33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#29681 Köszi, így már világos. Egyébként mitől függ, hogy az ember felkapcsolja-e ezeket a műszereket, vagy nem? Ahogy érzi? -
#29680 :DDD Alig várom már. :) -
#29679 ...és milyen jogos már. :) Még eszembe is jutott, hogy azt is megcsináljam, csak nem éreztem annyira ezt a koszolás témát (mint láthattad), ezért azt már inkább hagytam. De így már azé' csak rápillantok. :)
-
#29678 Hát e tekintetben kicsit félrevezető a magyar nyelv, mert kiarretálás alatt akár mindkét állapotot is lehet érteni :D
Szóval hogy tutira mondjam: ha a kis piros A betű látszik, akkor nem szabad felkapcsolva lennie a pörgettyűjének, ám ha nem látszik, akkor viszont mindenképp mennie kell a pörgettyűnek különben elborul a műhori mint nálad a balnyikba. És az a repműszerészek álmoskönyve szerint a kurvapicsáértnemkaccsolodfőbazeg kategória... :D -
#29677 Jól van alakul ez alakul! ;)
Csak hogy még egy picit kekeczkedjek elárulom, hogy azon a gépen amelyiknek már ilyen koszos a hasa alja, annak a szárnyára is vert már fel koszt a két főfutó tutira... :P Lásd régi FS2004-es Z142 magyar lajstromos repaintjaim, de legfőképp az SGY... :) -
#29676 Akkor a kiarretálás az az, amikor nincsen rögzítve. Ért. -
#29675 Nem. Ott épp azért fedtelek le :D mert ki volt arretálva de nem volt felkapcsolva, ezért el volt szegény borulva. :))) -
#29674 Majd megtudod milyen az, mikor alád rúg egy jó kis tavaszi termik -
#29673 Na, a vitorlásképzésen is hallottam már erről a multifunkcionális seggműszerről. Ott épp a segg-varió funkcióját dícsérték. :D
Amúgy kosz:
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.02.02. 20:10:32 -
#29672 Pedig a múltkor hogy meg tetszett feddni, amiért kiarresztálatlanul iskolaköröltem a Blanik-kal... :D -
#29671 Már amelyikben nincs...felhőben repüléshez pl. kell nemigazi-horizont (is) -
#29670 De a seggetekbe épített jól működött, a vihornyákban sincs azt mégis elröpködnek... -
#29669 Nekem van egy olyan sejtésem hogy ez a cucc csak azokra a gépekre érvényes, azokon műxik amik abban a csomagban vannak benne. Lévén ennek a pofalemez cserélgető stuffnak kell tudnia hogy a textúrának mi a neve és azon hol helyezkedik el az arc - ez meg ugye minden add-on esetében más és más értelemszerűen. :) -
#29668 Nekem se teljesen világos, de az tisztán látszik hogy ki se volt arretálva a műhori... :))) -
#29667 No akkor eloszlatom a kételyeket: nem én vagyok a FSX Z142-be. :) Abban Mr. Photo Shop ül. :)))
A videón viszont ketten a Bence gyerökkel hasítjuk a eget még a régi szép időkben...azóta sajna már Fehéroroszországban van az SGF, nekem meg lejáróban a szakszóm... :((( -
#29666 -
#29665 Én nem használtam, de a leírás alapján mintha egy egyszerű webkam selfi képet is ráfeszít a modellre, kérdés, hogy másik lotcsikra is jó-e ?
