Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: almostatys, 2014.12.09. 19:06:58
Egy kis help please! Tegnap valamit csináltam és nem tudom mit :-) , de eltünt az összes Addon scenery,az összes ORBX FTX terrain az FSX Scenery Library-ból és ez még semmi,de FSX default airportok is eltüntek ( pl: EGLL, EGCC, EKCH...stb). Minden file megvan az FSX mappában,de a Scenery Libraryból eltüntek. Esetleg lehet valahogy orvosolni a helyzetet FSX újratelepítése nélkül?
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Ha valakinek van Captain Sim Malév 767-200-as festése, kérem tegye letölthetővé itt.
Köszönöm.
Itt lehet szavazni a kis szívre kattintással : Pipishegy
: PWDT Zlin
A 2004 fórumon közvetlen kattintással elérhetők !
Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2014.12.08. 09:03:03
Valakinek ötlet, mert elég idétlen hava tájon zöldellő reptérre érkezni?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
After Cloud9 exited from the flight sim business, we have basically lost contact with the rest of the team, I guess they just abandoned active flight sim development, and they were in charge of the external/internal modeling, and the flight modeling.
But the real issue is, the Caravelle was a product conceived when 2D panels were still popular so it was designed to be like that. After the experience we had doing the Acceleration F/A-18 for Microsoft, which is made entirely in 3D, in case we'll ever do an airplane again, it won't be use 2D panels for sure, which means revisiting the Caravelle would mean doing it again from scratch, and that wouldn't make much sense in the current market, since with the same effort we could do a more popular and current airplane.
It won't be feasible trying to get hold of the existing work on the Caravelle and pass it to someone else, both because nobody had the rights to everything: everyone was an external contractor for Cloud9, and the only thing that belongs to FSDT, is lots of our proprietary methods to do gauges (used also in the MS F/A-18), which we wouldn't handle on the outside in any case, but rather reuse in case we'll ever do an airplane again.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Caravelle Cloud 9
Utoljára szerkesztette: szabeszka, 2014.11.29. 12:42:33
Utoljára szerkesztette: Papirzacsi, 2014.11.28. 19:53:02
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

nem nitpick, meg nem is annoying.. vagy lájk det..
,de a PM-t megkaptad? már jártam így, hogy Carlosnak is cirka 1 év múlva válaszoltam😊)
Köszönöm az észrevételed a "többes szám", mit használtam, de nem egyedül szoktam olvasni a hozzászólásaitokat..., és mertem ezért így...
Ami a "mutagatásból is"... illeti, az ha nem nem tanultam, akkor ahoz is "tolmács" kell... De ne rágjuk ezt tovább... az "ÁZ meg ki?" viszont "minősitse" az íróját... ( "smitttt pali" előtt vagy után..., is)
hülyeség volt, tudom😊
Csak az volt az első kérdésem: "ÁZ meg ki?" 😊
Egyébként igaza van, bocsánatot is kérek... (csakháát na... , én *assza meg smitttt pali óta igenis büszkén írok így...)
Példul vannak olyanok akik ilyen hülye karikákat raknak az orrukba, meg színes műanyag karpereceket hordanak... Én meg nem írok helyesen ,mert nekem ez a (szóval na...)
Szeretnélek megkérni, hogy a hozzászólásaidban használj "érthető" szavakat, mondatokat..., hogy "tolmács"nélkül is érthető legyen... Lehet, neked ez a "stílusod", de itt viszont szeretnénk "érteni" miről beszélsz...
Köszönöm, ha értettél!
fpeter
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
és szerelem, szerelem
Ne számítsatok túl sok extrára, vannak hibái (patchelik folyamatosan...) de élvezetes vele repülni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(ja, és a svájci változatot én festettem, éljen az ingyen béta 4 repaintért... <#nyes>#nyes>)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"