Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Nem pont a négyes SLI-re, inkább csak úgy alapból a gépre. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seaweed
Jaja ez felbirizgalta az en erdeklodesemet is egy kicsitt jobban mint eddig az MSFS-ek 😉)
Seaweed
Hat jah! Pont ez az amitol en is tartok vele kapcsolatban...<#rolleyes>
alert
Egyébként nem is kell ez az alap reptér kidolgozottság hisz a fizetõs addonok szinte mindenért kárpótolnak. Fantasztikus grafikát varázsolnak egy reptérnek. Bõven elég. Csak az engine-t kéne optimizálni, hogy végre ne az legyen, hogy veszel egy 300 ezer forintos konfigot és a Budapest Scenery 2004 3/4-es grafikán egy jó addon repülõvel szaggat...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Ferihegy kizárt hogy jól ki lesz dolgozva 😊 csak gondolkozz.. egyértelmû, hogy addonokra csinálják. Egy jól kidolgozott fizetõs addont de akár ingyeneset is hónapokig csinálnak sõt van hogy több mint 1 évig. Több mint 24 ezer reptér van benne, vegyük úgy, hogy mondjuk 1000 de ne is.. mondjuk csak 100 nagy repteret akarnának kidolgozni.. az úgy egy gyors munkával számolva mondjuk 3 hónap/reptér úgy 25 év 😊 és akkor még a játék fejlesztésével nem is foglalkoztak. Egyszerûen képtelenség. Konkrét infó még nincs a játékról, de láttak már napvilágot olyan hírek, hogy lesznek kiszolgáló egységek. Persze nem biztos ez se.

Lockheed
jaja, láttam az FS2004 topicban belinkelve még reggel megnéztem... 😊 Reméljük a legjobbakat!

HMUDA erre gondolsz?

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Dave000
Nah, kezd alakulni a dolog... Már csak arra vagyok kiváncsi, hogy szerény hazánkból mit hoztak ki, már annak is örülnék ha Ferihegyet faszán megcsinálnák.

Ebben lesz végre vmi élet is a reptereken? kiszolgáló egységek stb. vagy az majd esetleg FSXX-ban... Gondolom ez is majd inkább az add-on-okra lesz csinálva, mondjuk ha belegondolok, hogy megnézek egy fs2004 akkori screenshotot, meg egy fullos addon gép-scenery screenshotot elég durva a különbség, ha ez itt is meglesz, akkor lesz az igazi! (ha bírja a gép 😄)

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Laky
#3 + #16 = <#wow2><#eljen>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

alert
Nézzétek meg a Vista bemutatófilmben az ingame videót róla.. szaggat 😄D

horpeti
Hát én örülnék annak, ha Vista mellett a passziánsz akadás mentesen elfutna 😛

Lockheed
És az jólesznekünk? Hehhh... Vista. Elõször csinálják meg a Vistát rendesen, aztán optimalizáljanak rá bármit is! Esetleg integrálhatnák az FS -t is pasziánsz helyett... <#nevetes1>

sure
Nyugalom, azt írják, ráoptimalizálják a Vistára majd...<#beka2><#ravasz1>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Ez mind in game screenshot.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sanyix
Aztaa... Hát már félek a gépigényétõl 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
Új, különálló rész! Bár felfogás kérdése... 😊 "én úgy tudtam hogy a 2004 lesz az utsó" =>> ki mondta? Microsoft? 😊 Egyébként meg én remélem nemhaggyák abba az egyik legjobb MS termék fejlesztését! 😊

akyyy
ez nem csak kieg lesz? én úgy tudtam hogy a 2004 lesz az utsó ( az tán a kilences volt)
Ha ha lesz én csak örülön neki😊

Amúgy naon szépen látszódik rajta minden aprócska részltesség amit ki tudnának hozni belõle a mai legjobb(?) vasakból

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Egy része renderelt kép szerintem.

Az a téli kép a táborral nagyon jó. Ha a küldetések ilyesmik lesznek, akkor végre lesz értelme játszani vele hosszú távon is.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Extraboy
Idaig utaltam a grafikaja miatt, de ha ilyen lesz, akkor valoban elvezet lesz jatszani vele :-)

Glpetyus
Te jó Isten,kiváncsi leszek a gépigényre 😊

Seaweed
Ezt mar az en begyem is kezdi bevenni... 😉
(par kep, klick a nagyobbakert...)

Seaweed
Ennek mar tetszik az alap scenery-je is!
kivancsi vagyok hogy hogy oldjak meg az erroforras igenyt...mert valjuk be ilyen szintu scenery-t lathatunk ma is mas szimben es fut szepen...
Seaweed
Hir BOP-on.

kis elozetes Simhq-n