GTA: Liberty City Stories -PS2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor jucc át amikor szálvátórét kell vmi géppel fuvarozni a zsaruk elõl és átkell ugratni a hiddon
\"If in doubt, flat out!\"
Viva La Virus1!!!
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Csak mert az 576 kbyton azt írták h lehet úszni de akkor ez hazugság:(
bocsi hogy arrogáns voltam csak rossz napom volt tom nem tartozik rátok mind1
nemtuttam h ps2õn nincs csak psp-n láttam meg 576on
viszon psp-n kira a multija
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
Lehet úszni a játékban mert a PSP változatban elvileg leehet.
Hogyan lehet játszani multiban?(ketten)
Mert pl a San ANdreasban csak úgy lehetett hogy ha egy bizonyos helyre elmentél akkkor ott lehetett csak.Itt h lehet?<#nemtudom>#nemtudom><#gun>#gun>
Amúgyis mi az újítás a játékban???És ne gyere a PSP-ddel.
Amúgy meg azt kérdeztem hogyan leht multiban játszani nem azt hogy kell-e elosztó<#lama>#lama>pff
és ez mindkét szövegeder mondom
MIAZHOGY MI ÉRTELME VOLT?vice city szted volt pspre?mer az egész onnan indult csak sokan kérték ps2re szal kuss
multizni meg nan eccerûen lehet csak kkell egy elosztó és egy 6 analog kar...... azért ilyen balfasz nem lehetsz már boccs
Grafika tök GTA3 talán egy kicsit jobb a jármûvek miatt.Ugyanazokat lehet csinálni mint a Vice City-ben nem tom mi értelme volt megcsinálni ezt a gémet lehet h új küldetések de akkoris...
énmár kiakasztottam de nem nam emléxem h találkoztam volna tankal
Eddig a Rise FM-be hallgattam bele, tiszta dance az egész:D, és szinte azok mennek, mint 1.FM - Dance Hits netrádióban...
Pedig még GTA III-ban trance ment a Rise FM-en...
sanyi
DE AZT H HOGYAN AZT NEM<#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1>
sanyi
sanyi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
sanyi
sanyi
nekem aza gondom hogy amit leszettem az 914mega<#merges2>#merges2>már alapbol gyanús volt...jóvan mondom azé egy próbát megér ma reggel beteszem a dvd-t kijön:PlayStation2 na mindom fasza, mükszik...nem skkal meg rá az hogy reading disc ezütán pedig már nem ismeri fel a ps. ötlet?
nincs valami olyan ami ps2 játékot pc-re kopnvertál.
vagy valami hasonló.
Ráadásul úgy akad mint a fene.Tehát nem sokra mész emulátor-al
de abszolúte nem biztos hogy azért kell neki, sokminden másra is jók a kódok