Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
Még 2 óra 40 perc. Nem biztos, hogy megéri elkezdeni hajnal 2-kor a gamespotról lefelé tölteni 10KB/sec-el.. lehet, hogy holnap napközben már kint lesz a gamestar vagy hardwireden lokálban, és akkor max speed powa😊

Suzuki Swift GL 1.3

alert
Kevesebb mint 3 óra a demóig. Lassan lehet menni elõfizetni a high-speed szerverre 😄 6 dolcsit kinek ér meg? 😄

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Papirzacsi
Úgy egy hónapja nyílt titok, hogy vannak termikek, illetve, hogy lehet benne vontatni. Ajánlom figyelmedbe a vontatós videót (keresd meg, ne mtom má hol láttam), és egy világ fog összeomlani benned az FSX vitorlázással kapcsolatban. Sajnos...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok!

Ezt nézzétek:
http://www.simhq.com/_downloads/air/FSX/FSX.wmv

Jól hallom, hogy a varió sípolását itt-ott megszakítja egy kis pittyegés is? 😊 Ez csak egy dolgot jelenthet! EMELÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TEHÁT!!!!! VANNAK TERMIKEK!!!!! (Mostmár csak az a kérdés, hogy élethûek-e annyira, mint a Condor nevû csodában.)

0 days 7 hours 25 minutes 35 seconds

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

bepe79
0 days 7 hours 44 minutes 31 seconds <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
http://www.gamespot.com/promos/2006/flightsimulatorx-demo/index.html?tag=flightsimx_csbox_home

The Flight Simulator X demo will be available in:

0 days 15 hours 4 minutes 45 seconds

Suzuki Swift GL 1.3

chicco
tényleg ne zacsi.Azért emléxem mikor elöször mutatta Tibcsi a 2004 et és láttam billegni a szélbe a kis pipert akkor azért nyultam volna a joyért.És azóta is azt használjuk.Remélem eljön a nap 1x a microsftnál ,hogy elkezdenek 1 új moci me modellezést írni 1 két dologra.Tegnap multiztam fscaffén vagy hol és úgy dobálta a csomagokat ,hogy nem tudtunk kötelékbe repülni.Mindig máshol volt a gép amit követtem volna.Il-2 nél ninc silyen pedig ugyan az a net.Próbáltam más hostokat is
ott sem volt élvezhetõ.

Papirzacsi
10-én hajnali 1-2 körül kb... Már ha igaz a kiadás idõpontja.

Egyet kell értsek Nyirivel. Aki már a sokadik részt éli meg az FSbõl, az valszeg a rózsaszín köd nélkül fogja átélni a demót. Aki meg elõször, annál majd úgy 2-3 nap múlva kezd el oszlani a rózsaszín köd, és kezdi észrevenni ,hogy az újdonságok elenyészõek, a bentmaradt tipikus fsbeli hiányosságokhoz képest.Ismét ne legyen igazam. :-)

Nemétem ezt az egész GMT-t. <#confused> Tehát akkor itt nálunk mikor lesz elérhetõ?

Valszeg a nagy csalodasok (tapasztaltabbaknak az szokasos hummogesek) napja lesz a demo kiadasakor. 😊

Szerintem a gepigenytol mindenki sirni fog.

Papirzacsi
Holnap után lesz a demó. Mivel helyi idõ szerint 17:00-kor adják ki. :-)
Amúgy a Beaver és egy ultralight (ezesetben a motoros sárkány) lesz benne a demóban.

De arra jó lesz, hogy megtapazstaljuk a technológiát, és a nem sokatt fejlesztett repmodellt. Amint kézhezkapom a demót, majd csinálok róla egy tesztet a Légcsavarra. Persze szigorúan pártatlan lesz a véleményem, és nem fogom fikázni az egész gémet, ha rossz lesz a repmodell. (Nem annyira.)

exTrem
Gondolom csak pár ócska gép lesz a demóban .... nem várok tõle túl sokat

Azta <#merges2><#merges2><#merges2><#merges2>

Mikor lesz már holnap.

Kicsit azért szabad várnunk, nem? Meg örülni, annak, ami újdonság lesz? 😊
Papirzacsi
A sázmokról ne mtdok nyilatkozni. 24000reptér. 80%-uk alapból hasnzálhatatlan... FS2004-ben is majdnem ennyi van.
24 repülõ. Nem tudom ,nem is érdekel, mert a default gépek nagyrésze megint csak használhatatlan szokott lenni.Illetve tele van hibával (csak egy nézõpontból teljes VC meg ilyesmi) :-)
18000 mérföldes "plafon"...Majd meglátjuk. Nem remélem ,hogy komplett ürdinamika lesz benne... Annélkül meg végülis mindegy mekkora. Akár a fele is lehet.:-)
10000 csillag. Ha fele ennyi lenne se mennél vele sokra, mert eszköz nincs a csillagok alapján navigálni, mert ha reális lenne az fs, városból nézve a 10edét se látnád. :-)
A 24 millió út megint csak érdekes, mert az egész földet nézve ez elég kevés. ráadásul kiderült, hogy az úton forgalom csak a külön kidolgozott régiókban lesz. Szóval ez ikább a parasztvakítás, mint sem tényleges ficsõr.(hasonlóan mint a 2004 részletesen kidolgozott repterei. Amik jobbak voltak mint a többi default, de fényévekkel elmaradtak az addonoktól)
Szóval én nem várok sok jót az új résztõl. :-) Így legalább nem fogok pofára esni. :-)

