Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Valaki említette hogy az elsõ razoros kiadás mintha crc hibás lenne.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

okkéé. nemirtam ki, daemon t. velcsináltam.
bocs a warezért!

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Papirzacsi
Az utóbbi a valószínû, mert ha a rossz verzióból vásárolt be a neten, akkor tök más hibát írt volna ki, és azt a telepítés végén tette volna meg.;-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

DJ Skyline
a javított elsõ DVD-t is leszedted? mert van egy amit kiadtak, és aztán kiadták megint az elsõ DVD-t, mert hibás:
Microsoft_Flight_Simulator_X_Deluxe_DVD1_REPACK-Razor1911
Microsoft_Flight_Simulator_X_Deluxe-Razor1911

alert
Vedd meg boltban vagy találd meg azt a "másik" verziót amivel mûködik.. de az is lehet hogy csak rosszul írtad ki.

leszedtem, de hiba van a telepitésnél 😞
www.nitroforce.atw.hu/hiba.JPG

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

alert
Nekünk is lesz csak idõ kérdése 😊 www.LHBPScenery.com

hiba
ez mibol van?
vagy ez vmi mod? ennyire reszletes ?

még a vegena bmwt is lehet vezetni?😊

Flightzone Portland Fun

Hmuda
Hát nem annyi mint amit elkérnének érte. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ColdFire
mennyi volt a játék? 😛PP

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ Skyline
nem rossz, már csak egy jobb gép, és egy Joystick kell, aztán már meg is szerzem! 😄

Hmuda
A feladatos repüléseknél mindig szól ha van bónuszmedálra lehetõség?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ahogy mondani szokták, az élet egy szar játék, de nagyon szép a grafikája.
ColdFire
full high and realistic 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ez milyen grafkiai beállításokkal készült? <#nevetes1>
van valami online moka benne elvileg még légiirányitásra is van lehetõség...., hogy menyire lessz ez népszerü meg majd kdierül

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

terasz
sziasztoK!

online beépített kliens van?

vagy majd a vatsim/ivao ad ki hozzá megfelelõt?

ColdFire

Hmuda
5:06 körül kicsit érdekes a helikopterleszállóhely "hit-box"-a. :-)

alert
Szerintem valami 4 procis párhuzamos rendszeren csinálhatta a videót 7950 GTX 1024 DDR SLI-vel 😄

alert
árnyékkal... pfff

ColdFire
lol a vegen eg a heli 😄

ColdFire
afrikai mi durva, elefántok ott gyalogolnak... wow :o

ColdFire

Na ja a 2004-ben nekem sem ment magából a programból az AA, de itt megy és szép...csak zabál
Milyen a 737 cocppit nézete? Valaki berakna egy képet? Kössz!

chicco
hát magam alatt vok.Hihetetlen csúnya normális fps-nél.Sztem 2002 minõségû.
config 3,7ghz prescott 1 giga ram 6600 gt.
Sztem míg nem leszek bankrabló marad a fs9 <#szomoru1>

Bucser
Szerintem értelme nem lenne. Lévén a bitmapeket mindig betölti (azok foglalnak rengeteg helyet a textúrák) így a sebességet erõsen lecsökkentené ha dvd-rõl olvasná be a terraint...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát engem 15,1 gb szabad hely alatt nem engedett tovább, törölgettem is rendesen.

Itt nincs olyan telepítési forma, hogy egyes fájlokat a dvd-n hagy? Úgy mennyi helyet foglalna el?

ColdFire
lál xDDDD
nekem 80anon elfér de alig 😄
most toltom, egyes lemez 80bol vagy mennyibol most 23. xDDD

szerk: még 149 file xD

pffff

Akkor asszem össze kell magam húzni a 20 gigás vinyón. 😞

ColdFire
telepitve? :S
wow szép lesz, dvdre kiiras lesz...

alert
13 giga körül.

Sziasztok!

Egy láma kérdés:
Feltelepítve mekkora helyet foglal a winchesterrõl?

nemlátom, és nem mindenhol, csak itt kérdeztem, és cak egyszer.

alert
Light bloom felesleges
antialiasingot eddig is a driverben kellett állítani
ha az autogent leveszed akkor undorító tájat kapsz. Inkább várni kell egy redukált méretú autogen texture pack-ra, de elõbb utóbb úgyis megcsinálja valaki. Sokat segít.

Még nem volt idõm kisérletezni, de majd este.
Amit már tudni lehet, a következõ dolgok segítenek:

Light Bloomot tilos bekapcsolni.
Antialisingot a video driverben bekapcsolni
Autogen sceneryt minnél jobban lehúzni.

Falconer
Mediumon nem latok javulast a 2004hez keppest 😞

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

alert
Egyfolytában ezt kérdezgeted mindenhol.. nem látod hogy még a legbrutálisabbakkal sem megy?

Falconer
AA es AF nelkul mennyi?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Tényleg, kicsit off, de itt is érdekes lehet: van valami progi, amivel ki tudom jelezni az FSX futása közben a két CPU mag terheltségét, esetleg naplózni, és késõbb megnézni?
Kiváncsi lennék, hogy vajon tényleg kihasználja-e a duplamagot.
Hmmmm azért ez durva lenne...bár ki tudja.
Mindenestre van még megy remény: ne az FSX kezelje az antialisingot, hanem a videókártya driver....állítólag csodákat tesz.
ATI kártyából milyen viszi jól az X-et?

http://www.flightsim.com/cgi/kds?$=main/review/fsxsce/fsxsce.htm

itt van egy-két trükk.
A telepítéshez mindkét dvd szükséges?

Csak halkan, mert ez illegális...

alert
Nem pentium hanem intel.. sry

alert
Ahogy én hallom jobbról-balról amd-vel nincs kibékülve. A pentium duo-core 2.6 GHz-es proci és ugyanez a konfig csodát tesz vele ehhez képest (30 fps az átlag, kopár tájakon 40-60 fps). Hozzáteszem hogy nem tudtam ellenõrizni 😄

Szerintem gyönyörû. Ami fáj az a gépigény.
AMD X2 4600+, GEforce7950GT 512M, 2G RAM, minden high-on+anisotropic+antialising+scenery cast shadows, Ferihegynél, clear sky, nappal, 8-16 fps....ajajj