33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#30001 Ilyen nekem is volt, a registryből kelett törölni mindent ami az FSX-re utalt, keres rá az FSX, flight, és simulator szavakra a registryben és töröld de csak ha biztos hogy az FSX-hez tartozik. Előtte mentés, ha esetleg nem szoktál ott matatni kérd egy hozzáértő segitségét mert felelőséget semmiért nem válalok, minden a te hibád lessz. -
#30000 PMDG UPDATE jon a legcsavaros roppenés:))) FB Page -
saca79 #29999 ez elvileg jó FSX hez is ! Köszi .. -
#29998 Passz, én csak FS9 verziót ismerek
Kamov -
#29997 Ez a kölök rajzolgatta, nem tudom mikor adja ki őket
Kendy
Utoljára szerkesztette: gaspen, 2015.03.04. 16:03:32 -
saca79 #29996 Valaki nem tud FSX hez való KAMOV KA-26 ost? A világon bekerestem már! -
#29995 Wow, ezeket honnét lehetne megszerválni? Gyönyörűek. -
#29994 Hű, ez tényleg elég ronda. A másik két festésnél nincsen ilyen gond?
Milyen felbontáson használod, ill. anisotrop szűrés be van kapcsolva. -
jtompi #29993 Megnéztem a beállításokat, de minden jónak tűnik. Csináltam két képet amin látszik mi a probléma.
Utoljára szerkesztette: jtompi, 2015.03.04. 09:07:59 -
#29992 -
saca79 #29991 Kifejezetten csak terhelésre melegszik, és leginkább csak ha fsx et használom! Még video renderelés közben sem megy 50 fölé soha..meglátom mit írnak máshol ! -
#29990 Sajna AMD hez még annyira se értek, mint az Intelhez...:(
Bios defaulton is csinálja a melegedést? Hmmm...
Prohardver-re írd be, ott azonnal megmondják a frankót. -
saca79 #29989 AMD FX 6300 BE és arctic MX4 pasztát használok .. most nincs húzva se ,régebben volt de akkor is simán bírta nem melegedett 4.2-n se 70-80 fok nekem már kékhalál.. -
#29988 Milyen proci?
A 70C' az még nem sok...!
Lehet elfáradt a magok és a lemezház közötti paszta.
Milyen pasztát tettél rá? -
saca79 #29987 Nem pont idevág, de 2 nappal ezelőtt iszonyatosan elkezdett melegedni a procim játék közben ! Gondoltam valami hardveres gond lehet szétszedtem kiporoltam ,hűtőt újra pasztáztam stb..de nem javult felmegy 70 fölé és persze ilyenkor vagy a játék hullik szét vagy a gép áll le. Más progikkal nem tapasztalom ezt pl Sony Vegasal renderelés közben a proci nem megy 50 fölé !
Thermalright TS 120 hűtőm van plusz Arcticcool ram hűtő borda, és plusz 3 venti a házban minden maxon pörög de játék közben szépen kúszik fel a hőfok kb 10 perc alatt eléri a 70 fokot .. és annyi ...
Nincs valakinek valami kézen fogható ötlete hogy mi lehet a gond vagy esetleg találkozott e már valaki valami hasonlóval? -
#29986 Köszi, rápillantok otthon. Egy jópofa szlovák scenerynél van ez, gondoltam, ha nem túl nagy mozdulat, akkor megcsinálom, ezek szerint csak a texturákkal kell mókolni. Köszi mégegyszer! -
#29985 Örülök. De mire gondolsz, hogy hiányzik a strob? Kihagytam valamit? -
#29984 Hűha, sajnos nem tudom mi lehet a problem, nem találkoztam még ilyennel.
Esetleg a beállításoknál a high detail be van kapcsolva? -
#29983 Nálam teljesen rendben van! (P3D-ben)
Egyedül a Strob hiányzik...
Köszönöm szépen! -
LWhite #29982 Nekem is ez a bajom sajnos. Az 'alap' gépekkel nincs ilyen gond. -
jtompi #29981 Szia Berczy! Letöltöttem a 0559-et nagyon klassz, de csak kívülről. A belső textúrák, műszerek teljesen pixelesek. A többi Zlin tőkéletes belülről is. A feltöltött képeken a tiédnek is jónak kéne lennie. Milyen beállításom nem megfelelő? Valmi tipp?
