Renault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok.Tudja valaki 2001-es Renault laguna kézikõnyvet honnan tudnám le tõlteni?Nagy segitség lenne. Kõszi.
Személyes vélemény jobban érdekelt volna, mindenesetre köszi szépen!
Totalcaron vagy Autópulton találsz róla teszteket, ott érdemes olvasgatni róla.
Üdv!
Ha valakinek van Renault Fluence, kérem írjon már róla pár szót.
Autóvásárláson töröm a fejem és ez is a lehetséges opciók között van, köszi.
Ha valakinek van Renault Fluence, kérem írjon már róla pár szót.
Autóvásárláson töröm a fejem és ez is a lehetséges opciók között van, köszi.
Sziasztok!
A gondom a következõ lenne,: egy Mégane-om van, de 5 napon belül lejár a zöldkártyája. Nem tudjátok, hogy ebben az új rendszerben most hogy van a dolog? El kell még vinnem, ha januárban úgyis megszûnik?
A gondom a következõ lenne,: egy Mégane-om van, de 5 napon belül lejár a zöldkártyája. Nem tudjátok, hogy ebben az új rendszerben most hogy van a dolog? El kell még vinnem, ha januárban úgyis megszûnik?
Nagyon szépen köszönöm a linket!
Pénteken hoztam el a szerelõtõl a kis Clio-t (neve még nincs az autónak :( )...
Bár ne vittem volna el hozzá!
A kézikönyv segítségével, most már neki merek állni a kisebb hibáknak!
KÖSZÖNÖM!!!
Pénteken hoztam el a szerelõtõl a kis Clio-t (neve még nincs az autónak :( )...
Bár ne vittem volna el hozzá!
A kézikönyv segítségével, most már neki merek állni a kisebb hibáknak!
KÖSZÖNÖM!!!
Üdv Mindenkinek!
Mától Renault tulajdonos lettem. :)
Clio I.-hez keresek karbantartói kézikönyvet, ha valakinek van róla infója, akkor nagyon örülnék neki.
Sajnos ami lejjebb van link a Clio I-rõl, már halott. :(
Elõre is köszönöm a segítséget!
Mától Renault tulajdonos lettem. :)
Clio I.-hez keresek karbantartói kézikönyvet, ha valakinek van róla infója, akkor nagyon örülnék neki.
Sajnos ami lejjebb van link a Clio I-rõl, már halott. :(
Elõre is köszönöm a segítséget!
LAGUNA szakik!
Valakinek van 1. generációs (94-es) Laguna kézikönyve vagy infója, hogy a mûszerfal kijelzései (a tök általánosokon kívül) pontosan mik, illetve van-e ötlete, hogy hol keressük a probléma forrását arra, hogy miért nem megy rendesen a fûtés? Alig langyos levegõt fúj csak.
Valakinek van 1. generációs (94-es) Laguna kézikönyve vagy infója, hogy a mûszerfal kijelzései (a tök általánosokon kívül) pontosan mik, illetve van-e ötlete, hogy hol keressük a probléma forrását arra, hogy miért nem megy rendesen a fûtés? Alig langyos levegõt fúj csak.
No hát ez a szerelési leírás csodálatos ;)
Valóban segített megoldani a problémám. (így ingyen egy fél nap melóval megúsztam egy nagyon sok 10000-es szerelési díjat)
Valóban segített megoldani a problémám. (így ingyen egy fél nap melóval megúsztam egy nagyon sok 10000-es szerelési díjat)
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Köszi szépen, megjött. <#worship>#worship>
Ment priviben.
Remélem megkapod és segít a gondodon.
Ha nem, üzenj elküldöm mégegyszer.
Remélem megkapod és segít a gondodon.
Ha nem, üzenj elküldöm mégegyszer.
Helo!Azt hallottam,hogy a Renault twingónak(elsõ szériás) nincs középsõ kipufogó dobja,ez igaz?Köszi a segítséget!
Megane 2 javítási könyve nincsen valakinek???
Nemtudom mennyire igaz, de amikor nekem a piroslámpa villogott gyorsban a mûszerfalon, nemindult a verda a saját kulccsal, mert az immobilzer fasság bekattant...
Rönószervízben aztmondták, hogy nyomjam le hosszan a gombot 2x...
Nanekem ez nemvált be, visszamentem, a pali nyomkodta szintén...semmi!
Viszont ha játszom a zárban a kulccsal (ha épp villog az a xar), akkor 2,3x-ra sikerül elinditani a SAJÁT qlccsal (nagyon idegesítõ)!
Szal lehethogy neked beválik a 2x hosszan nyomvatartás...!?
Rönószervízben aztmondták, hogy nyomjam le hosszan a gombot 2x...
Nanekem ez nemvált be, visszamentem, a pali nyomkodta szintén...semmi!
Viszont ha játszom a zárban a kulccsal (ha épp villog az a xar), akkor 2,3x-ra sikerül elinditani a SAJÁT qlccsal (nagyon idegesítõ)!
Szal lehethogy neked beválik a 2x hosszan nyomvatartás...!?
