33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#6808 Sziasztok,
Scenery készítők figyelmébe ajánlanám, hogy Arno közzétette az fsdeveloper.com oldalon a ModelConverterX új változatát. Igazi svájci bicska az érdeklődők számára. Ez a kiadás már tartalmaz egy automatizált LOD készítő modult is, kipróbáltam, működik. Sokkal egyszerűbb a használata, mint a hasonló max plugineké. -
Ez egy másik mission-ból van. Jártatok már itt?
-
#6806 Szia,
Nincs meg nekem az Acceleration pack, a küdetésről ezeket találtam:
Edwards Airmanship
Difficulty: Beginner
Estimated Time: 30 minutes
This reward is for completing the Executive Tour mission. Press Ctrl+E to start your engines, then taxi to the runway. Takeoff, pull up the gear and flaps, and maintain somewhere around 160 knots. The mission compass is going to show you the points of interest in order, so you can concentrate on the flying. It's important to keep the points on your left as you pass them, otherwise your copilot will tell you to circle and pass by again. You also need to keep the turns gentle, because the mission will fail if the Secretary hurts his back (above 2.5 G's or so). You can monitor your G's by pressing Shift+Z three times to bring up the stats header.
After passing the last point of interest, you'll be told to fly alongside the approaching space shuttle. Increase your speed and begin climbing. You should be able to spot the shuttle after you cross about 4,000 feet. As you get close, turn to place the shuttle on your left side and do your best to keep up with it. After you're in position, wait for the Secretary to say something about taking pictures. After this, you're done. Fly back to the runway (minding those G's!) and make a smooth landing to receive the reward.
Reward: Edwards Airmanship Ribbon -
#6805 Nincs lehetőségem most újra megcsinálni, de leírtam, hogy a reptér egy adott sugarú környezetében kell süllyedni. Ha kirepülsz ebből akkor bukta van, a 20e lábnak ehhez semmi köze, csak szerintem félreérted amit mondhat. Hiszen te magad írod, hogy ő mondja, hogy fordulj balra,fordulsz, majd erre sír, hogy kintvagy a safe zone-ból. -
Mocca08 #6804 hat kösz :D ugy probalom de mondja h kanyarodjak balra ok, erre sir h kinnvagyunk a safe zone-bol mert h 20e lab a biztonsagos.. de kapja mar be, hogy ereszkedjek ha nem engedi h veszitsek a magassagbol? na mindegy... azert kösz :) -
#6803 -
#6802 Persze a missön készítői, mint kiderült, Gecen született magyarok és ez tükröződik a missönön is. -
#6801 Nyilván nem úgy csinálod, ahogy mondja, különben nem buktatna meg.:-D
Nincs fent nálam az fsx, és ezt a missiont is már több mint egy éve csináltam meg, de kb. annyiból áll, hogy berepülsz a repülőtér fölé (a megadott utasítások szerint, ha adnak ilyet egyeáltalán), majd hajtómű alapjárat, bedöntöd tisztességesen és spirálozva ereszkedsz a reptér fölött, nem túlságosan eltávolodva a pálya vonalától. Aztán mikor alacsonyan vagy, akkor ráhelyesbítesz a pályára, kilebegtetsz, oszt csókolom. -
Mocca08 #6800 sziasztok! Kerdesem lenne küldetessel kapcsolatban, ha valaki tolja öket: vamn egy olyan, h az Edwards legitamaszponton kell leszallni gyorsitott eljarasban (mint Irakban) gyakorlaskepp. Azt, hogy kell megcsinalni mert tökre nem egyertelmü.. Összevissza adja az utasitiasokat de ha ugy csinalom akkor is megbuktat a masodpilotam. Valamit ötlet? Köszi:) -
#6799 FPS nem no nem is allitottam viszont sokal smoothabb lesz a futasa a gamenek, nem csak a kozeledben tolti be a texturat stb a ket vinyo jo dolog nalam is ugy van bar most nincs fsx eleg fs2004
-
#6798 Nemhinnem,h gyorsitana FPS-en, az mar csak maximum a betoltesnel szamit, most 5 sec ide vagy oda! :) Aszem 2 kulon vinyo marad, egyik vista masik fsx! THX -
#6797 hat ha a kulon particion csak fsx legyen swap filet ne rakj arra a vinyora, akkor jo lesz bar ha egy raptor lenne benne 10000 en az lenne a jo -
#6796 Kulon vinyon kattogok, mert most allitanam ossze FSX-es rendszerem es mind2 vinyo 7200rpm es 8 illet 16 mb caches!! Eddig 1 vinyon volt, de kulon particion!! -
#6795 fs9 nel a rendszervinyo volt a jo valasztas, fsx nel ha fuggetlen fizikai vinyora nyomod kedvezobb lehet mivel a c hamarabb lesz fragmented.
