Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mentem lerakom a hajam. A napokban tettem fel a gammat egy PIV 3GHz/2GB@667MHzRAM/ATI X1900XTX/512MB vasra. Egyszeruen qrva szar, jo ha eleri a 20fps-t de ha legtobbszor 10-12fps-el rocog. Pedig 1024*768-ban nyomom(nyomnam) es nem is ultra high-ban hanem medium high-medium low magassagaban.
Ne kimeljetek: ilyen szar konfigom van? Vagy ennyire szar engine-t tudott csak osszehozni Billy?
Mi a tokot csinaljak? Csereljek Core2Duo-ra???
Pliiiz, valaszoljatok, mert nagyon el vagyok kenodve es nagyon szeretnek jatszani.
Thx: Kirby
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nemtudtam sajnalom!!!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
2, az ígéretesebbeket/elfogadhatú árúakat jobb klikk , megnyitás új ablakbannal megnyitogatod
3, ízlésednek megfelelõen összehasonlítgatod
4, a top 3-4-re célzatosan rákeresel , pl fórumokban van-e valami bibi velük
5, beszerzés , játék , öröm
Bazz ... , Te a kajádat is elõemésztve kapod ?
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Olyat talaltam ahol mechwarrior meg ilyen szarokra ajanlottak.... <#wilting>#wilting>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
angol forumon olvastam,hogy 1 két joyt nem szeret az fs de az f23 nem volt köztük és én is cáfolom nekem megy rendesen.
(
Amúgy tök új, alig használtam...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Tehat szeretnek 1 full elvezhetot venni de talan mashoz nem is nagoyn hasznalnam csak ilyen gamehez,tehat helikopterhez nem igazan de kitudja!! :S
mennyire akarsz te ezzel a szim-el foglalkozni?
Meg ugye, bombaoldó gombra sok szükség nincs egy 747esben 😄
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM