Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
A tegnap végre saját szememmel hányhattam el magam. 😄

Naszóval. Hát hót lol. Nem is tudom hol kezdjem...

A elõzetes véleményemmel ellentétben - miszerint végre egy formahû Extrát kapunk - meg kell állapítsam, a kinézete úgy szar ahogy van. Még mindíg kiba..t torz. Szegény pájlot úgy ül benne mintha valaki hátulról megszekszuálta volna jól... 😄 Egyedül a VC durvánjó, habár az meg egy kissé rövidnek tûnik. De álleesõs módon tetszik azért a belseje. A repülésérõl nem nyilatkozom - azt ti is tudjátok nagyon jól mennyire gáz. 😄

A sárgányjepüjjõ pilcsijének a keze nem animálódik, csak a kézfeje megy a trapézzal együtt. 😄 (Mondjuk ezt már a demónál is megfigyeltem - de ott néha (faßomtuggyamér) ment az egész keze, néha meg csak a kézfej) Szal' LOL. A repülésérõl megintcsak no comment. Pedig elsõ kézbõl származó viszonyítási alapom van. 😄 Bár a "nyitópályán" leszálltam vele a mólóra a hajók közé. 😊 Ami kissé meg is lepett - aszittem el fogok süllyedni, át fogok menni rajta egyszerüen. De nem.

Hja, nekem is a légbõl indult a játék... :/ Meg ami még suxx, hogy a reptérválasztásnál a menübe nem lehet pályát vagy állóhelyet választani, csak kirak az active runwayre! 😮

A Bójing belseje nekem nagyon tecc, végre van 2D meg normális 3D (VC) overhead is, méghacsak kezdetleges is. Ferihegyen nem akarta elkapni a 31L ILS-t, csak az irányt a hülye robot. 😮 A siklópályára egyszerûen nem nyomott rá, mikor kellett vóna! Aztán meg olyan 5-6NM-en belül égnek húzta a orrát olyan 25-35 fokos állásszögig, de becsületére legyen mondva, gázzal megtámasztotta idõben, így helyre állt a rend egyszercsak. Ezt vagy 2x megcsinálta a fájnelen... hogy miért...who knows...
Ellenben a crossfeed kapcsoló fordítva animálódik a 2D panelhez képest a VC-ben, ugyanígy a lendinglájc kapcsolói is...LÓL. Ez a hajtómûforgás-teljesgáz hanghatás nekem is megvolt, de nemcsak a Bójingnél, hanem az összes általam kipróbált repülõnél... :/ Igaz, csak a Extrát, a Bójingot meg a sárgányt próbáltam csak.

A Érbusznak csak a VC-jét néztem meg, nem repültem vele. Az tetszik.

Kiváncsiságból föltettem az autogent ûbermaxra Ferihegyen, haddlám micsinál. Hátbamme' majleestem a székrõl, mikor megláttam a reptér közvetlen tõszomszédságában a toronyházakat, meg azokat a futurisztikus kinézetû kacsalábon forgó éttermeket(?)... Autogen nélkül még csak-csak ráismertem hunyorítva hogy ez LHBP akarna lenni, nade ezzel a autogennel... hát szakattam a röhögéstõl! Vagy inkább a szomorúságtól...? Az hogy Duna nyema, meg csak a hab a tortán. Azért nem olyan kicsi folyó az, hogy így lefelejtsék a boozie M$-ék... Érdekes, az összes eddigi efesben valamilyen szinten legalább ott volt...

A Action Replay meg maga a LOLság ûberszukszossága! Sokkalta szarabb mint a 2004ben!!! Úgy ugrál minden spot view-ban, hogy totál élvezhetetlen az egész, megfájdul az ember szeme tõle! :/

A 'no rain effect @ VC' is nagyon gáz! Ezt miért kellett vajh' kihagyni??? Fel nem foghatom...

A vitorlázást ismétcsak nem minõsítem a maga repülés közbeni animálatlan, lefele hajlott DéGé-szárnyával, a koppig balra kiarretálódott csûrõjével, a hányás vontatókötelével, a törpe pilótájával, a gány termik-lemodellezésével, mert csk összeszorul tõle a gyomrom.

Összességében legalább még így is ezerszer rondább mint a 2004, ha elfogadható fps-re húzom a grafikát.

A multinál elég gáz ez a gémszpáj izé. Ezek szerint a spec fícsörök csak azon keresztül jönnek majd elõ? Mert ha csak simán egy másik IP-címhez konnektálsz, ott szerintem nem fogja felajánlani, vagy igen? Ezt le kellene tesztelni.

