Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megnézném hogy vereted egy f1-es játékkal igy <#wow1>#wow1> talán egy babakocsi tologatos versenyen <#szeret>#szeret> vagy legalábbis erösen hasonlitana a needforos drifteléshez (az a nehéz hogy egyenesen menjél)
Tom mi a trimm ezen ne lovagoljunk ennyit én basztam el mert hülyén fejeztem ki önönmagamat 😊 (ikább ugy müködik mint a trimm)
számolnom kéne hogy hányszor nyomtam meg jobbra hogy vissza is tudjam vinni ?? ez az extában életbiztositás!!
vagy ezért kell a másodpilota hogy számolja (havert befogom)? 😄
http://simhq.com/_air7/air_260n.html
én csak a bal felsö sarokban lévö képernyövel futottam össze és a többi képen lévö beállitások hiányoztak a lelki nyugalmamhoz! megnézem malyd hogy mit mond malyd a textura felbontás növelésére a gama és hogy tok e képet lopni belöle!
Az il2 féle megoldás szerintem nem "szeret, nem szeret" kérdése, egyszerûen szar, és lehetetlenné teszi a gép vezetését billentyûrõl, mert vagy pumpál a gép ( a gomb nyomogatástól), vagy lepörög a koppig húzástól.Hozzáteszem ilyen pörgös gémet billrõl irányítani amúgy is elmebetegség lenne. :-)
Emlékszem még olyan autós játékra, ahol ilyen volt a kormányzás, nevére már nem emlékszem, nem tegnap volt.
Mi volt a kérdés?
1. nemtrimm
2. mozog az vissza, csak a másik irányba kell nyomni a nyilat
3. nem tudom mit értesz furin, talán hadonászhatnál egy szkrínshottal, hogy lássuk mi a probléma.Ha mindent feltoltál maxra, akkor sok lehetõség már nincs.
Minden kérdésedre válaszoltam? :-D
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A kérdésemre mindig nem kaptam választ... mind 1
"Láthatóan messze állsz agyilag az fstõl" ezt boknak veszem 😊
Izlés kérdése hogy ezt a megoldást szeretik vagy az il2 félét (nekem nem tetszik) de pl ez a megoldás egy autos játékban fergeteges sikert tudna okozni 😊)
Amugy botkormánnyal szoktam repkedni de az fs-t havernál raktam fel mert jobb a gépe mint az enyém és nem volt ott a joy sajni.
Nem, nem nevezheted trimmnek.Beülsz a repülõbe, meghúzod a botot, és úgytartod, akkor szted te már trimmeltél?Lószart.
A trimm tök más, igazából az fsben trimm mint olyan nincs.Ami van, és amit trimmnek neveznek, az csak hasonlít rá, de funkciójában eltér a valóságban érezhetõ trimmhatástól.(lásd fsben a kormányok véghelyzetben trimmelésénél)
Az meg, hogy nem tér vissza magától a bot, az inkább az értelmes programozói hozzáállás eredménye (amit az MS esetében igen nehezen lehet elhinni), gondoltak azokra akik billentyûrõl nyomják.
Nem úgy mint az il2-ben , a régi flight unlimited sorozatban, stb.
Ha csak picit is megpróbáltál volna logikusan belegondolni, akkor rájöhettél volna magadtól is, hogy mennyivel jobb ez mint a fentebb említett programokban az a "digitális" kormányzás, ahol csak alaphelyzet, és koppig kitérített kormányállás van billentyûs irányítás esetén.
És meg kell nyugtassalak, nem csak az MS-nek jutott ez eszébe. Elég csak a Lock On-ban a magasságira gondolni, Condorra, stb.
Nem tudom milyen fssel játszottál 486-on, de emberemlékezet óta így mûködik a kormányzás az fsben.Helyes hogy uninstalltad. Láthatóan messze állsz agyilag az fstõl.
nem vok nagy fs-es mert......... 😊
Kurzor gomboknak hivják azt a 4 cuki muki gombot (külön van a csunya betüktöl meg számoktol 😄 )amit állandoan nyomkodsz a billentyüzeten föleg netezésnél ha nincs egérgörgöd.Clidey közel jártál az igazsághoz de pár centivel tévedtél! 😊
ha megnyomsz egy gombot és a kormányfelület annak megfelelöen elmozdul s ugy is marad azt jelenlegi tudásom szerint trimm-nek nevezhetem, nem?
az egy dolog hogy az egész felület elmozdul de MÉRT NEM MOZOG VISSZA IS????????? igy remélem érthetö
2004-ben is ez volt!! az is felhuzott aztán statárium elött uninstalra itéltetett 😊
486-on is játszottam anno fs-el de ott müködött rendesen 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Fel kene ebrednem mar nekem is...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a microsoftnak juthat eszébe hogy a kurzorral alapbol trimmelsz nem pedig a botkormányt mozgatod 😊)
a megjelenés oda van valami teljesitmány javito? régen néztem be, és nem akarok visszaolvasni pár 100üzit.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
ERROR 1935
NZ verte Franciaorszagot rugby-ban!!!
Elöre is kösz a válaszokat Gabor
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
"Error 1935.An error occurred during the installation of assembly ’Microsoft.FlightSimulator.SimConnect,publycKeyToken=”67c7c14424d61b5b”,version=”10.0.60905.0”,type=”win32”,processorArchitecture=”x86””.Please refer to Help and support for more information.HRESULT: 0x800736E7
Konyorgom miert nem olvasol,mind2 kerdesre megvan a valasz lejjebb!!
AMD A64 3200+
2GB DDR
X1600Pro256mb
ÉS ugye ittis lehet MO-n száguldani?
Köszi elöreis
Nem akarok belepofázni de szerintem ez esetben úgy általában a szimulátor kategóriát hanyagold mert - jellegébõl adódóan - nagyon idõ igényes .
Idõn kívûl még más is szükséges hozzá , de ezt most hagyjuk ...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Arról az apróságról nem is beszélve,hogy állítólag(õ állítja magáról) rendelkezik az olvasás képeségével, így senki sem gátolja meg benne, hogy vissaolvasson, és talán talál megoldást a hibára. (emlékeztek, rossz elsõ lemez probléma, amire a megoldás is le van írva itt a topikban)
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm