33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#6687 Tegnap újítottam gépet kiváncsi leszek hogy fog futni rajta az fsx
van valakinek i7-e tapasztalata? -
#6686 C-130? -
crossy104 #6685 Ok.Köszi! Nagyobb szállitógépek érdekelnek.Katonai.Mi a tipped? Mit érdemes feltenni? -
#6684 Nem tudok segíteni, mert soha nem szennyeztem be a vinyómat vele hálaazégnek, és nem is tervezem eztán se. Csak képeket láttam róla. Nekem az hogy 'Wilco' mindent elmond a minőségéről. Szarcsi foscsi. :) -
crossy104 #6683 Inkább segits feltenni.Mi a francért dob ki? -
crossy104 #6682 Annyira rossz? -
#6681 Én a helyedbe örülnék ennek... -
crossy104 #6680 Sziasztok! Feltettem a wilco 400-as gépét, feltelepiti ahogy kell, de ha ki akarom választani freeflight-nál a gépet akkor egyszerűen kidob a játékból.Miért van ez? Előre is köszönöm! -
Mocca08 #6679 Köszi szepen a segitseget, jo volt a tipp h oldalrol kerüljem meg, mar csak egy gond van. A vegen amit mondtal h poen az tenyleg tökjo h jön az ürrepülö es mellette kell szallni, szepen szallok is mellette, elvileg csinalt fotot, mondja is mehetünk vissza leszallni es parkolni. Erre mikor beallok a helyemre vissza ahonnan elindultam: Mission Failed :D Van meg vm amiröl nem tudok? -
Flammius #6678 Még újonnan is kevesen vesznek sajnos. -
#6677 Sajnos joyt/játékvezérlőt kevesen vesznek használtan, én is csak újonnan vennék. -
Flammius #6676 Ezt nem ismertem, hátha majd itt:) -
#6675 HWSW? Több ötletem nincs :/ -
Flammius #6674 Ott is fent van 2 hónapja, de köszi. -
#6673 Prohardver aprohirdetesen próbálkozz -
#6672 :( ahany gep annyi fele megoldas sajnos -
#6671 Hmmmmm nalam anno nem igazan segitett, meg linkeltem ide is tesztet!! -
Flammius #6670 Én csak a sima apronetet ismerem, ott már elég régóta szerepel a hirdetésem, de egyenlőre semmi:( -
Mocca08 #6669 Hat en maradok X52-nel... csak jöjjön mar meg a fizu :) Amuyg az összes apronetes portalon el tudod adni. -
Flammius #6668 Érdekel valakit egy garanciális, kipróbálás szintjén használt Saitek Aviator? Vagy tudtok olyan portált, ahol el lehetne adni? Sajnos a hagyományos netes hirdető portálokon hónapok óta fent lévő hirdetésemre még érdeklődő sem volt eddig:( -
#6667 HD 2600Pro-val mit akarsz? Nem FSXelni ugye? :) Mert akkor nyergelhetsz te bármilyen procira... -
#6666 Az úgy van ha jól emléxem, hogy...
nem kell nagyon alacsonyan de magasan sem repülni.Az a lényege, hogy a géppel úgy kell elhaladni az ojektum mellett hogy jó rálátás legyen és elméletileg jó fotót lehessen csinálni mert a faszikám azt csinál róluk!A vége nagyon komoly lesz annak a misönnek :) -
Mocca08 #6665 Hi. Szokott valaki itt küldetesekkel jatszani? Ha igen kene egy kis segitseg. Van az a küldetes amikor egy CIA-s embert kell a z Edvards fölött reptetni es megmutatni neki a dolgokat. Ez eddig oke, de hiaba repülök el pl mar az elsö latvanyossag fölött rögtön Mission Failed. A fenti iranytü alatti radar azt mondja 2300 feet, gondolom 2300 magasan kene lennem h lassa az a hülye amit kell neki. En mar tartottam 2200-an is a gepet (nem volt tul könnyü) de a kis zöld csikot csak azert se eri el, az valamiert meg lejebb megy. Valaki tudja itt mit kene csinalni? Köszi. -
#6664 szevasztok..!
olvastam ugyan a FAQ-ot..de megis az lenne a kerdesem hogy tudnam jol futtatni a gamet az uj configomon..?
most nyergelek at E8500 as C2Duo-ra..(3.16GHz)..