Összegezve:
Sok-sok hibája ellenére legalább televan ezernyi buggal, örülhetünk. Aláírom, hogy biztos rengeteget dolgozott vele a fejlesztõcsapat, de akkoris elmehetnek a csába ilyen szennyet kiadni...

Na ennyi egyelõre.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ColdFire
kettes dvdn razor911 assem, vagy mia neve 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

honnan lehet a cracket letölteni mert nem találtam légyszi mondjátok meg kösz aki meg mondja thx.
ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Clidey
Ez a szimulátor NEM használ DX10-et. Még. Majd akkor fog, ha kijön hozzá ez a pecs vagy ápdét vagy mia szösz. <#smile>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ColdFire

alert
Ha utánanéztél volna látnád, hogy hasonló képpen van, de nehogymár pont te itt azt mond hogy szar az engine... tudom hogy baromi kevés a valószínûsége de talán mégis lehet hogy van valamicske esélye, hogy akik ezt programozták azok jobban tudják hogy mit lehet kivitelezni és mit nem. Baromi ronda? Neked is ajánlom EZEKET a screenshot-okat. Szép ez, csak gép kell hozzá. Az FS mindig is ilyen volt. Összehasonlíthatod más játékkal, de sok értelme nincs. Nem beszélve arról, hogy az egész játék directx 10-et használ, ilyen vga-k pedig még meg se jelentek, tehát véleményt is nehéz lenne mondani róla. Mondhatnék még ezer dolgot, hogy az fs világa nem is a defaultról szól hanem az addonokról, de sok értelmét nem látom. Példának annyi, hogy jelenleg ezen dolgozom és ez csak FS2004. Nekem pofátlanság ebben ítélkezni de nem mondanám hogy ronda. etc etc etc

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

terasz
hát a fene se tudja. ha már UTASszállítógépeket szimulál, lehet, hogy élethûbb lenne, mint tök üres gépekkel repkedni szerte a világban.
thx. és az autogennel mit csináljak? hovamásoljam?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

I.C.ram
Az senkit nem érdekel, mert egyszerre úgyis csak egy OFPnyi területet látsz, azt is bûn rondában.. Inkább úgy kellett volna megcsinálni, hogy egyszerre csak az adott területet tölti be, és modellezi le, nem pedig az egészet. Szarul van megcsinálva az engine.
C:\ Documents and Setting\ <felhasználóneved> \Application Data \ Microsoft \ FSX

thx!
és az fsx.cfg merre van? fõmappában nincs, dokumentumokban sincs. csak átakarom irni azokat amiket irtatok.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Crtl+Shift+y

szerintem crackeld meg.
hogyan tudom bevontatni magam a v. repcsivel?

Skacok, a trial mode-t hogy lehet kiiktatni? Mert játszom nagyban a tutorialt, asszem az 5. vagy 6., amikor le kell szállni, erre azt írja, hogy a trial mode véget ért. Pedig majdnem kész volt a mission.

Na mind1, ha vki tud, akkor légyszi segítsen.

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Mert az FS sorozat 10 év múlva már világszimulátor lesz 😊
Bucser
Mi szükség van emberekre egy repülõgép szimulátorban? (én az állatokat sem nagyon értem😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok! 1.nálam az alap 2D panelek nem látszanak. 2.nézetváltások után színes, kékes csíkozat jelenik meg a föld és gépek textúráin néhány helyen,+ a VC textúráin is. 3.ugyancsak nézetváltásnál a kép kb. 1/4-e a régi nézetben marad és villog.4.szintén nézetváltásnál kifagyás ritkábban,de rendszeresen:ilyenkor csak gép újraindítás segít a helyreállításban.
Valakinek van-e hasonló "problémacsoportja"? Én az ilyeneket mindig megúsztam az fs2004-nél.Talán valami vid. driver gondra tippelek az itt olvasottakból.Most egy AMD3.7+,2Gb,7900GT van a legújabb Omega driverrel.
Köszi a tippeket elõre is! Péter.
ColdFire
ember, állat, nem ugyan az? xD

terasz
én abban bízom, hogy ha már állatok vannak benbne, akkor a következõben, úgy 4 év múlva már lesznek emberek is.
ColdFire
állatokat hol lehet találni? ID-t pls!
amugy vmelyik addon vandál tuti állatokat is fog csinálni, benne van az obj. könyvtárba 😄
ilyen godzillákat beletenne lol xD

ColdFire
Fatboy csak neked, csak most😊))

ColdFire
ja megvan: C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes

ColdFire
nincs is aircraft mappa xD
en nem talalok 😄

vki
Amúgy valaki még nem próbáld FS2004-es cuccokat belerakni? Lehet, hogy a Hungary mesh jó lenne hozzá.

ACER Aspire 5738ZG

Falconer
Komolyan?
Kar. Remelem majd lesz ehezes is hungary mesh

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Bucser
olyan nincs.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Falconer
Es a duna feletti resz, gellert hegy, budai hegyek es lanchid kornyeke?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

terasz
ferihegy nálam is ugyailyen, ultrahighra húzva is
A tököli reptér rulez 😊 Eastern Jurop. No comment.

nagykispeter
Hát nállam ez biztos nem jön be mivel a demo nem volt fenn.
1 hetes a Win.-em

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

csak nekem van 24repülö benne?
itt mért ilyen a menü? www.nitroforce.atw.hu/fh.JPG
ferihegy elég gáz, meg a repülö is hogynéz ki, pedig fullon van az aircraft.

chicco
sehogy a pálya melett nagy épületek 1 bõl.A hangároknak nálam csak az alapja van meg.kut az egész

Falconer
Akkor nyomjon mar vki egy screenshotot hogy hogyan nez ki fovarosunk benne!
thx

fatal error problemát megoldottam.
itt a történetem: felraktam az fsx demot, majd letöröltem(uninstall). azárt raktam fel a demot, mert multkor ugy töröltem le a demot, hogy nem uninstalláltam, hanem jobb gomb törlés, mert lassan uninstallálta. és gondoltam a mostani fsx uni. nél kitörli a megmaradt fájlokat. és sikerült, felrakta az fs-t.

ColdFire
már megvan, felül írni kell nem átirni, már nyitottam wpadba xDDD

ColdFire
"itt ni"

itt ezzel mit kell? van egy *.spb fájl azt csókolom...

zolo
Hát lehet nem 19000x20000es felbontáson kell játszani, hanem kisebben és akkor hamarabb éred el a kívánt grafikát és sebességet.
Ez egy jó tanács 😄

http://flickr.com/photos/zolika90/

hehe, én is most irtam át.
C:\Document and settings\Username\Application Data\Microsoft\FSX\Fsx.cfg

Érdekes számomra, hogy a display.cfg-be legjobb kártyaként miért ez szerepel: NVIDIA GeForce FX 5500 és miért nincs 6-7-8-as sorozat. <#szomoru1>

zsakosfrodo2
Valaki leírná hol találom meg a fsx.cfg-t? Rákerestem keresõvel minegyik meghajtómon és sehol sem találta <#idiota>. Szal pls vki a pontos helyét ha leírná boldoggá tenne. 😄 Thx!

Lõni. Hihi. A képekhez még hozzátartozik, hogy Light bloom ki volt kapcsolva, nem esett az esõ, hó, nem voltak vihar felhõk, se más repülõgépek jármûvek. Nem volt város, nem volt reptér, nem voltak lámpák. Nem volt semmi. Szó szerint 😊 Úgyhogy picipuháéknak innen üzenem, hogy indítsák el az optimize.exe-t.

Bucser
Sõt akár repóülhetsz egy normális útvonalat...

De nem kell és lehet lelõni semmit. ismétlem nem lehet lelõni semmit!!!

Benne van az egész világ,be lehet repülni;és vannak különbözõ küldetések,és lehet menteni is.

carier mod vagy ilyesmi van benne vagy menteni lehet a gamaet?

ColdFire
2. jó szar xDDDD

mi a cél benne csak a repülés vagy valamit kell szálítani benne vagy mi?

ebbe a gamaban benn van az egész volág és belehet repülni vagy mi?

Azokkal a játékokkal nem,de nem attól jó egy játék hogy nagy a bejárható terület,914. hozzászólásban az a kép nekem nagyon tetszik.

Svájc 1920x 6.9FPS. AA AF. Ultra High Extreme Dense...

Svájc - 2

Svájc - 3

Hát, nem tudom Seattle-be vagy Dallas-ba mi lehet a helyzet, de inkább 1280ba mediumon nézem meg.
Egyébként Traffic nullán volt, tehát az egyik lényeges újdonság ki volt kapcsolva. Elképzelni sem tudom mi lenne, ha azt is felhúznám.
Nah, mentem jáccani low-ba 😄

Bucser
Ahhan. És azokkal a sokkal szebb játékokkal körbe tudod repülni a Földet? nem na látod😊