Mert most akarok venni egyeet , teljesen ujjonnan.
előre is köszi csátok -
#183 :). Ha már koszos, már nem adja vissza. Nem a mosás után száradásra gondoltam, azt letojom, csak közelről látszik :), hanem igaz koszról :)