Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Ha pedig tényleg ennyire maximalista igényes akarsz lenni, akkor 737 airliner yoke 😄
Kineztem X 52 Pro joyt de meg nem lehet kapni... :S
Force feedbackesbol meg azt se tom,hogy milyenek vannak es melyik a normalisabbik fajta? :S
red bull airrace 1 perc 22 másodperc alatt!!
én végig sem tudtam menni eddig<#falbav>#falbav>
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Pedig mindent ugy csináltam ahogy le volt írva ...
pls segítsetek
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Megjelent egy un. Tweak Guide, innen lehet tölteni:download

???????????????????????????
Van sok olyan küldetés, ahol kiakasztom a 30-40 fpst, ultra garfikával, de van ahol médiummal is csak 7-15 körül akadozik...
A konfigom 6300 Core2, 7900GT (512), és 1 G 800as Ram. Azért ezzel nem kellene akadnia szvsz, és nagyon nem értem mitõl ennyire eltérõ a különbözõ helyszínek vasigénye.
Az egyéb beállításoknál én pl. leszedtem a különféle (szerintem felesleges) animációkat, pl. állatokat, mert számomra ez nem szerves része a repülésnek... A különbözõ csillogásokkal, tükrözõdésekkel is komoly teljesítmény-növekedést lehet elérni.