Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
(Egyszer már kiadtak egy kb 8-9 megás update-t kb. nov 23-a körül, ami a "Microsoft Flight Simulator X Photo Scenery Display Update" belsõ nevet viselte.)
Kérdés a bennfenteshez<#wink>#wink>: Egy általános grafikai update lesz, vagy csak kifejezetten a fotórealisztikus megjelenítést fogja updatelni?

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Te ugye más játékban is otthon vagy? (((((((((((:
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Egy infóra volna szükségem, itthon lehet-e már kapni az új Budapest 2007 sceneryt, (ha igen hol?) mert eddig akárhány boltot felhívtam sehol nem tudtak róla. Olyan lenne jó ahonnan postai utánvéttel meg tudnám rendelni. <#nemtudom>#nemtudom>
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Vissza fogsz meg arra terni 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Bar valszeg cserelnem kell 512 mb-os VGA-ra!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
-4 hdd 250 vagy nagyobb
-2 dvd-rw
-6000-es X2 (1.6 v)
-2g ram
-2 db 7800 gtx!!! (ezek is több kakaót esznek mint a 8800 gtx)
szal nagy vakítás a 1000w-os táp (egyébként téjnleg van ien 😊)
De azert koszi a tippet!!
Ami meg 8800-at illeti, dehogy kell neki 650 w stb, jo eros 450-es minosegi boven megteszi, de ha vkinek van 7950 ,akkor tok folosleges valtani!
De ha megjon vista vs dx 10 tamogatas hidd el fenyevekkel jobban fog futni!!!

szerintem 1000V is sok lenne.
Amugy meg ilyen gany munkaval csinalt sajat takolmanyoknak nem vagyok a hive,normalis igenyes cuccal jatszom inkabb....
En pedalra irtam nem a joyra!! <#csodalk>#csodalk>
Mashol olvastam,hogy aki probalt mar szarvkormanyt nem jott be neki:
Idezem:
Valóban jobb lenne egy szarv, de szerintem nincs komolyan kinézõ szarv, ami még normális áron elérhetõ. A CH-szarv valóban jóhírû, 150 Euro-ért megkapod Bécsben (ez olcsóbb, mint az itthoni vagy a külföldrõl rendelt ár), de amióta én láttam és fogtam, azóta letettem róla. Tudom, reális, meg minden, de nehogymár a PMDG 737 tolóerejét azzal a kis fiszfaty tolókarral szabályozzam. A másik meg, hogy tiszta buta kinézete van szerintem. A tolókar és a pedál meg szintén 150/150 Euro lenne. Van egy amcsi oldal, ahol a 3-at együtt meg tudod venni 300 USD-ért..."
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM