203
Grand Theft Auto: Liberty City Stories - PS2
-
#123 Az autók azért néznek ki jobban mert a San ANdreas grafikáját használja(CSAK autóknál)
Koszosodnak,és metálfényűek,csillognak. -
#122 1általán nem vc szerű a graf meg az effektek sem hajaznak az sa-ra
mond te mivel gameltél? -
komikky #121 de szerintem a kocsik sokkal jobban néznek ki mint a gta 3-ban kerekebbek -
#120 Ok, akkor jooo lesz...bár nekem nem artana beszereznem a GTA VC-t+IV-et sem; ugyanis anno csak PC-n voltak meg, de gyenge a gépem, és folyton fagyott...föleg a VC... A karakterek picit szögletesek; de minden GTA szerü, én meg szeretem a GTA grafikajat; jo kis cartoon-os... :-P -
#119 Szia!Hát sztem a graf inkább vice city szerű,az effektek pedig san andreasra hajaznak.De a lényeg a hangilat a régi jól +szokott és ez itt a lényeg -
#118 A graf képek alapjan gyengébbnek tünik mint a GTA3-é, viszont az effektek jobbnak tünnek picit...fényszoró fénye, nap ilyesmik... :-P (csak képen, videon; vagy tényleg jobbak az effektek mint régebbi részekben?) -
komikky #117 ja nekem a game radio volt a kedvencem -
#116 Meg a Chatterbox itt még csak egy műsor az LCFR-on, Lazlow utal is rá hogy Donaldal nagy tervei vannak: C box, 24/7. -
#115 nem de van egy két régi de újak is vannak de a GTA 3 ból a game FM és itt a Liberty Jam majdnem ugyanaz mert mindegyik RAP féleség -
komikky #114 nekem nincs meg a LCS. a rádió állomások is ugyanazok? -
#113 bocsika! -
#112 És 1998-ban játszódik. -
#111 ujjajj ezt nem tudod?az első misszioban kiderül toni cipriani -
#110 Kódokat nem tudtok hozzá!kéne én ilyen cheater hülye vok:D:D:D -
#109 Szerintem királyul meg csinálták a LCS-t! a kocsik újitva 1994ben játcótik csak télleg a karakterrel amivel te vagy annak mi a neve??? -
#108 Hát lesz előbb pár küldi, vagy 5 embernek kell dolgoznod(van akinél többször is), majd végűl eljutsz oda. -
#107 Oh, Shoreside-on még nem csináltam meg, túlságosan lefoglaltak a nehezebb feladatok, mint pl. a mentős, meg a scrapyard challenge portlandben, meg ugyanitt a 10 motoros checkpoint verseny, meg ugye az idegölő RC küldik.:)
Na pont most fogok nekiállni, szal megcsinálom. Meg még a Trashmaster küldiket se csináltam meg Shoreside-on.
Ehh, meg hiányzik még 4 csomag meg 2 rampage.:) -
#106 oké köszi.Az a küldetés mikor megkapom a második szigetet mikor lesz? -
#105 lehet?tuti figy ha stauntonon és shoresideon is az avening angelt megcsinálod kapsz egy egy rucit -
#104 Ja, már vagy 10 ruha unlockolva van(sőt talán több, nemtom mennyi van akkor mikor végigviszed), és lehet lesz még. -
#103 dehogy nan sok ruha van benne csak unlokkolni kell
akkor jucc át amikor szálvátórét kell vmi géppel fuvarozni a zsaruk elől és átkell ugratni a hiddon -
#102 Mikor lehet átjutni a második pályára?
És mindig csak két ruhánk lesz? -
#101 Ez a játék amolyan GTA 3 remake féleség. -
#100 az lesz -
#99 Megéri hát, grafika kicsit gyengébb mint a 3-é, de a VC újításai benne vannak, és még pár ehhez a részhez kitalált melléküldetés(túristáknak meg kell mutatni a város látványosságait és le is kell fotózni őket), új történet 3 évvel a 3 elött, idióta rádióállomások és még sok minden más. Méghozzá mindez platinum/budget áron. Így szerintme simán megér 9 pontot a 10-ből. -
stream man #98 megéri megvenni ezt a gémet? -
#97 Nincs, tuti hazudott, verd meg..:) -
#96 én haveorm ugy nyomtatta a sanandreas boritoját h oc-cd van ráirva -
#95 Amúgy akkor LCS nincs is PC-re?Mert az egyik haverom azt mondta h látta PC-re de ezexerint hazudott a csórója... -
#94 semmi baj nekem is vannak rossz napjaim;)
Csak mert az 576 kbyton azt írták h lehet úszni de akkor ez hazugság:( -
#93 prince of máté
bocsi hogy arrogáns voltam csak rossz napom volt tom nem tartozik rátok mind1
nemtuttam h ps2őn nincs csak psp-n láttam meg 576on
viszon psp-n kira a multija -
#92 ja, hogy te vagy az. -
#91 aszontam hogy én tudok nenm azt h lehet -
#90 Há felőlem benyomhatsz egy multitapot 6 joy-al de ha 2-vel nem lehet akkor 6-al se fogsz. -
#89 nincs..csak PSP+PS2 -
adidas01 #88 bocs a spontán kérdésért, de nincs kedvem moist utánanézni: van xbox-re liberty city stories? -
#87 oké kössz de akkor miért mondta Maffioso hogy multitappal hatan lehet játszani? -
#86 Nem lehet úszni egyik verzióban se, Multi pedig csak PSP-n van, PS2-ben semmi ilyen nem található. -
#85 Na mindegy inkább kérdeznék vmit:
Lehet úszni a játékban mert a PSP változatban elvileg leehet.
Hogyan lehet játszani multiban?(ketten)
Mert pl a San ANdreasban csak úgy lehetett hogy ha egy bizonyos helyre elmentél akkkor ott lehetett csak.Itt h lehet? -
#84 te csak ne ugassál mert nem a PSP változatról beszéltem
Amúgyis mi az újítás a játékban???És ne gyere a PSP-ddel.
Amúgy meg azt kérdeztem hogyan leht multiban játszani nem azt hogy kell-e elosztópff