Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzuki Swift GL 1.3
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ezt nézzétek:
http://www.simhq.com/_downloads/air/FSX/FSX.wmv
Jól hallom, hogy a varió sípolását itt-ott megszakítja egy kis pittyegés is? 😊 Ez csak egy dolgot jelenthet! EMELÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TEHÁT!!!!! VANNAK TERMIKEK!!!!! (Mostmár csak az a kérdés, hogy élethûek-e annyira, mint a Condor nevû csodában.)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
The Flight Simulator X demo will be available in:
0 days 15 hours 4 minutes 45 seconds
Suzuki Swift GL 1.3
ott sem volt élvezhetõ.
Egyet kell értsek Nyirivel. Aki már a sokadik részt éli meg az FSbõl, az valszeg a rózsaszín köd nélkül fogja átélni a demót. Aki meg elõször, annál majd úgy 2-3 nap múlva kezd el oszlani a rózsaszín köd, és kezdi észrevenni ,hogy az újdonságok elenyészõek, a bentmaradt tipikus fsbeli hiányosságokhoz képest.Ismét ne legyen igazam. :-)
Amúgy a Beaver és egy ultralight (ezesetben a motoros sárkány) lesz benne a demóban.
Mikor lesz már holnap.
24 repülõ. Nem tudom ,nem is érdekel, mert a default gépek nagyrésze megint csak használhatatlan szokott lenni.Illetve tele van hibával (csak egy nézõpontból teljes VC meg ilyesmi) :-)
18000 mérföldes "plafon"...Majd meglátjuk. Nem remélem ,hogy komplett ürdinamika lesz benne... Annélkül meg végülis mindegy mekkora. Akár a fele is lehet.:-)
10000 csillag. Ha fele ennyi lenne se mennél vele sokra, mert eszköz nincs a csillagok alapján navigálni, mert ha reális lenne az fs, városból nézve a 10edét se látnád. :-)
A 24 millió út megint csak érdekes, mert az egész földet nézve ez elég kevés. ráadásul kiderült, hogy az úton forgalom csak a külön kidolgozott régiókban lesz. Szóval ez ikább a parasztvakítás, mint sem tényleges ficsõr.(hasonlóan mint a 2004 részletesen kidolgozott repterei. Amik jobbak voltak mint a többi default, de fényévekkel elmaradtak az addonoktól)
Szóval én nem várok sok jót az új résztõl. :-) Így legalább nem fogok pofára esni. :-)
A másik ami a cikkben szerepel, az optimalizálás kérdése. Felejtsük el. Ismerjük mindannyian az Ms-t, és a korábbi verziókat. Egyik se hallott róla.EZ se fog. Gépzabáló lesz, mint a régiek, csak több ficsörrel.
Frissíttem az FSX cikkemet. Az új híreket innen szemezgettem. Arra kérlek titeket, hogyha valami nem valósat állítottam, akkor hívjátok fel rá a figyelmemet.
Légcsavar mûsor rajongói oldala!
Üdv:
DJviolin
(alias: Lanti)
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hogy a képeken mit látsz az egy dolog, az csak a grafika.
Nem mintha az nem lenne szép, de lehetne fejleszteni.
Például július 19.
Egyedül a két sárkányos képnek nem találtam az "eredetijét", de azt sem itt láttam elõször, hidd már el. Abbahagynád végre a durcáskodást <#lama>#lama>?
Nem tudjátok hogy a wownak a hivatalos trailerjébe lévözene leatölthetö-e valahonan???
Pontosan
Microsoft Flight Simulator X
Publisher: Microsoft Game Studios
Platform: PC
Release Date: Oct 3, 2006
Release Region: North America
Distribution: Retail
Microsoft Flight Simulator X
Publisher: Microsoft Game Studios
Platform: PC
Release Date: TBA (EU)
Release Region: Europe
Distribution: Retail
Úgy nézem, hogy nem béta, viszont a dátum az USA-ra vonatkozik.
Az európai kiadás idõpontja nincs megadva.
Latest Images Screens added on: Jul 31, 2006
Azért julius 31.-e nem volt olyan régen<#nezze>#nezze>