Elkészült az elsõ négyprocesszoros SLI megoldás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Baromi ronda ez az új dizájn!
Ez nyilt titok, nincs benne semmi meglepo. A legtobb szoftvergyartonal a fejlesztok tul vannak hajtva, keves ido all rendelkezesre a fejleszteshez. 3 eves munkat 2 ev alatt kell elvegezni heti 80-90 ora atlag munkaido mellett.
IMHO a bugosan ertekesitett szoftverek is jobbara ennek tudhatok be.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
játékban az intel gyengébb, pedig ez itt elég CPU limites cucc
falconban/alienwareben lehet AthlonFX
a következtetéseket mindenki vonja le maga h vajon melyik lehet jobb TIPIKUS felbontásban :) (én pl valszeg megelégednék 1600x1200/8xFSAA val, oda elég a 7800GTX SLI :D )
Forza.
Amúgy aki ilyen konfigot meg engedhet magának az nem fog nyavajogni,hogy sokat fogyaszt áramokat.
Nagyon régen történt, akkor amikor még 486-os proci volt a menõ és a pentiumról csak annyit hallottunk, hogy olyanja csak a názának van, annak is csak 1 db.
Behozott egy srác egy régi XT számítógépet (XT az a mostani gépeink õse és még 8088-as proci volt benne). Mondja az eladónak, hogy beszámítaná-e egy új gép árába. Eladó faszi szétszedi, mi pedig árgus szemekkel nézzük az õskövületet. Aztán valaki észreveszi a tápon a feliratot 1250 W!
Dörmögés szerû, elismerõ "Hûazannnyaaa...."
Szóval ha valaki programozgatás közben esetleg heggeszteni is szeretett volna egy utánfutót a Ladához, akkor azt is simán megtehette volna a "számítógéppel".
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Muhahahaha <#buck>#buck>
És tanuljátok már meg végre, nem parasztvakítás, hanem földmûvesvakítás. Vagy panelproli vakítás. Vagy képviselõvekítás :DDDD
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
De ehhez nem kell ennyi.
Itthon -megmértem- aaz Asus P5WD2 alaplap 3.4@4,18-on 2 Giga Rammal, 2x 200 Gb Sta Raid és 2db 7800 GT SLI ben full terhelésen (Call of Dutty 2) fogyaszt 370 Wattot..., simán pedig 250 et... a nagy táp mizéria csak arra jó hogy azt is megvedd!
(Én lecseréltem 500 asra a 420ast de úgy látszik felesleges volt)
Baromi ronda ez az új dizájn!
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
bár egyenlõre teljesen felesleges lenne, meg leolvasztaná a havat az ajtóm elõtt :D
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Az elég szégyen a fejlesztõkre nézve, ha enélkül nem. Akkor kezdjék szépen elölrõl a fejlesztéseket...
Jó lenne, ha nem mindig egy adott hardware tudásának 20%-át használnánk ki, aztán mehet a kukába, mert az új software-hez új hardware kell - aminek ismét kihasználjuk a 20%-át.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Amugymeg jó a cég szlogenje, hogy korlátozott példányszámban csinálják meg - valószínû, hogy többet el sem tudnának adni, így az emberek a 'korlátozott' szóra minnyár ugranak. Amugymeg az egész nem megalománia, csupáncsak bemutatják, mire képes az SLI. Ugye? Mert akkor megalománnak nevezhetnénk az összes olyan céget, akik összekötött proccokkal vagiznak, h hány TFlopot tudtak kicsiholni a szerverükbõl...
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ilyenkor viszont gondoskodni kell a terhelés elosztásról a tápok között. Magyarán külön egyedi elektronika kell a cuccoshoz.
Nemárt valami hipergarancia a tápra, mert ha elszál a táp akkor lokális pc meltdown lesz....
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
én pl. még minidg Gef4-gyel szerénykedek
az nvidia kezdi azt csinálni mint a 3dfx
-Halló Paks? Uraim kellene egy kis pótenergia, ugyanis vettem ilyen Dell tuiningizét, hogy jobban menjen a passziánsz, és be szeretném kapcsolni<#buck>#buck>
-4 x 7800 gtx kb 4 x 70 watt = 280 watt (üresjárast)
400 watt /kiterhelve
- Alaplap legyen 20watt/üres 30watt /terhelve
- Winyók 20 watt
Azaz üresjáratban = 420 watt !!!!
Azaz 600 wattos táp már üresjárathoz is.
Extrém terhelés mellett = 600 watt
Azaz nem árt 900wattos hozzá.
Szerintem ez kb. azt jelenti hogy tápra elég ha 200-400 ezer forintot költ az ember rá.
A szerver ház sem árt hozzá így arra is rá lehet szánni 300ezret.
A konfig üti a 2 milliót.
Az már bagatell napi 8 órás játék mellett éves szinte a villanyszámla mintegy 200ezer ft.-al fog nõni.