61
  • lmisi
    700watt talán. 900watt-os pc táp talán még a mesében sincs. Valami 2x450 wattos megoldást láttam HP hangszerelésben kb 1110$ körül.
    Ilyenkor viszont gondoskodni kell a terhelés elosztásról a tápok között. Magyarán külön egyedi elektronika kell a cuccoshoz.
    Nemárt valami hipergarancia a tápra, mert ha elszál a táp akkor lokális pc meltdown lesz....
  • Troll
    OMFG! :-D

Kirakatba, kiállításra, tuningmagazinba tökéletes, otthonra ingyen sem kéne.
  • [NST]Cifu
    Azért nem több száz ezer ft egy olyan táp. Egy 700W-os FSP Epsilon táp már elég kell, hogy legyen, az pedig olyan 45 ezer forint körül van...
  • lmisi
    A gef4 széria sem volt lami hűs. Nekem el is füstölt egy asus 4200-as. 5700-as sokkal hűsebb és jobban bírja a strapát (Kipp/Kopp)
  • lmisi
    Azért nem ár egy normálisan légkondicionált szoba, max 24 fokos höméeséklettel.
  • Mike at home
    máraki

én pl. még minidg Gef4-gyel szerénykedek
  • Mike at home
    és 500W-t fogyaszt...

az nvidia kezdi azt csinálni mint a 3dfx
  • levy668
    Már hallom is úgazdagékat:

-Halló Paks? Uraim kellene egy kis pótenergia, ugyanis vettem ilyen Dell tuiningizét, hogy jobban menjen a passziánsz, és be szeretném kapcsolni
  • lmisi
    -Dual core P4 proci cirka 100 watt/Üresjáratban 150 watt maxon
    -4 x 7800 gtx kb 4 x 70 watt = 280 watt (üresjárast)
    400 watt /kiterhelve
    - Alaplap legyen 20watt/üres 30watt /terhelve
    - Winyók 20 watt

Azaz üresjáratban = 420 watt !!!!
    Azaz 600 wattos táp már üresjárathoz is.
    Extrém terhelés mellett = 600 watt
    Azaz nem árt 900wattos hozzá.

Szerintem ez kb. azt jelenti hogy tápra elég ha 200-400 ezer forintot költ az ember rá.
    A szerver ház sem árt hozzá így arra is rá lehet szánni 300ezret.
    A konfig üti a 2 milliót.
    Az már bagatell napi 8 órás játék mellett éves szinte a villanyszámla mintegy 200ezer ft.-al fog nőni.
  • CSOCSO
    nekem ket kari is sok.. legyen inkabb egy UBER... max ketto...nahde negy?????? nem melegszenek..ah..dehogy...
  • szombi
    Szánalmas!
  • hypno
    Ugyan gyerekek.

Savanyú a szőlő?
    Hát nincs két minimum 100 rugót érő kártya a gépetekben? Nem volna ideje fejleszteni?

(Na jó csak hülyéskedtem. :)) )
  • Fender
    betegség !
  • Dzson
    A pécések egyik legnagyobb érve(?) a konzolok ellen, hogy azok leginkább játékra valók. Ellenben a pécékbe pont a játékok miatt ölnek horribilis pénzeket. :)

• PyRex
    Azért, mert általában a helyi elektromos művekkel külön szerződést kell kötnöd, mivel innentől te is nagyfogyasztónak számítasz...
  • Yv@n
    Miért feélejtették el odaírni a tápot méretét, és a fogyasztást? :)
  • PyRex
    Erre csak egy szót tudok mondani: szánalmas.
    Mikor jönnek a külön (második) PC-házat igénylő 28 kártyás SLI megoldások?

- Papaa, kéjek kajácsonyja enyvidia esejíít!
    - Rendben fiam, mennyibe kerül?
    - Cak 15 millió fojint...
    - Ó kisfiam, akkor eladjuk a lakást és felveszünk hitelt az autóra...
  • HuAn82
    Biztos akadna azért olyan "tehetséges" játékfejlesztő(k), aki egy új optimalizálatlan motorral megakasztaná ezt a konfigot is.
  • fawcet
    hát nem tudom, ha megnyerném a lottót akkor talán...
    De ezt a 4-est normálisan támogatják driverrel?
    Ha driver bugos akkor szart se fog érni.
  • bertino
    ezzel... terep2 68000 FPS
  • Teppik Amon
    Ezt hívják megalomániának? Nem küldeném vissza ha megdobnának egy ilyennel. A gépház is nagyon állatul néz ki.