Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom sajnos, hogy meghalt a készítõ, asszem azért is lett free a Yak-40. Pedig mennyire minõségi cuccos ez a Yak. Csak X-en kissé bizonytalan, de ha jól tudom, nem is X-.re készült eredetileg.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Szóval a kezdeti öröm átcsapott egy kis ürömbe, mert így nem az igazi. Mondjuk ezt az OOM-et nem értem, mert még 9 alatt oké, emlékszem, hogy ehhez a égphez kellett az fs9.exe-nek a 4GB patch, de azrét az X tudhatná már normálisan kezelni 😞 Szóval kicsit csalódás X alatt a Yak-40, pedig hogy megörültem, hogy van X-re is. 😞 Na mindegy, azért reszelem még egy kicsit. 😊
Esetleg másnak tapasztalat? Remélem a készülõ An-24 faszányos lesz! 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
PoolSize=100000000
RejectThreshold=524288
Megoldódott a dolog.
Kicseleztem<#nevetes1>#nevetes1> Ami scenery és textura fájlokat feltelepített az Aerosoft könyvtárba, azokat átettem az Addon Scenery könyvtár scenery és textura könyvtárába. Az eredeti Aerosoft könyvtárat kiürítettem és szépen mûködik. Vagyis manuálisan telepítettem.
Valószínüleg alapból is van Anchorage scenery, mert az aeroport nem változott, csak a környéken lettek épületek, meg pár kiszolgáló létesítmény
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Börgönd volt a következõ FSX-re áthúzott repülõtér. Délelõtt nekifogtam, az alap kész. Custom objects majd egyszer..

Feltelepítettem az Aerosoft-Anchorage X sceneryt. A PANC-nél és felszállás után is fekete, függõleges csikok jelentek meg. Több Aerosoft scenerym van feltelepítve, de még ezzel a jelenséggel nem találkoztam.
Megköszönöm a segítséget.
bufferpools=0 -> ez a kapcsoló azt éri el ,hogy a grafika részét direktbe a GPU-ra ereszti rá, egy ellenõrzõ folyamat (cpu feladata) kihagyásával, amitõl ha fps hegyeket nem is ,de egyfajta cpu teher áthárítást kapsz.
FPS_limiter meg nem csak szimplán limitál, hanem eloszlatja a gépen a terhelést. Az értéke lemehet egészen akár 23-24re is. Ami érdekes benne az az hogy emelett a beállítás mellett sem szaggat ám a kép érezhetõen, sõt az fsx belsõ fps mérõje 30 vagy afölötti értéket mutat, attól függõen mekkora a terhelés..
Próbáltam már sokféleképpen, olvastam olyat hogy belsõ fps limiter ugyanolyan jó, de TAPASZTALATBÓL mondhatom ,hogy ha valami nagyon megrántja a terhelést akkor az FPS limiter sokkal SZmúúútosabban egyengeti el a tajtékos lassító hullámokat😉
nemtom mekkora felbontáson nyomod, de nagy textúra táblákkal dolgozó addonok, extrém felbontáson könnyen televághatják a vidramot, ami azután az aperture miatt igencsak meglassulhat.. 1gb ram elvileg nem kéne hogy tele menjen, de kitudja... (inspectorral megkéne nézni terhelés alatt, mit mutat a vidram tab)
((mondjuk én azt se értem mi nem megy flottul egy i7-en ilyen vidkarival))
kompromisszum+optimalizáció=egy olyan fsx ami szépen fut, de nem nézel be az utsó zugba is, meg nem számolgatod a felkõket hogy elég vastag e...
DE!!!!!!!!!
Most jut eszembe, valmi olyasmit olvastam régebben, hogy a win7 alapból nem támogatja már a MIDI portot.
Gameport - USB átalakítóval feltételezem próbáltad már...
http://www.argep.hu/trend/USBG/Usb-gameport.html
Sok száz bejegyzés elolvasása után, melyek nem hoztak megoldást, segítséget kérek!
Régen, sok pénzért vásároltam CH Virtual Pilot Pro kormányomat, pedállal. Ez egy analog rendszer, 15 pines csatlakozóval. Tényleg nagyon drága volt. Most van egy korszerû rendszerem, de nem tudom csatlakoztatni, mert minden USB-s. Tényleg kidobhatom, mert hogy eddig senkinek sem volt használható ötlete.
Nagyon köszönöm, ha válaszoltok!
Win7 i5-2500 8GB GTX 650
Üzemelem befelé a PT Tu-154 -et 😊
Tud valaki hasonló pack-ról, mint a Nagy Dani féle volt 9-re?
Hang, feliratok, ilyenek?