-
#6794 Külön vinyón gyorsabb lesz szvsz, bár én nem teszteltem még, de más játékoknál ez a jellemző. -
#6793 Szerintem a rendszerlemezre érdemesebb tenni. Sebességtesztet nem végeztem. -
#6792 Szerintetek hogyan erdemesebb FSX-et felrakni kulon vinyora es a system is kulon van, , vagy mehet a rendszer vinyora is? Gyorsasag miatt erdeklodom! -
#6791 inkabb repulok real egy cessnaval :) -
#6790 ja egy 100 eurobol kijon egy ora LOL:))))) -
Captain Fatboy #6789 Megnéztem és szerintem nem drága egyátalán, főleg h ez ugysem mindenapos dolog lenne sztem megéri kipróbálni... -
kolszal #6788 ok, csak kérdeztem -
#6787 NP :) -
#6786 sorry nem vettem eszre -
#6785 Én kipróbáltam mindkettőt. A Kozma félének a fő panelja talán látványban valamivel régebbi kivtelnek tűnt, mint a Highfly, azonban a flight model egyedi, profi és minden rendszer tökéletesen működött, beleértve a hibagenerálást és minden apróságot. Azért múlt időben beszélek, mert ez a sim már magánkézben van. A Highfly szebb kivitel, bár hiányosságok vannak bőven illetve több rendszer nem működik (igaz nem is annyira lényegesek egy szimulációhoz), de az már zavaró, hogy a flight model nem éppen boeingre jellemző, a hajtóművek bivaj erősek, a rendszerek néha út közben is kifagynak, és sok apró idegesítő hibája van. A rudder pl nagyon szar, a kormány túl érzékeny, persze ezek nem az apróbbak. A probléma abból adódik, hogy a készítők referenciának csinálták több szponzor cégnek, ők maguk pedig nem értenek a repüléshez, csak megépítették a neten találtak alapján. Ha ezt vesszük alapnak, nagyon jó és persze mindenképpen nagy élmény egy PC után. Lassan az airbus is elkészül... az profibbnak néz ki, de majd meglátjuk. -
#6784 Nem erősítünk meg. Ez egy más szerkezet. Egy profibb...állitólag. -
#6783 Ezt linkeltem én is, májsztró! :) -
kolszal #6782 És erősítsetek meg, hogy ugyanazt a szimet használjáék, ami a Jövő házában volt. Azt ha jól tudom Kozma András építette, aki a Centro Plannel is jó kapcsolatban van.. -
#6781 http://highfly.hu/
itt van 737 es szim, briefing mindne ami kell ott az arak is tessek lassek, keszul az airbusos cockpit is -
fityusz #6780 Ejj de nagy kár! Pedig a játék már jó idelye a boltokban van és egy ilyen legendás gépet még senki nem készített hozzá. Ahogy mondjátok, még jó ideig várhatok is rá, amíg meg lesz, de hát törelem...
Köszi a gyors választ Srácok! -
#6779 Annyit tudok amennyit hallottam, hogy az NGX elott fogják kiadni és már a nagyja kész van ... nos nézopont kérdése, ki mit gondol a nagyja alatt, de majd csak megtudunk többet is :) -
#6778 Szerintem eléggé felejtős ez a szimulátoros dolog - hacsak nem köhögitek ki egy Type Rating és/vagy egy frozen ATPL árát...
Hamár ennyire nem elég az FS nektek, inkább errefele keresgéljetek. Ez tuti public. -
Captain Fatboy #6777 Nemtom mennyi pénz de tegnap szereztem egy telefonszámot a volt kolléganőm férje az pilóta itt a MALÉV-nél és adott egy számot amin tudok infót szerezni a ferihegyen lévő szimulátorról és a kipróbálás feltételeiről no meg az áráról :D -
#6776 Most hogy mondod, rémlik valami, hogy csiripelték a madarak itt nálunk is, de ha olyan gyorsan jön ki, mint az MD11, akkor megőszülünk, mire utánégetőt kapcsolhatunk rajta.:-D -
#6775 Majd lesz :) a pmdg csinálja legalábbis Peti errol számolt be nemis olyan régen de most még egyenlore csak fs9hez van "normális" nagyvas. -
#6774 Valaki szóljon közbe, ha nem mondok igazat, de úgy emlékszem, hogy az fsx-hez nincs normális Concorde. Ami van, az mind fs9-hez, vagy rosszabb esetben fs2002-höz készült. Készül egy csak FSX-es Concorde az SSTSIM sufnijában, de az ki tudja mikorra lesz kész. -
#6773 Pedig ha bármelyik gép tutorial repülését véginézed, esetleg végig is csinálod, akkor abból simán meg lehet tanulni az FMC-k általános használatát. Ha egyet megcsinálsz, akkor onnantól kezdve a többi sem egy nagy dolog, csak a külöféle kiadók által kiadott termékek közti eltéréseket kell átnézni. Bár a Boeing vs. minden más gépen használatos FMC-k között elég nagy felfogásbeli különbség van, de egy manual végigolvasással simán áthidalható ez a szakadék is. Mi se jártunk FMC tanfolyamra. :-) -
fityusz #6772 Sziasztok!
Egy működő concod-ot szeretnék belerakni a játékba, de amit leszedek az avsim-ról aztok közül egyik sem működik rendesen sajna. Tudnátok ajánlani egy weboldalt, vagy egy linket dobni, ahol egy nálatok is működő concord-ot tudok leszedni? Előre is köszönet! -
#6771 a Ferihegyi szim kipróbálás mennyi pénz? Illetve nem tudja valaki, hogy van e valahol FMC képzés? MAgamtól nem igazán tudom megtanulni.. -
Captain Fatboy #6770 jóvanna mit kell már höbölögni feszt ha valaki nem olvassa el a fakú-t -
adam944 #6769 Media Markt? Szerintem nagyobb betűkkel kéne kiírni a FAQ-s linket, mert sokan nem veszik észre...