Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
FAQ

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Kizárt hogy nem akad. Repülj olyan hely fölé ahol sok az autogen vagy nézz szét egy nagy reptéren.

Ombika
Hivatalsoan csak allitolag!!

egyébként honnan lehet leszedni repülõket hozzá?

Most raktam fel a játékot is nagyon cool.
Már nagyon várom, hogy meglegyen a joystick-em, mert billentyûzettel szar irányítani.
egyébként mindent high-ra állítottam és nem akad.
AmD Athlon 3200+ AM2, Leadtek 6800Gs húzvam, 2Gb Kingston DDR2 800MHz.

Én is pont ezek a játékokért akarok venni.
Köszi a sok választ.
Szerintem ennél maradok.

Frequency
Nos én pont ezt a joy-t használom...kb 1 éve már,semmi gondom vele,jól konfigurálható.Leginkább Battlefield-en és Flight sim-en nyomatok vele,egyebet nem tudok mondani 😊 Vedd meg!

Ombika
Kis csemege erdemes elolvasni ,jot irnak rola! 😊
Katt ide

terasz
én a maradék 10% vagyok
😄

nekem ilyen van, és tökéletesen megfelel. nem vagyok egy über-felhasználó, de ragyogóan mûködik arra, amire kell. ráadásul minden pont kéznél. nagyon jó!
én ajánlom!
Papirzacsi
A logitech minõségrõl nemtudok nyilatkozni, bár nagyon sok rosszat hallottam. Én kezdettõl fogva saitek felhasználó vagyok. :-)
Amit viszont a kép alapján eltudok mondani, és a saját vélményemet tükrözi, az az, hogy sztem ez a gázkarelhelyezés igencsak idiótán kivitelezett, átgondolatlan, és a legkevésbé sem ergonómikus. Persze lehet vkinek ez kényelmes, de az én joystick kezelésis zokásaimba egyáltalán nem passzol, és sztem a felhasználók 90%-nak nem. Akkor lenne értelme ott elhelyezni a gázkart, ha a joy kétkezes lenne, mármint jobbos is és balos is, de ez láthatóan nem olyan. Szóval én nem venném meg, de a tied a választás.Sajna újabban az "olcsóbb" saitekekben is teret hódított az ilyen kialakítás. :-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Én ehhez a játékhoz szeretnék venni egy Logitch Force 3D Pro típusú joystic-ot. ITT
Ti nektek mi a véleményetek róla?

alert
Nem kevés. Az alap repülõk nem a fizikájukról és kidolgozottságukról híresek. Ha reálisan akarsz repülni, akkor úgyis vásárolsz vagy letöltesz valamilyen kiegészítõ repcsit a kívánt típusból. Abból pedig van több tízezer féle...

Ombika
tudom kinnt van de felek szarasig van buggal de igerem felteszem ha megvan c2d a heten es kiprobalom! 😊
CSak 512-es vga-as ugyon dolgozom meg! 😊

Én valahol azt olvastam, hogy csak 24 repülõ van a Deluxe Edition-ben és a simában pedig 18. Ez igaz? Nem kevés?

alert
A végleges (RTM v6600) Vista már hetek óta elkészült, egy-két vállalat már használhatja is. Kisvállalatok számára és otthoni használatra január 30-án teszik elérhetõvé, a magyar nyelvû változat március 30-án jelenik meg. Viszont! warezon már mostis elérhetõ a végleges 😉 majd ki kellene próbálnia valakinek aki FS-ezik és c2d-je van 😄 DX10 viszont egyáltalán nem követelmény azonban állíólag azt is jobban kezeli.

Ombika
Vista vegleges/normalis meg messze van szerintem es az alá is dx10 kari kell majdá de addig is jol fog futni xp-n isá esetleg win 2003 alattá ha FSX fut alatta!?

alert
Egyébként az FSX is majd a Vista alatt fog megindulni ha core 2 duo procid van (elméletileg), mert az direkt úgy van kialakítva hogy a c2d procikat jól összehozza a programokkal. Viszont ott is vigyázni kell, mert nem mindegyik verzió támogatja (azt hiszem a Home változatok majd nem, ahogyan a WinXP sem).

alert
Úgy értem FSX alá fejlesztek addont like BP2007 😄 de gépen is gondolkozom már elég régóta...

