203
Grand Theft Auto: Liberty City Stories - PS2
-
#43 énmár kiakasztottam:P -
fanatifo #42 Szerintem meg egy kalap szar az egész.... -
#41 Szerintem nem adnak el ebből olyan sokat. -
#40 azé ez k*baszott szemétség hogy egy az egybe átportolják a psp-s veziót,legalább a grafon javíthattak volna...
de aki gta fan annak megéri kipörgetni 1x -
#39 Na most jön a reménytelen próbálkozás... PS2 Emulátor :D
Képeket nem csináltok róla? -
THomas007 #38 Sziasztok!
Vinyónál milyen beállításokkal indul el a játék? -
#37 Nahát nekem nem tetszik a játék. Alig lehet benne vmit csinálni. Nem lehet úszni, vontatni kamionnal rakományt, nem lehet felkapaszkodni helyekre... nekem nem tetszik :( -
Number One #36 Grafika az elviselheto? Mert amit regebben lattam screenshot-okat elegge csunyacska volt.. -
#35 3-4 óra játék után azt mondom, hogy jó! :)
visszaadja természetesen a GTA fílinget, pár küldetést csinálgattam(de a várost körbejártam, free ridoztam sokat. :P), találkoztam régi ismerősökkel... egy valami zavar. ebben a részben már nem lehet úszni. :( -
#34 de modjátok hogy jó e!!! -
#33 33perc... 61%-on van, de csak 220-szal jön mert még szedek mást is. -
#32 Én is! Még 6 óra és lejön. -
#31 én is most szedem -
t256 #30 Igen, habár ha Ridiscre írod nem biztos (Ugye ezt érted ridedisc alatt?). -
#29 ezt most kiiírom sima ridedisces dvd-re alcohollal?, és menni fog PS2-őn?:OOO -
#28 jáj de száni már ez a gta:C ebben mi az újdonság most? megint csak a címe?:/ -
#27 KIJÖTT!
pedig ma akartam elkezdeni tanulni a szóbelikre... hát asszem nem fogok! :D töltöm ezerrel lefele. :) -
abonyitomz #26 NEM lesz PCre! -
ldavid #25 junius 9 -
#24 ige jön. -
#23 PS2-re is kijön?? aszitem csak PSP -
#22 Várni kell PS2-es Liberty City Stories-ra -
zutyu #21 Itt Van-e
-
zutyu #20 Liberty City Stories Európai megjelenés - 2006.02.14.
Kicsit több , mint egy hónapja számoltunk be nektek arról, hogy a PSP-s Grand Theft Auto: Liberty City Stories tiszteletét teszi ps2-n is, valamikor a második negyedévben. Immáron pontos megjelenési dátumot kapott a játék, mégpedig április 28.-át. Amint megtudunk valamit a tartalommal/kinézettel kapcsolatban, megosztjuk majd veletek.
-
putyu17 #19 remélem tényleg jönni fog mert már a s.a. nem elég...lefutott, végignyomtam :D -
Tibbi #18 csumi -
#17 semelyik gta sztoritól nem dobtam hátast, viszont a "megyekésközbenszétlövömminddenkifejéthogymegmentsekvalakit" stílusa nagyon bejön :D -
#16 Szerintem lehet h. bövitenek majd vmit a ps2-es verzion, nem lattam a psp-s gta-t; de allitolag nincs olyan összefüggö sztorija mint a ps2-es elözöeknek; inkabb minitörtenetek; legalabbis nem voltak naon elajulva a gémtöl sztori tekinteteben ase az IGN-esek, se GAMESPOT-osok... :-/
ki tudja? Majd kiderül... :-D -
moralosan #15 ha a milyen ly nélkül írod, akkor az olyant miért nem?
egyébként szerinted miért gondolod, hogy valaki tud valamit a játékról? :) keress rá a neten, más is ezt tenné. -
#14 meg olyan lessz mint a San Andreas ??pl?? -
#13 hello mindenkinek!! mien ez a GTA: Liberty City Stories ez mien lessz? mien? PS re is ki jön bisztoss??? -
#12 Ha megjelenik a LCS PS2-re én egyből megveszem!!! -
SlickAdam #11 Szerintem elég jól fogy PSP-re a GTA:LCS, jómagam is a minap kaptam kézhez a futárszolgálat jóvoltából, és a Gamespot is a "most popular" jelzővel illette a PSP-s játékok között. És szerintem is elég jó játék így első ránézésre. Gondolom a PS2-es verzió majd fel fog mutatni 1-2 extrát a marokkonzolos változathoz képest.
-
#10 PC-re 2007-vége.......többet nem tok':)
#8-értelmesen plz -
#9 ezt az értelmes hozzászólást
mondkuk nem is számítottam többre :D
bye -
#8 kinemszarjale a psp-t meg a ps2-t -
#7 a legutolsó GTA-t PSP-re adták ki, és erről készült egy átirat PS2-re :) -
#6 Mér én örülnék, megint el lehetne szórakozni vele kicsit, új történet, tökjó. Bár nincs se psp-m se ps2-m úgyhogy hacsak nem dobják oda pc-re is nem fogok vele játszani :) -
#5 kurva annyukat :p
a PSP-s eladások nem remekeltek, erre egy nyamvadt Take Two-s "cápa" kijelentette: "nesztek akkor.." -
#4 Én ezt felháborítónak tartom. Inkább már a GTA Londonra koncentrálnának...