Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Már nagyon várom, hogy meglegyen a joystick-em, mert billentyûzettel szar irányítani.
egyébként mindent high-ra állítottam és nem akad.
AmD Athlon 3200+ AM2, Leadtek 6800Gs húzvam, 2Gb Kingston DDR2 800MHz.
Köszi a sok választ.
Szerintem ennél maradok.
Katt ide
😄
nekem ilyen van, és tökéletesen megfelel. nem vagyok egy über-felhasználó, de ragyogóan mûködik arra, amire kell. ráadásul minden pont kéznél. nagyon jó!
én ajánlom!
Amit viszont a kép alapján eltudok mondani, és a saját vélményemet tükrözi, az az, hogy sztem ez a gázkarelhelyezés igencsak idiótán kivitelezett, átgondolatlan, és a legkevésbé sem ergonómikus. Persze lehet vkinek ez kényelmes, de az én joystick kezelésis zokásaimba egyáltalán nem passzol, és sztem a felhasználók 90%-nak nem. Akkor lenne értelme ott elhelyezni a gázkart, ha a joy kétkezes lenne, mármint jobbos is és balos is, de ez láthatóan nem olyan. Szóval én nem venném meg, de a tied a választás.Sajna újabban az "olcsóbb" saitekekben is teret hódított az ilyen kialakítás. :-(
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ti nektek mi a véleményetek róla?
CSak 512-es vga-as ugyon dolgozom meg! 😊
Milyan lapot akarsz majd ala?
Amugy arra kell figyelni E6300-asnal,hogy ha 3000 folott akarod akkor 800+ ram kell bele!!
Valljuk be oszinten 3500 C2D azert odavag mindennek,igaz nekem csak 7900 Gs 256 vga van lesz melle ,de ma meglatjuk mit hozok ki belole!!
Neked is C2d van?
Figy E6300 3000-ig minimum huzhato es ha olvasol prohardver,akkor azt irtak a kevesebb neha tobb........ 😊
512-es vga meg tenyleg kell sajnos!
ikszdé XD
ASUS P4P800 SE, Intel P4 2,8GHz Northwood, 2x512 MB DDR RAM (333MHz), Gainward GeForce 7600GT 256MB DDR3 560/1400MHz AGP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
biztos szokatlan elsöre a joy de ennyire!!? 😄
eladta már vagy nemtom, mikor voltam nálla már nem volt ott :S
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ha nem kell neki a joy akkor tudok rá vevöt 😉
bár énis annyi vagyok, szval szvsz nem kor függõ a dolog 😄
meggveszi a joyt: "hát ez joyal elég szar játék..." <#idiota>#idiota>
Ez fájt kicsiny szimes szivemnek!!<#merges2>#merges2>
te igy én ugy- kinek a pap kinek a papné!
Ha irsz inkább privátba tedd meg ! 😄
Ma kiprobálom joy-al is áááááááá 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nem úgy mûködik mint a trimm, inkább úgy mintha meghúznád a botot és úgytartanád.Nincs olyan hülye aki diracdelta függvénnyel vezet repülõt vagy bármit.
Ha ez jó neked akkor legyen, de ahelyett hogy baromságokat hordasz össze, kikéne próbálni, felfogni, és mindjárt nem jönnél ilyen ökörségekkel, hogy leültetem a havert számolni. De idáig úgylátom még tényleg nem nõttél fel agyilag.
Nem, még így sem igaz. Inkább úgy mûködik, mintha meghúznád a botot, és ott tartanád. Vagy te a való életben is úgy vezetnél repülõt, hogy megrántod a botot, majd gyorsan vissza, majd megint megrántod, megint vissza, amíg el nem éred a megfelelõ horizonthelyzetet? Vagy autóban kitekered teljesen a kormányt, majd vissza, megint kitekered, megint vissza, míg be nem veszed a kanyart? Megpróbálhatod, de kérlek szólj, had legyek én az elsõ aki kiröhög mikor felkenõdsz a fára. :-)
De látom foggal körömmel kapaszkodsz ahhoz a hülye elképzelésedhez, hogy milyen szar az irányítás. Mi lenne, ha kipróbálnád egyszer? Pillanatok alatt rájönnél, hogy nem kell semmit számolni meg ilyen baromságok amit öszehordasz... És a pontossága így nagyságrendekkel jobb, mint annak amit "szeretsz".
Gyorsan és pontosan meg egyik verzióval se lehet repülni, szóval a kérdés, hogy mirõl is beszélünk?
CSak a kepeket nezegetem es csurog a nyalam!
Talalkoztatok mar olyan taggal, aki dx10-es karin nyomatta ?