Ombika
Helyes!! 😊

Milyan lapot akarsz majd ala?
Amugy arra kell figyelni E6300-asnal,hogy ha 3000 folott akarod akkor 800+ ram kell bele!!

alert
Nem. 3200 barton, 1gb ram, 9800pro. Ezzel FSX felejtõs 😊 csak fejlesztek alá.

Ombika
Remelem hetfon mar azzal pengetem jah es ha veszel ra 1 ilyen hutot katt ide,akkor jo esellye akar 3500-ig!
Valljuk be oszinten 3500 C2D azert odavag mindennek,igaz nekem csak 7900 Gs 256 vga van lesz melle ,de ma meglatjuk mit hozok ki belole!!

Neked is C2d van?

alert
Nem hangzik rosszul. Megnézem.

Ombika
Ezt mar en is kerdeztem! 😊

Figy E6300 3000-ig minimum huzhato es ha olvasol prohardver,akkor azt irtak a kevesebb neha tobb........ 😊
512-es vga meg tenyleg kell sajnos!

alert
FS-ben maradjunk 18 FPS-nél 😊 16-18 FPS-ig még élvezhetõ a leszállás is, alatta viszont nagyon zavaró. 512 megás VGA nélkül pedig nem érdemes próbálkozni jó textúra felbontással. Másrészt a core 2 duo se mindegy hogy milyen. E6600 alatt ezzel se megyünk sokra. nVidia 8800 GTX 768 MB -os karit próbálta már valaki? 😄

Ombika
40 fps alatt gaz sajnos ,ez van!!
C2D+7900GT minimum! :S

alert
Oké legyünk tényszerûek. Fut szép grafikán gyorsan, ha leveszed az autogent vagy kicseréled a 2004-esre. De akkor meg mi értelme? Se szép házak se fák se autók se növényzet se tárgyak csak a sík talaj... ronda. Ha viszont kicsit is megemeled az autogen szintet az -20 FPS high-end konfigon is. Tehát ha nincs erõmûved akkor ronda, max a vízben tudsz gyönyörködni.

Ennyire lehangolónak nem kell lenni, nekem sincs atomerõmûvem mégis elmegy 29fps-el mellesleg nekem csak a memória több, a videókarim egy gef6600gt, majdnem ultrán jáccok!

ikszdé XD

Ombika
1 kis csemege oldalszelben! 😊

Katt ide

alert
Semmi. El fog indulni, körül tudsz nézni alacsony FPS-el, de akadozni fog ha pl 3D-s objektumok közelébe érsz, nagy reptéren vagy, stb...

scorpeeon
Az én konfigommal mire számíthatok ezzel a játékkal? Mennyi az esélye, hogy élvezhetõen elfut?

ASUS P4P800 SE, Intel P4 2,8GHz Northwood, 2x512 MB DDR RAM (333MHz), Gainward GeForce 7600GT 256MB DDR3 560/1400MHz AGP

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Raptor 2
Raktam képet a "Ismerd fel a repülõt a képrõl" fórumodba<#buck>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Ombika
Ep eszu ember nem mond ilyet!! 😛

ColdFire
hmm... már beugrott hogy ki vagy 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Hát se ts-n se lobby-n nem vagy tul sürün nem mintha én sokat lennék fent mostanság.
biztos szokatlan elsöre a joy de ennyire!!? 😄
ColdFire
mikor haltam volna meg?😊 😛
eladta már vagy nemtom, mikor voltam nálla már nem volt ott :S

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Szia Cold! hát még élsz? 😄
ha nem kell neki a joy akkor tudok rá vevöt 😉
ColdFire
14 😄

bár énis annyi vagyok, szval szvsz nem kor függõ a dolog 😄

Ombika
Uristen hany eves volt a tag?

