Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attól nem akadna mert ha a krátyád nem támogatja dx10et akkor egyszerüen nem hazsnálja azt, igy ygk nem dx10es krátyával nem oszt nem szoroz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Azt mondjátok, hogy ez még egy nagyon kezdetleges pre-release. De azzal is tisztában kell lennünk, hogy Október 3.-áig már csak laza 3 hónap van. Ami nem sok.

bepe79
Hát még hogy akadna, ha a 3. shader típust is belepakolták volna, ami a DX10 alatt lesz... akkor aztán megtudnánk, hogy mi az igazi akadás. Örülhetünk, hogy nem pár hónappal késõbb jön dx10-el.

Suzuki Swift GL 1.3

alert
Ez még messze van a véglegestõl. Már a telepítõbõl is kitûnik hogy millió directx textúrát használ a normálisak helyett... amúgy meg minden eddigi textúra helyett 4 db van hogy mindenféle csillivilli dolog legyen... ez azért brutális.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

bepe79
Atyaég!!! <#ijedt> Akkor nálam a 3.2 GHz-es Prescott P4 is izzadni fog rendesen.. <#shakehead>

Suzuki Swift GL 1.3

Athlon64 3200 + 1.5 GB RAM + Radeon x1600

A legjobb esetben is csak 10-15 fps a városok és a repterek fölött, közepes részletességnél. Ha kikapcsolom a fákat és a házakat, akkor felmegy 20-25-re.

Remélem a végleges változat kiadása elõtt még optimalizálnak rajta.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

alert
Fasza 😊 mehetek gépet venni. Na kipróbálom.

bepe79
Az idõlimit a kilépésig tart, vagy összesen x perced van? És mennyi pontosan?

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Shader modell 3.0-ával? Nem lehet kikjapcsolni az sm3-at és áttenni sm2.0-ára vagy SM1.1-re?

Suzuki Swift GL 1.3

Papirzacsi
Nálam 2500+ barton 1giga ram, és 6600GT nem elég. Még driverfirrsítés után sem.Szaggat mint atom. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Vinsanity15
Tudnátok lécci képeket berakni?

Vinsanity is back!!

bepe79
Nekem az 1 giga ram meg a 3200 MHz-es P4 Prescott + 6600 csak elég lesz. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

Asszem mindjárt kimentek minden fájlt, és felrakom a tinyXp Rev05-öt, mert az alapból csak 48 megát eszik az így is kevéses 256 megás memóriából. 😊

Hmuda
Na ezt már vártam. Jön is a demo.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bepe79
Ott programozók dolgoznak, nem vadászpilóták. <#vigyor> <#eplus2>

Suzuki Swift GL 1.3

Sziasztok!

Én is kipróbáltam. Eddig kb. 10 percet játszottam vele. 😊

Verdikt!
Szaggat, de úgy piszkosul. De ez betudható annak, hogy 4 éves a gépem.

Hát igen. A baron repmodellje az érdekes. Csúsztatátos fordulót felejtsük el. Az oldalkormány szerintem hatástalan. Vagy lehet, hogy azért érzem így, mert vitorlához és Condor-hoz vagyok szokva. Fingom sincs, hogy egy motoros gépen mennyire kellene kitolni a gép farát oldalra az oldalkormánynak, szóval errõl inkább nem alkotok véleményt.

Próbáltam vele dugózni, de egyszerûen sehogyse lehet belevinni. Pedig már leállított motorral, 60 fokos álásszöggel, harangból is próbáltam úgy, hogy koppig belépve a pedál, és csûröztem mint állat, hogy ha már rendes dugóba nem tud belemenni, akkor laposba. Úgy látszik ott a Microsoft-nál ismeretlen a dugóhúzó fogalma.

Gerbill
Az idõ limit olyan hogy csak egyszer lehet játszani a demoval és utána kilép és nincs tovább, vagy mindig kilép mondjuk 60 perc múlva és utána megint elindítjuk és megint repkedhetünk 60 percet?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Papirzacsi
JA. a lényeg. Végre van VCben nézve a gépnek árnyéka. Nem is tudom mióta. Talán az fs98 óta várjuk a pillanatot.Nem kétséges, az MS malmai lassan...
Ja, és elvileg van a gépnke saját magára vetített árnyéka, amit marhára nem látok, csak azt, hogy néha teljeesn elsötétül a gépen a textúra.