Asus P5B deszkat vettem hozza mert az altalam latott tesztek alapjan eleg jonak tunt...
tud valaki egy jo tuningot ehhez..?(video HD 2600Pro,512Mb)
koszi! -
#6663 azt nem mernem igy kijelenteni, nekem a negymagos proci dobott a 2 magoshoz kepest, es a rendszer is simabban megy tole -
#6662 Ertem, tehat folosleges probalkozas lenne, ugy mint anno a 4 magos procimmal?! -
#6661 Reszegysegekre bontva homecocpiteknel mukodik par, de igazabol nem mind fsx et futattja, hanem a kulonbozo reszprogramok futnak az egyes gepeken. -
#6660 Udv. Vki probalkozott e mar olyan megoldassal,h 2 gepet osszekot 2 db C2D-vel?! Esetleg ilyen tesztet latott e mar vki? -
wadamhun #6659 jó estét!
HD4670-esem van, és ahogy próbálgattam az összes variációt a grafikai meg a videokártya beállításai között, most "sikerült" azt elérnem, hogy leszálláskor (azt hiszem csak rossz idő esetén pl. eső) függőleges csíkot húz néhány objektum fölé, valamint néha a (bocsánat a szakszerűtlenségért) földből is kimaradnak szabályos alakú síkidomok majd megint visszarajzolja.
sajna nem tudom mikor jött ez elő, és nem sikerül kiküszöbölnöm a jelenséget, pedig már minden leírást próbáltam amit Ti adtatok régebben. valakinek valami ötlet?
köszönöm -
carlosfly #6658 Haliho
Fsx-ben a Time and Session beallitasoknal van egy repter kepe megtudnatok mondani melyik repter az es hol talalom?
Elore is koszi
Udv Fly -
#6657 lehet hogy a modelnek nincs 2d panelja es vc je csak a kulso melyik fajtat toltotted? -
crossy104 #6656 Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segitséget.Letöltöttem a játékhoz egy C17 repcsit kb. 16 mega.Sem dx 10-ben, sem dx9-ben nincs műszerfal, nincs semmi.Csak külső nézetben látszik a repülő.Mitől van?Előre is köszönöm. Vagy ha esetleg tudtok c17,ill. c5 repülőt ami működik azt nagyon megköszönném. -
Noobie #6655 megvan a megoldás ;-) nagy csöcs :) -
#6654 :))))) -
Noobie #6653 Megvan a level-d 767! Mindjárt kipróbálom a supportot is, mert panel initalblablabla problémát köp ki a gép kiválasztása után...
Ez az FSX a kiegészítőivel még Buddhából is kihozná az állatot...
Most épp azon dolgozom, hogy eljussak a support felületig :) -
#6652 Negatív -
#6651 Ellen kell hogy mondjak Hyponak. Igaz én is csak az fs2004-es verzióját próbáltam, nem is kevésszer, de szerintem a PMDG előtt a legjobb a LevelD 767. Bár most a PMDG MD11 picit megváltoztatta a sorrendet, de az más tészta, az MD11 új a 767 meg régi. :-) -
Noobie #6650 Hálás köszönetem Hypo polgártárs. -
eagle116 #6649 Sziasztok!
Köszi, estére probálkozom, minimum beállításokkal és tooltips -vel is.
Majd jelentkezek.
Krisz
-
#6648 767 es leveld rol fs2004 alatt van tapasztalatom, pmdg utan a legjobb szerintem. support tjokeletes, forum porgos szoval batran ajanlom