GTA: Liberty City Stories -PS2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
megszereztem a játékot nekem nagyon bejön.Csak az a kérdésem,hogy tudtok e hozzá kódokat?Egyáltalán vannak?
Ne tévesszen meg az e-mailem nem átverés és különben sincs mit veszítened egy probát csak megér.
\"If in doubt, flat out!\"
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Szeretném meg iratni és csak tudjam mire számitsak...
Köszike<#unalmas>#unalmas>
de aki gta fan annak megéri kipörgetni 1x
Haverok, Buli, Fight Club!
Vinyónál milyen beállításokkal indul el a játék?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
visszaadja természetesen a GTA fílinget, pár küldetést csinálgattam(de a várost körbejártam, free ridoztam sokat. :P), találkoztam régi ismerõsökkel... egy valami zavar. ebben a részben már nem lehet úszni. :(
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pedig ma akartam elkezdeni tanulni a szóbelikre... hát asszem nem fogok! :D töltöm ezerrel lefele. :)
Kicsit több , mint egy hónapja számoltunk be nektek arról, hogy a PSP-s Grand Theft Auto: Liberty City Stories tiszteletét teszi ps2-n is, valamikor a második negyedévben. Immáron pontos megjelenési dátumot kapott a játék, mégpedig április 28.-át. Amint megtudunk valamit a tartalommal/kinézettel kapcsolatban, megosztjuk majd veletek.
<#worship>#worship>
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
ki tudja? Majd kiderül... :-D
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
egyébként szerinted miért gondolod, hogy valaki tud valamit a játékról? :) keress rá a neten, más is ezt tenné.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
#8-értelmesen plz
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
mondkuk nem is számítottam többre :D
bye
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a PSP-s eladások nem remekeltek, erre egy nyamvadt Take Two-s "cápa" kijelentette: "nesztek akkor.."