Papirzacsi
Elsõ 2 óra csasztetés után...
A demó idõlimites. Nem tudom pontosan mennyi, de elég ahhoz, hogy kényelmesen körberpüld a szigetet, és mókolj picit a beállításokkal.
Az elõzetes infók teljesen tévesek voltak. Csak kb 630 mega a demó. Nem kettõ, hanem 4 repülõt tartalmaz. Egy sárkányt, Baront, CRJ-t, és Beavert.
Nem is tudom mit kéne még írni. Szóval a grafika az eléggé érdekes. Szaggat de kurvára. Náha 20FPS, néha meg csak 4. EGyértelûen drivert kell frissítenem, mert so ka grafikai hiba, ami valószínûleg ennek tudható be.(az autóknak néha csak a kereke látszik, a textúrák gyakran eléletlenednek, csak a hold fénye csillog a tengeren stb)
A gépek tipikus FS módon repülnek. ráadásul tele vannak hibával. A beaver fékszárny jelzõje fordítva mûködik, pont úgy ahogy a sárkányon a kormányzás a VCbõl nézve. Szóval mikor húzom a joyt, és külsõ nézetben a faszi eltolja magától a trapézt, akkor a VCben hasra rántja... Ráadsul a baron tipikus fs módjára nem vmi alakhû.
Az újfajta nézet módok szerintem eléggé szarul vannak megoldva. Elõször tök követhetetlen , hogy most mikor milyen nézet van, meg hogy. A képernyõre jobbklikk, majd menübõl viszont egyszerûen lehet váltogatni. A 0.5-s zoom elsõ ránézésre nem ad akkora térlátást, mint a korábbi verziókban.
A leszállófény annak ellenére, hogy a display menüben van rá kapcsoló, valójában nem világítja meg a talajt, ahogy a korábbi verziókban sem.
Az idõjárás semmit se változott így elsõre, csak mostmár van többrégetû visibility, így lehet szórakozni a látástávolság magassággal történõ változtatásával. És végre ha ködöt állítasz be a talaj közelében, akkor felülrõl nem látod a talajt. VAgyis a látótávolsággal arányosan csökken a talajlátás. :-)
Kipróbáltam ezt az ûr dolgot. Nos szépen görbül a föld, de nem tudtam elsõ kozmikus sebességet beállítani, mert csak 1200 csomóig engedte. Ha ez így marad, akkor goodbye ürrepülés (amúgy se lenen sok értelme). Ráadásul visszaeséskor igen érekes dolgokat mûvelt a gép. :-)))
Elég sok új billentyûkombináció van, és a régiek közül is változott pár, ezért érdemes elsõre végignézni, és felfedezni mennyi újdonság van. Lehet fuel truckot kérni, csak sajna pont a demó reptéren nincs olyan. :-)))
Ami nagyon tetszett, az a víz. Fullra húzva, 2-3000 feeten nagyon bejön.:-)
Szal ízelítõnek enyni talán elég is lesz.

Szerintem 1 próbát megér ! medium low high grafon van úgy 22 fps em élvezhetõ de korántsem lesz elég a repülésre én mindenkinek aztmondtom szedje le és próbálja ki
a víz maxon gyönyörû ugyan úgy mint a táj autópályán dinamikus a forgalom reptereken is 1szóval szerintem nagyot alkottak ha nem lesz benne vmi gikszer

Gerbill
Még én is csak most töltöm, de a GS-en szinte mindenki csak rosszat írt róla.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bepe79
Én csak délután tudom próbálni, mert most dolgozom. Aki próbálta, pls írjon róla!

Suzuki Swift GL 1.3

exTrem
Érdemes letöltenem ? Aki kipróbálta az mondjon véleményt kössz.

No én most telepítem még hajnali fél négykor lejött az Alert féle módszerrel😊

bepe79
:: Flight Simulator X DEMO :: a gamestaron:

http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=5514

651MB, 280 KB/sec-el jön lefelé.

