Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Menne igen. Az fs98 talán...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
EZEN MENNE MAXON?
Most nezem pedal szett van pixmanianal 22 bruttoert hozza!!
Nektek nem volt furi,h ilyen konnyu ?
A gazkar toloerossege szerintem pont jo,talan amit kicsit furcsaltam az az,hogy a joyt talan tul konnyu mozgatni a regi TM-hez kepest,igaz mar jo regen volt ,de mintha ez remlene!!
Amugy szerintem a joy korrekt bar ezen nem lattam,hogy lenen tapadokorong vagy ami rogziti az asztalhoz?!
De ma vegre megjott C2D-m csak 1 giga ram ,vegre kiprobalhatom mit tud ez a game!!
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
meg tudja valaki mondani, egy repülésrõl hogyan tudok videót, vagy képet kimenteni? (FSX-ben természetesen)
kösz:
JackDow
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Mivel sok helyen szarvkormanyt ajanlottak, de hat 70 rugot nem adok ki erte es X-52 szintu joyt nemnagyon talalni,plane jo arban!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A Lord Dreamland-ban csak 12.000Ft
Logitech Force 3D Pro 4ever
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Vedd meg, 576ba 27 ruppó aztán csókolom...
cheatem van kell? ^^
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ha jók akkor letöltés után hova rakjam õket?
De olyan csúnya a föld. ronda talaj+pár ház. Csak ennyi gondom van.