Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig szeret nemszeret kérdése!!!! --> mert valaki szereti (én) van aki meg nem (te) de ez mindenkinek a magánügye

megnézném hogy vereted egy f1-es játékkal igy <#wow1> talán egy babakocsi tologatos versenyen <#szeret> vagy legalábbis erösen hasonlitana a needforos drifteléshez (az a nehéz hogy egyenesen menjél)

Tom mi a trimm ezen ne lovagoljunk ennyit én basztam el mert hülyén fejeztem ki önönmagamat 😊 (ikább ugy müködik mint a trimm)
számolnom kéne hogy hányszor nyomtam meg jobbra hogy vissza is tudjam vinni ?? ez az extában életbiztositás!!
vagy ezért kell a másodpilota hogy számolja (havert befogom)? 😄

http://simhq.com/_air7/air_260n.html
én csak a bal felsö sarokban lévö képernyövel futottam össze és a többi képen lévö beállitások hiányoztak a lelki nyugalmamhoz! megnézem malyd hogy mit mond malyd a textura felbontás növelésére a gama és hogy tok e képet lopni belöle!
Papirzacsi
Ha ez megnyugtat ettõl a vérnyomásom meg sem moccan.<#idiota>
Az il2 féle megoldás szerintem nem "szeret, nem szeret" kérdése, egyszerûen szar, és lehetetlenné teszi a gép vezetését billentyûrõl, mert vagy pumpál a gép ( a gomb nyomogatástól), vagy lepörög a koppig húzástól.Hozzáteszem ilyen pörgös gémet billrõl irányítani amúgy is elmebetegség lenne. :-)
Emlékszem még olyan autós játékra, ahol ilyen volt a kormányzás, nevére már nem emlékszem, nem tegnap volt.
Mi volt a kérdés?
1. nemtrimm
2. mozog az vissza, csak a másik irányba kell nyomni a nyilat
3. nem tudom mit értesz furin, talán hadonászhatnál egy szkrínshottal, hogy lássuk mi a probléma.Ha mindent feltoltál maxra, akkor sok lehetõség már nincs.
Minden kérdésedre válaszoltam? :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

bocsi nem akartam felpumpálni a vérnyomásodat!
A kérdésemre mindig nem kaptam választ... mind 1
"Láthatóan messze állsz agyilag az fstõl" ezt boknak veszem 😊
Izlés kérdése hogy ezt a megoldást szeretik vagy az il2 félét (nekem nem tetszik) de pl ez a megoldás egy autos játékban fergeteges sikert tudna okozni 😊)
Amugy botkormánnyal szoktam repkedni de az fs-t havernál raktam fel mert jobb a gépe mint az enyém és nem volt ott a joy sajni.
Papirzacsi
Nagyon jól tudom mi a kurzor.
Nem, nem nevezheted trimmnek.Beülsz a repülõbe, meghúzod a botot, és úgytartod, akkor szted te már trimmeltél?Lószart.
A trimm tök más, igazából az fsben trimm mint olyan nincs.Ami van, és amit trimmnek neveznek, az csak hasonlít rá, de funkciójában eltér a valóságban érezhetõ trimmhatástól.(lásd fsben a kormányok véghelyzetben trimmelésénél)
Az meg, hogy nem tér vissza magától a bot, az inkább az értelmes programozói hozzáállás eredménye (amit az MS esetében igen nehezen lehet elhinni), gondoltak azokra akik billentyûrõl nyomják.
Nem úgy mint az il2-ben , a régi flight unlimited sorozatban, stb.
Ha csak picit is megpróbáltál volna logikusan belegondolni, akkor rájöhettél volna magadtól is, hogy mennyivel jobb ez mint a fentebb említett programokban az a "digitális" kormányzás, ahol csak alaphelyzet, és koppig kitérített kormányállás van billentyûs irányítás esetén.
És meg kell nyugtassalak, nem csak az MS-nek jutott ez eszébe. Elég csak a Lock On-ban a magasságira gondolni, Condorra, stb.
Nem tudom milyen fssel játszottál 486-on, de emberemlékezet óta így mûködik a kormányzás az fsben.Helyes hogy uninstalltad. Láthatóan messze állsz agyilag az fstõl.

