Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre felkerült az új gépre az FSX, és talán ezen normálisan is fog futni (8 GB RAM, Nvidia GTX760 2GB VGA RAM). :-) Most nézem, hogy a Simmarketen féláron van a REX Essential Plus w/Overdrive. Megéri megvenni? Vagy van jobb textúra csomag ennél?
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Már vagy két napja megjelent, és egy szó nincs róla a nagyobb portálokon... <#whatever>#whatever>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: CptSAB, 2014.11.22. 09:23:10
Ez nekem így egy kicsit kusza. Úgy hangzik mintha eddig nem lettél volna tisztában azzal mikor kell földet érni a repcsivel. A tematika szerint a kilebegtetés maga a lassítás (sebesség elkoptatás), a leszállást pedig minden esetben úgy kell végezni (de legalábbis törekedni kell rá) hogy az átesésjelző megszólaljon. Ha nagyobb sebességnél ér földet a repülőgép, az a leszállás egy elrontott leszállás amiért nem dícsér meg az oktató.
Az a T-6 Texan már szerintem is jó választás, az érdekel engem is. Meg a Shooting Star is jó, bár az engem annyira nem hoz lázba.
De ennek az "egy típuscsaládot zongorázzunk végig carenado-alabeo módjára"-típusú üzletpolitikának nem vagyok a híve.
Én felvittem azt a force bigyót a Shift+3-as menüben, és így épp elég valósnak tűnik a magassági...
Pattogásról meg annyit, hogy nekem első 3 leszállásnál végig bukdácsolta a kifutót.
A baj a túl magas sebesség volt. Szinte teljesen átesésig kell lassítani és onnan kezdeni a kilebegtetést.
De mondjuk egy kicsit tényleg erősnek tűnik a párnaeffekt...
Nekem örökké a Mustang marad a kedvencem tőlük, az biztos 😄
A C172 megvettem, pöppet csalódtam is a fentiek miatt, de nem bántam meg, tetszik, de "ugyanazért" nem fogok mégegyszer pénzt adni, pláne ennyit. Pedig készültem ezt is megvenni a Cub, C172 és Cherokee után, de ez kimarad így.
A Cherokee nagyon tetszik, ahogy írod, az tényleg nagyon jó. 😊
Kíváncsi vagyok a többire, ami majd jön. 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
egy dolog hiányzik : TIO-540 motor... Tyurbó Csárger
Következő gépek "elvileg" T6 Texas, meg valmi T-33 Shooting star lesz..
Mondjuk van egy érzésem ,hogy előtte csak megcsinálják a saját gépüket (piper Commanche)
Utoljára szerkesztette: berczy, 2014.11.20. 09:24:05
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
ha esetleg valakinek van egy eladó Trackir 4-ese vagy 5-öse, azt megkérem szóljon nekem.
Thx
Link: https://www.dropbox.com/s/ysuwewmma6u163n/HAJDR.7z?dl=0
Link: https://www.dropbox.com/s/a8v7zs0mm9ptxps/HACTP.7z?dl=0
(Bocsi, de nem enged a fórum 30 napig rendes linket betenni, így marad a Ctrlc, ctrlv...)
Látszik a rengeteg munka a cuccban, a rengeteg fícsör meg csicsamicsa, de az első percben hazab.szta az egész élményt nálam mikor égbevágódott az orra felszálláskor. Ment is a kukába a röpcsi.
Halkan jegyzem meg, a Z-142 e tekintetben nagyságrendekkel jobb...tök szépen el lehet emelni az orrfutót felszálláskor, majd szépen elszívódik a gép is a földről... 😊))
Hát nem pont...az ország egyik legjobb állapotban levő 182-ese volt, míg a klub el nem adta az új tulajok meg nem mentek vele szüretelni Egernél. Most két hete volt vele szerencsém találkozni Dunaújban - hát tetőtől talpig át lett festve, de siralmas minőségben...mintha valaki neoluxxal esett volna neki... szegény röpcsi....
