193
  • fflx
    uristen most megint mi lesz?

mondjuk eddig biztos voltam benne, hogy megnezem moziban, de valahogy ezek a tetvek mindig raebresztenek, hogy a moziban megnezessel, dvd vasarlassal is csak oket finanszirozom...
  • Mike
    én sem töröltem volna
    mindenki nézze meg nyigodtan
    miért baj az
    a letöltők nagy része amúgy sem menne el moziba
    a többiek, az igazi hívek így meg meg sem nézik
    vagy ha igen, akkor még moziban is 5x

max akkor foshatnának a készítők, ha csináltak volna egy igénytelen szart, és csak arra páláyznának, hogy a neve majd úgyis eladja

és vajh hogy szivárgott ki?
  • Mike
    ez azonban már ellenszenves
    emiatt nem néztem meg az Argot sem, semmilyen módon sem
    ne akarjanak már fenyegetéssel a moziba hajtani
  • rage
    Ott rontják el a veszteség kiszámítását, hogy kitalálják, hogy 28 ezren töltötték le, s ha most 28 ezer ember egy ezresért elmenne moziba, akkor 28 millió FT-tal több lenne a bevétel...

Pedig, ebből a 28 ezerből igen sokan azért nézik meg a filmet, mert le tudták tölteni, ha nem tudták volna leszedni, akkor sem mennének el megnézni a filmet.

Ellenben, az is előfordulhat, hogy valaki leszedi otthon, megnézi, s annyira megtetszik neki, hogy elviszi a családot egyik délután.
    Ekkor viszont a letöltés mindenki számára pozitív eredménnyel szolgál.

Velem pl már előfordult, hogy kíváncsiság képpen letöltöttem egy zenekar egyik dalát, mert ajánlották, s annyira megtetszett, hogy megvettem az összes lemezüket.
    S gondolom, nem csak én vagyok vele így egyedül.
  • Mike
    A Le a fejjel egy fos
    szal csak magaddal szúrsz ki
  • Mike
    akkor te nem tartozol a potenciális vásárlók körébe, innentől kezdve meg tökmindegy letöltöd-e vagy sme
  • Coco
    kb én is így vagyok vele... a le a fejjel c. film után elhatároztam soha több magyar filmet nem nézek moziban
  • Mike
    biztos ennyi embernek van kishazánkban szélessávú nete, vagy mondjuk ez a 60%

szal szerintem kiszopták kisujjból
  • Mike
    látom az ASVA-nak is nyüzsögnie kell, különben még elfeljtjük, hogy léteznek
    na és ha kiszivárgott
    attól még moziban sokan meg fogják nézni, ha jó, akkor többször is, és DVD-n is meg fogják venni

szvsz Rudolf Péteréknek nem kell aggódniuk

5mrd-t hogy sikerült kiszámolni? hasikósimogatásos tudományos módszerrel?
  • TommyGun
    Mekkora pofára esés lesz amikor a film jócskán visszahozza majd az árát mert mindeki elmegy és emgnézi a moziban...akkor kiváncsi leszek mit fognak mondani ezek a tetvek mikor majd ez a film a legtöbbet kereső film címet is majd kiérdemli....lehetett vólna több is a bevétel ziher az lesz a duma....ezeknek isten pénze sem elég...ezb a 28 ezres szám meg röhej...kiváncsi vagyok honna az apjuk f****-ból veszik ezt....
  • Cat #16
    az asva ezzel jól alábaszott a filmkészítőknek. Eddig 28ezer ember tudott róla, de azzal, hogy elküldte minden sajtókapcsolatának hogy letölthető (origo, index, napilapok stb.) nem 28, hanem 280ezer fogja keresni - és jórészük sikeres is lesz. Szóval én a filmkészítők érdekében igencsak meggondolnám hogy támogatom e ezt az ennyire önmaga fontosságát hangsulyozó szervezetet.
  • EvilDevil
    " A másolat szinte az összes szokványos fájlcserélőről elérhető, bár sok ismert, filmletöltésre használt helyről kikerült: az üzemeltetők ugyanis vagy a minőséggel nem voltak megelégedve, vagy a film ismertsége miatt a premier előtti korai megjelenéssel voltak fenntartásaik."

Na akkor elmondom miért került le egy bizonyos fájlcserélőről... azért mert az egyik készítő rokona, nyíltan rendőrséggel fenyegetőzött.. meg hogy nagyon rá fognak állni a dologra és a letöltők is megszívják!!! feljelentés... stb

az biztos, hogy egy ilyen seggfej fenyegtőzése miatt én nem töröltem volna...
  • lovagregeny
    Amúgy isteni jó film volt az első, várom a folytatást!
  • lovagregeny
    Most megy a reklám, hogy csak moziban érdemes megnézni :)
  • FeketeFény
    Vesszen az ASVA!
  • Akuma
    nem tudod miről maradtál le! azonnal nézd meg!
  • blackgamer
    elsőt se láttam
  • Akuma
    egyébként az SG honnan szerezte be vajon ezeket a screenshotokat???
  • akyyy
    tévedsz, mert én nem fogom megnézni moziban:) számomra egy magyar film sem éri el azt a szintet, hogy megnézzem moziba (ha valami mégis, az tuti nem vígjáték lesz:D)
  • MrPrise
    Szerintem felesleges félniük ennyire. Ezt mindenki meg fogja nézni a moziban aki látta az első részt.
  • Akuma
    mivel ez nem a komplett film, egyáltalán nem adja azt az élményt amit a komplett és moziban!!!
  • Akuma
    én pedig kiváncsi vagyok a komplett filmre, ez a zenétlen- idétlen- rossz hangminőségű filmet kihagyom, mert ebben könnyen csalódik az ember

az Üvegtigris első része meg az egyik legjobb film amit magyarok csináltak! kevés pénzből (nem voltak benne robbantások, grafikai effektek egyéb drága cucc) egy nagyon jó minőségű filmet csináltak
  • Cactus
    Ugyanmár. Ha letölteném és tetszene, akkor megnézném moziba is, hogy lássam milyen a végleges verzió. Ha meg nem tetszene, akkor inkább az én zsebembe maradjon a pénz.
    Az ASVA meg mostmár felgyújthatná már magát. Senkit nem érdekel a közvéleménykutatása, meg a különböző akciója. Most azért, mert valamit mindig reagál, ha van valami ügy, attól még senki nem fogja őket számításba venni.
  • Macc
    pff. 5 milliard kar... peeersze! Miert nem rogton 200 milliard havonta?
  • FeketeFény
    --------------------------------
  • tudatlanka
    Az ASVA közlése szerint azonban már eddig is 28 ezren töltötték

ezt hogyan mérték?????netán ők tették volna fel valahova (bár ez mégcsak nem feltételezem)?