Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én lõn már a 3. honlapomnál járok, és mégse ment el annyira az eszem, hogy ezmiatt istennek képzeljem magamat. Pláne nem, hogy beszólogassak olyan embereknek, akik az adott témában jobban képben vannak nálam (sikeresen belefutottál rögtön a Budapest Scenery készítõjébe és egy valódi vitorlázópilótába), és pláne nem azoknak, akiktõl az információ nagy részét elemeltem. Most õszintén. Ugye már régóta figyelmesen olvasod a topikot?
Nem is lett volna veled semmi gond, ha a kezdeti szerény megnyilvánulásod nyomvonalán haladsz, de sajna nem tetszett neked (az egyébként jogos) negatív kritika.
És a legnagyobb hibát akkor követted el, amikor abba a topikba írtál, amelyet én is szoktam olvasni. 😊 Engem lehete utálni (szeretni nem), mert mindenkinek megmondom a frankót, és magasról t*jok rá, hogy mások milyen véleményen vannak rólam.
Remélem még Alert nem vette át feletted az irányítást. 😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Ha tudtok segítsetek abban, hogy miért állhat le az FSX telepítése az utolsó fázisnál (Error 1935) és egy hiba után letörli a felrakott file-okat...
Légyszi segítsetek mert kivágom a francba...
...nVIDIA GeForce 7600GT GPU 256MB DDR2...
majd a valasz>
"Vga kartya keves lesz!"
...
Ajajjaj. Egy oskori, jo kis Ti4200-esem van egy P4, 2.4-ben, gondoltam majd lecserelem egy 6600-ra, azzal talan mar nem slideshow lesz - mondjuk olyan "medium" detail-ben -, am ugy latszik tevedtem. A francba, hogy atomeromu kell, hogy az ember elvezhesse az ujat... Eeeeh.. :-/
Pedig azok a Challenge-ek, haaat, zsenialisak! :-))
Szal milyen vga-t ajanlotok? (de nem ilyen sli-be kotve 5db-ot, aminek darabja 150e huf...)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Gyertek fel a honlapomra és nézzétek meg,hogy milyen!!! 😊😊
www.fsimulatorx.uw.hu
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Amúgy fogalmam sincs.
AMD Athlon64 3000+
MSI K8N Neo-4 alaplap
1 GB ram
ATI Radeon x850xt 256 mb
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Úgy néz ki beruházok egy szarvkormányra, DE van egy megrendelt x52 joystick-om a pixmaniatól pénzvisszafizetési garival együtt. A jövõ hét elején érkezik de ha minden jól megy nekem nem lesz rá szükségem. Éppen ezért eladásra ajánlom a kedves fórumozóknak!
ár: 28.000,- Ft ( pénzvisszafizetési garival együtt ) Teljesen új, bontatlan csomagolásban
JackDow
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Én pilóta vagyok És nem számitástechnikus, csak a szaktanácsotakat kértem. Azt elírtam : ) Amit írtam, azzal hány FPS tud?
ABIT AW8D i975X DualDDR2 2xPCI-E 16X FireWire
AMD Athlon64 X2 3800 S939 DualCore
nVIDIA GeForce 7600GT GPU 256MB DDR2
1,5 GB Ram
Köszi Zoli
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Igaz nincs nagy tapasztalatom repszimekben,de en elvezni fogom remelem! 😊 <#taps>#taps>
De lehet én csaptam el a betápot az 1-ik szántásnál
Ui:most próbálgatom a rába steiger 2006ot a Vc az naGYON COOL BENNE.tEGNAP NEM ÁLLTAM meg a szántófõld végén 1 másik zetor húzott ki a tóból
Vannak már végre kártevõ állatok, és ugye ezek nem csak egy fix pont közelében animált dolgok, hanem vándorolnak is?Missönök vannak? Van új kapadinamika? MErt a korábbi verziókban igencsak bénán lendült az a kapa, ne mis értme hogy merték így kiadni. Szimulálva van az eléletlenedés, és a nyéltörés? Csillog a kapa a napsütésben?
Menynire kompatibilisek a korábbi addonok, mert a gazgenerátor nélkül eléggé árkád jellege volt.
De asszem megéri maradni a konyhakertIX-nél, abban már úgy nagyjából helyretették a dolgokat, és most már végre futtatni is lehet normális szgépen.Nembeszélve arról, hogy most jelent meg a sáskajárás2007, ami egyelõre nem kompatibilis az Ugarral.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)