Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Suzuki Swift GL 1.3
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Suzuki Swift GL 1.3
A legjobb esetben is csak 10-15 fps a városok és a repterek fölött, közepes részletességnél. Ha kikapcsolom a fákat és a házakat, akkor felmegy 20-25-re.
Remélem a végleges változat kiadása elõtt még optimalizálnak rajta.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Suzuki Swift GL 1.3
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Suzuki Swift GL 1.3
Én is kipróbáltam. Eddig kb. 10 percet játszottam vele. 😊
Verdikt!
Szaggat, de úgy piszkosul. De ez betudható annak, hogy 4 éves a gépem.
Hát igen. A baron repmodellje az érdekes. Csúsztatátos fordulót felejtsük el. Az oldalkormány szerintem hatástalan. Vagy lehet, hogy azért érzem így, mert vitorlához és Condor-hoz vagyok szokva. Fingom sincs, hogy egy motoros gépen mennyire kellene kitolni a gép farát oldalra az oldalkormánynak, szóval errõl inkább nem alkotok véleményt.
Próbáltam vele dugózni, de egyszerûen sehogyse lehet belevinni. Pedig már leállított motorral, 60 fokos álásszöggel, harangból is próbáltam úgy, hogy koppig belépve a pedál, és csûröztem mint állat, hogy ha már rendes dugóba nem tud belemenni, akkor laposba. Úgy látszik ott a Microsoft-nál ismeretlen a dugóhúzó fogalma.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ja, és elvileg van a gépnke saját magára vetített árnyéka, amit marhára nem látok, csak azt, hogy néha teljeesn elsötétül a gépen a textúra.
A demó idõlimites. Nem tudom pontosan mennyi, de elég ahhoz, hogy kényelmesen körberpüld a szigetet, és mókolj picit a beállításokkal.
Az elõzetes infók teljesen tévesek voltak. Csak kb 630 mega a demó. Nem kettõ, hanem 4 repülõt tartalmaz. Egy sárkányt, Baront, CRJ-t, és Beavert.
Nem is tudom mit kéne még írni. Szóval a grafika az eléggé érdekes. Szaggat de kurvára. Náha 20FPS, néha meg csak 4. EGyértelûen drivert kell frissítenem, mert so ka grafikai hiba, ami valószínûleg ennek tudható be.(az autóknak néha csak a kereke látszik, a textúrák gyakran eléletlenednek, csak a hold fénye csillog a tengeren stb)
A gépek tipikus FS módon repülnek. ráadásul tele vannak hibával. A beaver fékszárny jelzõje fordítva mûködik, pont úgy ahogy a sárkányon a kormányzás a VCbõl nézve. Szóval mikor húzom a joyt, és külsõ nézetben a faszi eltolja magától a trapézt, akkor a VCben hasra rántja... Ráadsul a baron tipikus fs módjára nem vmi alakhû.
Az újfajta nézet módok szerintem eléggé szarul vannak megoldva. Elõször tök követhetetlen , hogy most mikor milyen nézet van, meg hogy. A képernyõre jobbklikk, majd menübõl viszont egyszerûen lehet váltogatni. A 0.5-s zoom elsõ ránézésre nem ad akkora térlátást, mint a korábbi verziókban.
A leszállófény annak ellenére, hogy a display menüben van rá kapcsoló, valójában nem világítja meg a talajt, ahogy a korábbi verziókban sem.
Az idõjárás semmit se változott így elsõre, csak mostmár van többrégetû visibility, így lehet szórakozni a látástávolság magassággal történõ változtatásával. És végre ha ködöt állítasz be a talaj közelében, akkor felülrõl nem látod a talajt. VAgyis a látótávolsággal arányosan csökken a talajlátás. :-)
Kipróbáltam ezt az ûr dolgot. Nos szépen görbül a föld, de nem tudtam elsõ kozmikus sebességet beállítani, mert csak 1200 csomóig engedte. Ha ez így marad, akkor goodbye ürrepülés (amúgy se lenen sok értelme). Ráadásul visszaeséskor igen érekes dolgokat mûvelt a gép. :-)))
Elég sok új billentyûkombináció van, és a régiek közül is változott pár, ezért érdemes elsõre végignézni, és felfedezni mennyi újdonság van. Lehet fuel truckot kérni, csak sajna pont a demó reptéren nincs olyan. :-)))
Ami nagyon tetszett, az a víz. Fullra húzva, 2-3000 feeten nagyon bejön.:-)
Szal ízelítõnek enyni talán elég is lesz.
a víz maxon gyönyörû ugyan úgy mint a táj autópályán dinamikus a forgalom reptereken is 1szóval szerintem nagyot alkottak ha nem lesz benne vmi gikszer
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Suzuki Swift GL 1.3
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=5514
651MB, 280 KB/sec-el jön lefelé.
Suzuki Swift GL 1.3
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Akkor érek haza melóból, szóval elindítom, lefekszem aludni, délután felkelek és kipróbálom 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Lehet most sokan bunkónak néztek ezzel a hozzászólással de szerintem ez az igazság én sem szólom le az õ játékukat h ilyen meg olyan !!!
Köszi Zacsi 😊
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Mess with the best, and die like the rest...