Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõadó: Kozma András.
Idõpont: 2006. november 16. csütörtök 18:30
Találkozó: 18:15-tõl a Jövõ Háza kiállítás Beszélgetõ körében
További információ:
http://origo.hu/tudomany/technika/20061019programajanlo.html
http://www.jovohaza.hu/engine.aspx?page=repuloklub
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Valahogy megoldható az hogy a játék ablakban fusson és ne teljes képernyõn ? valaki pls help 😊
Ezek a scrácok tuning megszállottak és némelyik gyakrabban cserélgeti a hw elemeket mint sok ember a zokniját. Ha egy átlag ember bemegy a bótba és kiperkál egy ilyen procit (és nincs lehetõsége válogatni, cserélgetni)akkor azért nagy szerencse kell ekkora túlhajtáshoz.
A lényegen persze az hogy jó kis proci és jól lehet húzni. Ha meglesz a géped megírhatnád mennyit sikerült kihozni belõle.
Bocs az OFF-ért
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Amdrol valtok c2d-re E6300 es felhuzod e6600 fole 3500 mhz-re es mindezt joval kevesebbert+Giga Ds3 lappal!!! 😛
Igaz jo mem kell de az most kicsit magas aron van!!
Optikai meghajtok meg haz az van, a tobbi cuccot kell megvenni.
Addig meg laptop.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
FSX:
25 999 Ft
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Elkelne valami patch hozzá, hogy a mezei halandók is, mint én pl., tudjanak vele játszani. Addig meg suxxx.
Szóval a game bizti nem butítja magát.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Max Graf, plusz vmi kieg...
nem tette ám fel!! végigmegy az install és kiír valami hibát....😞 😊
megõrülök komolyan😄
!Forza Ferrari!
addig kérdezném hogy érdemes venni joy-t a játékhoz?
Mert a 2004 et próbáltam és elég gázos volt bill el!😊
Szval joy al könnyebb valamivel?
!Forza Ferrari!
Megvan a játék, próbálom telepíteni, kijelölöm hogy hova tegye fel a játékot és utána csak fekete háttér az install ablakban...
nem csinál semmit!😞
help!😊
!Forza Ferrari!
Sorry, de olcsóbban nem fogom odaadni, hiszen majdnem teljesen új, inkább visszaviszem.
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
(Ha esetleg kell, akkor még ma este is el tudom vinni valahová Budapesten)
Üdv
Brikó