61
-
lmisi #21 700watt talán. 900watt-os pc táp talán még a mesében sincs. Valami 2x450 wattos megoldást láttam HP hangszerelésben kb 1110$ körül.
Ilyenkor viszont gondoskodni kell a terhelés elosztásról a tápok között. Magyarán külön egyedi elektronika kell a cuccoshoz.
Nemárt valami hipergarancia a tápra, mert ha elszál a táp akkor lokális pc meltdown lesz.... -
OMFG! :-D
Kirakatba, kiállításra, tuningmagazinba tökéletes, otthonra ingyen sem kéne. -
Azért nem több száz ezer ft egy olyan táp. Egy 700W-os FSP Epsilon táp már elég kell, hogy legyen, az pedig olyan 45 ezer forint körül van... -
lmisi #18 A gef4 széria sem volt lami hűs. Nekem el is füstölt egy asus 4200-as. 5700-as sokkal hűsebb és jobban bírja a strapát (Kipp/Kopp) -
lmisi #17 Azért nem ár egy normálisan légkondicionált szoba, max 24 fokos höméeséklettel. -
máraki
én pl. még minidg Gef4-gyel szerénykedek -
és 500W-t fogyaszt...
az nvidia kezdi azt csinálni mint a 3dfx -
levy668 #14 Már hallom is úgazdagékat:
-Halló Paks? Uraim kellene egy kis pótenergia, ugyanis vettem ilyen Dell tuiningizét, hogy jobban menjen a passziánsz, és be szeretném kapcsolni -
lmisi #13 -Dual core P4 proci cirka 100 watt/Üresjáratban 150 watt maxon
-4 x 7800 gtx kb 4 x 70 watt = 280 watt (üresjárast)
400 watt /kiterhelve
- Alaplap legyen 20watt/üres 30watt /terhelve
- Winyók 20 watt
Azaz üresjáratban = 420 watt !!!!
Azaz 600 wattos táp már üresjárathoz is.
Extrém terhelés mellett = 600 watt
Azaz nem árt 900wattos hozzá.
Szerintem ez kb. azt jelenti hogy tápra elég ha 200-400 ezer forintot költ az ember rá.
A szerver ház sem árt hozzá így arra is rá lehet szánni 300ezret.
A konfig üti a 2 milliót.
Az már bagatell napi 8 órás játék mellett éves szinte a villanyszámla mintegy 200ezer ft.-al fog nőni. -
nekem ket kari is sok.. legyen inkabb egy UBER... max ketto...nahde negy?????? nem melegszenek..ah..dehogy... -
szombi #11 Szánalmas! -
hypno #10 Ugyan gyerekek.
Savanyú a szőlő?
Hát nincs két minimum 100 rugót érő kártya a gépetekben? Nem volna ideje fejleszteni?
(Na jó csak hülyéskedtem. :)) ) -
Fender #9 betegség !
-
A pécések egyik legnagyobb érve(?) a konzolok ellen, hogy azok leginkább játékra valók. Ellenben a pécékbe pont a játékok miatt ölnek horribilis pénzeket. :)
-
Azért, mert általában a helyi elektromos művekkel külön szerződést kell kötnöd, mivel innentől te is nagyfogyasztónak számítasz... -
Yv@n #6 Miért feélejtették el odaírni a tápot méretét, és a fogyasztást? :) -
Erre csak egy szót tudok mondani: szánalmas.
Mikor jönnek a külön (második) PC-házat igénylő 28 kártyás SLI megoldások?
- Papaa, kéjek kajácsonyja enyvidia esejíít!
- Rendben fiam, mennyibe kerül?
- Cak 15 millió fojint...
- Ó kisfiam, akkor eladjuk a lakást és felveszünk hitelt az autóra... -
Biztos akadna azért olyan "tehetséges" játékfejlesztő(k), aki egy új optimalizálatlan motorral megakasztaná ezt a konfigot is. -
fawcet #3 hát nem tudom, ha megnyerném a lottót akkor talán...
De ezt a 4-est normálisan támogatják driverrel?
Ha driver bugos akkor szart se fog érni. -
ezzel... terep2 68000 FPS -
Ezt hívják megalomániának? Nem küldeném vissza ha megdobnának egy ilyennel. A gépház is nagyon állatul néz ki.