Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Jobban járnának, ha dobnák a szemétbe az egészet visszafizetnék a szarul sikerült fsverziók árát ( volt egy pár, mind...), és elmennének belõle kapálni, az talán professzionálisabban menne nekik...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Tekintve az FS-X jelenlegi...hmmm...állapotát, nincs olyan pontja amit ne lehetne (és ne kellene) update-elni..........

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

alert
Szerintem még az MS se tudja, hogy mi lesz benne.. 😊 az általad említett update a régi scenery-kel való kompatibilitási hibát javítja.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hi!
(Egyszer már kiadtak egy kb 8-9 megás update-t kb. nov 23-a körül, ami a "Microsoft Flight Simulator X Photo Scenery Display Update" belsõ nevet viselte.)
Kérdés a bennfenteshez<#wink>: Egy általános grafikai update lesz, vagy csak kifejezetten a fotórealisztikus megjelenítést fogja updatelni?

Dave000
Ebben sem vagyok igazán otthon, fent sincs, mondjuk játszanék vele, de élvezhetetlen...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Hali!
Te ugye más játékban is otthon vagy? (((((((((((:
alert
Bizonytalan. Meg kell várni amíg a microsoft kiad egy kritikus update-et, mert elcsesztek valamit és nem lehet a photoreal scenery-ket normálisan elkészíteni. Valószínûleg néhány hét.

Köszi Alert! Bocs a késõi reakcióért, de csak munkahelyrõl tudok netezni, ez egyben azt is jelenti, hogy meg kell várnom a CD-s változatot <#szomoru1>, annak mikorra várható a megjelenése?
S.M 2.0 kártyán elindul?

Dave000
hmm. ígéretes! És jól néz ki a Budapest 2007 is!!!!

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

ColdFire
16 helyett 26

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

alert
Ez olyan 13 giga körül van de nem mondanám game-nek, gémnek meg fõleg nem. Kicsit olvass utána. Bár lehet játékként használni és ökörködni vele ha valaki azt akarja de nyilván a 16 ezer forintos árából is látszik hogy elsõsorban nem arra van és egy picikét többet tud.

alert
Megváltoztatta az Aerosoft az oldalt. Az oldalukon az Flight Simulator 2004 > Tools menü alatt lehet elérni és rögtön az elsõ termék (AES).

hali, ez tényleg több mint 8 gigás gém?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

alert
Ezt lessétek meg! Ez egy új Aerosoft termék, a lényege, hogy a scenerykben mozgatja az utasbeszállító hidakat (pontosan a repülõgép ajtajához) majd a személyzet jelenti hogy ajtónyitásra kész stb..., automatikus pushback szolgáltatást nyújt úgy hogy mindent a program végez, beszél hozzád a pushback irányító személyzet, felszállás elõtt vagy leszállás után egy follow me car vezet a helyedre és nem elõre definiált pozíciókra, hanem oda, ahova akarod. Ez egy teljesen új modul és rengeteg már elkészült scenery-t támogat, akkor is ha abban eddig nem volt se follow me, se mozgó beszálló híd, se pushback. További infó az oldalon.

alert
Szia! Csak az Aerosoft forgalmazza és csak letölthetõ verzióban. Bankkártyával fizetsz, majd kapsz egy linket és cd-key-t és azonnal letöltheted. CD-s verzió csak az FSX-es változat megjelenése után lesz azzal együtt, akik pedig megvették az FS2004-hez, ingyenesen megkapják a teljesen új verziót is (nem csak patch).

Sziasztok!
Egy infóra volna szükségem, itthon lehet-e már kapni az új Budapest 2007 sceneryt, (ha igen hol?) mert eddig akárhány boltot felhívtam sehol nem tudtak róla. Olyan lenne jó ahonnan postai utánvéttel meg tudnám rendelni. <#nemtudom>
Ombika
Oks bar mar majdnem rendelem pixmaniatol! 😊

Keress meg Skype-n, megalkudhatunk...

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

Falconer
Ha van helyed akkor inkabb ne torold le.
Vissza fogsz meg arra terni 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Játszom a Filight Simulator 2004-el, de meglett az X is. Felrakjam simán az X-et, vagy töröljem le elõbb a 2004-et a kiegészítõivel együtt?
nemakarok fassûgot mondani már nincs fenn 😞
Ombika
Amig meg nem lesz joyom ,addig en sem tudok erdemben irni gamerol! 😊))
Bar valszeg cserelnem kell 512 mb-os VGA-ra!

alert
És mennyi a frame város fölött vagy nagy reptéren? 😊

jó volt 1db is anno aztán 7900 gtx és a 7900gtx a 7800 gtx és a 7800gtx sli között épp féluton van és ahhoz képest jó áron van
Falconer
Hat mert mindenki csak sziv de senki nem jatszik meg normalisan ezzel a jatekkal:/

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ombika
Kezdunk elterni topictol!!! <#taps>

Falconer
*gepem

Falconer
Ez olyan mint amikor az en AGPs 6600GTmhez anno azt irtak, hogy 350es tap kell neki. Egesz kepem max terheles kozben fogyasztott 260 wattot. 300as codegen vitte mint az allat 😊

exTrem
7800gtx-rõl mi a véleményed ? Nekem is ilyen lesz állítólag nagyon erõs.

alert
7800 GTX SLI-be? Az nice.

