61
-
Evil Merodak #61 Nálam fut a HL2 GF4-gyel ;) -
Godefroy #60 Ja Havi 500 nettóért... szegények... -
#59 "minap olvastam már nem is tudom melyik játékfejlesztő guru mondta, hogyha volna idejük rendesen optimalizálni a kódot, akkor a doom3? vagy hl2? simán futna egy gef4-esen"
Ez nyilt titok, nincs benne semmi meglepo. A legtobb szoftvergyartonal a fejlesztok tul vannak hajtva, keves ido all rendelkezesre a fejleszteshez. 3 eves munkat 2 ev alatt kell elvegezni heti 80-90 ora atlag munkaido mellett.
IMHO a bugosan ertekesitett szoftverek is jobbara ennek tudhatok be. -
saxus #58 Ezzel az a bibi, hogy láttam már Doom III-t elfutni PIII 533-n 128 vagy 196 mega DDR rammal (asszem 128 volt) Ge4MX440-n, méghozzá egész játszhatóan. Igaz töltött fél napig, de totál minimumon majdnem úgy futott, mint 1.3-s TBird-n 256SD-vel, Ge3Ti200-l. Nemtom hogy, de nagyon jól van összerakva haverom gépe. FPS értéket nem tudok, de játszható volt. -
#57 De ez nem kenyérpirító, se hajszárító, ez számítógép... -
#56 -
archkoven #55 Kiváncsi lennék mennyit csinál a 3D Mark 2005-ön, négy videokártyával meg tudná-e verni a kopra húzott Athlon64-7800GTX SLI kombókat. -
#54 ez játékra van
játékban az intel gyengébb, pedig ez itt elég CPU limites cucc
falconban/alienwareben lehet AthlonFX
a következtetéseket mindenki vonja le maga h vajon melyik lehet jobb TIPIKUS felbontásban :) (én pl valszeg megelégednék 1600x1200/8xFSAA val, oda elég a 7800GTX SLI :D ) -
#53 és a kenyérpiritod megy napi 8 órát? -
Derapo #52 Akkor piríccsssáá kenyeret úgy 8-10 órán keresztül,a villanyszámlát megmaj' kifizeti isten:)
Amúgy aki ilyen konfigot meg engedhet magának az nem fog nyavajogni,hogy sokat fogyaszt áramokat. -
#51 Igazából nem tudom miért vagytok úgy kiakadva a fogyasztásától (600 vagy 700 watt). Egy közönséges hajszárító is többet fogyaszt (átlagban 1200 W), de egy sima kenyérpirító is 2000 W-on üzemel. -
#50 Van még nagyobb táp is.
Nagyon régen történt, akkor amikor még 486-os proci volt a menő és a pentiumról csak annyit hallottunk, hogy olyanja csak a názának van, annak is csak 1 db.
Behozott egy srác egy régi XT számítógépet (XT az a mostani gépeink őse és még 8088-as proci volt benne). Mondja az eladónak, hogy beszámítaná-e egy új gép árába. Eladó faszi szétszedi, mi pedig árgus szemekkel nézzük az őskövületet. Aztán valaki észreveszi a tápon a feliratot 1250 W!
Dörmögés szerű, elismerő "Hűazannnyaaa...."
Szóval ha valaki programozgatás közben esetleg heggeszteni is szeretett volna egy utánfutót a Ladához, akkor azt is simán megtehette volna a "számítógéppel". -
#49 Kicseszett jól néz ki! Az Nvidia meg kicsti kezzd elszállni...... xD -
#48 Annál ez messze drágább lesz, a legjobb Alienware több mint 5k dollár (ha te rakod össze), a legjobb Falcon is 10k körül van, és ez azokat reggelire megeszi. -
dez #47 Már miért lenne több, amikor ez pontosan az? :P -
#46 minap olvastam már nem is tudom melyik játékfejlesztő guru mondta, hogyha volna idejük rendesen optimalizálni a kódot, akkor a doom3? vagy hl2? simán futna egy gef4-esen -
irkab1rka #45 Ez most mivel több, mint két duál GPU-s kártya SLI-ben??? Mert randa lángokat festettek rá?
Muhahahaha
És tanuljátok már meg végre, nem parasztvakítás, hanem földművesvakítás. Vagy panelproli vakítás. Vagy képviselővekítás :DDDD -
Godefroy #44 Van 900 Wattos táp, ami 1 kW-nak van hirdetve.
De ehhez nem kell ennyi.