Suzuki Swift GL 1.3

alert
Nyugodtan kipróbálhatod, mert az alap játék nem elég realisztikus. A default kisgépeket bárki el tudja vezetni (ha leszállni nem is 😄D) ha van a birtokában egy joy, kikapcsolja a realism beállításokat és gázt ad 😊 a reális kiegészítõkhöz és a reális szimulációhoz kell csak a tudás nameg ha érteni akarod a mûszereket. Ráadásul minden FS-ben van beépített "tananyag", ami megtanít mindenre.

Van az FSekben valami "easy" fokozat? Mert nem nagyon néztem eddig õket de most kipróbálnám az X-et.

Te nevezed függõségnek amikor te mutadtad? 😄 Jóéjt sztem én is elmek Sziasztok

alert
Hehe lassul a picike rendesen 😊 látszik hogy rákattantak a free szerverekre. Na elmentem aludni majd reggel megnézem.

alert
Keress rá google-el arra hogy flashget hack. A 10-es jet limitet megtoldja 30 szálra. Nálam most 70-130 között ugrál, hátralévõ idõ 2 óra 30 perc. Gyorsabb nettel rendelkezõknél 70-260 között változik. Na de ez már függõség és túlzás... 😄D aki akarja az holnap úgyis letölti.

Alert no megosztod mi is az a hack?

DummyBoy
Mi is ez a kis hack? 😊 De mondjuk remélem reggelre fent lesz GS-en vagy HW-en ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

alert
Én már töltöm a GameSpot-ról. Kis flashget hack-el max sávszél 130k/sec 😊

No lehet tölteni 1000 el amúgy a GS re is rápakolják már írták 😊

mert akkor nem tud fp, meg gamespot meg tökömsetugya mi exclusive lenni 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DummyBoy
Én abban bízom, hogy reggel 7-re fentlesz valami normális oldalon ...

Akkor érek haza melóból, szóval elindítom, lefekszem aludni, délután felkelek és kipróbálom 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

U.I
Lehet most sokan bunkónak néztek ezzel a hozzászólással de szerintem ez az igazság én sem szólom le az õ játékukat h ilyen meg olyan !!!

Köszi Zacsi 😊

Ne fogd fel a helyzetet ilyen drasztikussan igaz nekem is felfodul a gyomrom az ilyen kommentekbõl és legsszivesseben beírnék csak akkor meg énvagyok a "szar szemét szaralak" , de reményeim szerint kiadnak akkor 1 másik demót 1 véres kaszabolós fps-t és oda csábítja az ilyen szarfazékokat

Papirzacsi
Ha jól tudom olyan 800mega körül lesz...

alert
Oké 😊 én örülni fogok. De úgy is csak az lesz mint mindig: a sok láma kipróbálja vagy ránéz és azt mondja hogy mi az élvezet ebben, szar az egész és nem lehet csinálni semmit és fújolja hogy unalmas béna stb. Namost tele lesz az összes letöltõ portál az ilyen tudatlan begyepesedett korlátolt barmok commentjével és még akit érdekelne annak is elmegy a kedve tõle 😞

Szerintem is kint lesz GS-en vagyis remélem! Én biztos elkezdem tölteni, nem tudja vki hány mega /giga lesz?

Seaweed
azt nem ertem miert nem torrentezik....eszerubb lenne..
bepe79
Na de ha fél nappal késõbb letölthetem full sávszéllel a gamestar-ról? Mert így lesz, csak figyeld meg..

Suzuki Swift GL 1.3

alert
küldjél 6 dolcsit és töltheted amennyivel a neted bírja 😊

bepe79
Na én asszem nem maradok fent még 2 órát azért, hogy elkezdhessem hajnali 2-kor 10 k-val tölteni.. ráadásul úgy, hogy holnap reggel 8-ra megyek dolgozni...

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Valószínûleg azért, mert ez játék. Ellentétben a többi szimulátornak nevezett f*ssal, ami mostanában kijön. <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

McW
Ez az a szimulátor sorozat amelynek korábbi részeit is úgy csekély 20-30k-ért vesztegették a boltokban? Vicces...

Mess with the best, and die like the rest...

miért ne tennék? hypeot ez is kapott és gyk iylen portálokra ma már minden demot kitesznek 😊

alert
De nem hinném hogy ilyen gamet hamar kitesznek a gamestar-ra vagy hasonlóra. Fõleg a magyarok...

alert
Szerintem nem hostolja más. Bár lehetséges. 6 dolcsiért full speed hajnali 2-kor is 😊