203
Grand Theft Auto: Liberty City Stories - PS2
  • maffioso
    énmár kiakasztottam:P
  • fanatifo
    Szerintem meg egy kalap szar az egész....
  • TothLaci
    Szerintem nem adnak el ebből olyan sokat.
  • DoNorBi
    azé ez k*baszott szemétség hogy egy az egybe átportolják a psp-s veziót,legalább a grafon javíthattak volna...
    de aki gta fan annak megéri kipörgetni 1x
  • TothLaci
    Na most jön a reménytelen próbálkozás... PS2 Emulátor :D
    Képeket nem csináltok róla?
  • THomas007
    Sziasztok!
    Vinyónál milyen beállításokkal indul el a játék?
  • Sland
    Nahát nekem nem tetszik a játék. Alig lehet benne vmit csinálni. Nem lehet úszni, vontatni kamionnal rakományt, nem lehet felkapaszkodni helyekre... nekem nem tetszik :(
  • Number One
    Grafika az elviselheto? Mert amit regebben lattam screenshot-okat elegge csunyacska volt..
  • mukika
    3-4 óra játék után azt mondom, hogy jó! :)

visszaadja természetesen a GTA fílinget, pár küldetést csinálgattam(de a várost körbejártam, free ridoztam sokat. :P), találkoztam régi ismerősökkel... egy valami zavar. ebben a részben már nem lehet úszni. :(
  • bazs1
    de modjátok hogy jó e!!!
  • Sland
    33perc... 61%-on van, de csak 220-szal jön mert még szedek mást is.
  • pc killer
    Én is! Még 6 óra és lejön.
  • Sland
    én is most szedem
  • t256
    Igen, habár ha Ridiscre írod nem biztos (Ugye ezt érted ridedisc alatt?).
  • akyyy
    ezt most kiiírom sima ridedisces dvd-re alcohollal?, és menni fog PS2-őn?:OOO
  • 12346
    jáj de száni már ez a gta:C ebben mi az újdonság most? megint csak a címe?:/
  • mukika
    KIJÖTT!

pedig ma akartam elkezdeni tanulni a szóbelikre... hát asszem nem fogok! :D töltöm ezerrel lefele. :)
  • abonyitomz
    NEM lesz PCre!
  • ldavid
    junius 9
  • mukika
    ige jön.
  • John Cena
    PS2-re is kijön?? aszitem csak PSP
  • mukika
    Várni kell PS2-es Liberty City Stories-ra
  • zutyu
    Itt Van-e
  • zutyu
    Liberty City Stories Európai megjelenés - 2006.02.14.
    Kicsit több , mint egy hónapja számoltunk be nektek arról, hogy a PSP-s Grand Theft Auto: Liberty City Stories tiszteletét teszi ps2-n is, valamikor a második negyedévben. Immáron pontos megjelenési dátumot kapott a játék, mégpedig április 28.-át. Amint megtudunk valamit a tartalommal/kinézettel kapcsolatban, megosztjuk majd veletek.

• putyu17
    remélem tényleg jönni fog mert már a s.a. nem elég...lefutott, végignyomtam :D
  • Tibbi
    csumi
  • Laky
    semelyik gta sztoritól nem dobtam hátast, viszont a "megyekésközbenszétlövömminddenkifejéthogymegmentsekvalakit" stílusa nagyon bejön :D
  • dinomano
    Szerintem lehet h. bövitenek majd vmit a ps2-es verzion, nem lattam a psp-s gta-t; de allitolag nincs olyan összefüggö sztorija mint a ps2-es elözöeknek; inkabb minitörtenetek; legalabbis nem voltak naon elajulva a gémtöl sztori tekinteteben ase az IGN-esek, se GAMESPOT-osok... :-/
    ki tudja? Majd kiderül... :-D
  • moralosan
    ha a milyen ly nélkül írod, akkor az olyant miért nem?

egyébként szerinted miért gondolod, hogy valaki tud valamit a játékról? :) keress rá a neten, más is ezt tenné.
  • John Cena
    meg olyan lessz mint a San Andreas ??pl??
  • John Cena
    hello mindenkinek!! mien ez a GTA: Liberty City Stories ez mien lessz? mien? PS re is ki jön bisztoss???
  • pc killer
    Ha megjelenik a LCS PS2-re én egyből megveszem!!!
  • SlickAdam
    Szerintem elég jól fogy PSP-re a GTA:LCS, jómagam is a minap kaptam kézhez a futárszolgálat jóvoltából, és a Gamespot is a "most popular" jelzővel illette a PSP-s játékok között. És szerintem is elég jó játék így első ránézésre. Gondolom a PS2-es verzió majd fel fog mutatni 1-2 extrát a marokkonzolos változathoz képest.
  • Akos 001
    PC-re 2007-vége.......többet nem tok':)

#8-értelmesen plz
  • Laky
    ezt az értelmes hozzászólást
    mondkuk nem is számítottam többre :D

bye
  • ngcsnet
    kinemszarjale a psp-t meg a ps2-t
  • Laky
    a legutolsó GTA-t PSP-re adták ki, és erről készült egy átirat PS2-re :)
  • Sanyix
    Mér én örülnék, megint el lehetne szórakozni vele kicsit, új történet, tökjó. Bár nincs se psp-m se ps2-m úgyhogy hacsak nem dobják oda pc-re is nem fogok vele játszani :)
  • tigeroo
    kurva annyukat :p

a PSP-s eladások nem remekeltek, erre egy nyamvadt Take Two-s "cápa" kijelentette: "nesztek akkor.."
  • TothLaci
    Én ezt felháborítónak tartom. Inkább már a GTA Londonra koncentrálnának...