üdv
Renault Megane távirányító programozásában kéne segíteni nekem
hogyan tudom szinkronizálni a kulcsot az autóval hogy távirányítással tudjam csukni és nyitni az ajtókat, mivel az autó és a kulcsok is hosszú ideig elem nélkül voltak azért nem dolgoznak most össze. Renault Mégane Classic 2.0 RT -típusú gépkocsiról van szó.
köszi
Renault Megane távirányító programozásában kéne segíteni nekem
hogyan tudom szinkronizálni a kulcsot az autóval hogy távirányítással tudjam csukni és nyitni az ajtókat, mivel az autó és a kulcsok is hosszú ideig elem nélkül voltak azért nem dolgoznak most össze. Renault Mégane Classic 2.0 RT -típusú gépkocsiról van szó.
köszi
az is jo verda
Nekünk meg Renault Megane van. Nem 2.0-ás csak 1.4-es és nem fullos automata bõrös, mégis nagyon kedvelem! <#vigyor2>#vigyor2>
nekünk laguna II nk van 2.0 16v-s fullos automata bõrös nekem nagyon bejön jó verda
szép...
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Elindult egy új fórum Ez a fórum a szerelõk és gépjármû tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjármûvel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelõk válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítõk! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom! Nézze meg mindenki!
www.cardene
www.cardene
Mail cimem [email protected]
Sziasztok
Van egy 2001 12 ik havi 1.4 16v thaliam.Rosszalkodok a kért elsõ kozpinti zaram.Azt szeretném megkérdezni h hol és mennyiért lehet ezeket beszerezni?És segitséget szeretnék kérni a a kiszerelésükhöz.
Ahogy néztem elég szük ott a hely.Bármilyen manualt szakmai tanácsot instrukciot szivesen veszek.Segitségeteket elõre is köszönöm.
Tisztelettel:Miklós Péter
Van egy 2001 12 ik havi 1.4 16v thaliam.Rosszalkodok a kért elsõ kozpinti zaram.Azt szeretném megkérdezni h hol és mennyiért lehet ezeket beszerezni?És segitséget szeretnék kérni a a kiszerelésükhöz.
Ahogy néztem elég szük ott a hely.Bármilyen manualt szakmai tanácsot instrukciot szivesen veszek.Segitségeteket elõre is köszönöm.
Tisztelettel:Miklós Péter
Ha leszednéd azt nagyon megköszönném,nem tudom mekkora a file mert ha emailben el lehet küldeni akkor erre a címre küldheted: [email protected]
Ha kell leszedem neked, csak oldjuk meg az elkuldest, valami emilcimet vagy tarhelyet intezz!;)
Köszi szépen az infót csak az a baj hogy én nem vagyok oda regisztrálva így nem is tudom leszedni.
Hello
Valaki nem tud nekem adni nekem elektronikus formában egy 1991-es clióhoz kézkönyvet vagy inkább szervízkönyvet ahol azt is megtudnám nézni hogyan lehet leszedni az ablaktekerõket mert zárat kéne javítanom és amiatt nem tudom az ajtóburkolatot levenni.
Valaki nem tud nekem adni nekem elektronikus formában egy 1991-es clióhoz kézkönyvet vagy inkább szervízkönyvet ahol azt is megtudnám nézni hogyan lehet leszedni az ablaktekerõket mert zárat kéne javítanom és amiatt nem tudom az ajtóburkolatot levenni.
Hi!
Eladó egy Renault Thalia
paraméterek:http://www.kobcenti.hu/component/option,com_ezautos/Itemid,99999999/task,detail/id,76/
Eladó egy Renault Thalia
paraméterek:http://www.kobcenti.hu/component/option,com_ezautos/Itemid,99999999/task,detail/id,76/
Hi
2000-es Renault Megane kombihoz használati utasítást keresek letölthetõ formában.
Tudna valaki segíteni?
Elõre is köszönöm.
2000-es Renault Megane kombihoz használati utasítást keresek letölthetõ formában.
Tudna valaki segíteni?
Elõre is köszönöm.
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Nem rég vettem egy 1996-os laguna Nevadát 2.0(kombit), csak sajnos
nincs hozzá felhasználói kézikönyvem.
Ha valaki tudna egy felhasználói kézikönyvet elektronikus formában küldje el, vagy egy linket adjon meg ahonnan letölthetem.
Elõre is köszi!
Segítségeteket kérném!
Nem rég vettem egy 1996-os laguna Nevadát 2.0(kombit), csak sajnos
nincs hozzá felhasználói kézikönyvem.
Ha valaki tudna egy felhasználói kézikönyvet elektronikus formában küldje el, vagy egy linket adjon meg ahonnan letölthetem.
Elõre is köszi!
mûanyagos az + oldja
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
A Twingomon is van ilyen.
Olvastam egyszer, hogy valakinek karambolnál elpattant a sarkánál, egy karosszérialakatos, vagy lökhárítós simán meghegeszti, és pár ropit kér csak érte.
