203
Grand Theft Auto: Liberty City Stories - PS2
  • Seth
    2x is leírta, ne terheld le ennyire a srácot má :D
  • sigmavirus1
    Oké, szokj le a tudatmódosító szererkől és írd le ezt mégegyszer.
  • John Cena
    én PS2 tolom ugyan az a SA mint a Libery szinte!!
  • John Cena
    én PS2 tolom ugyan az a SA mint a Libery szinte!!
  • dinomano
    oké, megsasolom...
  • sigmavirus1
    Jaja, a kocsik azok kb San Andreas szintüek, és a karakterek se "gombócokból" vannak összerakva mint a 3-ban. De maga a város néhol kicsit pixelesebb mint a 3-ban. De inkább nézd meg az összehasonlító videót:

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=2806

Ez az első GTA amiben megszereztem mind a 100 csomagot segítség nélkűl.
  • dinomano
    Nah, megneztem a game-et; a graf. tenyleg oylan mint GTA3; picit szebb sztem a tavolsag abrazolasa..pl. ha kék az ég, akkor "atuszik kékbe" a sok terepobject; minel nagyobb a tavolsag...picit szebb a jarmüvek fényezése; a framerate nagyon ingadozik...a hangulat verhetetlen, 10percnyi idöm volt megnezni a game-et; de alig tudtam abbahagyni..beszippantos... :-P az emberkek rendesen kockakezüek...
  • komikky
    de meglehet a küldit láncfűrésszel is
  • dinomano
    nah, talan ma bele tudok sasolni a game-be...
  • sigmavirus1
    Phil Cassady-nél lehet venni Minigunt szal meglehet azt cheat nélkűl is csinálni.

Mindenesetre én fogtam a fegyvereimet(mivel vettem a fáradtságot hogy összeszedjek legalább 60-70 csomagot(jelenleg 99 van)) és bevetettem mindent.
  • komikky
    MEEGGVAAN AA GAAMEE
  • maffioso
    nem minigunnal kell mert ahhozt kell csit, van egy magnum azzal kell őket kinyirni
  • Prince of Máté
    Minigunnal mész és kinyírod őket, nekem elsőre sikerült.
  • szaboa
    valaki mondja már el hogyan lehet azt a küldetést megcsinálni ahol vagy százan láncfűrésszel akarnak lekaszabolni egy hajón???
  • komikky
    nekem holnap má meglesz végre YEAH!!!!
  • dinomano
    Nah, kiirtam a game-et, jövö heten tudom megsasolni 1 kis idöre, akkor kiderül; h. milyen...+nyomom 1 picit a game-et, ha lesz rá idöm... :-P
  • sigmavirus1
    Eredetileg biztos, de találkozni nem lehet velük.
  • komikky
    shoresid-ban volt a gta3-ban 1 south side hoods nevű banda. az még most is ott van???
  • Prince of Máté
    azta!!!
    mta:SA?? anyás!!
    kár hogy ez nem san andreas topic
  • komikky
  • Dani0001
    MTA:SA MAGYAR SZERVER:
    IP:gtasamulti.myip.hu
    PORT:22003
  • Prince of Máté
    Na átjutottam a Staunton Islandra
  • sigmavirus1
    Persze, hisz azért játszok vele éjjel-nappal, a megjelenése óta, és eleve azért vettem meg egyből megjelenéskor mert nekem a grafika számít. Logikus nem?

Szarabb és kész, más kérdés hogy engem kurvára nem izgat, és ha valaki ez miatt nem játszik vele azt nagyon tudom sajnálni.
  • maffioso
    télleg rosszab nemtom mit rinyálsz szarabb és kész majd a vcs jobblesz
  • Prince of Máté
    Aha álmodban...Neked a Grafika számít??
  • sigmavirus1
    http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=2806

3. videó, "GTA III Graphics Comparison"
  • sigmavirus1
    Nem olyan a grafika mint a 3-ban, kicsivel rosszabb.
  • Prince of Máté
    Resident Evil 4-hez képest a DOOM 3 egy...
  • dinomano
    ja, és egyfolytaban dooooomozom... :-P
  • John Cena
    bocs az off ért!
  • John Cena
    olvasom dínomanó a "szövegedet alul":D:D teccik:D:D The Rockot ismered ahogy el nézem ??? pankrátor rajongó vagy???
  • dinomano
    ...jo, ha olyan mint GTA3, az máááá elég...
  • Prince of Máté
    Háát högy őszinte legyek:SEMMIT csak átírták PS2-re kivették a multit meg egy két bugot és már kész is a pS2es változat
  • dinomano
    ... csupan kivancsi vagyok; hogy milyen a PSP-verziohoz kepest; mennyit tuningoltak rajt; ennyi... Amugy a jatekmenet izgat+az, h. ki tudom-e irni majd... :-P
  • Prince of Máté
    Nem értem miért érdekel téged a grafikája mert már mondtuk h GTA 3 féleség
  • dinomano
    Remelhetöleg megtudom, milyen garfja van a game-nek... Megvan egy netröl töltött verzio; csak azt nem tudom h. hibas-e; ujra nincs kedvem letölteni... kb. 800megas 7ZIP formatumban levö arhiv; MDS/MDF file-t tartalmaz, kb.3,9gigas file-t...Nem tudom kicsomagolni, de valoszinü azert nem, mert win98 van fenn a gépemen, és a 4 giganal nagyobb file-okat nem kezeli...(szoval hibat ir ki kicsomag.-nal, de remelem ez csak az elöbb vazolt problema miatt van...)...Ha vkinek ugyanez az ISO van meg, és müködött neki; kérem nyugtasson meg; h. jo az ISO... :-P
  • Prince of Máté
    Van egy küldetés:The Portland Chainsaw Masquerade amit elvileg Vicento adott de nekem nem!Hol találom az meg?
  • maffioso
    jovan nem vok ám hiper okkos, csak nan felemelted a grafot elméletben
  • Szaszura
    Akkor bocsi én így láttam te lehet többet nyomtad őket prof.maffioso!
  • dinomano
    szoval vegyes a graf....az nem baj; kiirom a hetvegen és meglassuk..sok idöm nincs gamezni, elrakom majd jobb idökre a game-et... :-P persze nekiallok... :-P