ColdFire
egyik ismerõs mondta nekem, hogy elég jó billentyûzettel jáccani, meg hogy vesz majd egy saitek joyt...

meggveszi a joyt: "hát ez joyal elég szar játék..." <#idiota>

"Igazad van. Szeret nem szeret kérdése. Én szeretek igényesen és pontosan repülni, te meg nem."
Ez fájt kicsiny szimes szivemnek!!<#merges2>

te igy én ugy- kinek a pap kinek a papné!
Ha irsz inkább privátba tedd meg ! 😄

Ma kiprobálom joy-al is áááááááá 😊
Ombika
Muszaly itt egymast osztani? 😞

Papirzacsi
Most hoztak haza az oviból?<#idiota>

Clidey
<#ticking>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Szerintem egy olyan program esetében, ahol egy repülõnek mindkét csûrõje lefele animálódik, a magassági kormány nemcsak fel-le, hanem elõre-hátra is mozog, nem kéne ilyesmin meglepõdni...egyébként a mappájában ott van a hozzá szükséges textúra, de ezt (is) elk...ták, mint milliónyi más dolgot is a kedves nagyarcú fejlesztõk. Szóval a hiba nem az ön készülékében van.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hetti,sztem intézd el a srácot a Hyperlobbyn,rögtön visszavesz az arcából....
Papirzacsi
Igazad van. Szeret nem szeret kérdése. Én szeretek igényesen és pontosan repülni, te meg nem.
Nem úgy mûködik mint a trimm, inkább úgy mintha meghúznád a botot és úgytartanád.Nincs olyan hülye aki diracdelta függvénnyel vezet repülõt vagy bármit.
Ha ez jó neked akkor legyen, de ahelyett hogy baromságokat hordasz össze, kikéne próbálni, felfogni, és mindjárt nem jönnél ilyen ökörségekkel, hogy leültetem a havert számolni. De idáig úgylátom még tényleg nem nõttél fel agyilag.

Papirzacsi
Igazad van. Tényleg szeret nem szeret kérdése. Én szeretek igényesen, pontosan repülni, te meg nem.
Nem, még így sem igaz. Inkább úgy mûködik, mintha meghúznád a botot, és ott tartanád. Vagy te a való életben is úgy vezetnél repülõt, hogy megrántod a botot, majd gyorsan vissza, majd megint megrántod, megint vissza, amíg el nem éred a megfelelõ horizonthelyzetet? Vagy autóban kitekered teljesen a kormányt, majd vissza, megint kitekered, megint vissza, míg be nem veszed a kanyart? Megpróbálhatod, de kérlek szólj, had legyek én az elsõ aki kiröhög mikor felkenõdsz a fára. :-)
De látom foggal körömmel kapaszkodsz ahhoz a hülye elképzelésedhez, hogy milyen szar az irányítás. Mi lenne, ha kipróbálnád egyszer? Pillanatok alatt rájönnél, hogy nem kell semmit számolni meg ilyen baromságok amit öszehordasz... És a pontossága így nagyságrendekkel jobb, mint annak amit "szeretsz".
Gyorsan és pontosan meg egyik verzióval se lehet repülni, szóval a kérdés, hogy mirõl is beszélünk?

Papirzacsi
Az fsx-ben sokminden nem , vagy nem úgy mûködik ahogy annak kéne, miért pont a világítás mûködne jól? :-) Elvileg van lightmap mellékelve a textúrákban így éjszakai világításnak is kéne lenni. Nálam se a 737-nek se az airbusnak nincs, a 747-nek viszont van.

Ombika
Jajj csak csapathatnam mar vele ha vegre megjonne C2D-m!!
CSak a kepeket nezegetem es csurog a nyalam!

Talalkoztatok mar olyan taggal, aki dx10-es karin nyomatta ?

Hello srácok.Kicsit segítsetek.Külsõ nézetben,ultra high plane-nel este az utastér ablakainak nem kéne világítania? Mert a 2004-ben világítottak,sõt a függõleges vezérsíkon is megvilágította egy lámpa a logo-t.Itt is be lehet kapcsolni pl a logo világítást,de nekem nem világít.Valamit a grafikai beállitásoknál kell még állitanom? Köszi a segitséget....