-
#29664 Most ezt csak én nem értettem? :)
-
#29663 Milyen érdekes, hogy az ladikus szimpilóta az egyszerű forduláskor is folyamatosan át-áttekint a bal oldalra ,hogy a műhorizont jól áll e:) minden pixel a helyére kerül e forduláskor a Gau-n:) (ahelyett ,hogy nézetet váltana:)
-
#29662 -
#29661 Höhö, ez kurva nagy videó, alap. :)
Oldalról megvan a hasonlóság, szemből kicsit öregebbnek hat... a modell, természetesen a modell. :D -
#29660 Ja, ez itten
-
#29659 Köszönöm Győző! Nem tudtam rátenni, mert körbefotóztam magam, de nem sikerült megértenem, hogy hogyan kell ilyen szépen kiteríteni a textúrát. Inkább kicsit átrajzoltam a meglévőt. Tettem rá sapkát, napszemcsit, meg szakállat. :) Először elég őszes szakáll lett, tisztára, mint Hulk Hogan volt. :) Ránézek a progira, köszönöm szépen, lehet később beleteszem így magam. :) Bár nem bizti, hogy jobban festenék, mint a mostani. Jól gondolom, hogy Maestro a pilóta? :D
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.02.02. 11:56:42 -
#29658 Jónak látszik, , én sajnos csak fs9-ezek. Az arcodat rá tudtad tenni? Van nekem az fs9-hez egy [FS2004] - JustFlight, Flying Club nevű addonom, no ebben van egy kis progi, amivel a saját fizimiskát lehet betenni. Ha gondolod egy címedre (priviben, ha titkos) elküldöm az egészet (ISO) fájl, nézd meg hátha műkszik nálad is. Egyébként gratula a festéseidhez, a kitartásod, szorgalmad és az eredmény is példás. 5* -
#29657 Szerintem faszányos lett. :) (kis hazabeszélés. :D)
-
#29656 Ha esetleg valakinek van kedve egy kicsit "bétateszterkedni", kicsit megköpködni a festést, azt megköszönném.
Itt lelhető fel a béta verzió:
RA-1958G
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.02.01. 10:12:17 -
szabeszka #29655 thomas50!
FSUIPC-ot használsz?
Utoljára szerkesztette: szabeszka, 2015.02.01. 09:28:53 -
#29654 Igaz, azt már én is észrevettem, hogy ahány gép, annyi fajta műszerfal. :) Ez van. Tesztelgettem, nem nagyon találtam benne szarvashibát.
Még néhány kép, köztük sok alj. :)
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.01.31. 23:29:18 -
#29653 Az űrsikló megközelítése ehhez képest ló....sz :D -
#29652 Sajnos pont a kisgépeknél a legjellemzőbb, hogy nincs két egyforma felszereltségű műszerfal, muszáj volt megtalálni az arany középutat. Moravával ugyanez van : hiába nézek ki egy panelt mintának, van 25 másik, ami máshogy jobb :-) -
#29651 -
#29650 Na a videó lemaradt:
-
#29649 Amúgy igen, szebb így sokkal, csak így nem teljesen ugyan olyan, de sebaj. :)
Picit visszavettem a barna vörösségéből, hogy barnább legyen, meg a műszerfalat egy csöppet sötétítettem, bár ez nem észrevehető.
Addig egy videó, bár az alja itt sem látszik. :)
-
#29648 Igen-igen, később eszembe is jutott. Mindjárt, csak épp Dalt kell nézzek, mert asszony kedvenc zenekara is fellépő. :D Hmm... :D -
#29647 Úgyúgy! -
#29646 És képek az aljáról? Ott is vannak ám részletek amint láttam... ;) -
#29645 Mondjuk így sokkal jobb, hogy a transzponder nem a jobb panelbe van bebarkácsolva -
#29644 Na, "elkészült". Afféle béta állapot, most látom késznek. :) Persze még jól megvizslatom párszor, de jöhetnek esetleg javaslatok!
Néhány kép:
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.01.31. 16:05:33 -
#29643 Köszi, akkor marad így.
A pilóta arcát milyen módszerrel csinlátad, hogy iylen szépen ki van terírtve? Beleraknám a buta fejemet, de még csak közelítő eredményt sem sikerül elérni. :) -
Megjelent a BBS A330/340 v0.80 -a