383
-
adiboy80 #342 Szia!
Nekem is hasonló a gondom és egyenlőre azt tanácsolták tisztítsam ki a hűtőt mert valószínűleg el van valahol dugulva és nem jut elég forró víz a fűtési rendszerbe. Lehet kapni hűtő tisztító folyadékot most ezzel próbálkozom. Ha neked sikerült más megoldást találni, kérlek írj.
Nekem sikerült egy magyar nyelvű javítási útmutatót találni (1200 olal) ha adsz egy e-mail címet, átküldöm! -
buggs bunny #341 Köszönöm a választ -
T O M #340 Szerintem az olajszintet mutatja olyankor. -
#339 Hali. Renault kangoo-hoz keresek bal első ajtót, 2002-es kiadás, elektromos tükör, ablak, központizárral..
köszi.
pm-be is jöhet a válasz. -
buggs bunny #338 Sziasztok, 3 hete tulajdonosa lettem egy 1995-ös 2.2D kombi Laguna I-nek. Szeretnék kérni valakitől egy használati utasítást, ha van, mert van néhány dolog ami nem világos. Pl. indítás után a vízhőfokmérő mutatója felmegy majdnem a skála tetejére és mellette kigyullad egy skála is, ami néhány másodperc elteltével eltűnik és a vízhőfok mutatója is a rendes vízhőfokot mutatja. Ez vajon mi lehet?? A használati utasítást megköszönném, ha lenne valakinek. Attila -
attilaoh #337 Kőszi a kőnyvet!Ez nagyon hasznos,de én a használati utasitásra gondoltam,mert most vettem az autot és nem ismerem a kezelését. -
#336 Hali, remélem megkapod, mert elég nagy csomagolva is a mérete (19MB). -
attilaoh #335 Szia! Itt az a cimem:[email protected] Kőszi! -
#334 Adj egy mailcímet és átküldöm ;) -
attilaoh #333 Sziasztok.Tudja valaki 2001-es Renault laguna kézikőnyvet honnan tudnám le tőlteni?Nagy segitség lenne. Kőszi. -
rammfan #332 Személyes vélemény jobban érdekelt volna, mindenesetre köszi szépen! -
zeneimádó22 #331 Totalcaron vagy Autópulton találsz róla teszteket, ott érdemes olvasgatni róla. -
rammfan #330 Üdv!
Ha valakinek van Renault Fluence, kérem írjon már róla pár szót.
Autóvásárláson töröm a fejem és ez is a lehetséges opciók között van, köszi. -
zeneimádó22 #329 Sziasztok!
A gondom a következő lenne,: egy Mégane-om van, de 5 napon belül lejár a zöldkártyája. Nem tudjátok, hogy ebben az új rendszerben most hogy van a dolog? El kell még vinnem, ha januárban úgyis megszűnik? -
#328 -
gabeszajka #327 Nagyon szépen köszönöm a linket!
Pénteken hoztam el a szerelőtől a kis Clio-t (neve még nincs az autónak :( )...
Bár ne vittem volna el hozzá!
A kézikönyv segítségével, most már neki merek állni a kisebb hibáknak!
KÖSZÖNÖM!!!
-
#326 Tessék!:) -
gabeszajka #325 Üdv Mindenkinek!
Mától Renault tulajdonos lettem. :)
Clio I.-hez keresek karbantartói kézikönyvet, ha valakinek van róla infója, akkor nagyon örülnék neki.
Sajnos ami lejjebb van link a Clio I-ről, már halott. :(
Előre is köszönöm a segítséget! -
#324 LAGUNA szakik!
Valakinek van 1. generációs (94-es) Laguna kézikönyve vagy infója, hogy a műszerfal kijelzései (a tök általánosokon kívül) pontosan mik, illetve van-e ötlete, hogy hol keressük a probléma forrását arra, hogy miért nem megy rendesen a fűtés? Alig langyos levegőt fúj csak.
-
#323 No hát ez a szerelési leírás csodálatos ;)
Valóban segített megoldani a problémám. (így ingyen egy fél nap melóval megúsztam egy nagyon sok 10000-es szerelési díjat) -
#322 Köszi szépen, megjött. -
brutalg #321 Ment priviben.
Remélem megkapod és segít a gondodon.
Ha nem, üzenj elküldöm mégegyszer. -
#320 A Clio 1,2 energie nek sincs, valószinű igaz... -
Psx2 #319 Helo!Azt hallottam,hogy a Renault twingónak(első szériás) nincs középső kipufogó dobja,ez igaz?Köszi a segítséget! -
#318 Megane 2 javítási könyve nincsen valakinek??? -
#317 Nemtudom mennyire igaz, de amikor nekem a piroslámpa villogott gyorsban a műszerfalon, nemindult a verda a saját kulccsal, mert az immobilzer fasság bekattant...
Rönószervízben aztmondták, hogy nyomjam le hosszan a gombot 2x...
Nanekem ez nemvált be, visszamentem, a pali nyomkodta szintén...semmi!
Viszont ha játszom a zárban a kulccsal (ha épp villog az a xar), akkor 2,3x-ra sikerül elinditani a SAJÁT qlccsal (nagyon idegesítő)!
Szal lehethogy neked beválik a 2x hosszan nyomvatartás...!? -
marcimilan #316 üdv
Renault Megane távirányító programozásában kéne segíteni nekem
hogyan tudom szinkronizálni a kulcsot az autóval hogy távirányítással tudjam csukni és nyitni az ajtókat, mivel az autó és a kulcsok is hosszú ideig elem nélkül voltak azért nem dolgoznak most össze. Renault Mégane Classic 2.0 RT -típusú gépkocsiról van szó.
köszi -
kovcs #315 az is jo verda -
#314 Nekünk meg Renault Megane van. Nem 2.0-ás csak 1.4-es és nem fullos automata bőrös, mégis nagyon kedvelem! -
kovcs #313 nekünk laguna II nk van 2.0 16v-s fullos automata bőrös nekem nagyon bejön jó verda -
Jhon Balu #312 szép... -
#311 Sziasztok!
Ti mit gondoltok a Renault Laguna II ről ? -
#310 Clio 2 jav. könyv. -
#309 Clio 1 jav. könyv ha valakit még érdekel (Magyar)! -
#308 Bocs a késésért, elküldtem valamelyik nap a file-okat a friméledre! -
cardeneu #307 Elindult egy új fórum Ez a fórum a szerelők és gépjármű tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelők válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítők! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom! Nézze meg mindenki!
www.cardene -
miklos2peter #306 Mail cimem [email protected] -
miklos2peter #305 Sziasztok
Van egy 2001 12 ik havi 1.4 16v thaliam.Rosszalkodok a kért első kozpinti zaram.Azt szeretném megkérdezni h hol és mennyiért lehet ezeket beszerezni?És segitséget szeretnék kérni a a kiszerelésükhöz.
Ahogy néztem elég szük ott a hely.Bármilyen manualt szakmai tanácsot instrukciot szivesen veszek.Segitségeteket előre is köszönöm.
Tisztelettel:Miklós Péter -
mardal #304 Ha leszednéd azt nagyon megköszönném,nem tudom mekkora a file mert ha emailben el lehet küldeni akkor erre a címre küldheted: [email protected] -
#303 Ha kell leszedem neked, csak oldjuk meg az elkuldest, valami emilcimet vagy tarhelyet intezz!;)