Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hááááááááát...

w77d
Helosztok! A repülési modellekben és a fizikában van valami javulás a fs9 óta?

Üdv!

Én lõn már a 3. honlapomnál járok, és mégse ment el annyira az eszem, hogy ezmiatt istennek képzeljem magamat. Pláne nem, hogy beszólogassak olyan embereknek, akik az adott témában jobban képben vannak nálam (sikeresen belefutottál rögtön a Budapest Scenery készítõjébe és egy valódi vitorlázópilótába), és pláne nem azoknak, akiktõl az információ nagy részét elemeltem. Most õszintén. Ugye már régóta figyelmesen olvasod a topikot?

Nem is lett volna veled semmi gond, ha a kezdeti szerény megnyilvánulásod nyomvonalán haladsz, de sajna nem tetszett neked (az egyébként jogos) negatív kritika.

És a legnagyobb hibát akkor követted el, amikor abba a topikba írtál, amelyet én is szoktam olvasni. 😊 Engem lehete utálni (szeretni nem), mert mindenkinek megmondom a frankót, és magasról t*jok rá, hogy mások milyen véleményen vannak rólam.

Remélem még Alert nem vette át feletted az irányítást. 😊

alert
1. dvd-nek van egy repackja. Ezzel itt abba is hagytuk mert nem warez topic 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Razor 1911-es
alert
Eredeti a program? Másolt verzióból van olyan verzió, ami sokszor ezt csinálja.

Az msxml6-tal is azt csinálja nekem!
alert
Talán segít EZ.

Sziasztok!

Ha tudtok segítsetek abban, hogy miért állhat le az FSX telepítése az utolsó fázisnál (Error 1935) és egy hiba után letörli a felrakott file-okat...
alert
Elindul és még fut is de hogy néz ki... 😞 256 MB-os vidkari alatt egyszerûen fizikai képtelenség az FSX-es textúrákat beletölteni a videómemóriába. Minden textúrát szorozz fel 3-al (bumpmap, specular map) és akkor még meg is kellene jeleníteni õket. FSX esetében minimum 512 MB-os karival érdemes próbálkozni, ha látni is akarunk valamit.

alert
Az msxml6-al próbálkozz.

oszt társamnak elindult ati radeon 9600 128mb csak lestem igaz 2 gb ramja és van egy jó procija

Helló! Nekem állandóan msxml4 sp2-es hibát ír ki az indításnál, hiába telepítem újra a játékot és az msxml4 sp2-õt, nem indul ez a szar....
Légyszi segítsetek mert kivágom a francba...
má elég rá a 6600-as is
7950GT, megfelelo procival (E6x00), min 1GB ram, es elvezkedhetsz.

Lentebb olvastam, hogy>
...nVIDIA GeForce 7600GT GPU 256MB DDR2...
majd a valasz>
"Vga kartya keves lesz!"
...

Ajajjaj. Egy oskori, jo kis Ti4200-esem van egy P4, 2.4-ben, gondoltam majd lecserelem egy 6600-ra, azzal talan mar nem slideshow lesz - mondjuk olyan "medium" detail-ben -, am ugy latszik tevedtem. A francba, hogy atomeromu kell, hogy az ember elvezhesse az ujat... Eeeeh.. :-/
Pedig azok a Challenge-ek, haaat, zsenialisak! :-))
Szal milyen vga-t ajanlotok? (de nem ilyen sli-be kotve 5db-ot, aminek darabja 150e huf...)
Ombika
Hajra alakul ez!!

Na mind1 ha valakit érdekel az jöjjön fel www.fsimulatorx.uw.hu Van Fórum is. Bármilyen tanácsot és ötletet elfogadok a honlap fejlesztésével kapcsolatban! 😊
Most ez azt jelenti,hogy szar? 😞(😞(
ColdFire
hátez náccerû <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sziasztok!!

Gyertek fel a honlapomra és nézzétek meg,hogy milyen!!! 😊😊

www.fsimulatorx.uw.hu
ZolEE F1
elindulni el fog a de a proci kevés lesz (szerintem<#zavart2>)

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Ha már egyszer fenn van, mi lenne ha kipróbálnád?
Amúgy fogalmam sincs.
joshua
szerintetek ezen a gépen hogy futna el?
AMD Athlon64 3000+
MSI K8N Neo-4 alaplap
1 GB ram
ATI Radeon x850xt 256 mb

ColdFire
tejóisten <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nekem megvan másoltba ez a játék fenn is van lehet vele multyzni másoltal,?
Frequency
Sziasztok fanatikusok!😊Aki már végig vitte a lemezen lévõ összes küldetést az innen letõlthet újakat,egyenlõre kevés van...de bõvülni fog.http://www.fs-freeware.net/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=129#catEzen a linken találhattok még egyéb nyalánkságokat is a szimhez,jó szórakozást!

Sziasztok,

Úgy néz ki beruházok egy szarvkormányra, DE van egy megrendelt x52 joystick-om a pixmaniatól pénzvisszafizetési garival együtt. A jövõ hét elején érkezik de ha minden jól megy nekem nem lesz rá szükségem. Éppen ezért eladásra ajánlom a kedves fórumozóknak!