"Csak a microsoftnak juthat eszébe hogy a kurzorral alapbol trimmelsz nem pedig a botkormányt mozgatod"
nem vok nagy fs-es mert......... 😊

Kurzor gomboknak hivják azt a 4 cuki muki gombot (külön van a csunya betüktöl meg számoktol 😄 )amit állandoan nyomkodsz a billentyüzeten föleg netezésnél ha nincs egérgörgöd.Clidey közel jártál az igazsághoz de pár centivel tévedtél! 😊

ha megnyomsz egy gombot és a kormányfelület annak megfelelöen elmozdul s ugy is marad azt jelenlegi tudásom szerint trimm-nek nevezhetem, nem?
az egy dolog hogy az egész felület elmozdul de MÉRT NEM MOZOG VISSZA IS????????? igy remélem érthetö
2004-ben is ez volt!! az is felhuzott aztán statárium elött uninstalra itéltetett 😊
486-on is játszottam anno fs-el de ott müködött rendesen 😊
Clidey
Akkor nincs több tippem... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hello srácok.Kicsit segítsetek.Külsõ nézetben,ultra high plane-nel este az utastér ablakainak nem kéne világítania? Mert a 2004-ben világítottak,sõt a függõleges vezérsíkon is megvilágította egy lámpa a logo-t.Itt is be lehet kapcsolni pl a logo világítást,de nekem nem világít.Valamit a grafikai beállitásoknál kell még állitanom? Köszi a segitséget....
Falconer
Akkor jo
Fel kene ebrednem mar nekem is...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Papirzacsi
A gond továbbra is az, hogy a nyilak a kormányokat mozgatják és nem a trimmet, ahogy azt a tizenötötvennégyben állították.

Falconer
Talan mert botkormany nelkul ra se nezz az FSre, mert semmi ertelme. Ezek utan meg mar sokkal egyszerubb, ha a nyilakra a trim van kiosztva.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Papirzacsi
De a 7(home) és az 1(end) nem korzor. A többi trimm meg több billenytûs kombináció defaultból.

Clidey
Szerintem a numerikus billentyûzetre gondolt, csak kissé lámán fogalmazott. 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Sztem te félrebeszélsz vagy vmi? Mindenesetre az fs ismeretében az utolsó mondatod értelmetlen.

tegnap este csak futolag ránéztem a progira az elsö utam a graf beállitáshoz vezetett 😊 tökig felhuztam a gépek részletességét de az extra 300-ason eléggé furin nézett ki a textura! van valami részletesebb beállitás lehetöség is(texturák, szürök)??

Csak a microsoftnak juthat eszébe hogy a kurzorral alapbol trimmelsz nem pedig a botkormányt mozgatod 😊)
Ombika
En is ezt keresem,mert kivancsi lennek mennyivel jobb dx 10-en! 😛

Van már valami teszt/tapasztalat 8800-as kártyával, netán 4 maggal? 😄 Én nem találok. 😞

Falconer
Penz

hellosztok.
a megjelenés oda van valami teljesitmány javito? régen néztem be, és nem akarok visszaolvasni pár 100üzit.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Papirzacsi
Esetleg ha használnátok a netet is, lehet többre jutnátok...
ERROR 1935

Nos nekem is pont ugyanaz a gondom mint Raptor 2-nek!!!! De látom nemigazán tudja senkisem rá a választ!!!!

Friss:
NZ verte Franciaorszagot rugby-ban!!!
Sziasztok! Azt akarok kérdezni hogy lehet e multizni az fsx razoros verziojával? ki káne probálni vásárlás elött? és a Hamachi (www.hamachi.cc)nevü progival (lan -t szimulál neten) lehet e jáccani és akar e valaki? msn re vegyetek fel aki igen: [email protected]
Elöre is kösz a válaszokat Gabor

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Ahonnan leszedted letölthetnél egy helyesírási szótár e-book ot is.
Eros Lámazotti. Ne "haraguggyatok" de ez jutott eszembe. 😊
ColdFire
<#taps>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

alert
Na akkor elmondom utoljára. Vagy vedd meg eredetiben, vagy szerezz olyan verziót, aminek jól van feltörve a telepítõ cd-je és nem dob hibát. Ennyi az egész.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Raptor 2
Kijön ez a hibaüzi, rámek, hogy ok, és automatikusan uninstall! Pedig már nagyon szeretnék játszani!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Neharaguggyatok, de nem találom a véálasztt! Csak egyszer találtam annyit, hogy egy gyereknek a hibaüzije az, mint az enyém:

"Error 1935.An error occurred during the installation of assembly ’Microsoft.FlightSimulator.SimConnect,publycKeyToken=”67c7c14424d61b5b”,version=”10.0.60905.0”,type=”win32”,processorArchitecture=”x86””.Please refer to Help and support for more information.HRESULT: 0x800736E7

Ombika
Szerintem teged is leosztanak pillanatokon belul!!

