203
Grand Theft Auto: Liberty City Stories - PS2
  • sigmavirus1
    Ez a géjm fasza, nagyon is jó hogy van ps2-re.
  • maffioso
    hát ehhez nem tok mit hozzáfűzni ekkora lámát
    és ez mindkét szövegeder mondom
    MIAZHOGY MI ÉRTELME VOLT?vice city szted volt pspre?mer az egész onnan indult csak sokan kérték ps2re szal kuss
    multizni meg nan eccerűen lehet csak kkell egy elosztó és egy 6 analog kar...... azért ilyen balfasz nem lehetsz már boccs
  • Prince of Máté
    HOGYAN LEHET MULTIZNI A JÁTÉKKAL?mert azt írják az 576 odlalán h egyszerre 6 játékos játszhat..
  • Prince of Máté
    Na megett a gém.. háát...
    Grafika tök GTA3 talán egy kicsit jobb a járművek miatt.Ugyanazokat lehet csinálni mint a Vice City-ben nem tom mi értelme volt megcsinálni ezt a gémet lehet h új küldetések de akkoris...
  • maffioso
    koddal hivd elő
    énmár kiakasztottam de nem nam emléxem h találkoztam volna tankal
  • OiBear
    hell ! azt szeretném megkérdezni hogy a tankot hol találom benne ?
  • Prince of Máté
    jó nektek hogy megvan
  • TothLaci
    Meghallgatom Grand Theft Auto: Liberty City Stories rádióadóit.
    Eddig a Rise FM-be hallgattam bele, tiszta dance az egész:D, és szinte azok mennek, mint 1.FM - Dance Hits netrádióban...

Pedig még GTA III-ban trance ment a Rise FM-en...
  • TothLaci
    Képeket nem csináltok a játékról?
  • rossiking1990
    MIVEL EGY KÉPFáJLT NEM TALÁLTAM
  • rossiking1990
    NEKEM AZT MONDTÁK H ALCOHOLLAL IRJAM KI
    DE AZT H HOGYAN AZT NEM
  • rossiking1990
    HA 7.2 ESSEL SEM TUDTAM KIIRNI, AKKOR MIVEL IRJAM KI....
  • Csabesz6
    ötlet hogy mivel irjam ki?
  • Csabesz6
    ez+7es de nem müxik
  • rossiking1990
    legujjan neroval?? nekem megvan a 7.2 es!!!!!!!
  • Csabesz6
    neroval legujabb
  • rossiking1990
    hello mindenki!Én leszedtem PS 2 re a lioberty city storiest, eleve gyanus volt, h csak 1 giga, probáltam is variálgatni a file okat total commanderrel, de nem volt siker. Kiirom dvdre nero-val de nem ismeri fela ps 2-öm!Mit kell csinálni ezekkel a file-okkalegyáltalán melyik progival irjam ki??? VALAKI TUD VALAMIT ERRÖL???
  • Dévids
    Mivel írtad ki?
  • Csabesz6
    szasztok!
    nekem aza gondom hogy amit leszettem az 914megamár alapbol gyanús volt...jóvan mondom azé egy próbát megér ma reggel beteszem a dvd-t kijön:PlayStation2 na mindom fasza, mükszik...nem skkal meg rá az hogy reading disc ezütán pedig már nem ismeri fel a ps. ötlet?
  • Dévids
    hé Dani0001 próbálkoz hátha elindul de akkor sem lesz olyan jó mint psp-n vagy ps2-őn
  • Dani0001
    gyertek ide: az emulátor fórumra.
  • VLB
    Vagy PSP-p, mert azon is remek a játék...
  • Dévids
    nincs.Bár kitudja nem 100%.De szerintem jobban jársz ha szerzel egy használt ólcsó ps2-őt.
  • Dani0001
    AKKOR MI A MEGOLDÁS?
    nincs valami olyan ami ps2 játékot pc-re kopnvertál.
    vagy valami hasonló.
  • TothLaci
    PCSX2 a legjobb, de azzal sem működnek a GTA-k.
  • Dévids
    van egy a haveromnak nem tom a nevét de kb 5 percig képes működni és utánna kilép.
    Ráadásul úgy akad mint a fene.Tehát nem sokra mész emulátor-al
  • Dani0001
    van olyan ps2 emulátor amin működi?
  • Dévids
    Tudja valaki hogy hol lehet komolyabb fegyvereket venni? Pl(AK 47, M4 )Van egy fegyver bolt a rejtekhelytől nemmessze de ott csak béna micro SMG és pisztoly van.
  • ldavid
    ha tönkre teszi az az ődolga, így járt..
    de abszolúte nem biztos hogy azért kell neki, sokminden másra is jók a kódok
  • maffioso
    csiter
    csiter

:D
  • Papesz
    Én inkább a saját oldalunkat ajánlanám, de azt sosem fogom megérteni, hogy valaki miért kívánja kódokkal tönkretenni a játékélményét.
  • ldavid
    ps2 cheats: link
  • Dévids
    hello
    megszereztem a játékot nekem nagyon bejön.Csak az a kérdésem,hogy tudtok e hozzá kódokat?Egyáltalán vannak?
  • maffioso
    Sok pénzt szeretnél keresni kevés időráfordítással?Otthon elvégezhető internetes munka bárkinek.A jövedelme tőled függ, hogy mennyire vagy aktív.Ha érdekel írj egy e-mailt a [email protected] -ra
    Ne tévesszen meg az e-mailem nem átverés és különben sincs mit veszítened egy probát csak megér.
  • maffioso
    nekem psp-n van meg és ott tökéletes.....lehet kihagytak eztazt de ez még az első rész pspre a gta3ban és a viceban sem lehetett uszni meg mászni
  • putyu17
    meg jó lenne ha lehetne úszni... más nem is hiányzik (nekem)
  • Max 36
    Nem lett rossz,aki szereti a GTA sorozatot,az ezt i befogja szerezni,de abban igaza van DoNorBinak,hogy azért a grafikát feljavíthaták volna a Ps2 szintjére.
  • zutyu
    Srácok milyen a játék PS2-ön??
    Szeretném meg iratni és csak tudjam mire számitsak...
    Köszike
  • ldavid
    Na azért nem mind, csak a gyengébbek..
  • maffioso
    mert az sa-n kivüül vmelyikben is lehetett.Jön egy amibe lehet vmi extrát és amiben azt nem lehet azmár szar, hát ilyen a magyar ember