Tehát ezektõl eltekintve korrekt a cikk? Más hiba nincs? Én a számadatokra gondolok, meg ilyenek. Nem akarok hülyeségeket írni, hogy aztán valaki majd rajtam kérje számon, hogy azért adta ki rá a 10 éve spórolt pénzért, és azért törte össze a rózsaszín röfimalacát, mert én azt írtam, hogy a réteken bocik fognak legelészni. 😊

Papirzacsi
Sztem nem fog a repmodell változni. Ezt bizonyítja, hogy kompatibilisek a 2004-es gépek, és látszik a videókon is, hogy a repülõk mozgása ugyan olyan mesterkélt, mint a régi verziókban. Szóval semmi repmodelt, és sérülésmodelt érintõ változás nem fog történni a progiban. Ne legyen igazam...
A másik ami a cikkben szerepel, az optimalizálás kérdése. Felejtsük el. Ismerjük mindannyian az Ms-t, és a korábbi verziókat. Egyik se hallott róla.EZ se fog. Gépzabáló lesz, mint a régiek, csak több ficsörrel.

Sziasztok!

Frissíttem az FSX cikkemet. Az új híreket innen szemezgettem. Arra kérlek titeket, hogyha valami nem valósat állítottam, akkor hívjátok fel rá a figyelmemet.

Légcsavar mûsor rajongói oldala!

Üdv:
DJviolin
(alias: Lanti)

chicco
Látod mekkora reklámot csináltak a cégünknek ,hogy berakták a Besenyõ gépét

😊

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

alert
faszák a videók igazi microsoft prezentáció. "its oooo 2D cockpit so its traditional 2D cockpit which we call 2D cockpit oooo because its not 3" 😄DDDDDDD

Clidey
Micsoda hasonlóság...biztos csak a véletlen... <#zavart1>
...az FS-X...
...és a valóság...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey

alert
és akkor se garantálják, hogy kapsz bétát 😊

exTrem
Ez az 😊 most 3-4 $ pff nem ! 😄

alert
Ki akar fizetni? 😄

exTrem
Erre kíváncsi leszek 😊

Clidey

Clidey
Nem marad. Azt mondják, sokkal jobb lesz (pl. realisztikus termikek). Dehát mit is mondhatnának mást, nemigaz? Majd hiszem, ha látom...
Hogy a képeken mit látsz az egy dolog, az csak a grafika.

Szerintetek az idõjárás motorja marad a 2004-esé? A képek alapján úgy tûnik.
Nem mintha az nem lenne szép, de lehetne fejleszteni.
Honnan érdemes megrendelni az amerikai verziót? Amazon kihozza Magyarországra? Megvámolják?
Clidey
Például július 14.
Például július 19.

Egyedül a két sárkányos képnek nem találtam az "eredetijét", de azt sem itt láttam elõször, hidd már el. Abbahagynád végre a durcáskodást <#lama>?

a fenébe rosz hejre irtam bocsi a world of warcrafra akartam clickelni<#falbav>
Szasztok!
Nem tudjátok hogy a wownak a hivatalos trailerjébe lévözene leatölthetö-e valahonan???
Tedd már be légyszi azt a linket ahol ez a 13 kép megjelent <#wow1>

Clidey
Ennyire ne légy már <#lama>!

Papirzacsi
Ha jobban szétnéznél, akkor rájönél, hogy csak azon az oldalon újak ezek a képek. Máshol már napokkal, sõt inkább egy héttel ezelött fent voltak már.

alert
Na most nekem is bejött. Viszont nem hiszem hogy fontos lenne az európai kiadás dátuma 😊 Aki meg akarja szerezni annak az amcsi dátum körül meglesz, akár legálisan is. Több fast preorder is van. Na meg más...

Most már jó.<#taps>

Na nehezen bejött:

Pontosan
Microsoft Flight Simulator X
Publisher: Microsoft Game Studios
Platform: PC
Release Date: Oct 3, 2006
Release Region: North America
Distribution: Retail

Microsoft Flight Simulator X

Publisher: Microsoft Game Studios
Platform: PC
Release Date: TBA (EU)
Release Region: Europe
Distribution: Retail

Az elõbb írtam hogy nehezen, most pl. sehogy.
Úgy nézem, hogy nem béta, viszont a dátum az USA-ra vonatkozik.
Az európai kiadás idõpontja nincs megadva.

alert
És ha bétateszter? Vannak ám más források is infógyûjtéshez... 😊 Én is kíváncsi lennék <#idiota> ha bejönne az oldal... Nálad megy?

Most nekem is elég nehezen jött be.

Ha egy kicsit jobban megnézted volna

Latest Images Screens added on: Jul 31, 2006

Azért julius 31.-e nem volt olyan régen<#nezze>

alert
Nálam a kiszolgáló nem található :/