Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ismert probléma, hogy repül az ember utazón és a szélirány egyik pillanatról a másikra 90 fokkal eltérül jön az overspeed örül lassítás majd pár másodperc múlva visszaugrik a szélirány aztán már szinte a stall ból kell kiszedni a gépet. Nagyon idegesítő. Tipp ? (Airbus X)
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
megoldás
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Ez a Wilga atom. Ez már csak akkor lenne jobb, ha "üzelmeltethető" lenne, mint az A2A Cessna, Aerosoft Katana 4X, vagy az Aerosoft Do-27-es. 😊 (Na meg ha egy csöppet több ungrarishe festés lenne hozzája, mert jelenleg van kettő. Persze gyönyörűek, de a változatosság is...) 😄
A lemerevedett emberkék meg LOL! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Vagy valami hardver probléma. A ramok tönkre mehetnek az nélkül hogy a számítógép valami hiba üzenetet küldene?
mert fsx nél is legutoljára valami ilyesmi volt a probléma.
Éppen most teszteltem Euro track Simulator2-vel, és ott csak egyszerűen meg akad a játék majd vissza áll alap helyzetbe az-az a monitoron az asztalt látom a játékot meg mintha le tenné a tálcára majd mikor megpróbálom újra visszahozni nem történik semmi de a játék fut tovább csak én nem látok semmit belőle a képernyőn továbbra is a windows hátteret a feladat kezelő szerint is a játék fut tovább. tehát nincs gond de valami generálja ezt a hibát. Tudom ez nem flight simm de talán össze függésben lehet az fsx problematikával.
Tehát ez a lehetőség is ki lőve.
De meg próbálom ezen a másik módon ahogy írtad. Köszi az ötletet.
Esetleg csinálj a lemezekből egy image fájlt és pl DaemonTools-al próbáld meg telepíteni az FS-t.
De talán akkor itt volna az ideje javaslatot tennie mindenkinek hogy
1. miről szóljon az új szavazás
2. mely add-onok szerepeljenek benne
😊
De ez nem lehetséges mert a laptopomon megpróbáltam telepíteni és ott mükszik.
Szóval rohadtul tanácstalan vagyok mert mióta szimezek ezt még soha de soha nem csinálta, már ott tartok, hogy újra kell talán telepítenem az egész windows-t de talán az is lehetséges megoldások között szerepel, hogy kiba******om az egészet a picsába kiegészítőstül mindenestül mert az utolsó két hónapban már nagyon húzza az agyamat minden féle szarságával és akkor ennyi volt befejeztem és megvárom míg valaki valami felhasználó barát szimulátort végre a piacra dob.
Az is lehetséges valami hiba az op rendszernél van és azért nem engedi vissza telepíteni, de nem tudok egyszerűen rá jönni mi lehet az.
Nem tudom valaki találkozott-e már ilyen jellegű problémával?
Köszönöm. <#smile>#smile> . (( Egyébként nyugodt vagyok teljesen, nem vagyok ideges de tényleg))
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2014.09.16. 20:51:31
<#banplz>#banplz> <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: berczy, 2014.09.16. 20:29:36
De amint látom mindegy is lett volna, mert jelen pillanatban a sör+csipsz kombó vezet toronymagasan! <#nevetes1>#nevetes1>
Persze, ha csak fizetős kiegekre érvényes most, akkor nem szóltam.
Mint az gondolom kiveri a szemeteket 😊 elhelyeztem a bannerban egy szavazást, melynek Hont az ötletgazdája s melyet ezúton is nagyon köszönök neki!
Ez amolyan próba, nem feltétlen kell komolyan venni. De egy jó alapja lehet a következő, immáron élesben menő szavazásnak. Gondolok itt arra hogy közösen megbeszélnénk miről szóljon a szavazás, és milyen válaszok legyenek lehetségesek. Avagy ha meglepetésszerűen akartok szavazni akkor önhatalmúlag összeállítom én a kérdéseket és a rájuk adható válaszokat... 😊
A lényeg hogy kis színt vigyünk a topikok életébe!
Szóval hajrá Topiklakók! 😊
VAIntervface Lite-ot használja-e valaki? Nálam a Maléves PMDG738NGX FMC-t hiba nélkül vezérli, minden más 738NGX-nél az egyetlen hiba, hogy a READ (zöld) light nem világít, ha kész az adatbevitelre.
<#conf>#conf>
Túrtam a netet, de az AVSIM fórum oldal = 444.
i7 3770k (alapon) - Asus 7770 HD 2 gb 2 db monitoron.
FSX sp2 - FTX Orbx Base + Vector + Open LC+ LHsim magyar repterek + Mas + Landmarks + OPUS + FSUIPC + EzDok + REX 4 TD + ENB serials... Miegymás, most megint van 1-2 új dolog amit tesztelnék, ha lenne elég időm.
A Jimzpage-féle kijelzőt csináltam meg arduinoval, de mint az tapasztaltam nem épp a TU -ra lett kitalálva, mert néhány dologra nem reagál, gondolom az analóg műszerek miatt, szemben például egy NGX-el, vagy mondjuk egy Garmin-nal felszerelt repülővel. Erre még keresem a megoldást de nemzetközi fórumokon sem kaptam választ rá (mycockpit.com)....
Ja és remélem ismeritek a DLLFIXER nevű programot, szimulátorosoknak kötelező! Ezt minden "indulás" előtt végigfuttatom hipp-hopp.
Utoljára szerkesztette: szabeszka, 2014.09.11. 14:35:22
(Egyébként a YAK-nál sem voltak hangok nálam, megjegyzem a SCS Tu 134 sem....)
Kérhetnék egy kis segítséget? Fekete lett a kondenzcsík minden gépem mögött. Egyszer már előfordult ilyen,de már nem emlékszem hogyan javítottam a problémát.
http://www.flightsim.com/vbfs/content.php?108-Copyright&fid=166128
és ezt 😞
http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=150409
Utoljára szerkesztette: szabeszka, 2014.09.09. 20:13:05
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a FACEtrackNOIR kiegészítőt ismeritek-e, használjátok-e, vagy valaki legalább?
http://facetracknoir.sourceforge.net/home/default.htm
Nekem beállításban lenne szükségem segítségre, mert jelen állapotában szinte használhatatlan az egész. Funkcióit tekintve tökéletes, de nem jó, mert túl érzékeny, elmászik a kép, stb-stb. Youtube-n látott videók alapján másoknál sokkal jobban működik, használható, de nálam, ha amit lehet beállítok is elég érzékeny, valamint nem stabil a kép, nagyjából 2-3 perc után tengeribeteg lehetnék.
Valakinek van tapasztalata esetleg? Előre is köszönöm.
üdv: zsolti