Konyorgom miert nem olvasol,mind2 kerdesre megvan a valasz lejjebb!!

Raptor 2
Bajvan! Valamiért nem tudom feltelepíteni! Már pont 100%nál tat, már csak a többi hozzávalót telepítené, amikor kijön egy hiba! ha rámegyek, hogy ok, akkor letörli az eddigi játékot!

Raptor 2
<#szomoru1>gondoltam! De szerinted közepes graffal játszhatóan fog futni?

Ombika
VGA lesz a szuk keresztmetszett!!

Raptor 2
Hali! SZeretném megkérdezni, szerintetek hogy fog menni a gépemen?(Hallottam nagy a rendszerkövetelmény)

AMD A64 3200+
2GB DDR
X1600Pro256mb

ÉS ugye ittis lehet MO-n száguldani?

Köszi elöreis

"És arra hogy 1000 valahányszáz hozzászólást elolvassak se energiám se idõm!"

Nem akarok belepofázni de szerintem ez esetben úgy általában a szimulátor kategóriát hanyagold mert - jellegébõl adódóan - nagyon idõ igényes .

Idõn kívûl még más is szükséges hozzá , de ezt most hagyjuk ...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Papirzacsi
Nos ere találták ki a keresõt a topik alján, hogy ne kelljen elolvasni 1000 hsz-t, de mégis hatékonyan lehessen megtalálni dolgokat. De mivel továbbra se szolgáltatsz infót a problémáról, így sztem nem nagyon tudunk segíteni, ugyanis legalább 3 féle hibaüzi merült fel itt a topikban, ami az fs installálással kapcsolatos.Mindegyiknek más az oka.

Megnéztem a FAQ-t és nem tlaáltam a választ!! És arra hogy 1000 valahányszáz hozzászólást elolvassak se energiám se idõm! Ezért reméltem hogy valaki tud segíteni! A hibaüzit meg nem tudtam leírni mert fejbõl nem tom és gondoltam hogy valaki mésnak már volt hasonló problémája!!!

ColdFire
hát sztem igen 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

exTrem
Intel p4 3.2 ghz, 2 giga ram ( 667 mhz egyenként ) 7950gt 512 ram az jó konfig ? Ezzel menne az fsx ? Köszi a válaszokat

Egyébként olvass vissza a fórum közepére, és regeteg infót találhatsz ami segíthet a bajodon. Meg a szokás az, hogy elõszõr vedd a fáradtságot arra, hogy utánanézel a fórumban, a FAQ-ban, és ha nem találod akkor írj. Azt még megértem, hogy nincs kedves egy topicban 248 oldalt végigolvasni, de amint Te is láthatod ez csupán 19 oldalas. Másfelõl te is írtad, hogy másnak is van ilyen gondja, akor miért nem olvatad el figyelmesebben a válaszokat. Harmadrészrõl Zacsinak teljesen igaza volt, de akkor sem kellene ilyen stílusban megnyilvánulni.<#ejnye1>

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Ombika
Hagyjuk ne szivjuk a veret!! 😛PPP

eyecandy
Ebbe is van azé' valami ugyebár???
(ha meg valaki itt kabbézik ne nagyon várjon mást)

Papirzacsi
Ez mégcsak egy dolog, de egy, hogy le se írja, mi a hibaüzi, annélkül meg mégis hogy a bánatba találjuk ki mi a hiba? Ha eddig nem nõtt fel agyilag, akkor nem is való neki a progi.
Arról az apróságról nem is beszélve,hogy állítólag(õ állítja magáról) rendelkezik az olvasás képeségével, így senki sem gátolja meg benne, hogy vissaolvasson, és talán talál megoldást a hibára. (emlékeztek, rossz elsõ lemez probléma, amire a megoldás is le van írva itt a topikban)

Ebben van valami <#wink>

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Ombika
Mit varsz el hisz ugyse eredetibe vette meg ,akkor mit irjon neki erre a kerdesere! 😊

Nah ja meg ez a stílus is..............

eyecandy
Szar a géped.
Szar a szoftver.

Kabbe!!! Pár hozzászólással lejjebb már írtam mi a bajom!!! Ez a szar nem telepíti fel a játékot!!! De láttam lejjebb hogy másnak is van ilyes gondja!!!!!

Papirzacsi
Mégis mibe? Én neked szavazom a leglámábbak díjját.

Help!!!!!!!! Valaki segítsen!!!!!!