33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#29641 Sehol. A törzsrácson nincs textúra. -
#29640 Ennek a résznek, rúdnak a textúráját hol találom meg?
-
#29639 Mivel 3D műszerekről van szó azokat nem tudod arrébb pakolni :-) -
#29638 Készül a belseje is. :)
-
#29637 Szerintem is. Valahogy légiesebb a farka. :) -
#29636 Szerintem így jobb sokkal. -
#29635 -
#29634 Jon Murchison Avro 100-a? Ott nem csak a tuskókat, hanem a teljes bevásárló kocsisort lehet a levegőben röptetni :D -
#29633 -
#29631 ?
-
#29630 Na igen, nézegettem és eléggé magas, nem olyan egyszerű, mint a cab-, meg gau-nál. Na mindegy, szerintem marad így, megcsinálom a színezést, oszt' annyi. A takarás még gondolom egyszerű, mert a háttéren megcsinálom, de a mutatók meg ott pöcögnének rajta. :)
Az ívet megnézem, ha jobban mutat, marad. :)
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.01.30. 15:54:56 -
#29629 Én tennék legalább egy minimális ívet az tuti.
Kíváncsian várom hogy pakolászod arrébb/takargatod le a műszereket! :)))))) -
#29628 Rájöttem, hogy csak az üzemanyag műszerét kéne egyel feljebb helyezni és akkor le tudom takarni a többit, meg a transpondert és a rádiót arrébb kéne baszarintani. :) Mondjuk a GPS meg egészen más. :D
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.01.30. 14:04:46 -
#29627 Közben áthidaltam ezt a model/VC/Papucs kérdést. 1-es model, 2-es VC lett. Merge. Külső nézetből pedig odatettem egy ugyan olyan, csak statikus GPS és rádió textúrát. Így kintről jónak tűnik, csak statikus, de ki nézi spot-ban a GPS-t? :)))
Ilyen lett:
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.01.30. 13:46:56 -
#29626 Tök tudja, én pl. ebből a képből indultam ki, ezen meg full egyenesnek látszik. Persze ha logikusan nézzük, akkor jogos, ha mindenhol íves.
Nem is tudom, szerintetek úgy jobb lenne?
Ill. kérdés: A műszerek. Van értelme szarakodni velük, mármint úgy értem, hogy kicsit más, főleg a jobb oldali konzol, kevesebb a műszer, és a GPS. Ezekbe érdemes energiát fektetni, hogy átalakítsam? Már cssak azért, mert lelkes voltam, hogy majd jól átÍrom a gau-k helyét, csak ez itten kissé másképp müxik, nem nagyon értem. Lehet csak színezés lesz, a műszerek maradnak. Nem tom... :)
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.01.30. 13:03:19 -
#29625 nincs
-
#29624 -
#29623 Hát mivel a szárnyon is íves a minta mindenhol ezért a logika is úgy kívánja hogy legalább egy minimális ív a magasságin is legyen mindenhol. És szerintem van is. :) -
#29622 Kezdő userként volt valami gép, amihez nyűgözők is voltak...Na én nem nézegettem, kívülről, hanem azonnal repülés!
Aztán 2000 lábon gondoltam megnézem milyen külső nézetben!
Megrökönyödve látom, hogy viszem a betontuskókat is...
Ott csimpaszkodtak a kis dögök! -
#29621 szerintem azé' látod ívesnek, mer' húzva vagyon a magassági -
#29620 Nem, nem lehet. Pont az benne a poén hogy úgy indul.
Két dolgot tehetsz:
- Vagy megfested azt is úgy, hogy illeszkedjen a gép dizájnjához
- vagy rá írod öles betűkkel hogy REMOVE ME (Távolíts el) - bár így nem garantált a siker, tuti lesz olyan akit nem fog zavarni a felirat és úgy fog vele repülőzni vígan. :)
A magasságin viszont a kék belső élét én ívesre csinálnám. A fotókon is látszik hogy ott van egy kisebb ív, nálad meg most még egyenes. -
#29619 Nem. A model.2 mdl-je úgy van exportálva, hogy alapból papucsos, a model.1 pedig fordítva. -
#29618 Azt el lehet valahogyan érni, hogy a model.2 ne fairings-el induljon?
Próbáltam mixelni, hogy 1-es model, 2-es VC, de akkor kintről nézve nem jó a műszerfal, a 2-es model meg fairings-el indul, ez meg nem olyan. -
#29617 Tenk jú veri máccs! Meg is van. :) Egyébként nagy birka vagyok, mert tényleg kézenfekvő, nem is értem miért nem vettem észre.
Alakul, alakul. :) Sejtettem, hogy a plexi így marad, de mondom, egy kérdést megér.
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.01.29. 20:39:54 -
#29616 1. Roppant egyszerű és egyértelmű: pwdt_z142_tail_T.dds jobb felső széle
2. Nem, itt poligonból van kialakítva a kabinkeret azon része, nem tudsz vele mit kezdeni. Amúgy ezek az íves változatok semmiben sem különböznek a sztenderdektől, itt a plexi van lefestve ilyen ívesre és kész. De elenyésző ezen változatok száma a nagyvilágban így nem erőltettük egy ilyen modell elkészítését. -
#29615 Köszi, nem tudtam. :)
Lesz majd sok kép, de tényleg nincsen még készen. :)
Akkor hirtelen még két kérdés:
1. Ahogy a képen is számmal van jelölve, ott az eredeti gépen piros a magassági belső oldala. Csak nem tudom honnan veszi a mintát. :)
2. A hátsó kabinablak az eredetin ívelt, ahol rajta van a zöld-fehér kereszt, a modell viszont nem ívelt. Ezt meg lehet oldani, vagy itt már modellezésfüggő a dolog?
A képek:
Eredeti:
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.01.29. 09:30:02 -
#29614 A 0329 a gép gyári száma (sorozatszáma)
Javaslatom még nincs mert nem tettél fel képeket minden oldalról, másrészt még kész sincs ugye...
A fékszárny himbája sajnos annak idején így került mappolásra (elbaxtam na), így itt legfeljebb picit csalhatsz; vagy fehér az összes vagy kék. -
#29613 Köszi!
Igyekszem. Még a kis stickereket is áthelyeztem, meg a 0223-as nem tom milyen számokat is átírtam 0329-re. :)
De ha van valami javaslat, szívesen fogadom.
Meg ha részletek. Van egy problem. Mégpedig, hogy ezen a gépen a belső féklapmozgató kar is le van festve kékre, viszont a texturát csak egy mintából szedi a két mozgatókarra. Erre lehet valami megoldás?
Gondolkodtam az OM-NNP-n is, de ott a lajtrom olyan csúnyán van benne a festésben, hogy nem tetszett. Na mondom, ez is ugyan olyan festés, legyen ez. Most, hogy mondod, hogy ugyan az a gép...
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.01.29. 08:59:16 -
#29612 Jó lesz ez!
Remélem az apróságok sem kerülik majd el a figyelmedet... ;)
Amúgy Ő volt kiskorában az OM-NNP :) -
#29611 Alakul. :)
-
#29610 Nagyon baba lesz! -
#29609 J41 re lesz uj installer nemsokara irtak PMDG forumon -
#29608 Tankjú!
Hajrá hajrá! -
#29607 in= én is -
#29606 orbx "people flow dll-re" még in várok, valamint egy pmdg j41 "szpesöl verzsönre"->Hypo;) Mindezek után már törlöm is a simát... Ne várjon senki tőle, ultra sebesség változást, de mégis valahogy mintha jobb lenne (lehet placebó..)
Egy biztos.. amióta megvan, azóta nem volt vele appcrash meg ilyesmik -
#29605 -
#29604 Maestro! Isten-Császár a paintkit a Zlin-hez! -
saca79 #29603 Köszi! Látom Opus-al vannak még problémák és az EZ DoK sem 100% os bár elvileg ahhoz kijött az 1.18 beta verzió ami elvileg jó a steam-el ! Úgy látom várni kell itt még bőven ezzel a telepítéssel -
#29602 https://www.facebook.com/pmdgsimulations?fref=ts -
#29601 pmdg 777 -hez most jött ki az SP1d (ez már steam compi)
J41-hez pár napon belül jön.. ngx-ben is biztos vagyok hogy lesz