Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
CptSAB
Imádom az Albát.. az a festés pedig nagyon Ott Van a többivel együtt! 😊 <#eljen>
Clidey
Nagy örömmel tölti el pici szívem hogy végre FSX alatt is lesznek frankó kis reptereink!! <#hawaii><#eljen><#hawaii> Mellesleg ez az Alba festés se csúnya... <#taps> Nekem is az egyik kedvenc repcsim!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok,
Tényleg textúra hiányzott. Volt egy gép, ami törléskor (uninstall) megkérdezte, hogy töröljön-e minden olyan fájlt, ami nincs használatban (vagyis gondoltam, amit õ telepített).
Én rányomtam, hogy persze, törölje, gondoltam, csak olyan fájlokat fog törölni, amit õ másolgatott a repülõ telepítésekor.
Ezek szerint nem így történt. Az FSX friss telepítésekor elmentettem az összes könyvtárat, és összehasonlítva az Effects exture könyvtárat láttam, hogy sok olyan fájl hiányzik, amely az eredeti telepítésnél megvolt.
Visszamásoltam, és megjavult a füst effekt.
Valószínûleg (egyéb fórumokon jelezték) az "fx_1.bmp" hiánya okozta a hibát.

Találkozott már valaki olyan FSX segédprogrammal, amely a telepített gépek konfigurációs fájljaiból kiolvassa (és táblázatosan vagy egyenként megjeleníti) az egyes repülõk, helikopterek paramétereit? (max sebesség, üres/megengedett összsúly, hatótáv, fogyasztás, Flap/gear megrongálódási sebesség, stb.)?

CptSAB
ORBX global/vector tulajoknak csak mellékesen megjegyzem, a scenery/601/scenery/OBX52150.bgl állományban valamelyik csatolt objektum hibás, autogen exclude utasítást generál. A jelenség Szentkirályszabadjánál elég vehemensen látható, igaz az FSX default scenery esetén ez nem okoz problémát.. <#papakacsint> De.. ugyebár akit majd érdekel, lesz nem default gfx peccs is FSX alá..
polluxware
<#eljen>szíp képek

CptSAB

CptSAB
Utsó galéria jövõ hétig.. elmegyek vizsgázni.. jövõ hétvégén folyt. köv!

berczy
Nincs valakinek ötlete, hogy miért dobálja a cucc az FPS-t, ha látszik a kurzor? Ha felviszem a menüre, vagy eltûnik, akkor +6-7 FPS-em lesz, ha látszik, mínusz ugyan ennyi. Már végigtúrtam egy csomó mindent, de nem segített semmi. 😞

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

CptSAB
Clidey
A ...Flight Simulator XAddon SceneryLHBP_CITY/texture mappában megtalálod õket lhdk1.dds lhdk2.dds lhdk3.dds és lhdk4.dds név alatt.
Javaslom gugliörszbõl szedd ki az adott területet, és konvizz belõle 2048x2048-as textúrákat... 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

berczy
Maestro!

Óriásihatalmas kérdésem lenne! Adott itten ez az LHDK a BpX-ben, ha jól sejtem a Te alkotásod.
No, a problem az lenne vele, hogy a talaj elég kis felbontású, ezért igen rosszul lehet érzékelni leszálláskor.
Kérdésem az lenne, mely textúrák azok, amik ezért felelnek? Csak mert PS-el adnék nekik egy kis "zajt", hogy jobban láttszon. PErsze csak érzéssel. 😊))
Kedven itthoni GA repterem, de így kicsit nyomesz. 9-en nem volt zavaró, de itten eléggé, pláne, ha Wilgával zoomolok befele éppen, ne adj' Isten még épp gyengék is a fényviszonyok, ölég szar tud lenni a sercegõ föld a fogaim között, amikor épp fûbe harapok, miközben a HA-SEP felszántja DK füvét. 😄

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Köszi a részletes választ.
AZ ORBX-et én is kedvelem. Az Aerosoft Manhattan volt már a gépemen, csak nézegettem a New York City X képeit és kíváncsi voltam, hogy aki próbálta esetleg mi róla a véleménye.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
jól kérdeztél semmi gond, de én csak erre a különbségre hívtam fel a figyelmed. A Manhattan meg volt nekem nem rossz annyira nem volt rossz az FPS se a New York X állítólag szép bár van benne pár hiba http://youtu.be/CFFI3atNpPg

aerosoft-al nem jarsz rosszul, DE, vfr-t repulni manhattan felett nem nagy dolog szerintem max ha heli vel mész, ha meg ifr-t mész nagy géppel tök mindegy...

inkább vegyél egy szép orbx területet több fun.