Olvastam egyszer, hogy valakinek karambolnál elpattant a sarkánál, egy karosszérialakatos, vagy lökhárítós simán meghegeszti, és pár ropit kér csak érte.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az autóm (Renault Clio 3 ) alján valami lemez félig leszakadt! Sajnos valahogy telement hóval! Voltam szerelõnél õ azt monta hogy 22 ezer Ft-ért tudna hozatni eggy újat!Nem sok ez egy kicsit érte?Akkor már inkább a szervízben érdeklõdök!Vagy ott még drágább lenne?Pontosan mi lehet ennek a lemeznek a neve? Õ azt mondta, hogy ez a mûanyag burkolat csak arra szolgál ,hogy a motorhoz ne kerüljön por és egyéb szennyezõdés! Javítható ez még? A szerelõ ideiglenesen õszecsavarozta két helyen! Esetleg ezt én is betudnám szerezni valahol? Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv: Zoli
Olyan problémám lenne, hogy az autóm (Renault Clio 3 ) alján valami lemez félig leszakadt! Sajnos valahogy telement hóval! Voltam szerelõnél õ azt monta hogy 22 ezer Ft-ért tudna hozatni eggy újat!Nem sok ez egy kicsit érte?Akkor már inkább a szervízben érdeklõdök!Vagy ott még drágább lenne?Pontosan mi lehet ennek a lemeznek a neve? Õ azt mondta, hogy ez a mûanyag burkolat csak arra szolgál ,hogy a motorhoz ne kerüljön por és egyéb szennyezõdés! Javítható ez még? A szerelõ ideiglenesen õszecsavarozta két helyen! Esetleg ezt én is betudnám szerezni valahol? Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv: Zoli
elképzelhetõ,hogy mint a dacia-nál egy pótrugót lehet a gyári mellé betenni.legalább is amikor volt nekünk akkor az volt bent és megemelte a hátulját.
10vagy 12-es.
de találkoztam már olyannal is,hogy magába a csavart ugy alakították kicsava fej tövénél egy nutot csináltak és gumitömités volt ben.
de találkoztam már olyannal is,hogy magába a csavart ugy alakították kicsava fej tövénél egy nutot csináltak és gumitömités volt ben.
Sziasztok! Van egy Renault 18-típusú autóm, es a bajom az hogy nagyon leült a hátuja, es nemtalálok amortizort erre a modellre, es a kerdésem az lenne hogy ven-e esetleg más renault tipus aminek az amortizorje ramegy a 18asera, vagy valami uzlet ahol venni tudnék! Kösz mindent!
Csá!
Kéne a Renault Thalia 1.2 olajleeresztõ csavar a réz tömítés alátét mérete.
Kéne a Renault Thalia 1.2 olajleeresztõ csavar a réz tömítés alátét mérete.
Sziasztok!
Ha valaki tudna egy felhasználói kézikönyvet elektronikus formában renault megane grantout-hoz, légyszi küldje el, vagy egy linket adjon meg ahonnan letölthetem.
Ha valaki tudna egy felhasználói kézikönyvet elektronikus formában renault megane grantout-hoz, légyszi küldje el, vagy egy linket adjon meg ahonnan letölthetem.
Igen hallom! Nem azzal van a gond valami más lehet a baj!
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy 1975-1981 között gyártott Renault 6 TL típusú autóhoz nem-e tudjátok hol tudnék szerezni sárvédõket elõre! Minden megoldás érdekel!!
Elõre is köszönöm!
E-mail: [email protected]
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy 1975-1981 között gyártott Renault 6 TL típusú autóhoz nem-e tudjátok hol tudnék szerezni sárvédõket elõre! Minden megoldás érdekel!!
Elõre is köszönöm!
E-mail: [email protected]
Az önindítót hallod, amikor megpróbálod elindítani?
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. Van egy Renault Cilo-m 1.2 RN 91-es és az vele a gond, hogy nyáron nem akar elindulni (önindítóval), tolásra viszont igen. Télen pedig könnyedén indul!!!! Már több szerelõ a vállát vonta és nem tudtak vele mit csinalni, jópár dolgot kicseréltek rajta. Ha valaki találkoztt ilyen problémával legyen szíves segítsen!
És jo lenne még egy szerelési kézikönyv is ha akad valakinél.
Elõre is köszi!!!! Címem: [email protected]
Remélem tudtok nekem segíteni. Van egy Renault Cilo-m 1.2 RN 91-es és az vele a gond, hogy nyáron nem akar elindulni (önindítóval), tolásra viszont igen. Télen pedig könnyedén indul!!!! Már több szerelõ a vállát vonta és nem tudtak vele mit csinalni, jópár dolgot kicseréltek rajta. Ha valaki találkoztt ilyen problémával legyen szíves segítsen!
És jo lenne még egy szerelési kézikönyv is ha akad valakinél.
Elõre is köszi!!!! Címem: [email protected]
Helo!!!Egy Renault Lagunáról lenne szó(1995,1.8,Rn),alapjáraton sípoló hangot ad magasabb gázon nem hallani jobb oldalról jön,volt szervízbe,és azt mondták,hogy el volt kopva asszem egy csapszeg a generátor alatt és az rezgett, de most megint csinálja!!!Tipp?Köszi szépen a segítséget!!!