Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és Wilga... <#law>#law>
Helyileg amúgy ez merrefelé van?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Ha van fél órátok... 😊)))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
<#buck>#buck>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
FSPS - FSX FIBER ACCELERATOR
Ha valakinek kellene a Tu-134 Üzemeltetési utasítás (Elsõ könyv, 1967-es) magyarul, az írjon privátot és elküldöm neki a pdf-et ingyen, bérmentve. Mérete: 95Mb.
Tartalomjegyzék
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
FSPS FSX Booster,
FSPS Fiber booster,
FSPS Multi Core Environment?
Vagy ezek csak olyanoknak vannak, akik nem akarnak cfg-t buzerálni?
Normális.Én ugyan nem ismerem ezt a madarat (fs 9 van fenn), de az AP-n a HDG gomb megnyomására szokott a HeaDinG bug által megadott irányba repülni........
Lehet lassan nyugdíjba kell küldenem az FS2004-et?
De asszem ma reppenek vele egy iskolakört. 😊 Ha lesz hidraulika. 😊
Egy dolgot nem értek és ezt már érgen sem értettem: Hiába kapcsolok VSZU táplálásra, egy idõ után "lemerül" és elmegy az áram, a VSZU pedig megy. Hajtómûvet tudok indítani, mert van bleed meg midnen, de se világítás, se avionika addig. Ez olyan 10 perc VSZU táplálás után, amikor sokat szüttyögök a tervezéssel és indítással. Akármit csinálok, csak akkor jön vissza, amikor már elindult az elsõ motor és kapcsoltam generátort. Nem értem, mert amikor a háromállású kapcsolót felnyomom VSZU start után, akkor faszán zölden virít a mellete lévõ lámpa, de egy idõ után konyec. Ezt nem igazán értem, Tu-154-en akármeddig tudok VSZU-ról üzemelni, ill. amíg ki nem fogy a benga. Erre van valami szolúsön?
Másik: A Yak-40 durva oldalradõlését oldalszélben, leszálláskor, az Accu-Feel side forces opciója okozza. Nem értem miért hat ennyire durván rá, de furcsa, hogy tegnap kipróbáltam és a PT Tu-154-re is durván hat. Olyan, mintha a port-ok nem lennének eme újdonságra felkészítve, mert orig FSX gépeknél nem csinálja, ill. nem ilyen durván. Ha lejjeb vettem, akkor teljesen megszûnt ez a hülyeség. Jó így. Már csak az OOM-t kéne feledni és akkor öröm, bódottá, hogy van Yak-40 X-re is, mert ahogy érzem, nem sanszos, hogy csináljon valaki egy újat ebbõl, vagy ne adj' Isten egy 42-bõl: 😊 , így is leborulok, hogy valaki idõt szán a portolásra. Meghívnám egy rekesz sörre az ilyen embereket, komolyan. 😊
... HÁT NEM CSODÁLATOS ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
"Airplane on the ground is not stable in the transverse channel (like a duck)
difficulty landing in a crosswind at touchdown
no solution "
Nem igazán bíztató. 😞 Emellet még egy rakat bugot említ ugyancsak "no solution"-nal zárva. Igen szomorú...
Írja egyébként a memóriaszivárgást is, ugyancsak "no solution", a main gauge ereszt.
Azért szomorú kicsit. 😞
<#nevetes1>#nevetes1>
A társaság számára.. hogy szintén tiszta legyen, tegnap alaposan belemélyedtem, hogy a PWDT LET-410 csomag FSX alá is tökéletesen illeszthetõ legyen, (Kaposújlakon folyamatosan üzemel az OM-PGA-ról átkeresztelkedett UVP) felbuzdulva egy avsim.ru oldalra töltött anonim verzió láttán. Az external model 100% okés, de a VC-ben sajna van egy komoly problem, ami szemet szúr. A mûszerfal tetején lévõ lajstrom azonosító gau és a hozzá kapcsolódó poligon kibabrált velünk. Az UVP az egyetlen 99%-ban használható verzió, itt nincsenek áttetszõségek, bár azért furán néz ki az ident szekció.
Ha kikerülne a modellbõl ez a poligon, akkor teljes értékû lenne a csomag.
410 FG sajnos menthetetlen azzal nem lehet mit kezdeni az alap CVA gau csomag nem kompatibis FSX-el.
A kistuskóra én a youtube-on leltem rá. 😊 Fene tudja miért de tegnap rákerestem, hogy Tu-134 FSX 😊
Röppentem egy kört vele, igazából minden kapcsoló okés, de ez csak egy iskolakör volt, semmi extra, összességében a cucc rendben van. Az A-3-as üvegezett órú verzió. Viszont nagyon jó starting proc. videó van róla.
A Jak-40-et Igor Suprunov csinálta, aki sajnos a közelmúltban meghalt.
Az An-26-ost meg egy másik orosz srác készíti jelenleg is, most épp a mûszerek programozásánál tart - bár ahogy a topikjából kisilabizáltam azokat már nem õ csinálja hanem valakit megbízott vele. Nincs még release dét.
A jelenleg elérhetõ freewáre An-24/An-26 röpcsit pedig az a Samdim srác alkotta aki a Majestic Q-400 és AirSimmer A-320 visual modelljeit is készítette.
Na. Beleöntöttem a tiszta vízt a pohárba! 😊
Amúgy lehet 26-ot linkelt, akkor bocs, nekem oly' egyformák. 😊
FS9-ben is verzió függõ volt Jak-40-nél, hogy mi mûködött és mi nem sajna. Volt egy-két modul, ami itt-ott csak ficsõr volt kezdetben. "Teszteltem" korábbi 1.x-es és 2.0-ás valamint az utsó immáron free verziót is. Hogy az FSX konverzió mikori.. nem tudom. FSX alatt még nem néztem meg. De a kistuskó után lehet ezt is majd felteszem.