Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kizárt. nekem is ugyanez a konfig van, csak egy 7950GT-vel. Ultra Highon, földközelben, városi környezetben 8 fps!!!
ne azt nézd, hogy 20000 láb magasságban mit visz, ott fenn sokunknak oké.
Hmuda
Bezzeg a WoW uninstall maga a tökély. Megmondod neki, hogy sicc, és két másodperc se kell neki, máris szól, hogy kész (több gigányi adat egyszerre). Semmi "installing the installer's intallation program" szintû állatságok. Csak leszedi és kész.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bucser
ehhhehheheheeeeeehhhhh....

Elkezdtem az uninstallt... volt 10 giga szabad helyem a rendszermeghajtómon.. elkezdtem leszedni erre 1 óra után közli velem, hogy sajnos nincs elég hely a backup information kreálására így megszakítja azuninstallt és a backupot helyreállítja😄 a poén, hogy nincs hova helyreállítani mert oda teszi vissza ahonnan elvette a backupotmeg nem törli így szépen elfogyasztja az összes lehetséges szabadhelyet a rendszermeghajtónD

PiciPuha keményen SUXXXXX

Úgyhogy jótanács annak aki uninstallálni akarja... ShiftDel a könyvtáron és utána registrybenminden rávonatkozó bejegyzsét eltakarítani...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Én most uninstallálom.. jelenleg ennek a játéknak akkora patchre van szüksége és optimalizációra, hogy asszem 1 év múlva adok neki majd még egy esélyt.. addig meg FS 2004-...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

chicco
mindenk irepül:-)

ColdFire
nincs fenn senki...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

w77d
Nekem is ez a configom csak nem GTX-em hanem GT-m van <#buck><#nevetes1>
tehát ha fölrakom én is számíthatok szép grafikára?

Tibi!
Nálad lehet a gond, mert nekem a DG szárnya animált, a sárkányos emberke keze is jó, a cessna is jó. A crossfeed-et nem néztem, mert a nagyvasak nem érdekelnek...
Be van nálad kapcsolva az advanced animation?
ha ilyen vacakkal eldöcög akkor enyimen sem lesz gondja 😛
Naxos
ha valaki meg szeretné próbálni:
szoba: hagolan01
pass: gabor

Naxos
hamachin próbálta már valaki?

ColdFire
adj penzt, es nekem is menni fog

bye

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ZolEE F1
hi!

jah nekem megy max grafikán
config: AMD Athlon64 X2 4600+ (2,4GHz) AM2, NVIDIA 7900GTX, 2 GB ram

bye

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

chicco
Tibcsi lesz idõm megnézem de ma nem vagyok Mo-n

Clidey
Jajbocs, ezt elfelejtettem: lécci! <#vigyor3>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Apci tégy be már pár képet a dégé szárnyáról, meg B738 crossfeed kapcsolójáról úgy, hogy egyszerre látszódjon a 2D meg a virtual is! Ja, meg ha megnéznéd nekem azt a C172 magassági animot is, az is jó volna! <#smile>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Fölösleges olyan messzire menni. Elég ha a Paksi atomerõmûre csatlakozol rá, az is megteszi! <#crazya>

w77d
na akkor jelentkezem máris náluk 😄

Nasa 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

w77d
Hali! Létezik már olyan config amivel mindent maxra húzva akadás nélkül elfut a progi?

ColdFire
hát nem jó, mert a telepítõbe kérdezi mihez tegye fel, FS2004hez 98hoz stb...
kár, pedig azzal könnyû lenne utakat szervezni, most meg csak a neten guberálok VORokért... 😞

ColdFire
FSX-hez jó-e az FSNAV?
Mindjárt megpróbálom betenni, majd mondom a fejleményeket😊))

Coldfire!

Kérlek ne szítsad a vitát. 😊

Priviben már lerendeztük, és arra jutottunk, hogy Clidey-nak van igaza.

Ki is találtam egy jó anekdótát:
"Na gyere ki a topikból és intézzük el priviben!" 😊

chicco
sajna maderira is fake gusztustalan.de sikerült nekem is HQ képeket csinálni mondjuk packwoodnál aszem s55 vagy 55s.minden max csak kevés felhõ.Láss csodát az extra csili viili lett forgalom nuku a fák cool számban voltak visszafelé soaringoztam a nagyhegytõl.Hát az a szárnyállás mit mondjak .no comment

ColdFire
loál, télleg nagy dolgok azok amiket ti itt beszéltek...

Dave000
Arról ne álmodjak, hogy azok a gate-k mozogni fognak... Bár már az is elõrelépés, hogy a kocsik odajönnek

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

valaki lõne 1et Esztergomrol ? xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dave000
ok, köszi

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Clidey
Húzd feljebb a scenery complexity-t, akkor lesznek gate-k.

Clidey
Te vau-vau bele a mi dolgunkba öcsi.

Dave000
Nekem ebben az egész fsx-ben egyedül a mission-ok tetszenek... Némelyik nagyon ötletes pl. dolgozók szállítása az 51-es körzetbe 😄 a rádió beszéden jókat röhögtem, meg amikor keresztbe elõttem elhúzott egy UFO, meg hasonlók. Tetszenek ezek a zöld nyilak amik nem engedik, hogy elvesszek stb. Szal én a missionokat élvezem egyedül. Meg néha free flight-ban csinálgatok olyanokat, hogy kigyullad a motor, stb. (ahogy ég a motor az egész jól néz ki sztem). Apropó, csak én nem találtam még egyik reptéren se ezeket a mozgó beszálló kapukat??? Vagy ez is ugy el van tûnve mint a Duna meg Ferihegy épületei?

Egyre több Feeware jelenik meg az AVSIM-en az FSX-hez.
Pl: Cold and Dark Cockpit, Keyboard Commands, European Performance Autogen Building Textures stb.
Kipróbálni nem tudom mert nincs még meg az FSX.
Bár amiket olvasni lehet róla - itt is meg az Indexen - az nem valami bíztató. <#szomoru1>
No, ettõl függetlenül ez is meg lessz, mint az elõdei. <#vigyor2> <#hehe>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

ColdFire
lol, me néked? xDDD

Clidey
Neked meg ki osztott lapot he?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Clidey
Nos, bizonyára elkerülte a figyelmedet, de

1. Ez itt NEM WAREZ TOPIK! Miért kell erre hatvanegymilliószor felhívni a figyelmet minden idetévedõnek egyenként??? Ha egy olyan helyre irta volna, egy szavam se lett volna, elhiheted!

2. Ha már betékelek egy topikba, az a minimum, hogy elõtte visszaolvasok pár oldalt, hogy lássam, nem-e volt már errõl szó korábban. Na meg hogy lássam, hogy az adott topikba mi a "divat". Ha látom, hogy senki sem kommentel "warezosan", akkor nyilván én sem fogok rákérdezni. Ehelyett idejön, és egyszerûen - a fentieket biztos kihagyva - bekommentel hogy "császtok, holtudommá levarezni ezt a gémet, he?". Hát milyen dolog ez, hmmm?? Szerinted ez így helyénvaló?

3. Nekem sem jogtiszta, mint az ide irogatók egyikének sem. Ezt bártan ki merem jelenteni. Mivel hivatalosan még meg sem jelent Európában ugye...

4. Azonban nem vagyok olyan láma, hogy kb. 1 tized másodperc alatt ne találjak egy olyan helyet, ahonnan ne tudnám lehúzni max. két nap alatt.

5. Ha pedig olyan zöldfülû, hogy nem talál semmit, akkor váltson ár 'read only' üzemmódba, csendben olvasgasson a témához kapcsolódó oldalakat, esetleg nézzen be a net sötét oldalára. Garantálom, hogy perceken belül megtalálja a kivánt információt! Ha még ezután se jön össze neki, akkor kaparja el magát - vegye meg inkább a boltban!

6. Emlékeim szerint te PRIVIBEN küldted azokat az ominózus címeket, így van? Nem pedig nyílvánosan, a fórumon keresztül... vágod mi a különbség?

7. Úgy emlékszem te is ugyanígy szóltál a warezolni szándékozóknak - a Condor esetében...vagy erre sem emlékszel már?

S végezetül

8. Érdekes módon, PirosBocinak egybõl leesett a tantusz, mikor rászóltam... s még annyi kultúra is szorult belé, hogy egy "bocsfiúk"-ot eleresszen.

Szóval gondolkozz el a fentieken Vijó, mielõtt ilyeneket kommentelsz, jó?

ColdFire
ha összehasonlitom ezzel (http://www.youtube.com/watch?v=yB7CAKWhOdc&NR) az elõzõ linkelt videot, ez még szebb is, pedig 2004 lol

ColdFire
jogtiszta az xD

Clidey!

Ugye emlékszel, amikor én adtam neked warez címeket. És nem küldtelek el a ...-ba láma logókkal meg ejnye-bejnye smile-lal az SFS topikban, hogy hogy mersz ott warezt kérdezni. <#vigyor2> Bocsánat, hogy szólok, de már a harmadik esetet látom tõled itt (#965, #970, #1020), hogy valakit leszólsz, mert mert warezt kérdezni. Mellesleg neked honnan van meg a játék? 😊 Esetleg nem egy olyan címrõl, amit én adtam meg neked? Ha jogtiszta, akkor bocs.

ColdFire
figyeld csak a kinaiakat min jáccanak...
http://www.youtube.com/watch?v=A4e0-CqeiuM

ColdFire
télleg? xDDD
õ is azt írta xDDDD

Clidey
Nem csak neked, szerintem eddig mindenkinek...
S ha tényleg úgy van, ahogy Alert mondja, akkor meg pláne nem értem az egészet... <#confused>

Most hogy így belegondolok, anno kerültek ki olyan múvik is a netre, ahol egy laptopon futott a FS-X, ráadásul nem is rosszul... <#wow1> Ezek akkor vajh' milyen konfigok lehettek, ha a mi gépeinken ilyen kritikán aluli grafikát ill. sebességet produkál?!?!

Clidey
<#ejnye1><#lama>

Clidey
Ez a Salzburgi pálya....

halisztok honnan lehet letolteni a jatekot?

Csak a salzburgi redbull airrace pálya van az FSX-ben? pályaITt nagyon szép szerintem a pálya
chicco beraknál egy képet a a redbull ar röl? kösz

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

chicco
sajna nem ha megnézed a vor-t Garitsa az meg ott van sajnos.de mivel a 2004 ben elég élethûen ábrázolt volt ez a környék ezért mondom,hogy ez nekem visszafejlõdés.

chicco
alap oldalak mindig elérhetõek legyenek.Ha jó megnézed az sg a második a végén meg a puhatestüek oldala.nem tom mi a baj de ezeket nézem legtöbbx

azt szeretném kérdezni hogy abban a kezdõ traningben amikor a földön azzal a sárkány repcsivel kell kanarodni nekem az nem megy, mit kell beállitani hogy kanyrodjon a földön? ja és lehet hogy tudjátok de ha meg nyomjátok a shift + 1 t akkor kijön a kontroll panel de olyan szépen hogy csak nagyon.
Lehet, hogy elõkészítették a terepet (szó szerint😊 egy késõbbi technológiai szintet alapul véve😉 (dx10)