Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az én bizalmamat eljátszotta. Rendben tucattermék, de egy 35E-s eszköz nekem ne rohadjon szét 1 év alatt. 😄 Halál a Saitekre! Atomot a bestiáknak! 😄

m814
Én azért nem lennék ennyire szubjektív. 😊
Ez is, mint ma már szinte minden, tucat termék. Vagy kifogod a jót vagy nem.
Nekem pl. Saitek cyborg evo joyom van. Már nem is emlékszem mikor vettem, de ami tuti, azóta legalább 3 monitorom tért meg alkotójához.
Az egereket,és klaviákat már nem is számolom. Szóval bevált.
Vedd meg azt amit a pénztárcádhoz igazítva a legjobbnak érzel....

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

A Saiteket köszönöm, de nagyon nem értek egyet vele. Nekem volt X52-m. 1 év után elkezdett random bal vagy jobb csűrő végállásba kiugrani. Ezek aztán rendszerint zuhanással végződtek. Repül repül repül, egyszer csak hozzányúlás nélkül a csűrő kivágódik végállásba, onnantól slussz. És ez mondjuk ivaon rohadt kellemetlen volt. Nem egyszer. Fél évig kerestem, többször szétszedtem, hogy hol a hiba, egyszer egyszer egy kis szétszedés kábelmozgatás ideiglenesen segített. Aztán egyszer felb@szott, és kivágtam a pics@ba. 35E jobbra át. Szóval a Saiteket ha még egyszer meglátom, felgyújtom, lezúzom egy pöröllyel, és levágom a taigetosz-ról a roncsait! Halál a Saitekre. Persze a Support csak annyit írt, sose fordult még elő ilyen, meg hogy vigyem vissza. Mikor már lejárt róla a gar. és németországba. Mert hogy onnan rendeltem anno. Szóval, kösz, de Saiteket soha többet. 😄 Logitech Rumble Pad F510. Ennél jobb nem kell. Amióta ez van, békésen repkedek. 😄

ÓÓ.. Bocsánat a joy-al kapcsolatban!! Eltévesztettem a ház számot.

matekj-nek akartam címezni.

Sory még egyszer. <#smile>
ÁÁ.. Igen még lenne egy kérdésem a többiekhez , sohasem kérdeztem mert nem találtam fontosnak, de most érdekelne mert elég sűrűn teszi ezt az fsx.
Van, hogy besül a képernyőm az fsx futása közben, majd ki írja, hogy az fsx működése leállt, majd ki kell lépnem a programból az az újra kell indítani az egészet.
Ez milyen hibára vezethető vissza?
van egy sejtésem ezzel kapcsolatban de elképzelhető, hogy az egész egy hülyeség.
Nekem egy Seitek cybor evo van, ami már vagy 6-7 éve jól működik. A finomabb mozdulatokra is nagyon jól reagál, még most is.
Ebből a típusból meg vásároltam a seitek valami millennium kiadását, vagy 2 éve de azt nem használtam mind ezidáig ( mert sajna a régiről egy szerencsétlen esés folytán letört az egyik gombja így kénytelen vagyok ezt használni, szóval jó ez is csak megkel szoknom).
A Seiteket én csak ajánlani tudom neked, nállam a joy-oknál ez van az első helyen.

Remélem tudtam neked egy kicsit segíteni.
Mint látszik, csak példának írtam, hogy mik jók ha rajta vannak egy joy-on, nekem is volt olyan és tényleg .@r :-), olyat vesz amilyen neki tetszik, meg pénztárcája engedi.
Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2014.08.19. 10:12:04
gfarkas
Nézz körül a Google-ban, nagyon sokféle van, elvárás, pénz, tapasztalat, ízlés dönthet. Nekem most Thrustmaster T.1600M joyom van, fél éve jól működik, hall-elemes, nem fognak a szétkopott potméterek 3 évente cserére késztetni. Igaz nem force feedback-os, (előtte 2x is az volt 3-3 évig bírták, vagy 6-7 db van a garázsban leselejtezve egyéb típus). Mindegyiket meg kell szokni, és hát a pénztárca is beleszól a dologba. Egy biztos, ez a szimulátor (nem játék) joy vagy szarvkormány nélkül nem használható. Még a legegyszerűbb kereszttengely (Z) nélküli joy is nagyságrendekkel javítja a repülés élményét (legfeljebb be kell kapcsolni az autoruddert a beállításokban). A többi dologban csatlakoznék az előttem szólókhoz.

Barátomnak van ilyen botja. Borzasztó rossz. nagyon kemény az irányváltása, percíz műveleteket nem lehet vele rendesen végrehajtani, mert "döcög"

JoopZzz
nem kell nagy számra gondolni 5 ezer alatt már lehet ilyeneket kapni pl. ilyet:http://prohardver.hu/teszt/genius_jatekvezerlok/metalstrike_pro.html
Egy linket tudnál küldeni, egy olyan joystickról, ami jó lenne hozzá? Köszönöm!
Természetesen sokkal jobb, olyan az igazi hozzá amin van z-tengely is, azaz a kart csavarni is lehet oldalirányban amivel az oldalkormányt lehet kormányozni, meg egy "gázkar" sem árt hozzá illeve egy hat switch a nézelődéshez.
Sziasztok!
Az fsx-et joystickkal sokkal jobb játszani, mint billentyűzettel?
Most kezdtem még játszani és nagyon amatőr vagyok még a dolgokhoz.
Joystickból milyen ajánlanátok?
Válaszokat előre is köszönöm! 😊
FSX-hez nincs véletlenül valami auto-taxi cucc? Tehát mikor a repülőgép a sárga vonalat követve eljut a kifutópályáig, vagy a kapuig. Az FSPilot-ban láttam ilyesmit, de sajnos árkon-bokron keresztül megy el odáig, elvileg adatbázist kell hozzá csinálni. Csak azt nem értem hogyha az auto-traffic repcsik normálisan mozognak a pályákon, akkor ezt a tudást miért nem lehet alkalmazni a játéknál is legalább a gyári repcsiknél.
JoopZzz
Már majdnem,de mégse..:S Nem baj...Nem adom fel😄
http://www71.zippyshare.com/v/49303168/file.html
chicco
Valakit érdekel 1 Saitek teljes kormány,gáz,és pedál szett jelezze. [email protected] . 48pénz

Hali!