ár: 28.000,- Ft ( pénzvisszafizetési garival együtt ) Teljesen új, bontatlan csomagolásban

JackDow

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Ombika
Keress meg msn-en es tudok segiteni,ha kell cucc abban is! 😊

Az FPS száma a gép melyik hardverétõl függ?
Ombika
Ezt igy nem lehet megmondani ,de nem vmi sokat!!

Szia!

Én pilóta vagyok És nem számitástechnikus, csak a szaktanácsotakat kértem. Azt elírtam : ) Amit írtam, azzal hány FPS tud?
w77d
Szevasztok! Van akinek élvezhetõen megy a játék? Ezt úgy értem hogy nincs nagyon lebutítva a graf ám mégsem akadozik.

Hogy teszed bele az Inteles alaplapba az S939-es procit?? <#taps><#idiota>

Ombika
Dual magos procival+7900+2 giga rammal es nemi allitgatassal siman elvezheto ez is,de hatha adnak ki hozza vmi optimalizalt patchot,bar ketlem! 😊)

Hypo
VGA arra gyurjal egy 7900 nem lenne rossz, bar halkan megjegyzem fs2004 el jobban jarnal:}} remeljuk egyszer csak lesz optimalizalt verzio is:} mert fs2004 par kieggel van ilyen szep szerintem

Ombika
Vga kartya keves lesz!

Repülés örült vagyok, szeretnék egy konfigot összeállítani, illetve már meg is van, hogy mi lesz, a kérdésem a tapasztalataitok alapján milyen az összeállítás, REMÉLEM TÖBBEN ÍRTOK! A forúmot visszaolvastam, de gépigénnyel kapcsolatban nem lettem okosabb, semmi konkrétum, azon kívûl hogy atomerõmû kell.

ABIT AW8D i975X DualDDR2 2xPCI-E 16X FireWire
AMD Athlon64 X2 3800 S939 DualCore
nVIDIA GeForce 7600GT GPU 256MB DDR2
1,5 GB Ram

Köszi Zoli
Clidey
Apci, cserélj videokártya-drivert, az lehet a galiba okozója! A bétatesztereink semmi hasonlót nem tapasztaltak!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Légyszi ne hasonlítgass össze mindenféle putri M$ betéti társasággal! A mi supportunk mûködik, s a legmesszebbmenõkig figyelembe vesszük a bétatesztereink, valamint a végfelhasználók észrevételeit! Ha a legfrissebb verzióval rendelkezel, abban minden hiba javítva van!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ombika
Ne irjatok mar le progit,alig varom joyom es kiprobalhassam !
Igaz nincs nagy tapasztalatom repszimekben,de en elvezni fogom remelem! 😊 <#taps>

chicco
thats why az autopilot nagyon gyenge benne vagy nem volt kiépítve az ils a pálya végén.
De lehet én csaptam el a betápot az 1-ik szántásnál

chicco
De f@szok vagytok.Még párnap azt mehetünk onlány repülni mert itthon leszek.
Ui:most próbálgatom a rába steiger 2006ot a Vc az naGYON COOL BENNE.tEGNAP NEM ÁLLTAM meg a szántófõld végén 1 másik zetor húzott ki a tóból

Papirzacsi
Remek hír, de vajon mekkora a gépigénye? Fut akadálymentesen? Nagyobb lett az egyszerre megjeleníthetõ gazok száma, a textúrájuk felbontása?
Vannak már végre kártevõ állatok, és ugye ezek nem csak egy fix pont közelében animált dolgok, hanem vándorolnak is?Missönök vannak? Van új kapadinamika? MErt a korábbi verziókban igencsak bénán lendült az a kapa, ne mis értme hogy merték így kiadni. Szimulálva van az eléletlenedés, és a nyéltörés? Csillog a kapa a napsütésben?
Menynire kompatibilisek a korábbi addonok, mert a gazgenerátor nélkül eléggé árkád jellege volt.
De asszem megéri maradni a konyhakertIX-nél, abban már úgy nagyjából helyretették a dolgokat, és most már végre futtatni is lehet normális szgépen.Nembeszélve arról, hogy most jelent meg a sáskajárás2007, ami egyelõre nem kompatibilis az Ugarral.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Sajnálom, de a Szántóföld 2000 Prof Edition terméktámogatása 2006 januárjától megszûnt, jelenleg az Ugar XP-t forgalmazzuk! Eme fejlettebb termékünk már támogatja a Kényszerleszállás v4.0-át is, szóval érdemes váltani! <#idiota>

Papirzacsi
De mindez túrót ne mér egy jóféle forszfídbekes usb-s kapanélkül.

Papirzacsi
Nos igen, de ne feledjük, hogy elötte a clidey hompédzsrõl kell letölteni az alapszoftvert a szántóföld 2000 prof editiont, és a hozzá tartozó gazgenerátor98-at, illetve a parasztskin 2.3-at.

Clidey
Feltéve ha letöltik és feltelepítik a Zacsiszájtról a Kapa v2.0-át, melyet aztán neten keresztül aktiválnak... <#idiota>

Thx az infot!

Papirzacsi
Jobban járnának, ha dobnák a szemétbe az egészet visszafizetnék a szarul sikerült fsverziók árát ( volt egy pár, mind...), és elmennének belõle kapálni, az talán professzionálisabban menne nekik...