33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#30041 Valami gond van. Régen Wilgaztam mar, gondoltam eloveszem kicsit megint, erre VC-ben fura mód szaggat, ill. laggol, mert az FPS nem esik, csak akad. Kinti nézetben minden ok. Ujraraktam és ugyan az. Valakinek ötlet? -
jtompi #30040 Ezt a videót néztem én is. A gond nálam ott jön elő ahol az aerosoft budapest széle találkozik az fs alapjával. A duna vonala szépen rajzolódik tovább, nincs elcsúszás, csak a színével van gond. Orbx globalt is használok. Mintha a budapest alap hívna be rossz textúrát. A balatonnál szintén. Viszont annak semmi köze budapesthez. -
litlebubu #30039 De biztos be lehet ezt lőni, csak tudnám, hogy hogyan! "Hont" videóján nagyon szép, nálam olyan, mint a Haiti tengerpart.
-
jtompi #30038 Megnéztem 1-2 festést ezek közül, de mindnél ugyan az a problémám a műszerekkel és a kabinnal mint a te repaintodnál. Ami még feltűnt, olyanok mintha árnyékban állnának, és alulról lámpával megvilágítanák őket. Ott tök világosak. Azokon képeken amiket itt láttam tök rendben lévőnek tűntek, de a szimben... hát elég pocsékul néznek ki. -
jtompi #30037 Nálam ugyan ez a helyzet. A Balaton sz*r, a velencei tó és a többi víz jó. A Duna nálam Budapest kivételével jó. Csak a pesti szakaszon ( Budapest X + LHS reptér kombó) trópikus világoskék. Nem lehet valahol megadni hogy ezeken a helyeken mit töltsön be? -
saca79 #30036 ezek szerint trópusi ország vagyunk -
litlebubu #30035 Köszi! Régebben még talán a REX előtt próbáltam egyszer ezt az FS Waterconfiguratort, de össze is omlott tőle az FSX -em!
Az a baj igazából, hogy a REX 4 direct Balatont és a Dunát is tropical texturával tölti be, nem pedig inland texurával. Nem értem. -
#30034 -
#30033 -
saca79 #30032 Igen lehet ! Van a rex-ben water texture is alul a water/waves fülön ! Tudom hogy néha ez nem működik mert ha van fent mondjuk ORBX az felülírja , de akkor ott az FS Waterconfigurator ez picit csipegeti az fps-t de ha jól eltalálod a beállításokat akkor csodákra képes . -
#30031 Az elírás, FS9 verzió létezik csak. -
#30030 Átmenetileg nincs letöltés az oldalon, mert pár dolgon változtatni akarok. Regionális csomagokba lesz szervezve minden eddigi repülőtér, illetve az autogen valószínűleg változni fog pár esetben (fák típusa és mérete). Ugyanakkor integrálva lesznek az eddig különállóan letölthető hibajavítások.
Gyöngyös-Pipishegy nem készült el FSX alá. Az FS9 változat ugyan használható, de sajnos a Laci bácsi féle vegetlib növényzet csomag nem fsx kompatibilis. A fotóalapok kapcsán vannak bizonyos limitek FSX-ben, emiatt a nagy felbontású több száz km2-t lefedő scenery csak megszorításokkal lenne kivitelezhető. De az igazi gond az, hogy az eredeti szerkesztett fotóalap már nincs meg, egységes és használható új pedig már nincs, illetve soha nem is volt, két műholdképből raktam össze elég sok melóval a 9-es alapot. -
litlebubu #30029 Egyébként, akik nem próbálták még, rátelepítettem a Mega Bp Scenery-re az LHsim féle LHBP-t és a Kozma féle LHBP (Budapest Airport) elől kivettem a pipát. Tökéletes!!! Van szép LHBP és a város is rendben van! Annyi a trükk, hogy a Budapest Mega Scenery-ből ki kell venni a "bpmesh-fsx.bgl" file-t! -
litlebubu #30028 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne még felétek, hogy lehet-e mókolni valamit REX 4 direct texture-vel, hogy a Balaton és a Duna ne legyen olyan "idiótán" világoskék. Látom én, hogy van ott "inland" textura és a kisebb tavak szépek is, realisztikusak, de a Balaton és a Duna az botrányos. -
saca79 #30027 Mondjuk nekem eddig a steam soha nem crashelt ( hála a szent sziliciumnak ) de az offline módnak nagyon örülnék, már csak a felesleges" file verifying process" miatt. Nekem ne paccsoljon semmit ha nem akarom ! :D -
#30026 Megtaláltam, sok-sok cseh Zlin festés:
Cseh Zlinek
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.03.06. 13:05:47 -
saca79 #30025 mondom én h 30 lesz az a 20 .. szerintem ezt anno elírhatták .
ÉS Itt van FSX:SE Beta hírek :
"Update
Please find below the full changelog for the update. Further details of how to join the open beta will follow next week.
FSX: Steam Edition can now be used in Steam’s offline mode.
Steam Dumps are now created following crashes to help with diagnoses of reported issues.
Fixed issues reported with g3D.dll affecting some add-ons
Number of fixes for the terrain.dll crashes experienced by some users have been made.