During development and through the heavy flight testing of the Cessna 172R, we started to identify differences between the actual yoke movements in the aircraft and how flight simmers interpret their own controller movements. Now with the masses weighing in, we've narrowed this down to two distinctly different camps defined as "Pressure flyers" and "Deflection flyers." Pressure flyers respond to stick spring pressure, while deflection flyers respond to stick deflection and this interpretation happens somewhere between the hand and the brain. My own personal experience on this is, I used to be a pressure flyer, but with the steady activity flying different aircraft types I've slowly become a deflection flyer. However, we've seen even active pilots that fly flight simulation, fall into either of these camps and anywhere in between. Here at A2A, we've always said "we believe in options." We always want the customer to be king in determining what is right for them and this is largely what this update has been about - our responding to customer needs and wishes. We think / hope we created a bridge for both camps and everyone in between, below.
There is a new slider in the CONTROLS menu (SHIFT-3) called the "Simulated elevator force" scalar which the user can adjust the elevator sensitivity based on the simulated forces on the yoke. A value of 0 is the current setup for deflection flyers, and pressure flyers can move the scalar up to fit their needs. This would give full elevator authority at slower speeds, yet allow those who find it too sensitive on their controllers to adjust to their personal preferences.
többet röpködve vele..... mondsz valamit
nemtom.... én azért gyűröm, mert egy fun kis ablakban mellette filmnézős krúúzolós vfr/ifr göbbzi
Túl azon hogy valóban rohadt hamar eljön fullra tankolva, igaz egy személlyel, de olyan érzékeny a magasságija ennek is mint a 172-esnek volt. Épp egy picit húzok neki amint elkezdek gurulni szinte máris jön el az orrfutó a betonról...unrealisztik de nagyon. Míg volt a Malévnek az SLM párszor repültem vele, szóval túl nagy tapasztalatom azért nincs vele, de hogy a magassági kormánya nem ilyen érzékeny afelől jótállok! 😄
Szóval én nem mondanám jobbnak a 172-től, kb hasonló nívó inkább. Nem rossz de nem is hagyott bennem mély nyomot.
mondjuk lehet nem 2nm-re finalon 4500lábról kéne bezuhanni....
itt meg a leszállás is olyan izgi, érezni a gép súllyát, valamint úgy duruzsol krúznál mint valmi V8as muszkli káár, hörpöndölős kaparó impala szound😉
érezni a különbséget azzal ami eddig volt bármilyen addon
ennyi
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Segítségre lenne szükségem! Az FSX, összes cirrus felhő textúráját fel tudná nekem valaki tölteni tömörítve? Pár mega az egész, vagy még annyi sem. Sikerült egy rossz cirrus felhőpackot felrakni, és visualfx.dll hibával kidob a program, és sok kedvem nincs újra pakolni több gigát 10db pár kbyte-os fáljért. 😄 Ha valaki segítene azt megköszönném! 😊
Itt találhatóak a fájlok: X:\Microsoft Games\Flight Simulator X\Textures
Utoljára szerkesztette: fs9pilot, 2014.11.16. 15:53:40
///M I Love BMW. :)
Van valakinek telepítve FTX Terrain? Ha valakinek van,az légyszi az FSX gyökéren belül levő terrain.cfg-t küldje már át nekem! Véletlenül felülírtam a sajátomat a Flytampa configuratorral, így az FSX-ben a víz helyett mindenhol szárazföld van és meg szeretnék nézni benne valamit. Esetleg valahogy vissza tudnám állítani azt a fájlt pl tegnapi időpontra? Sajnos a Windows rendszervisszaállítást kikapcsoltam,így azt már elbuktam.
Eladóvá vált egy ch products flight sim yoke (szarvkormány) tökéletes állapotban, akit érdekel az írjon privátot!