Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
hol lehet megnézni azt, hogy másodpercenként hány képet ad, azaz az FPS-t?Mit kell megnyomni?
elõre is kösz a segítséget.
A verzió 1911..
Felrakás után rendesen megy, közepes beállítással 18-19 fps, de nincsen felül menü..Jobban mondva van, de valamilyen beállítási elégtelenség következtében nincsenek betûk benne, pedig minden lehetséges font már a Windows könyvtárba is be lett installálva.
Talán van itt köztünk egy PC guru, aki segíteni tud?
Azon gondolkodom, inkább maradok a jól bevált 2004-nél,mert ez elég gyengécskének tûnik így az elején..
Üdvözlettel: Lénárth János
\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry
Kipipaltam amit mondtal es zsir volt!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Az mi lenne?
Nem customba huztam fel mindent,hanem kinnt a fomemube kiveve autogen density: extremre huztam meg fel pluszba!!
Holnap kiderul uj VGA-val is mit tud! 😊
Gepem E6300 C2D 3300 Mhz-re huzva, 2 Gb Geil ram, 7900 Gs 256 ddr3!!
Minven fullra allitva es 2x anizotrop szuressel fix 20 FPS erteket ertem el varos felett is !!
Magyarul tokeletesen jatszhato es meg !x szurest is elbir majd siman!!
MAr csak en vagoyk balfasz ,mivel Boeing 747-el fel se tudtam szallni,jezusom mennyi tanulas var meg ram,de nem banom!!! <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps><#integet2>#integet2>
De ez mar tulsagosan off ide... 😞
A masik meg ,hogy hulye az aki vesz e6300-at es nem huzza fel 3 Ghz legalabb,de 2800 siman megy mindegyik es ahhoz eleg 800-as ram is! 😊
Rohadjon meg Microsoft!, az tuti, hogy Én nem adok ki 500.000 Ft egy konfigért, mert ugye magyar bérekbõl erre nem telik. 200.000 Ft -ért akarok összeállítani valamit, amivel azért jó közép szinten elmegy. Szálljunk le a földre mert ugye 500.000 Ft nem szaladgál senki. : )
Épp most szedem le a demo második verzióját.....az aláírásomban lévõ konfiggal fog med-low-on menni, esetleg jobban?
elõre is kösz a segítséget.
Majd ha kijon belole butitott valtozat,marmint 8800-bol,akkor lecserelelem en is!!
Majd akkor fogod elvezni ,ha Vista megjelenik es DX10 alatt tudod futtatni! 😊
nem tudom hogy kell feltelepíteni ezt a játékot vki tudna segíteni?
I\'m a Pilot
Az FS2004-et után alap volt, hogy ezt a játékot is megveszem eredetiben.
Azt mindjárt sejtettem,hogy nagy lesz a gépigénye, de most karikor turbóztam fel a gépet core2 E6400,2*1Gb kingmax667-re, csak sajna a videókarira már nem volt zsé, az egyelõre maradt a 7800gtx.
Sajnos a "játék" is maradhatott volna még egy darabig a polon, mert mindent mediumra állítva,1024*768-ban, aa nélkül,eléggé szarkául fut.(szám szerint 15-28 fps között ingázik :-))
Na mind1, még sokat nem sikerûlt eltõltenem vele, de azt már most látom, hogy technkailag nagyon ott van a cucc.
Január végén csak emiatt beruházok még 1 8800gts-re, remélem sokkal jobb lesz a helyzet.
Megkérném, hogy akinek hasonló kinfigja van, de már 8800gts-el szerelt, írja meg, hogy neki hogyan fut a "játék", magas beállítások mellett.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Ha 4-et olvastál volna vissza ,lehet megtalálod a megfejtést..
<#falbav>#falbav>
lehet ki fogtok nyírni, remélem nem 😄
3oldalt visszaolvastam, de a problémám az lenne
h letöltöttem, és amikor instalálnám, felrak mindent a gépre és olyan 995aléknál letörli magát... kérlek segítsetek tanácsokkal!
köszönöm<#worship>#worship><#worship>#worship><#help>#help>
__|__ ________(*)________
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Meg aztán a turburencia teljes hiánya is idegesítõ
Szerintem a motorosoknál sem lehet akkor valami hude élethû.