Köszi.
Nem igazán jól kérdeztem, mert igazán a vizuális és az FPS közötti különbség érdekelt volna.
Hiába kérdezni is tudni kell 😞

Hypo
hali a nevük megmutatja az alap különbséget, Manhattan X - Manhattan Island (East Side, West Side, Uptown and Downtown) plus Ellis Island, Governors Island, Roosevelt Island, Statue Island.

New York X full NEw York

Ha már itt vagyok.
Kérdezném, hogy tud-e valaki szubjektív véleményt mondani az Aerosoft - Manhattan X és a Drzewiecki Design - New York City X közötti különbségrõl?

Nomen est omen

Hypo
😊 én bírom az orbx csapatot nem errõl van szó de ez kb lehetne hollandiba vagy Floridába is annyira nem országfüggõ a kinézete olyan globális😊

Gyanítom, hogy akik heggesztik, ritkábban röppennek a légtérben nálad 😊

berczy
annyit hallom már ezt a Vectort. Érdemes "megversenyeztetni" az UTX-el? 😊

CptSAB
Kár hogy csak BP-re koncentráltak a képek.
Hypo
szép zöld, ennyi fa nincs is😊))

Open LC EU Budapest shots
FTX Community and Support Forums
Jun 15 2014 08:10 PM

Sikerült a PMDG összes gondját megoldani. A PMDG fiúk segítettek. A lényeg,hogy a WIN7bõl a 64 bytitest kell felrakni.
A 2D panel probléma pedig a panel .CFGben lehet megoldani.
Én erre állítottam: VIEW_FORWARD_DIR=3.200, 0.000, 0.000
Tesztelésen túl vagyok.Minden ok. Köszönöm
Clidey
Úgy

Clidey
Úgy

Papirzacsi
vagy vidkari driver hiba.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
hiányzik egy textura

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok,

Találkozott már valaki ilyen FSX jelenséggel?
Hajtómûindításkor a füst az alábbi módon, négyszögekben jelenik meg. Milyen beállítás okozhatja?

Hypo
zuttyan mint a kõ😊)

Sziasztok! Milyen modokat érdemes használni a játékhoz, hogy szebb, optimalizáltabb legyen?
polluxware
köszi😉

Egyébként megülés alatt azt érted, hogy zuttyan mint a kõ, vagy nagyon emeli az orrát?

polluxware
<#eljen>

hát mi lesz az fs9-el?? 😉

spyy55
váromváromváromvárjuk 😊

CptSAB
Taszár az annotator eksön után...

Hont
<#taps><#worship>
Könyörgök! FS9 re is...<#law>
gfarkas
<#eljen><#taps>

CptSAB
Egy kis annotatorozás után a környezõ erdõk is megvannak..
Hypo
hmmm hát én ezt nem tapasztaltam azon a c172-n amivel repülök persze érzed a flapst de nem ennyire drasztikus. viszont nagyon szeretnek megülni a végén arra figyelni kell

polluxware
Kérdés!!!!

Cessna 172-t valóságban is repülõ Uraktól kérdezném, hogy amikor 60-70 csomónál nyitoltok egy flaps 1-t, 2-t, akkor valóban felkapja-e az orrát a gép elég élesen, majd az egész aprócs szinte azzal tellik, hogy a szarvat próbálod elõre tolni miközben a trimm közel semlegesben vagyon?

Azért kérdezem ,mert Scott bácsi megint erõsen hefteli a repmodell-t ...

A gép egyébként erõsen hátrafelé lett billentve az új peccs szerint, olyan lóó-rájderesre.. Sajna viszont a felszállás még mindig úgy zajlik ,hogy két igen kövér muff hátul, plussz egy öntött vas zinger varrógép hátúl, és 57 csomónál flaps1-el csak úgy elpattan a földrõl, mintha 100csomós szembeszél lenne. (ez olyan gázzzz)

lehet e oka mondjuk annak ,hogy a vacsi új 172es amcsiban , egy io360 ami 160le (és új) valóban ilyen izmos az itthoni szétgyepált öregebb 140Le-s kávédarálókhoz képest?

polluxware
valami repülõset linkeltem asszem..😊)

Hypo
igen ezt néztem én is hogy eléggé be lehet lõni hova essen😊

Clidey
Igen, a Wilga az ilyen. Ha lekapod a gázt maga alá esik. 😊
Ezért is nyerték a lengyelek sorra a precíziós bajnokságokat Wilgával. Kurvajó a kilátás belõle, és ideális a célleszáló versenyben is. 😊

N3suten
ööö

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Hypo
Nem sokat lebegtette ez se

Ez már nem rossz😊))

Clidey
Ezt biztos ide akartad?

Clidey
Na ez már nagyon faszányos, csak még mindig alacsonyan kezded...

polluxware

berczy