Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amit mondtok, az igaz, részemrõl az ár 26 000 Ft.
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
A tied, hiaba 3 hetes, hasznaltnak minosul es legalabb 30%-ot veszit az ertekebol, ahogy kihozod a boltbol. Sajna ez van. Ha el akarod adni, hatarozz meg realis arat. Szerintem max. 22e.
Saitek X52, 3 hetes, garanciális, 30 000 Ft-ért eladó.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nálunk 110 000 körül jön ki pedállal a Pilotshopban.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Én nem szeretnék két gépet egyenlõre hálózatba kötni. Egy gépet használok, ahoz viszont két monitort (mindkettõ digitális módban meghajtva), nagyon sok programnál (fõleg Adobe alkalmazások) nagyon kényelmes, hogy két "asztalnyi" területre pakolhatom ki a menüket, szabadon húzgálhatom az egeret mindkét monitor között. Valami ilyesmit szeretnék megvalósítani az FS-ben is. Így is szükség van az Általad ajánlott programok valamelyikére? Ahogy nézegettem õket, mindkettõ hálózati használatra van kihegyezve. Alapból viszont az FS-ben nem találtam ilyen beállítási lehetõséget...
Kössz
Tud olyat az FS, hogy egyszerre két monitort használ? Valami olyasmire gondolok, hogy egyiken a cockpit, másikon spotplane nézet?
Vasárnap jövök haza, csak egy kiállításra megyek. Azt hiszem, akkor maradok egy Mega Airport Frankfurt-nál, arra már úgyis régen fáj a fogam... Csak még azt kell eldöntenem, hogy melyik verziót vegyem meg. Félek, hogy az FSX-re írt változat futtathatatlan lesz a jelenlegi gépemen.
A tiéteket itthon is meg lehet majd vásárolni? Egyaránt telepíthetõ lesz az FS9-re illetve az FSX-re is, vagy lesznek külön-külön verziók?
Viszont látom, hogy frissült az FAQ...
Bár a megvalósításról:
ha te 30 fajta embert lemodellezel 50 fajta ruhában, és 40 fajta mozgással, akkor rájössz, hogy nem is olyan könnyû ez 😉
bár ennyi idõ alatt ennyi embernek meg lehetett volna csinálni... :|
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Szerdán utazok Németországba, van arra esély, hogy ott meg fogom tudni venni a legújabb Budapest Scenery-t dobozos verzióban?
Néztem az Aerosoft honlapját, de ott még nem szerepel az elõrendelhetõk között...
Brikó
Alap,h procko cserenel uj winfost dobsz ra! 😊)
De ha vmi giga Ds3 v hasonlo lapot vettel +30% siman kisajtolsz belole plane ha E6300-as lottel!😊
bocsi a szlengekert!!
u.i:Mem idozitesekkel is tudsz meg jatszadozni de inkabb priviben!!
Uj vinfos? 😊 Vista-val nyomulok, de probaltam XP-vel, ott sem mas a helyzet.
Amugy probalgattam meg tegnap este, es ha nem Customize-on allitgatom az ertekeket, hanem pl. beallitom Medium High-ra az osszes "csuszkat" egesz jo(20-25fps) mioseget kapok.
Szal' bocs, lehet, hogy en voltam turelmetlen, es nem forditottam eleg idot a finombeallitasokra.
Amugy probaltam huzni a procit(10-15%-al), de nem valtozott semmit a BIOS-ban kiirt ertek...mintha nem lenne ra hatassal az overclocking.
van ötletetek?
Tettel fel uj winfost?
A memokbol 667-et vetel?
Ennek ellenere -mondjuk- kozepes minosegben epp' hogy elerem a 20fps-t.
Itt a konfiguraciom: settings
Asszem eleg szerenyre vettem es ennek ellenere is eleg gyatra.
Van esetleg vmi otleted?
Elore is koszi.
Ha megnézitek azért a görögök már kiadták a javításokat pl a szigetekrõl mert a g ci ms sz@rt rá hogy még a 2004 ben is Korfu az korfu kinézetû volt nemvalami egész más.
Szo utozenge vagy nem a multija jó a gém fejlõdik köszönhetõen a lelkes rajongoknak.Tegye szívére a kezét mindenki ha a 2004 el nem így volt.Nekünk se lett volna Hun scenerynk ha KA meg istentudja ki nem lett volna megszállotja a gaménak.ez sajnos mindig is 1 csiszolatlan gyémánt amit másokkal munkálnak használhatóvá.Lehet ,hogy csak én érzem így de nem véletlen a Microsoft háttér.Valahol a winfost is mindenki szidja mégis mennyien használjuk mert nincs más ami helyettesítené(Linuxosok ne füleljenek)
P4 2.000MHz
768Mb Ram
Inno 3D ...nem tom
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Nekem minimumon nem szaggat, közepesen is csak egy kicsit, de annyira nem zavar grafika, mert a gépemen még az is csoda hogy megy<#smile>#smile> (AMD Sempron Processor 2800+ 1.6GHz RADEON 9600 512MB RAM)
Genius f16-os joyom van és egy kicsit ugrál, de deadzone-nal tökéletes
Jah és van még egy hibám multiplayeres atc-nél, hogy nem hallok semmit<#szomoru1>#szomoru1> Az elején mûködött, csak 1-2 napja romlott el, és nemtom miért. Mic mûködik és 'voice enabled' mindenhol. Ha valaki tud az lécci segítsen, köszi.
Egyébként érdekes, hogy mindenki hogy szapulta, meghogy azonnal letörli, és mégis szinte mindenki játszik vele. 😊 FS2004 utórengés rulz...
Egyébként kár hogy ilyen akadozós lett,és mégcsak emberek sincsenek a reptereken,se a repülõn........Kár....
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
zsir uj FS vagyok(kb. 1 hetes) alig jatszottam a 2004-el, amikor meglett a z X. De mint mondottam, katasztrofa a grafika. Nem, nem tom, mirol beszelsz, ami a beallitasokat illeti.... Ha egy picit reszletezned, megkoszonom.
Amugy, ha jo teljesitmenyt szeretnek akkor Core2Duo-ban gondolkodjak?? A Dual Core ezek szerint mar nem is eleg? Bakker, ennyire procifuggo lenne ez a jatek....Pedig asszem majdnem az egyik legjobb vga karim van, hihetetlen, hogy ez is keves.