Unreal Tournament 2007

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sliders
a rendszerkövetelmények a beyondunreal.com-ról valóak, azok pedig nem kacsáznak! Miért kellene dx9-et feltétlen nyomniuk? bár biztos tudják mi miért lesz.

A borítóban lehet valami, de a másik oldal nagyon meggyõzõ! De lehet azért nincs rendszerkövetelmény, mert + egy dobozban lesz amjd benne a játék.

asysoft
Szerintem kamu a borító, mivel nincs rajta rendszerkövetelmény, s az elején lévõ két figura meglehetõsen homályos (mintha a hátoldalon lévõt nagyították volna fel).
A rendszerkövetelmények is érdekesek, miért lenne DX8 renderer, ha Gef6 a minimum?

/*WTF?!*/

Sliders
már kész van a borítója is:

ut2007 borító

illetve: rendszerkövetelmények:

- minimum: 2.8GHz-es proci, 512MB Ram, Geforce 6
- ajánlott: 3-4GHz proci, 1GB Ram, Nvidia 6800GT/ultra vagy 7800GT/GTX SLI
- Duálmagos Processzorral rendelkezõk esetében: Támogatott a Multi-Threading technológia.
- 64 Bites rendszerek szintén támogatottak a szebb textúrák érdekében.
- Renderelõk: Shader-3.0, Fallback-Mód a Shader 2.0-hoz, dx8 renderer.
- HDR: igen
- fizika: Novodex-Physik-Engine.
- Ageias PhysX Processzor támogatott.

Sliders
A demot valszeg február márciusra lehet tenni. Szóval nincs már sok messze

A teljes játék meg juniusra várható

Danecay
Én is úgy gondolom, hogy nem lesz olyan vészes a hardwareigény mint ahogyan a grafika kinéz. Eddig még mindegyik UNREAL ENGINE-t elég jól optimalizálták. Remélem nem a fizika lesz a hunyó.

FeketeFény
Juhúúú Nagyon várom már a picikét! Izzítom is a Razert nehogy kialudjon mire kidobják!

-----][----www.di.fm-----][------

Fog menni, ne parázzatok. Mire kijön, lesz 7600GT-is kb. 35 ropiért, az meg biztos elviszi, max. AA nélkül.
A probléma tényleg inkább a fizikával lesz, mármint ha teljes pompájában akarod élvezni a játékot.
A teljes fizikáért, ha minden igaz, nem kell mindenképpen aegia kártyát venni 70k-ért (már ha egyszer megjelenik), elég lesz ha veszel 2db ATI kártyát (az új generációkból), ezeket használhatod crossfire-ként, avagy az egyiket átnyomhatod fizikai kártyának. Az ATI-sok azt ígérték hogy a következõ driver már tudni fogja ezt a funkciót (bár elég homályos hogy a mostani 1xxx-es kártyák is tudni fogják, vagy csak az 1900-as, ami most jelenik majd meg).

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
6600Gt elvileg elég lesz neki minimumba ugyanis anno 6800GT-vel már mediumon is futtatni tudták (igaz többször lefagyott...😄)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sanyix
A cs-nek is kb annyi köze van a valósághoz mint az UT-nek.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

VRSDM
már több promo is volt, itt ott, és ottis gépen nyomták, és jol ment, nemlesz gond, ala oblivion azis megy és mégis csodaszép, a kérdés csak az mijen gépen, bár nemlesz gond... a poligonok meg nem ojan sok van belõlük csak ugy látszik, még egy 2 éves interjuban volt rola szo... hogy már akkor multiznak néha... de az akkori verzio csak max. 5 karatkert birt el egy pályán😄 szoval, volt mit fejleszteni

u dont have to listen anybody else but me

NEXUS6
Szerintem nem lesz gáz a mai vidkarik többségével sem sem, DX 8.1 óta az ilyen fejlett textúrák nem okoznak gondot.

Én úgy vélem a szûkkeresztmetszet a CPU, a képeket elnézegetve ráadásul rengeteg poligonnal, és ráadásul a cikk szerint ugye fejlett fizikával dolgoznak.

De azért bíztató, hogy a tavaly bemutatott demó (amibõl a képek is valók) elvileg valós idõben futott, egy akkor már létezõ vason.
Szal talán nem kell megijedni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Azt már nem merik kiírni, mégis milyen vidkari fogja mindezt kezelni..mondjuk 2 dual magos SLI-be kapcsolt Gef.7800? 1 TerraB RAMmal???

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

janyikzs
Ezt a játékot nem is annyira, de az Unreal 3-at már sokkal inkább várom (remélem nem marad el). A multizásnál én is jobban kedvelem a régebbi idõkben játszódót (pl. COD2, BF, MOH).

takraj
Ezek a képek túl szépek!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

HöfEE
Én is inkább a "valós" játékok hive vagyok ez a sci-fi UT környezet annyira nem jön be de biztos nagy király lesz a játék , nekem a 2004 is tetszett bár nem tud annyira lekötni mint mondjuk egy CS

a képek eléggé jók, de az eddigi UT-k nem tudtak megfogni, sztem ez se fog

← ElőzőOldal 2 / 2