Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol xD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
pl aircraft meg minden 😄
Hát ez komolyan mondom, döbbenetes. Azon kívül, hogy a virtal cockpitok gyönyörûek, nem tudok más pozitívumot mondani erre a rakat szarra. <#rinya>#rinya>
Más. Találkozott már valaki más is durva animálási hibákkal? Nálam a sárgányrepülõs pilótabácsinak a kézfeje hozzá van hegyesztõdve a trapézhoz, ellenben a karjai meg se moccannak. A C-172 magasságija nyomáskor csak egy darabig mozog lefele, majd utána vízszintesen elõrefelé indul el. A vihornya szárnya meg lefele lóg, a csûrõi pedig ki vannak ékelõdve koppig jobbra... A többi gépet még nem néztem ezzel kapcsolatban, de nem volnék meglepve, ha azokon is találnék hasonló hibákat. SUXX FS-X, SUXX M$!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
tudod scenery low pl stb... 😊
procc: P4 2.40Ghz (845PE Max2)
configot kérek szépen 😊
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hypo:
Ez volt pedig a hátsó gondolatom, mármint hogy core2duo-ra lõtték be a game-t, kihasználva a kétmagos technológiát.
De ezek szerint nem:/
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Sajna ez az fsx a tajat leszamitva borzalamas mondom ezt ugy hogy fs2004 es par kieg-el kb ugyan ezt elerhetem es meg nem is akadozik, az meg plane rohej hogy nem is ertem mi zabalja a rendszert ennyire. En core duo2 vel nyomom de ez annyira vicces fs2004 helyenkent meg szebb is megy az ai 100% on es elvezheto, ez letiltva minden ai es ugy is alig preselsz ki valamait belole, a repcsik meg magunk kozott szolva rohejesek, de hat fs2004 nel se nagyon hasznaltuk a beepitett repcsiket.
Azert kivancsi lennek hogy fsx+PMDG 747+Ultimate traffic mit produkalna:}
Szerintem nem futni fog, hanem sántikálni😊
Ha lesz majd kettõnyolcas core 2 duo, akkor is kéne hozzá még +1G ram, meg vmi brutál videokártya (amin van vagy 512 ram). Azon már lehet, hogy elkocogna maxon😊
Olvasgattam a vegyes, de jól érezhetõen egy irányba mutató véleményeket, de túlzásnak, hisztinek, a nagy piacvezetõ mammutcég olyannyira divatos fikázásának tartottam az általános felhördülést.
Miután kipróbáltam sajnos egyet kell értenem a negatív véleményekkel, miszerint ez egy optimalizálatlan hatalmas erõforráséhségû szar, mely szinte követeli a csúcsgép megvásárlását. De ahhoz meg nem elég látványos.
Na ezt sem veszem meg
<#nyes>#nyes>
A telepítés leges legvégén, mikor már felmásolt mindent, hibát ír ki. Pontosan nemtom, hogy mit, mert nem készítettem képlopást sajnos. A képgájlok ki vannak írva dvd-re, és nincs annyi szabad helyem, hogy képfájlt beolvasva DT-be telepítsem. 15,3GB a szabad. A kérdés az, hogy hogyan telepítsem fel ezt a játékot géptörés nélkül? (Mert ha nem települ fel, akkor számgép, vagy DVD aprítás lesz.) 😊
Üdv:
DJviolin
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Én személy szerint nem tudom elképzelni, hogy ha visszaveszem a grafikát mondjuk az FS2004 szintjére - sõt, inkább jóval(!) alá -, akkor vajon mire megy el a processzoridõ, min dolgozik a videókártya, hogy csak 8-10-15fps-t produkál??? Nem vagyok egy programozó, valamint nem is olvastam az FS-X kapcsán arról, hogy mennyivel lett bonyolultabb a kód, de tekintve a gyakorlatilag változatlan FD-t, senki ne akarjon már meggyõzni arról, hogy sokkal több lett a számítási feladat a háttérben ami miatt látok néha diafilmet! 😞(((((((
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Na mind1 igazából nem fikázni akarok mert nagyon vártam ezt a proggyt és lehet addonokkal élvezhetõbb lesz a jövõben de maga az alapjáték borzasztóan nagy csalódás számomra.
Szokott vki csinálni - azok közül akiknek teccik - szervert csinálni multiba? Ha igen,a kkor milyen néven és miko? 😄
Ezekhez képest én semmiylen komolyabb fejlõdést nem látok.
Arra meg végképp nincs mentség, hogy mennyire szarok a mûszerek meg a 3d cockpit. Komolyan mondom példát vehetnének a ruszkikról most már.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

]737ngcockpit