Valaki tudna nekem ajánlani egy olyan addon repülőt FSX-be,ami a követelményeknek meg felel (mindjárt leírom) FS Passengers X-hez kéne,léptem szintet és erre kéne egy fajta repülő,szóval amik a követelmények.

Több motoros lehet (azaz Multi engine),viszont turbó nélkül!,könnyebb legyen mint 5500 lbs,legyen benne GPS500 (Tehát az alap FSXes GPS),és azért a műszerfal se legyen hátrány,tehát szépen nézzen ki és kidolgozott legyen,nem gond ha fizetős.
Előre is köszönöm.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hypo
<#awink>

jah, nálam is akad 4 magon S3-mal, még úgy is, hogy energiatakarék off volt, ami 1.4GHz-et jelent szóval uninstall. Kapják be!

Clidey
Na hát igen...húzzunk le még egy bőrt az Alabeo/Carenado cuccokról.
Nem is lenne vele semmi bajom (na jó, de volna), ha nem egy-az-egybe portolták volna a röpcsiket a maguk párszázezer poligonjával, ami miatt még egy erős hardveres telefonon/táblagépen is szaggat mint a szar - lásd még a teaser múvi is 10-15fps-es...
Szóval szerintem meglehetősen szarcsi-foscsi az egész...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

JoopZzz
trauma

SbuilderX-el a Budapest 2009/7/31 dátummal jelzett képeket kimenteni,lehetséges ez?
A beállításaiban szerepel a max wind speed change. keresd meg, ott kts-re tudod szabályozni mi a maximum megengedett szélsebesség változás egységnyi időn belül.

Sziasztok!
Opus FSX-et használ valaki? Nem lehet esetleg beállítani valahogy,hogy minden időjárás frissítésnél ne dobja fel a repülőgépet 5ezer lábbal magasabbra és a sebességet ne nyomja fel drasztikusan?
Robertoo21
Sziasztok! Akinek lenne eladó saitek pro flight multi panel az kérem írjon üzenetet. Hajlandóságot mutatnék egy megvételére.
Köszönöm!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

m814
Tehát ha Kánya áll a háttérben süt a nap. <#awink>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Clidey
Azért remélem megfigyeltétek hogy a Wilga alatt van árnyék a háttérben pedig egy Kánya áll, tehát....... <#awink><#hawaii>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
<#eljen>

JoopZzz
<#taps><#worship>
Clidey

CptSAB
Hali! Én is ezt akartam letölteni, de sajna 99%-nál kipurcant a mega.nz.. a 4.0-ás csomagra hajaztam volna.
Clidey
Ők megszűntek... Még szerencse hogy anno letöltöttem tőlük a legfrissebb pakkot. 😊

ICEAI traffic.
CptSAB
FSX-re valami free egyberakott AI traffic csomag?
Clidey
<#buck>

Nekem is ez van 😄 <#taps>
berczy
Oh wow, tenkjúverimáccs, ez már sokkal több, mint amire eddig én jutottam. 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Clidey
Én erről tudok...

berczy
Srácok! Az X-es Tu-154-re nincsen esetleg valami szép magyarish festés? Sehol nem találok hozzája valót. A 9-es működik nagyjából, de az nem az igazi, pl. külső nézetből nincs textúrája a pilótafülke belsejének.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

JoopZzz
Repülünk,repülünk!!!<#vigyor2> bakker,de jó a háttér<#hehe>
Clidey
Nálam ez a fícsör műxik...még... 😊

gfarkas
Persze, csak ide a fórumra eljutni felér egy rohampálya leküzdésével, legalábbis nekem. Elmenteni a kedvencekben vagy a könyvjelzőben meg nem hagyja magát. <#nemtudom>

Hont
Még igen...<#awink>
Ez DLL hiba egyértelműen.
Próbáld meg hogy uninstallod, futtatsz egy ccleanert a registry-re, majd újra telepíted.

Robertoo21
Sziasztok! LHSIM-LHBP problémám van. Nem jeleníti meg az épületeket, csak fekete foltok vannak.
Kép: http://www.kephost.com/image/GLE
mi lehet a hiba? Köszönöm, előre is!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Még éltek?
berczy
Nekem is ment ez alapján 9-en minden tök jól, de X-en nem. Sajnos hiába tartok be mmindent, fék és autothrottle nincsen. Autopilot van, bár ott van egy apró bug, hogy a magasság tartás gombja nem vriít, de tartja legalább. 😊))

gfarkas
Most csekkoltam le, betartva a srác minden kapcsolását és nekem a 9-esben tökéletesen mûködik AP, fék, minden, csak a gyevocskát nem tudtam kilõni, az vagy fázik vagy melege van. <#crazya><#integet2><#nevetes1>

CptSAB
Jaja. Fent van már a masina.