203
Grand Theft Auto: Liberty City Stories - PS2
-
2x is leírta, ne terheld le ennyire a srácot má :D -
Oké, szokj le a tudatmódosító szererkől és írd le ezt mégegyszer. -
én PS2 tolom ugyan az a SA mint a Libery szinte!! -
én PS2 tolom ugyan az a SA mint a Libery szinte!! -
oké, megsasolom... -
Jaja, a kocsik azok kb San Andreas szintüek, és a karakterek se "gombócokból" vannak összerakva mint a 3-ban. De maga a város néhol kicsit pixelesebb mint a 3-ban. De inkább nézd meg az összehasonlító videót:
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=2806
Ez az első GTA amiben megszereztem mind a 100 csomagot segítség nélkűl. -
Nah, megneztem a game-et; a graf. tenyleg oylan mint GTA3; picit szebb sztem a tavolsag abrazolasa..pl. ha kék az ég, akkor "atuszik kékbe" a sok terepobject; minel nagyobb a tavolsag...picit szebb a jarmüvek fényezése; a framerate nagyon ingadozik...a hangulat verhetetlen, 10percnyi idöm volt megnezni a game-et; de alig tudtam abbahagyni..beszippantos... :-P az emberkek rendesen kockakezüek... -
komikky #156 de meglehet a küldit láncfűrésszel is -
nah, talan ma bele tudok sasolni a game-be... -
Phil Cassady-nél lehet venni Minigunt szal meglehet azt cheat nélkűl is csinálni.
Mindenesetre én fogtam a fegyvereimet(mivel vettem a fáradtságot hogy összeszedjek legalább 60-70 csomagot(jelenleg 99 van)) és bevetettem mindent. -
komikky #153 MEEGGVAAN AA GAAMEE 

-
nem minigunnal kell mert ahhozt kell csit, van egy magnum azzal kell őket kinyirni -
Minigunnal mész és kinyírod őket, nekem elsőre sikerült. -
szaboa #150 valaki mondja már el hogyan lehet azt a küldetést megcsinálni ahol vagy százan láncfűrésszel akarnak lekaszabolni egy hajón??? -
komikky #149 nekem holnap má meglesz végre YEAH!!!!
-
Nah, kiirtam a game-et, jövö heten tudom megsasolni 1 kis idöre, akkor kiderül; h. milyen...+nyomom 1 picit a game-et, ha lesz rá idöm... :-P -
Eredetileg biztos, de találkozni nem lehet velük. -
komikky #146 shoresid-ban volt a gta3-ban 1 south side hoods nevű banda. az még most is ott van??? -
azta!!! 

mta:SA?? anyás!!
kár hogy ez nem san andreas topic -
komikky #144
-
Dani0001 #143 MTA:SA MAGYAR SZERVER:
IP:gtasamulti.myip.hu
PORT:22003 -
Na átjutottam a Staunton Islandra
-
Persze, hisz azért játszok vele éjjel-nappal, a megjelenése óta, és eleve azért vettem meg egyből megjelenéskor mert nekem a grafika számít. Logikus nem?
Szarabb és kész, más kérdés hogy engem kurvára nem izgat, és ha valaki ez miatt nem játszik vele azt nagyon tudom sajnálni. -
télleg rosszab nemtom mit rinyálsz szarabb és kész majd a vcs jobblesz -
Aha álmodban...Neked a Grafika számít?? -
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=2806
3. videó, "GTA III Graphics Comparison" -
Nem olyan a grafika mint a 3-ban, kicsivel rosszabb. -
Resident Evil 4-hez képest a DOOM 3 egy... -
ja, és egyfolytaban dooooomozom... :-P -
bocs az off ért! -
olvasom dínomanó a "szövegedet alul":D:D teccik:D:D The Rockot ismered ahogy el nézem ??? pankrátor rajongó vagy??? -
...jo, ha olyan mint GTA3, az máááá elég... -
Háát högy őszinte legyek:SEMMIT csak átírták PS2-re kivették a multit meg egy két bugot és már kész is a pS2es változat -
... csupan kivancsi vagyok; hogy milyen a PSP-verziohoz kepest; mennyit tuningoltak rajt; ennyi... Amugy a jatekmenet izgat+az, h. ki tudom-e irni majd... :-P -
Nem értem miért érdekel téged a grafikája mert már mondtuk h GTA 3 féleség -
Remelhetöleg megtudom, milyen garfja van a game-nek... Megvan egy netröl töltött verzio; csak azt nem tudom h. hibas-e; ujra nincs kedvem letölteni... kb. 800megas 7ZIP formatumban levö arhiv; MDS/MDF file-t tartalmaz, kb.3,9gigas file-t...Nem tudom kicsomagolni, de valoszinü azert nem, mert win98 van fenn a gépemen, és a 4 giganal nagyobb file-okat nem kezeli...(szoval hibat ir ki kicsomag.-nal, de remelem ez csak az elöbb vazolt problema miatt van...)...Ha vkinek ugyanez az ISO van meg, és müködött neki; kérem nyugtasson meg; h. jo az ISO... :-P -
Van egy küldetés:The Portland Chainsaw Masquerade amit elvileg Vicento adott de nekem nem!Hol találom az meg? -
jovan nem vok ám hiper okkos, csak nan felemelted a grafot elméletben -
Akkor bocsi én így láttam te lehet többet nyomtad őket prof.maffioso! 
-
szoval vegyes a graf....az nem baj; kiirom a hetvegen és meglassuk..sok idöm nincs gamezni, elrakom majd jobb idökre a game-et... :-P persze nekiallok... :-P