Itthon -megmértem- aaz Asus P5WD2 alaplap 3.4@4,18-on 2 Giga Rammal, 2x 200 Gb Sta Raid és 2db 7800 GT SLI ben full terhelésen (Call of Dutty 2) fogyaszt 370 Wattot..., simán pedig 250 et... a nagy táp mizéria csak arra jó hogy azt is megvedd!
(Én lecseréltem 500 asra a 420ast de úgy látszik felesleges volt) -
Evil Merodak #43 Lassan már ott tartunk hogy csak vidkari slot lesz az alaplapokon a bővítőkártyáknak meg nem lesz helye. -
#42 sacc/kb ez a gep olyan ...5000-5500 dodo lesz... a legerosebb alienware kerul 4ezerbe -
#41 mirol beszelsz 1 milla a tap es a haz....??mivan? -
#40 "Ezt hívják megalomániának?"
Nem.
Ezt parasztvakitasnak hivjak... -
Kamcsi #39 Mekkora kamu az felső kép. :)
-
CsabiDuke #38 1000wattos a mikrónk is... annyit enne mint az... hát LOL -
CsabiDuke #37 Én ha lenne pénzem vennék egyet konzolnak :D
bár egyenlőre teljesen felesleges lenne, meg leolvasztaná a havat az ajtóm előtt :D -
the Godfather #36 Szerintem 2 táp van hozzá, egy a rendszernek, és egy a kártyáknak....olyan 2x500wattos gondolom....de akkor annyit fogyaszt mint egy vasaló..:) -
#35 "A lehetőség, hogy minden funkciót bekapcsolva is élvezhető sebesség mellett futtathatjuk a legújabb fejlesztéseket, egyszerűen lenyűgöző"
Az elég szégyen a fejlesztőkre nézve, ha enélkül nem. Akkor kezdjék szépen elölről a fejlesztéseket...
Jó lenne, ha nem mindig egy adott hardware tudásának 20%-át használnánk ki, aztán mehet a kukába, mert az új software-hez új hardware kell - aminek ismét kihasználjuk a 20%-át. -
#34 S mellé 4 db Physics chip...:) -
#33 és kályha sem kell -
#32 hát ez már baromság. Pistike faterja gazdag. Pistike kap 4xsli. Pistike lazít a haverok előtt. És CS-zik. :D -
Szefmester #31 CSak megjegyzés szinten: nem késztettek már dualGPU-s NVidia kártyákól SLI-t? mert az is leadja ugyanezt csak nem kell hozzá ennyire Xtrém lap. És hogy fokozzuk az élvezeteket mi lenne eből: 4xDualGPU??? Na ehhez már paks is kevés lenne. De legalább nem kén fűteni a lakást.Még télen se, azért ez sem hátrány, bár a nyarak elviselhetetlenek lennének... -
#30 Jó cucc! Éljenek az FPS fanok! -
#29 szaladok veszek vagy 3-mat kapásból [vigyor2] -
lmisi #28 Plazmateve és áramszolgáltató jóbarátok. 450w-t az is zabál alapból, meg nem alapból is. -
#27 Nekem kéne (ingyen). Eladnám és vennék belőle egy 1,5m-es plazmatv-t :))) -
#26 Én mást látok benne :) Gondoljátok el: 4db 21"-os TFT egy nagy képernyőként kirakva és 3DS Max7 ablakonkénti gyorsítással - bár ez lehet, h csak az én perverzióm
Amugymeg jó a cég szlogenje, hogy korlátozott példányszámban csinálják meg - valószínű, hogy többet el sem tudnának adni, így az emberek a 'korlátozott' szóra minnyár ugranak. Amugymeg az egész nem megalománia, csupáncsak bemutatják, mire képes az SLI. Ugye? Mert akkor megalománnak nevezhetnénk az összes olyan céget, akik összekötött proccokkal vagiznak, h hány TFlopot tudtak kicsiholni a szerverükből... -
Boroskóla #25 Ilyen SLI megoldásnál a monitort hova kell kötni,vagy teljesen mindeggy mejik kártyába dugja az ember?Akkor elvileg kettő is mehet egyszerre. -
#24 Azt hiszem egy ilyen gép alap lesz minden magyar háztartásban. A passziánsz képi megjelenítése új magasságokba emelkedik. -
#23 gondolom a lángok a gép hőleadását hivetottak jelképezni :) -
lmisi #22 Mint ahogy képen is látható