Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naszóval. Hát hót lol. Nem is tudom hol kezdjem...
A elõzetes véleményemmel ellentétben - miszerint végre egy formahû Extrát kapunk - meg kell állapítsam, a kinézete úgy szar ahogy van. Még mindíg kiba..t torz. Szegény pájlot úgy ül benne mintha valaki hátulról megszekszuálta volna jól... 😄 Egyedül a VC durvánjó, habár az meg egy kissé rövidnek tûnik. De álleesõs módon tetszik azért a belseje. A repülésérõl nem nyilatkozom - azt ti is tudjátok nagyon jól mennyire gáz. 😄
A sárgányjepüjjõ pilcsijének a keze nem animálódik, csak a kézfeje megy a trapézzal együtt. 😄 (Mondjuk ezt már a demónál is megfigyeltem - de ott néha (faßomtuggyamér) ment az egész keze, néha meg csak a kézfej) Szal' LOL. A repülésérõl megintcsak no comment. Pedig elsõ kézbõl származó viszonyítási alapom van. 😄 Bár a "nyitópályán" leszálltam vele a mólóra a hajók közé. 😊 Ami kissé meg is lepett - aszittem el fogok süllyedni, át fogok menni rajta egyszerüen. De nem.
Hja, nekem is a légbõl indult a játék... :/ Meg ami még suxx, hogy a reptérválasztásnál a menübe nem lehet pályát vagy állóhelyet választani, csak kirak az active runwayre! 😮
A Bójing belseje nekem nagyon tecc, végre van 2D meg normális 3D (VC) overhead is, méghacsak kezdetleges is. Ferihegyen nem akarta elkapni a 31L ILS-t, csak az irányt a hülye robot. 😮 A siklópályára egyszerûen nem nyomott rá, mikor kellett vóna! Aztán meg olyan 5-6NM-en belül égnek húzta a orrát olyan 25-35 fokos állásszögig, de becsületére legyen mondva, gázzal megtámasztotta idõben, így helyre állt a rend egyszercsak. Ezt vagy 2x megcsinálta a fájnelen... hogy miért...who knows...
Ellenben a crossfeed kapcsoló fordítva animálódik a 2D panelhez képest a VC-ben, ugyanígy a lendinglájc kapcsolói is...LÓL. Ez a hajtómûforgás-teljesgáz hanghatás nekem is megvolt, de nemcsak a Bójingnél, hanem az összes általam kipróbált repülõnél... :/ Igaz, csak a Extrát, a Bójingot meg a sárgányt próbáltam csak.
A Érbusznak csak a VC-jét néztem meg, nem repültem vele. Az tetszik.
Kiváncsiságból föltettem az autogent ûbermaxra Ferihegyen, haddlám micsinál. Hátbamme' majleestem a székrõl, mikor megláttam a reptér közvetlen tõszomszédságában a toronyházakat, meg azokat a futurisztikus kinézetû kacsalábon forgó éttermeket(?)... Autogen nélkül még csak-csak ráismertem hunyorítva hogy ez LHBP akarna lenni, nade ezzel a autogennel... hát szakattam a röhögéstõl! Vagy inkább a szomorúságtól...? Az hogy Duna nyema, meg csak a hab a tortán. Azért nem olyan kicsi folyó az, hogy így lefelejtsék a boozie M$-ék... Érdekes, az összes eddigi efesben valamilyen szinten legalább ott volt...
A Action Replay meg maga a LOLság ûberszukszossága! Sokkalta szarabb mint a 2004ben!!! Úgy ugrál minden spot view-ban, hogy totál élvezhetetlen az egész, megfájdul az ember szeme tõle! :/
A 'no rain effect @ VC' is nagyon gáz! Ezt miért kellett vajh' kihagyni??? Fel nem foghatom...
A vitorlázást ismétcsak nem minõsítem a maga repülés közbeni animálatlan, lefele hajlott DéGé-szárnyával, a koppig balra kiarretálódott csûrõjével, a hányás vontatókötelével, a törpe pilótájával, a gány termik-lemodellezésével, mert csk összeszorul tõle a gyomrom.
Összességében legalább még így is ezerszer rondább mint a 2004, ha elfogadható fps-re húzom a grafikát.
A multinál elég gáz ez a gémszpáj izé. Ezek szerint a spec fícsörök csak azon keresztül jönnek majd elõ? Mert ha csak simán egy másik IP-címhez konnektálsz, ott szerintem nem fogja felajánlani, vagy igen? Ezt le kellene tesztelni.
Összegezve:
Sok-sok hibája ellenére legalább televan ezernyi buggal, örülhetünk. Aláírom, hogy biztos rengeteget dolgozott vele a fejlesztõcsapat, de akkoris elmehetnek a csába ilyen szennyet kiadni...
Na ennyi egyelõre.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
és az fsx.cfg merre van? fõmappában nincs, dokumentumokban sincs. csak átakarom irni azokat amiket irtatok.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
hogyan tudom bevontatni magam a v. repcsivel?
Na mind1, ha vki tud, akkor légyszi segítsen.
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Valakinek van-e hasonló "problémacsoportja"? Én az ilyeneket mindig megúsztam az fs2004-nél.Talán valami vid. driver gondra tippelek az itt olvasottakból.Most egy AMD3.7+,2Gb,7900GT van a legújabb Omega driverrel.
Köszi a tippeket elõre is! Péter.
amugy vmelyik addon vandál tuti állatokat is fog csinálni, benne van az obj. könyvtárba 😄
ilyen godzillákat beletenne lol xD
en nem talalok 😄
ACER Aspire 5738ZG
Kar. Remelem majd lesz ehezes is hungary mesh
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
1 hetes a Win.-em
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
itt mért ilyen a menü? www.nitroforce.atw.hu/fh.JPG
ferihegy elég gáz, meg a repülö is hogynéz ki, pedig fullon van az aircraft.
thx
itt a történetem: felraktam az fsx demot, majd letöröltem(uninstall). azárt raktam fel a demot, mert multkor ugy töröltem le a demot, hogy nem uninstalláltam, hanem jobb gomb törlés, mert lassan uninstallálta. és gondoltam a mostani fsx uni. nél kitörli a megmaradt fájlokat. és sikerült, felrakta az fs-t.
itt ezzel mit kell? van egy *.spb fájl azt csókolom...
Ez egy jó tanács 😄
http://flickr.com/photos/zolika90/
C:\Document and settings\Username\Application Data\Microsoft\FSX\Fsx.cfg
Érdekes számomra, hogy a display.cfg-be legjobb kártyaként miért ez szerepel: NVIDIA GeForce FX 5500 és miért nincs 6-7-8-as sorozat. <#szomoru1>#szomoru1>
De nem kell és lehet lelõni semmit. ismétlem nem lehet lelõni semmit!!!
Svájc - 2
Svájc - 3
Hát, nem tudom Seattle-be vagy Dallas-ba mi lehet a helyzet, de inkább 1280ba mediumon nézem meg.
Egyébként Traffic nullán volt, tehát az egyik lényeges újdonság ki volt kapcsolva. Elképzelni sem tudom mi lenne, ha azt is felhúznám.
Nah, mentem jáccani low-ba 😄