Ombika
Egyetertek erdemes varni februarig es akkor mar kijon a butitott 8800-as is remlejuk! 😊

amugy lehet nemsokkal gyorsabb de láttam tesztbõl képeket mit csinál az x dx10-ben és gyönyörû 😊max 20-30%-al. (az azért elég szép fölleg ahol kevés az fps)
nekem 500-as tápról mennek ezek a zabálók:
-4 hdd 250 vagy nagyobb
-2 dvd-rw
-6000-es X2 (1.6 v)
-2g ram
-2 db 7800 gtx!!! (ezek is több kakaót esznek mint a 8800 gtx)

szal nagy vakítás a 1000w-os táp (egyébként téjnleg van ien 😊)
alert
Meglátjuk.

Ezt érdemes nézegetni még szarv ügyileg... kíváncsi vagyok mi lesz belõle.

Ombika
Hi se erom se idom nincs barkacsolni sajnos igy vagy marad X52(bar jojbb lnnne pro,de nemtom mikor jon ki) vagy semmi se!! 😞
De azert koszi a tippet!!

Ami meg 8800-at illeti, dehogy kell neki 650 w stb, jo eros 450-es minosegi boven megteszi, de ha vkinek van 7950 ,akkor tok folosleges valtani!
De ha megjon vista vs dx 10 tamogatas hidd el fenyevekkel jobban fog futni!!!

chicco
nice

alert
Valóban elírtam bocs, ennyit ajánlanak (SLI változathoz). Viszont normál változathoz is 500W fölötti táp kell. FS-ben pedig láttam amit láttam, nem sokkal gyorsabb mint a 7950 GX2 1024MB. Más játékban kétségkívül nagyon gyors, FS-ben nem. Fõleg FSX-el nem.

Azt elírhattad mert hol létezik 1000w-os táp?
szerintem 1000V is sok lenne.

nemfogyaszt ojan sokat szal jól átvágtak mellesleg dx 10 ennyi és még sokkal gyorsabb is szal ha van rá pénz mindenképp 8800 gtx.
alert
Meglestem a 8800 GTX karit és fórumokon valamint K András megerõsítésével arra jutottam hogy tök felesleges FS-hez 😊 FS-ben nem sokkal hoz jobbat mint a 7950 GX2, max 20-30%-al. De nem ez az izgi hanem 1000W táp kell neki. Szóval nem tudom hogy fizeti a villanyszámlát aki ilyet használ 😊

alert
Korrekt árú szarvkormány nincs, mindegyik drágább mint az egyszerû CH. Minden repülõs cucc drága. A home-made cuccokat is meg lehet csinálni jól, nézz körül, vannak leírások, csak némi kézügyesség kell hozzá. Nem egy ember csinált már 737 thrust padot és pont ugyanolyan lett mint az igazi. Több fórumban is publikálták. Ha szarvkormányt keresel, inkább az egyéniket keresd, igaz bizonytalanabb, de sokszor olcsóbb. Csak nehéz ráakadni de olvasgass sok sim fórumot, több emberke van aki foglalkozik ilyesmivel. Fejbõl sajnos én sem tudok mondani 😞 ritka.

Ombika
Akkor mondj 1 korrekt aru szarvkormanyt please!!

Amugy meg ilyen gany munkaval csinalt sajat takolmanyoknak nem vagyok a hive,normalis igenyes cuccal jatszom inkabb....

alert
Egy tolóerõkart egy 3000 forintos joyból és némi szerszámmal meg alapanyaggal MAXIMUM 5-7 ezer össz ráfordítással meg lehet alkotni. Kicsit nagyobb tudással pedig már 737 szarvat csinálsz. De ilyet is lehet venni, igaz kicsit drágább, de akkor már ezt nézve a CH-nál nem sokkal többért reális szarvat kapsz. Nem kell feltétlen a CH-hoz ragaszkodni.

Ombika
Ahh amigo ne osszal le, amig nem erted kerdesem!
En pedalra irtam nem a joyra!! <#csodalk>

Mashol olvastam,hogy aki probalt mar szarvkormanyt nem jott be neki:
Idezem:
Valóban jobb lenne egy szarv, de szerintem nincs komolyan kinézõ szarv, ami még normális áron elérhetõ. A CH-szarv valóban jóhírû, 150 Euro-ért megkapod Bécsben (ez olcsóbb, mint az itthoni vagy a külföldrõl rendelt ár), de amióta én láttam és fogtam, azóta letettem róla. Tudom, reális, meg minden, de nehogymár a PMDG 737 tolóerejét azzal a kis fiszfaty tolókarral szabályozzam. A másik meg, hogy tiszta buta kinézete van szerintem. A tolókar és a pedál meg szintén 150/150 Euro lenne. Van egy amcsi oldal, ahol a 3-at együtt meg tudod venni 300 USD-ért..."

exTrem
Olvass már vissza 😊. Ez bocs de elég hülye kérdés volt. Akkor még egyszer. Saitek X52-es joyom van, már lassan egy éve és miért ne próbáltam volna 😊. Rendszeresen állítgatom.

Nem tudom normálisan kihasználi a programozás nyújtotta lehetõségeket, és erõsen gondolkozok egy normális szarv beszerzésén. Ahogy tán Alert írta, ilyet csak a légibuszokon használnak..

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

Ombika
Probaltad?

Briko: 1 kerdest meg ,miert akarod eladni 3 het utan X52-et bar lehet mar kerdeztem,akkor sorry ,de nem emlekszem!?