Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne azt nézd, hogy 20000 láb magasságban mit visz, ott fenn sokunknak oké.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Elkezdtem az uninstallt... volt 10 giga szabad helyem a rendszermeghajtómon.. elkezdtem leszedni erre 1 óra után közli velem, hogy sajnos nincs elég hely a backup information kreálására így megszakítja azuninstallt és a backupot helyreállítja😄 a poén, hogy nincs hova helyreállítani mert oda teszi vissza ahonnan elvette a backupotmeg nem törli így szépen elfogyasztja az összes lehetséges szabadhelyet a rendszermeghajtónD
PiciPuha keményen SUXXXXX
Úgyhogy jótanács annak aki uninstallálni akarja... ShiftDel a könyvtáron és utána registrybenminden rávonatkozó bejegyzsét eltakarítani...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
tehát ha fölrakom én is számíthatok szép grafikára?
Nálad lehet a gond, mert nekem a DG szárnya animált, a sárkányos emberke keze is jó, a cessna is jó. A crossfeed-et nem néztem, mert a nagyvasak nem érdekelnek...
Be van nálad kapcsolva az advanced animation?
bye
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
jah nekem megy max grafikán
config: AMD Athlon64 X2 4600+ (2,4GHz) AM2, NVIDIA 7900GTX, 2 GB ram
bye
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
kár, pedig azzal könnyû lenne utakat szervezni, most meg csak a neten guberálok VORokért... 😞
Mindjárt megpróbálom betenni, majd mondom a fejleményeket😊))
Kérlek ne szítsad a vitát. 😊
Priviben már lerendeztük, és arra jutottunk, hogy Clidey-nak van igaza.
Ki is találtam egy jó anekdótát:
"Na gyere ki a topikból és intézzük el priviben!" 😊
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Pl: Cold and Dark Cockpit, Keyboard Commands, European Performance Autogen Building Textures stb.
Kipróbálni nem tudom mert nincs még meg az FSX.
Bár amiket olvasni lehet róla - itt is meg az Indexen - az nem valami bíztató. <#szomoru1>#szomoru1>
No, ettõl függetlenül ez is meg lessz, mint az elõdei. <#vigyor2>#vigyor2> <#hehe>#hehe>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
1. Ez itt NEM WAREZ TOPIK! Miért kell erre hatvanegymilliószor felhívni a figyelmet minden idetévedõnek egyenként??? Ha egy olyan helyre irta volna, egy szavam se lett volna, elhiheted!
2. Ha már betékelek egy topikba, az a minimum, hogy elõtte visszaolvasok pár oldalt, hogy lássam, nem-e volt már errõl szó korábban. Na meg hogy lássam, hogy az adott topikba mi a "divat". Ha látom, hogy senki sem kommentel "warezosan", akkor nyilván én sem fogok rákérdezni. Ehelyett idejön, és egyszerûen - a fentieket biztos kihagyva - bekommentel hogy "császtok, holtudommá levarezni ezt a gémet, he?". Hát milyen dolog ez, hmmm?? Szerinted ez így helyénvaló?
3. Nekem sem jogtiszta, mint az ide irogatók egyikének sem. Ezt bártan ki merem jelenteni. Mivel hivatalosan még meg sem jelent Európában ugye...
4. Azonban nem vagyok olyan láma, hogy kb. 1 tized másodperc alatt ne találjak egy olyan helyet, ahonnan ne tudnám lehúzni max. két nap alatt.
5. Ha pedig olyan zöldfülû, hogy nem talál semmit, akkor váltson ár 'read only' üzemmódba, csendben olvasgasson a témához kapcsolódó oldalakat, esetleg nézzen be a net sötét oldalára. Garantálom, hogy perceken belül megtalálja a kivánt információt! Ha még ezután se jön össze neki, akkor kaparja el magát - vegye meg inkább a boltban!
6. Emlékeim szerint te PRIVIBEN küldted azokat az ominózus címeket, így van? Nem pedig nyílvánosan, a fórumon keresztül... vágod mi a különbség?
7. Úgy emlékszem te is ugyanígy szóltál a warezolni szándékozóknak - a Condor esetében...vagy erre sem emlékszel már?
S végezetül
8. Érdekes módon, PirosBocinak egybõl leesett a tantusz, mikor rászóltam... s még annyi kultúra is szorult belé, hogy egy "bocsfiúk"-ot eleresszen.
Szóval gondolkozz el a fentieken Vijó, mielõtt ilyeneket kommentelsz, jó?
Ugye emlékszel, amikor én adtam neked warez címeket. És nem küldtelek el a ...-ba láma logókkal meg ejnye-bejnye smile-lal az SFS topikban, hogy hogy mersz ott warezt kérdezni. <#vigyor2>#vigyor2> Bocsánat, hogy szólok, de már a harmadik esetet látom tõled itt (#965, #970, #1020), hogy valakit leszólsz, mert mert warezt kérdezni. Mellesleg neked honnan van meg a játék? 😊 Esetleg nem egy olyan címrõl, amit én adtam meg neked? Ha jogtiszta, akkor bocs.
http://www.youtube.com/watch?v=A4e0-CqeiuM
õ is azt írta xDDDD
S ha tényleg úgy van, ahogy Alert mondja, akkor meg pláne nem értem az egészet... <#confused>#confused>
Most hogy így belegondolok, anno kerültek ki olyan múvik is a netre, ahol egy laptopon futott a FS-X, ráadásul nem is rosszul... <#wow1>#wow1> Ezek akkor vajh' milyen konfigok lehettek, ha a mi gépeinken ilyen kritikán aluli grafikát ill. sebességet produkál?!?!
chicco beraknál egy képet a a redbull ar röl? kösz
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor