Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m814
Szevasztok.
Két éves az IVAO-HU!Ennek kapcsán 24+1 órás eventet rendez 28.-án szombaton 10:00 helyi idõ szerinti kezdéssel a divizió, magyar légtér folyamatos irányítói lefedettségével.Az esemény különlegessége hogy ezúttal nem az otthoni gépek elõtt ülve történik.A rendezvény helyszine a Könyves Kálmán Gimnázium (Budapest Tanoda tér 1. Újpest központ metró vá.-tól 300 méter)Itt kerül felállitásra egy irányító központ (kivetítõk stb).A rendezvény nyitott!Az IVAO-HU minden érdeklõdõt szivesen lát, lehetõséget adva a virtuális repülés világának testközelböl történõ megismerésére.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hali!
Nem akarlakelkeseríteni, lehet hogy elindul de sztem élvezhetetlen lesz, de próba szerencse 😊

Ha egy kicsit visszaolvasol láthatod hogy rengeteg hozzászólás van a konfigokkal kapcsolatban.
alert
Nana!! Nincs speckó elosztó. A vga alapesetben a képet egy bizonyos látószögre számolja ki. Ha szélesebb szögben akarsz látni és erre használsz több monitort akkor bizony többször annyit kell számolnia és többször annyi textúrát valamint adatot kell a memóriában és a vga memóriában tartania. Ha mindegyik monitoron ugyanazt a képet akarod látni az valóban csak elosztás, de túl sok értelme nincs.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
El. Homályos lesz és 8 fps minimum beállításokon? Igen.

Clidey
A cerka nem egy játékra álmodott proci...a 64mega meg kicsit karcsú már ennek a szimnek. A RAM színtén kevés, szóval...ha diafilmet akarsz nézni minimál grafikán, végülis felteheted...
De ha õszinte választ vársz, akkor azt mondom: felejtsd el. 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

gergobaby
a FAQ-ban nem találtam rá választ ezért kérdem:

Elindul a gépemen?

( a config a leirásban )

Toshiba L300-2C5

Clidey
15e körül

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

solle
boltba menyi?

ColdFire
sry nem... 😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

solle
Le lehet valahonnan tölteni a játékot?torrent kivételével?

Dave000
jaja, nem kell külön kiszámoltatnia, hanem egy speciális elosztóval meg kell sokszoroztatni a képet, ha már kész a kép, nem nehéz "lemásolni".

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

chicco
ezt nemértem havernál volt 1 kis doboz amibe bement a jel és 3 moncsira nyomta ki utána és 1 gagyi ceka gépen néztük anno az fs2004et.meg se kottyant néki a dolog

ColdFire
ték? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

alert
Még jó hogy darabos mivel 3 projector van rákötve szal gyakorlatilag 3 monitort lát el egy proci és egy vga. Ha 1 projectorra kapcsolod vele az fs2004-et 150 fps 😊

chicco
alert azért ha van ilyen blackboxos demód akkor azt meglesném az új géppel.Csak ha lehet .Ha köt vmi szerzõséd akkor hadjuk

chicco
arra rá is fér mert mikor én próbáltam elég darabos volt.

alert
Van boltos ismerõsöm ott próbáltam. De az Andrásék beszerelték a jövõ háza 737 simbe tesztelni az új Ferihegyet (ja jól emlékszem õk is ezt rakták bele).

chicco
chicco
de ez meg 1xüen értelmetlen.
http://forums.simflight.com/viewtopic.php?t=56856

chicco
a 6700 hirdeti sok bolt ,de ha kéred ,hogy szerezze be akkor vakargatják a fejüket

chicco
hát még a 6600 is csak percekig van a polcon haveréknál.De megmondom õszíntén nemtom milyen 130 ezer forints dualcort láttál de én még itthon nem találkoztam ilyennel

alert
Hát azzal sokkal jobb nem lesz szerintem legalábbis azt hallottam hogy nem nagy a változás. Viszont az E6700-al és 7900GT-vel öröm nézni..

chicco
így van az lesz 6300

hát nemhinném hogy 130k-s cpu és nincsen lové egy középkat vga-ra 😛
szal szerintem marad az e6300
alert
Az szép lesz, de melyik duo2? Én sajnos még nem néztem utána így csak az árról tudom kb behatárolni, a 130e huf körüli? Mert azzal elég jól fog menni...

ColdFire
mennyié adják? 😄

chicco
holnap jön haza a dualcore intel meg 2 giga ram kiváncsi leszek mit húz az fsx????????
De sajna csak 1 7300 gt lesz hozzá de legalább ddr3.
majd csinálok képeket de még rendszert kell telepíteni meg stb

terasz
megtaláltam. <#wave>
avsim, természetesen.
terasz
ejnye-bejnye, ez a malév-festés nagyon érdekelne engem is.
válasz is ment...

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

Engem érdekel, írtam mailt!
Sziasztok!
Megrendeltem a programot az interneten, közben egy ismerõsöm ma meghozta az USA-ból is... Kettõ eredeti példányra nincs szükségem, ezért az egyik eladósorba került: normál kiadás, dobozban, fóliában, ára az itthoni 15000 helyett 12000 HUF...
Brikó

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

Kösz, megcsinálom.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

ColdFire
énis láttam, szval multi? 😊))

chicco
azt már láttam .Érdemes +nézni

ColdFire
autopilot iskolakör 😄
chicco most kezdodik a bukas, sry nem😛

Derékszögeket nem találok benne, és feltûnõen merõleges az iskolaköröd a reptér pályájára. <#ravasz1>

chicco
multi???

ColdFire
az nem szokásom 😄

Clidey
Azért ez erõteljesen túlzó kijelentés volt...egy iskolakörnek ugyanis vannak rövidfalai is... <#ravasz1>

ColdFire
végre egy normális iskolakör a321-el 😄DDD

Clidey
Szerintem egy celeronra ne is erõltesd, felesleges... Ennek a szarnak paks se elég, nemhogy egy kis cerka. 😞

Clidey
Nem rossz, de szerintem vedd ki a pipát a "Show aircraft's label" vagy mijafrancról, hogy ne mutassa azt a gagyi default fekete lajstromjelet. Tettem rá frankó eredeti fehéret. 😊

daxan
Nah, továbbra sem tudtam felrakni a játékot 😞
Lehet hogy a procim miatt nem teszi fel. Intel clereon 2GHz. 512 Mb Ram. Ugyanazt a problémát írja ki, mint korábban....nem tom mi lehet.

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

megnéztem, nekem a gombokat is menti: kiválasztottam egyet a joystickon lévõk közül,rányomtam éppen a spoilert majd ok., utánna mentettem, s ujra índítva az fs-t megmaradt. Ha nem megy, akkor lehet hogy joystick függõ a dolog.Nemtudom.
chicco
igen de ezek default beállítások azt persze megtartja.
a pipa meg csak annyit jelent hogy akkor mûködjön mikor elengeded a kapcsolot

ColdFire
én meg x52-t állítottam 😛

ColdFire
nállam bevált, akkor nem tudom :| 😞

Chicco : amikor ráteszed a kiválasztott funkciót az adott gombra, utánna NE pipáld be a kis négyzetet alatta,nekem így minden megy a gáz is, Z forgás,(Rudder) stb.Tehát elmenti. Az jó ebben a mentéses dologban, hogy elõre beállíthatod a használt gépek joystick érzékenységét.Egyébként Saitek Cyborg Wireless amit beállítottam.