Unreal Tournament 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
caracter unlock code-nál kellen beírni valamit vagy mi?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Csak repülni nemtud.
Battlefield 2 meg a komoly játékmóddal, mikrofon, squadok, meg a sok játékos mód, nagy pálya, és nem õrült, stratégikus játék (multiba) nagyon élvezetes a játék, az UT inkább lazítás. Call of Duty 2 -be már inkább a lövöldözés, de nekem mondjuk tényleg jobban bejön az is mint az UT, azt hogy mér azt nem tom... Szerintem élvezetesebb mint UT-ban ott lövöldözni mindenkit.
Egyébként én úgy tudom hogy sima UT, UT2003 és UT2004 van, 2005 -rõl nem tok :/
>>Szerintem<<
Én most vásároltam be nemrég új gépet, remélem nem kell újra cserélnem.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
u dont have to listen anybody else but me
Félek kicsit h erö mü kell majd hozzá 😞
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
de a gpu csak ennyit számol: http://www.unrealedforum.de/tutorial/unreal_engine_3/unreal_engine3_06.jpg
a speedtree: http://www.resourze.co.za/Wallpapers/albums/userpics/10001/Unreal%20Engine%203%20Wallpaper%205.jpg
ez pl. hajas kép:
http://scr3.golem.de/screenshots/0507/endless_saga/screenshot_1024.jpg
ezis hajas részben:
http://www.wpc-fr.net/images/articles/3-screenshots-de-l-unreal-engi/u3-21.jpg
Will your Soul live for Ever?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Elsõsorban normal mappingot, meg valami reliefre hajazó-t támogat a motor (technology siteon mintha csak normal lett volna kiírva), ami azért nem csúcs, ismerjük el. Láttam olyan motorból képeket ami vitte a parralaxot lazán, és nem u3.0 volt.
Fényeknél szintúgy kamuznak. Írja az oldal, hogy elvileg végtelen fényt lekezel, majd a következõ sorban szerényen megjegyzik, hogy a hardver korlátai miatt az artistok csak 3-5 fényt használnak jelenetekként. Na jó használnak kisebb fényeket is, mondjuk a specularra és így tovább, így persze jóval több, de csak 3-5 teljesen dinamikus fény. Lenne még mit optimalizálni.
500k-1500k poly, írja a techsite. Nagyon szép és jó, csak ott a bökkenõ, mellé van írva jelenetekként, vagyis nem annyira amennyit a motor kirajzol, a képernyõre. Vagyis durván 300k - 500k amit valósan ki is rajzol. Nagyon durva becslésre.
Szép, ügyes és okos, de bõven többre is képes lehetne. Többet vártam az u3.0-tól...
Will your Soul live for Ever?
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Mivel az AGP behatárolja a dolgokat, vagy AGP-s X1600 vagy HA lesz, akkor AGP-s GF7600.
Mostanság megy ugye 6600GT/6800GeForce. Sajnos a 9600 széria nem túl gyors, még ha eltekintünk is a PS2.0 tudásától ...
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Bizony az UT megér egy vinyót! Már nagyon várom addig is marad a 2004
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Shock is sima UT-sabb lesz elméletileg, bár a legnagyobb gond az, hogy az elsõdleges mód túl gyorsan lõ, és a shockball nagy, így könnyû eltalálni.
vCTF alapból benne lesz, mondták hivatalosan.
25 giga nem unreális amint mondtam, nagy esélye van, hogy ennyi lesz, de az UT megér egy új vinyót 😊.
Szerintetek 1 ilyen gépen elindul vagy nem, ha nem mit cseréljek ki benne?
2.66 proci
ATI radeon 9600 XT
512 ram
Az elején a lightning gunt utáltam de egyre jobban megszerettem. Viszont a shock-al fõleg a kombóját gyûlölöm, sokszor beletaccsoltam már 😞
Remélem lesz onslaught és VCTF tábor is. Jó lenne ha vctf felkerülne clanbase-ra.
Ha tényleg 25 giga lesz és a pályák 80 megások 😊 akkor bekészítek neki egy 200GB-os vinyot, elvégre az UT nem csak egy játék, több annál, egy egész játék ömlemény. Ne feledjük h ut2004 esetében nem egy játékot kaptunk, csomo modot, total conversiont, és ugyebár ezek elgtöbbjének van single playere is. Az már más kérdés hogy a Redorchestra-n kivül nem terjedt el egyik sem multiba, pedig nagyon jó kis stuffok. Bár asszem Redorchestra most átment HL2 mocira. Reméljük visszatérnek 😄
Egyszóval az UT az egy nmagyon jó kis játék, mindenkinek ajánlani tudom még a 2004-et is, és a 2007 is bízzunk benne.
A fentiekre még please válaszolni 😊
Szerintem 2007 kifejezetten nekik készül 😞
Garfikailag max.
Az elsó kalsszikus UT nál egyik se lesz jobb ezt bátran ki merem jelenteni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A konzolok árát lehet,hogy rosszul tudom, de az inkább 50-70 (a ps3 talán 120-150, az xbox360-at nem tudom). Ott a játékok a drágák, de ott összetartóbb a warez. Ahogy én érzem, a konzolosok ott tartanak, mint mi a c64/BSS idején 😉
Jimmy (respect 😉, szerintem a PC-k sem bõvíthetõek jobban, mint a konzolok. A régi gépet odaadtam anyukámnak, mert semmi nincs benne (talán a ramot és az ide vinyót kivéve) ami a mai szabványoknak megfelel (értsd cpu slot, agp-pcie,..) bár ez sem igaz, mert a ps2 csatlakozó.... 😊))))
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
The most visible technological improvements in UT2007 come from the move to Unreal Engine 3. Environments are now alive with rich shaders, and per-pixel lit. As such, a DirectX 9 compatible card is a must. Expect the minimum spec graphics card to be an NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9700 level card. If you're looking for decent performance however, you'll need to aim a little higher. At E3 2005, Epic's Tim Sweeney suggested an NVIDIA GeForce 6800 Ultra level card for decent frame rates at 1024x768 resolution.