33535
  • berczy #30161
    Elsőnek azt mondanám, hirtelen dekompresszió, mint régen, a Helios gépén, de túl sok a félreinformálás, furcsán kommunikálják.
    A képekből nem vonnék le következtetést, de ha 700-al nekizúz egy hegynek, ott azért aprítódik a miszlik.
    Ha viszont false flag, akkor kaki van a biliben, mert az IS-re fogják kenni. :(
    Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.03.24. 22:25:41
  • Hont
    Minden esetre agyrém...De azt nem tudom elképzelni, hogy 39000 lábról pont a hegyek közé kell bevinni a gépet...
    Se rudder, se magasság kormány, se semmi...? Mi van a rádió hang anyaggal? Ez szerintem se magától esett le.
    Szörnyű lehet a hozzátartozóknak!
  • polluxware
    se kráter, se nagyobb darabok, csak miszlik alu forgács mindenütt...

,de a terrortámadást már kizárták

tippelnem kéne, én azt mondanám hogy ez még a levegőben dezintegrálódott
  • Hont

Tragédia!
  • suhanc84
    Azt milyen beállítással lehetne elérni, hogy a textúra előre betöltsön, ne pedig csak akkor, ha fölé érek? Mármint úgy értem, hogy a házak, fák stb... ne csak akkor jelenjenek meg, ha föléértem. Próbálkoztam a játékon belül, illetve az Nvidia inspectorban is, de nem találom a megfelelő beállítást. Előre is köszönöm a segítséget!
    Amit használok az alap FSX mellett, az az ORBX Global, ORBX Vector, REX.
    Utoljára szerkesztette: suhanc84, 2015.03.24. 15:10:35
  • polluxware
    én eddig nem találkoztam vele, de tesztelgetem még..
  • berczy #30155
    Úristen 21Gb... És fájlmegosztóról kell szedni... Még nem tették egy torrentre??? Ecséééémmm...
  • berczy #30154
    köszi!

Azok nem izgatnak, árnyékot meg nem is használok a gépeknek.
    Lehet kipróbálom. De nincsen ilyen villogás scenery-knél meg hasonló? Elég sok ilyen és ehhez hasonló bugot írtak régen.
  • berczy #30153
    Hoppá-hoppá!!! Véééééééégre kijött, há mennyit vártam mán rá, de itt van! :DDD
    ICE AI Traffic 6.00 :)
  • polluxware
    2-3 napja használom, csak VFR-re.. Eddig komolyabb glicccset láttam

ami negatívum, hogy az inditó képernyőn a gép kiválasztó ablakban nem használ élsimítást, valamint a gép árnyékán sem... -> mondjuk ezt még be kell állítanom
  • berczy #30151
    Még egy kérdés: Tudom, nem örvend az Andras Field osztatlan örömnek emitt, de mégis kérnék egy kis help-et. Leomlott a híd, vagyis inkább felborult a hátsó úton. Azt mivel lehet orvosolni, hogy rendesen álljon? :)
  • berczy #30150
    Figyi már! Nincsen a DX10-nek mindenféle idegesítő bugja? Sok helyen olvastam, hogy eléggé hektikusan használható. Kéne valami szép grafikai mod, mert az ENB nem jön be, pedig vagy 10x adtam neki esélyt, de valahogy nagyon eltorzítja a színeket, meg amikor zölden ir ki valamit a sim, akkor villog. Mindegy, nem fekszik nekem az ENB, ezért agyalok, hogy mit tudnék használni, ami szép, de nem zabálja fel fullra a gépet.
  • polluxware
    Nekem tetszik ez a Steve féle dx10 switcher... lófitty gépemen is szépen muzsikol, és az antialíízing is sokkal szebb.
  • polluxware
    2006-7 óta játszanak az ámbörök ezzel a gémmel.
  • Hosszúpuska01
    Sziasztok!
    Új vagyok még ebben a topicban, egy ilyen gépigénnyel érdemes lenne-e elkezdeni játszani?
    Majd csak jövőhónap elején tudok komolyabban foglalkozni az fsx-el ezért is kérdezném meg előtte.

- Intel Core i5 4670K 4x 3.40GHz So.1150 BOX
    - 3072MB Sapphire Radeon R9 280 Dual-X OC Aktiv PCIe 3.0 x16
    - 8GB G.Skill Ares DDR3-1600 DIMM CL9-9-9-20 Dual Kit
    - ASRock H87 Pro4 Intel H87 So.1150 Dual Channel DDR3 ATX Retail
    - 1TB vinyó.

Válaszatokat előre is köszönöm!
  • crodgok3
    Innen tudod letölteni.
    Utoljára szerkesztette: crodgok3, 2015.03.23. 12:27:27
  • jtompi
    Mi a pontos neve annak az addon managernek? Letölteném én is.
  • Borisz80
    Hát ilyen nincs... Ha aktív a Track IR-em akkor ugyan úgy megvan a kabinban az alap fejkóválygás, pedig a átírtam a file-okban a momentum sort No -ra.... Ötlet valaki?
    Ha nem aktív a TIR akkor nem kóvályog... ki érti ezt.?
  • crodgok3
    Az úgy korrekt :D
    Milyen géped van, illetve a nagy gépeknél is jó az FPS-ed (mint pl.: PMDG 777 vagy Airbus X; csak viszonyítás képpen)?
  • Rodman6
    A Managerben különben mindent csutkára húztam elsőre és jól megy. Azóta nem is nyúltam hozzá.
  • Rodman6
    A grafikai beállítások semmit nem számítanak. Az alap szűz FSX alapból jól fut, ha moddolva én akkor pedig a jó összetételtől függ. Pont tegnap cseréltem le a felhőket a Real Environmenttel már nemtom melyiket választottam, de azóta nagyon szépen fut mindent fullra húzva is, lent az autópályákon egymás seggét érik a kocsik, ENB series is bekapcsolva mégsem erőlteti meg a gépet ellenben szinte fotorealisztikus a játék. Máskor ronda is, és lassú is volt. Ki kell sakkozni, nincs más módszer. Konkrét recept nincs mert most kb. 1 éve van fent a játék, azóta pedig annyi mindent feltettem meg leszedtem róla. De most a legjobb.

Gépbővítés nem sokat ér, mert régi játék és nincsenek beleprogramozva a hardvertámogatások. Az kb olyan mintha csak 2 deci kólát akarnál inni, de fél literes pohárba töltöd.
    Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2015.03.22. 23:04:01
  • crodgok3
    Hozzávetőlegesen milyen beállítással sikerült elérni ezt az FPS javulást?
    Utoljára szerkesztette: crodgok3, 2015.03.22. 19:34:58
  • saca79
    Rodman-nek van igaza "sajnos"! Nekem 8maggal 16gb rammal R7 el 4.7ghz ig huzva is volt olyan FSX ben h igen erosen huzgalta a száját :-D Szoval nem minden a gép vagyis nem fog aranyosan javulni a játék élmény. Ami igy lassú vagy szar az ezutan is az lesz nekem is ez a tapasztalatom. Vannak addonok amitől mentsen meg a joisten! Es van ami nagyon bevàlt, ki kell tapasztalni ami sajnos nem 1-2 nap! Az is baj amugy h sokan elhiszik amit a YouTube on látnak, "FSX ulra high settings" odairja h i7 stb es látsz egy agyon moddolt szerkesztett videot amin a repülő szelvedőjen apró vizcseppek folydogalnak.. Es mindenki kerdezi h hogy? Ezt ugyan hogy? Hát sehogy, ilyen semmilyen géppel semmilyen moddal nem lesz soha! ! Ezt el kell felejteni.
  • Rodman6
    Javaslom hogy próbáld ki töltsd le az addon manager-t, a felső menüsorban megjelenik egy addon manager menüpont, ezenbelül van egy finomhangoló ahol állíthasz videomemória használaton meg minden szarságon. Nekem hasonló gépem van és olyan jól fut még Ultimate Traffic mellett is hogy beszarás pedig az aztán zabálja a gépet, menetrendszerűen közlekedő felszálló és leszálló gépekkel amik ráadásul pont úgy néznek ki ahogy igaziból légitársaságok szerint.
    Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2015.03.22. 17:16:46
  • Rodman6
    Az csak a szerencse dolga kinél hogy fut a játék. Nem tudom milyen modokat használsz, de nekem van amikor kurva ronda és lassú, de van amikor rohadt szép és gyors helyszíntől függetlenül. Szerencsésen kell belőni a játékot. Mivel 10 éves játék, ezért illik rendesen futnia. Hiába veszel erősebb gépet, ugyanolyan szar lesz. Már a negyedik gépet használom FSX mellett, és ahol eddig is szar volt, ott ugyanolyan szar most is. Tehát buherálkodni kell a játékkal hogy jól menjen. Meg egykét dolgot kikapcsolni ami a látványon nem javít amúgysem, viszont felzabálja a gépet.
    Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2015.03.22. 17:08:20
  • Skinner_11
    A tapasztalatotokra lenne szükségem.

Jelenlegi konfigom:

AMD FX-4100
    AMD HD 6850
    4GB DDR3 RAM

Aerosoft Airbus+LHS Ferihegy mellett 10 fps-em is alig van.
    Agyon tweakeltem az FS-t, minden beállítási lehetőséget végigzongoráztam, szóval úgy érzem itt már csak egy új gép segíthetne.

A következőket szemeltem ki:
    i5-4590 (nem akarom húzni, nem kell a K-s)
    GTX 750 Ti
    8GB RAM

Szerintetek ezzel egy 25 FPS-t mediumon ki lehet csikarni a flájtszimből?
    Valakinek van hasonló összeállítása? Ha igen, hogy muzsikál?

Köszönöm előre is!
  • Rodman6
    Az FSX mappájában találtam régebbi flight simulator indítófájlokat (fsx9, fsx 2002, fsx2000) ezek mi célt szolgálnak? esetleg tudna közösülni a játék a régebbi verziókkal?
  • saca79
    2GB szerintem is elég...
    Hont 16 GB ramom van es most neztem a lapozofajl autora van állítva.Megprobalom egyéni beállítással csak nem tudom mennyit állítsak, mennyi az optimalis?
  • polluxware
    VRAM-ra gondoltam... ,de 2giga elégnek kell hogy legyen

0-ás lapozófájl SZtem nem jó ötlet, mert tud meglepiket okozni (annó próbálkoztam vele én is)

• Hont
    Nem erre gondoltam én legalább is!
    A VGA ban lévő VRAM hőmérsékletre.
    Lehet, hogy a GPU jó hőfokon van, de a VRAM meg már meleg!
    70-80c' főlé nem jó ha megy.
    Akkor is szokott micró lagg lenni!
    Aztán lehet, Pollux az általad említett lapozófájl méretére gondolt...
    Én pl 0-t használok.
    Mennyi RAM-od van?
  • saca79
    KB 20 perc repkedés után :

Temperature 0 41°C (105°F) [0x29] (CPU)
    Temperature 1 31°C (87°F) [0x1F] (Mainboard)
    Temperature 2 40°C (102°F) (VGA)
    Temperature 3 23°C (package)

Szerintem ezek normális értékek és soha nem szoktak ettől feljebb menni max a cpu 47-50 ig attól függ mennyi a külső hőmérséklet.
    És a lagg csak LHBP-nél jelentkezik. Pollux nem a lapozófájl méretére gondolt véletlenül ?

Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.03.21. 19:55:20
  • Hont
    Gondolom Pollux a VRAM hőfokára gondolt...Nézd meg milyen melegek repülés közben!
  • saca79
    Nem vagyok gépközelben fejből nem tudom. Radeon R9 270 2gb vga-m van.
  • polluxware
    VRAM?
  • saca79
    LHSim LHBP scenery-ben hogy lehet ezt az iszonyatos laggot megszüntetni! ( Nem fps gond van ) csak mikor megközelítem a repteret akkor annyira meg -meg akad hogy élvezhetetlen ! Esetleg valamelyik BGL-t inaktívvá tenni ?
  • polluxware
    Köszönöm Szépen;)
  • berczy #30125
    [Views]
    eyepoint=-1.25, -0.75, 1.92
  • polluxware
    Ha valakinek fent van a Katana4x, bemásolná aircraft.cfg-ben szereplő ezen sorokat?

[Views]
    eyepoint=-0.9, -0.75, 1.92

Köszi;)
  • polluxware
    nekik küldetéstudatuk van! a szentek nem lopnak...
  • berczy #30122
    Racionális, logikusan gondolkodni próbáló emberként azt mondom, mégis csak ők uralkodnak rajtunk, lopnak szét minket saját kontójukra és még hülyének is néznek minket a pasa-parki medencéjükből. És mi rettentő okosnak képzelve magunkat dilettánsozzuk le őket, miközben épp kipengetjük az épp aktuális új sarcot a pénztárnál.
    No, ki a hülye? :) (Sose becsüld le az ellent!)
    Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.03.20. 21:11:49