Multiplayer:
VoIP communication is now using the correct device as identified in ‘Settings’.
During mission-based Multiplayer flights, if the host has activated the ‘Anti-Cheat’ flag, users who have modified their aircraft are immediately disconnected without affecting the host or other users.
The Steam ‘Invite to Game’ feature will now work by buffering the request until the user enters the Multiplayer menu.
Users are prompted to use the Steam Client to invite someone from the Multiplayer menu to become a friend on Steam.
On the Multiplayer Session and lobby screens, the text in the “Weather” section is now aligned correctly.
User Interface:
If ‘Show Saved Flights’ is enabled, the time stamps on the saved flight data will now show the correct time the flight was saved.
The HTML content displayed in some windows, eg. tutorials, mission help, etc., now runs in IE9 compatibility mode, rather than IE8, providing better presentation.
On the Multiplayer Session screen, the user name of the host is now shown.
On the Multiplayer Session screen, before a session is started, ‘In Briefing Room’ is now shown."
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.03.06. 12:58:23 -
#30024 Höhö, mit találtam... Ma jött ki. :)
ASK21 -
#30023 Ezt én sem értettem soha, szerintem a 20 már nagyon kevés. Nálam a 30 lett az üdvözítő.
@Hont: Nálam is hasonló, csak nálam 22 lett FS9-nél a bevált.
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.03.06. 12:47:56 -
#30022 A 20 nem válik be mindenkinél!
Próbálgatni kell!
Nekem annak idején az FS9-ben a 24 volt a favorit! Se a 23, se a 25 nem volt jó.
Nagyon sok mindentől függ. -
saca79 #30021 Valaki magyarázza már el hogy az miért jó ha az fps limiter 20 ra van állítva ( mindenhol azt szajkózzák hogy 20 ra kell ) :D de szerintem így borzalmas -
#30020 No meg ez is. :) De nekem mind kéne, pont a napokban akartam felteszegetni őket egy kis itthoni VFR-re és láttam, hoghy a honlapról már nem lehet leszedni. Mindet is lehet kérni? :) -
#30019 Ööö... Ez engem is nagyon érdekelne. :) -
#30018 Akkor rosszul tudtam...!
Bocs Tomi, Peti! -
litlebubu #30017 http://flightsimulatornewsbrief.blogspot.hu/2012/05/freeware-pipis-hegy-airport-vfr-v20.html -
#30016 Én úgy tudom, nem készült FSX-hez!
Már kapható PMDG 737 a Steamhez!
PMDG
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.03.05. 23:43:49 -
litlebubu #30015 Gyöngyös-Pipishegy FSX -hez elérhető valahol, mert sehol nem lelem! -
litlebubu #30014 CptSAB!!! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM NEKED! :-) -
#30013 Pillanatnyilag úgy, hogy küldesz privátban egy e-mail címet, megírod mit szeretnél, és azt a sceneryt le fogod tudni tölteni. :) -
litlebubu #30012 CptSAB "StDesign honlapjáról hogyan lehet letölteni? Tudnátok segíteni? Valamint keresnék FSX-hez YAK-52 magyar festést és ND MI-24-hez is magyar festést. -
#30011 -
#30010 -
#30009 :))) és micsoda hírt hoztam:))))
ÉLJEN AZ SG FS FÓRUMA ÉS A TAGOK!!!!! -
#30008 jtompi: 1920x1080.
Hajjaj, akkor ez lesz a baj. Úgy mentettem, mert amikor betöltöttem már meglévőket, akkor azokon is volt mipmap.
Most mit csináljak, mentsem újból az összeset mipmap nélkül, vagy ki lehet így is szedni belőle? -
#30007 hallottam valami susmogást arról, hogy az A2A csinál hozzá motorokat... -
#30006 mip-mappos a textúra (nekem is ilyen moncsim volt, ezért tudom hogy fest)
mipmappptalanítani kell a texeket -
#30005 @berczy
Nem lehet, hogy mip-mapekkel együtt mentetted a textúrákat?
Mert azt nem minden videókártya komálja, lehet az a gond :D -
jtompi #30004 Két festésedet töltöttem csak le, de mind a kettőnél ugyan ez a probléma. A felbontásom ugyan az mint a Win7-nél 1280x1024. Az anti aliasing be van pipálva. NVidia inspectort használok. Lehet hogy ott nem stimmel valami? Habár az összes többi zlin modell tökéletes, valamint az összes más felrakott gépnek is jó a panelja. A te festésednek kivülről minden tőkéletes, csak a 3D cocpit lesz ilyen "mosott". Pár napja próbálkozom de nem jövök rá a megoldásra. Neked milyen felbontáson megy a sim? Milyen felbontáson készültek a képek? -
#30003 #30000 Hozzá szólás! HYpoBÁ!!!!! -
#30002 Bocs most látom már ezen túl vagy, rossz a scroll az egeremen és néha ugrik az oldal, és ha közbe más is csinálok nem tünik fel. Sajnos más megoldás nem igen van, legalábis mikor nálam volt ilyen semmi megoldást nem találtam, ezért estem neki a registrynek, és az segitett, de már sajnos nem emékszem miket töröltem.