-
#29980 Pont Fs9 esetén nem lehet más mint kizárólag textúra gond, mivel a 9 nem kezel az FSX-el ellentétben összetettebb materiálokat.
Nézd meg ezt
-
#29979 Köszi, de sajnos hiába. Adok neki alpha-t, invertálom, mindent kipróbálok, de csak ugyan olyan fekete kocka.
Fontos tudni, 9-es scenery. Keeresgéltem és nagyon az a konklúzió, hogy itten nem a texturával van problem, hanem bgl szinten kellene belenyúlni a dologba. Ráadásul nem külön bgl-en vannak a fák, hogy egyszerű legyen. :) -
litlebubu #29978 Hm! Ha betölti a textúrákat a REX 4, akkor belesüllyednek a gépek a felszínbe! :-( -
#29977 Hiányzik a textúra alfa csatornája.A legegyszerűbb ha DXTbmp-vel kreálsz neki... -
#29976 0559 -
litlebubu #29975 Sziasztok! Az miért van, hogy REX direct text telepítés után LHsim LHPP-n a parkoló gépemnek nem látszik a futóműve, az AI gépeknek sem és a fények kocka alakúak.
-
#29974 Ezzel mit lehett tenni, amikor a fák textúrája ilyen, hogy nem átlátszó, hanem fekete, azzal mit lehet kezdeni?
-
szabeszka #29973 Isteni munka! Gratulálok! -
#29972 Höhö... :) Régen maketteztem, imádtam a lehető legapróbb részleteket is kidolgozni. :)
Szerintem ha nem találok benne már semmi javítanivalót, akkor holnap készen is lesz.
A Morava nagyon állatul néz ki, alig várom már! :)
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.02.28. 23:44:00 -
#29971 Hát abban az időben amikor készült még mások voltak a szempontok. Úgy voltam vele hogy ne piszkáljon bele senki a kokpitbe, az úgy jó ahogy van. Akkor még nem számoltam vele hogy vannak olyan elvetemültek mint Te... :)
A Morava eddig két 4096x4096-os textúrán terpeszkedik úgy, hogy lassan végzek a külső modell mappolásával, és van még egy csomó helyem a második bitmappon... :)
-
#29970 Az királyság, akkor lehet jo nagyfelbontású festeseket csinalni. :) Itt egy helyen nagyon zavaró, hogy egy helyről jön a text, a műszerfal tetején, a szellőzők mellett a két oldalt az ives résznél, mert ott is sok cucc van.
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.02.28. 20:44:30 -
#29969 A Moravánál már ilyen gond nem lesz remélhetőleg. Kínosan ügyelek rá hogy minden alkatrésznek külön mappja legyen ha van belőle jobb-bal, felső-alsó vagy első-hátsó... :)
Az is igaz hogy nem spórolok a textúrákkal és méretükkel sem. Vegyen jobb PC-t aki Moravázni akar majd! -
#29968 Ahh vágom. Ügyelsz a részletekre, nagyon helyes!! ;)
Csak azért volt furcsa mert mifelénk a 142-eseknek nincs ez a fa padló körbelőve szegeccsel... :D De akkor ezek szerint ebben is különbözik a C AF változat hogy ennek valszeg fémből van. -
#29967 Oh, a rohadt, megvan, hát a bal szárnyról veszi... Ehhh!!! Órája szopok a jobb szárnyal, hogy miért nem jó, erre kiderül, hogy csak balról szedi. Ááááá.... -
#29966 A csűrőtrimmet hogyan kell lefesteni, mert most ilyen:?
-
saca79 #29965 Régebben újraraktam már a FSX et párszor soha nem volt ilyen gondom. Simán uninstall aztán kitöröltem az almappákat amit az fsx hozott létre Programfiles, Appdata,Documents mappákból , futattam egy cc cleanert , meg egy smartdefragot, és utánna nyoma sem volt! -
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.02.28. 14:36:54 -
#29963 Amúgy most olyan, mintha készen lenne. Szerintetek, észrevételek?
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.02.28. 14:36:20 -
#29962 Köszi! Ez itten:
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.02.28. 14:31:25