203
Grand Theft Auto: Liberty City Stories - PS2
  • Prince of Máté
    Az autók azért néznek ki jobban mert a San ANdreas grafikáját használja(CSAK autóknál)
    Koszosodnak,és metálfényűek,csillognak.
  • maffioso
    1általán nem vc szerű a graf meg az effektek sem hajaznak az sa-ra
    mond te mivel gameltél?
  • komikky
    de szerintem a kocsik sokkal jobban néznek ki mint a gta 3-ban kerekebbek
  • dinomano
    Ok, akkor jooo lesz...bár nekem nem artana beszereznem a GTA VC-t+IV-et sem; ugyanis anno csak PC-n voltak meg, de gyenge a gépem, és folyton fagyott...föleg a VC... A karakterek picit szögletesek; de minden GTA szerü, én meg szeretem a GTA grafikajat; jo kis cartoon-os... :-P
  • Szaszura
    Szia!Hát sztem a graf inkább vice city szerű,az effektek pedig san andreasra hajaznak.De a lényeg a hangilat a régi jól +szokott és ez itt a lényeg
  • dinomano
    A graf képek alapjan gyengébbnek tünik mint a GTA3-é, viszont az effektek jobbnak tünnek picit...fényszoró fénye, nap ilyesmik... :-P (csak képen, videon; vagy tényleg jobbak az effektek mint régebbi részekben?)
  • komikky
    ja nekem a game radio volt a kedvencem
  • sigmavirus1
    Meg a Chatterbox itt még csak egy műsor az LCFR-on, Lazlow utal is rá hogy Donaldal nagy tervei vannak: C box, 24/7.
  • Prince of Máté
    nem de van egy két régi de újak is vannak de a GTA 3 ból a game FM és itt a Liberty Jam majdnem ugyanaz mert mindegyik RAP féleség
  • komikky
    nekem nincs meg a LCS. a rádió állomások is ugyanazok?
  • John Cena
    bocsika!
  • sigmavirus1
    És 1998-ban játszódik.
  • maffioso
    ujjajj ezt nem tudod?az első misszioban kiderül toni cipriani
  • John Cena
    Kódokat nem tudtok hozzá!kéne én ilyen cheater hülye vok:D:D:D
  • John Cena
    Szerintem királyul meg csinálták a LCS-t! a kocsik újitva 1994ben játcótik csak télleg a karakterrel amivel te vagy annak mi a neve???
  • sigmavirus1
    Hát lesz előbb pár küldi, vagy 5 embernek kell dolgoznod(van akinél többször is), majd végűl eljutsz oda.
  • sigmavirus1
    Oh, Shoreside-on még nem csináltam meg, túlságosan lefoglaltak a nehezebb feladatok, mint pl. a mentős, meg a scrapyard challenge portlandben, meg ugyanitt a 10 motoros checkpoint verseny, meg ugye az idegölő RC küldik.:)

Na pont most fogok nekiállni, szal megcsinálom. Meg még a Trashmaster küldiket se csináltam meg Shoreside-on.

Ehh, meg hiányzik még 4 csomag meg 2 rampage.:)
  • Prince of Máté
    oké köszi.Az a küldetés mikor megkapom a második szigetet mikor lesz?
  • maffioso
    lehet?tuti figy ha stauntonon és shoresideon is az avening angelt megcsinálod kapsz egy egy rucit
  • sigmavirus1
    Ja, már vagy 10 ruha unlockolva van(sőt talán több, nemtom mennyi van akkor mikor végigviszed), és lehet lesz még.
  • maffioso
    dehogy nan sok ruha van benne csak unlokkolni kell
    akkor jucc át amikor szálvátórét kell vmi géppel fuvarozni a zsaruk elől és átkell ugratni a hiddon
  • Prince of Máté
    Mikor lehet átjutni a második pályára?
    És mindig csak két ruhánk lesz?
  • Prince of Máté
    Ez a játék amolyan GTA 3 remake féleség.
  • Prince of Máté
    az lesz
  • sigmavirus1
    Megéri hát, grafika kicsit gyengébb mint a 3-é, de a VC újításai benne vannak, és még pár ehhez a részhez kitalált melléküldetés(túristáknak meg kell mutatni a város látványosságait és le is kell fotózni őket), új történet 3 évvel a 3 elött, idióta rádióállomások és még sok minden más. Méghozzá mindez platinum/budget áron. Így szerintme simán megér 9 pontot a 10-ből.
  • stream man
    megéri megvenni ezt a gémet?
  • sigmavirus1
    Nincs, tuti hazudott, verd meg..:)
  • maffioso
    én haveorm ugy nyomtatta a sanandreas boritoját h oc-cd van ráirva
  • Prince of Máté
    Amúgy akkor LCS nincs is PC-re?Mert az egyik haverom azt mondta h látta PC-re de ezexerint hazudott a csórója...
  • Prince of Máté
    semmi baj nekem is vannak rossz napjaim;)
    Csak mert az 576 kbyton azt írták h lehet úszni de akkor ez hazugság:(
  • maffioso
    prince of máté

bocsi hogy arrogáns voltam csak rossz napom volt tom nem tartozik rátok mind1
    nemtuttam h ps2őn nincs csak psp-n láttam meg 576on
    viszon psp-n kira a multija
  • mukika
    ja, hogy te vagy az.
  • maffioso
    aszontam hogy én tudok nenm azt h lehet
  • sigmavirus1
    Há felőlem benyomhatsz egy multitapot 6 joy-al de ha 2-vel nem lehet akkor 6-al se fogsz.
  • dinomano
    nincs..csak PSP+PS2
  • adidas01
    bocs a spontán kérdésért, de nincs kedvem moist utánanézni: van xbox-re liberty city stories?
  • Prince of Máté
    oké kössz de akkor miért mondta Maffioso hogy multitappal hatan lehet játszani?
  • sigmavirus1
    Nem lehet úszni egyik verzióban se, Multi pedig csak PSP-n van, PS2-ben semmi ilyen nem található.
  • Prince of Máté
    Na mindegy inkább kérdeznék vmit:
    Lehet úszni a játékban mert a PSP változatban elvileg leehet.
    Hogyan lehet játszani multiban?(ketten)
    Mert pl a San ANdreasban csak úgy lehetett hogy ha egy bizonyos helyre elmentél akkkor ott lehetett csak.Itt h lehet?
  • Prince of Máté
    te csak ne ugassál mert nem a PSP változatról beszéltem
    Amúgyis mi az újítás a játékban???És ne gyere a PSP-ddel.
    Amúgy meg azt kérdeztem hogyan leht multiban játszani nem azt hogy kell-e elosztópff