Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
NEkem AA bekapcsolas alig jar veszteseggel! 😊

ColdFire
vagy ha 3x megnyomod az shift+z -t, akkor a repülõröl is ki ir mindent, meg fpsrol is

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

thomasthomas
Na kipróbáltam a második demót......lent a földön 20FPS nem látszik nagyon akadozónak......jah és minden ultra highon, csak azt nem tudom hogy lehet ez, -igaz a vga nem 64 hanem 256 MB-s- mert ahogy visszaolvasok....a proci nincsen húzva...ha feljebb megyek akkor megy 25 fölé....esetleg a demoban máshol grafikai beállítás nincs pl élsimitó, mert így csúnya egy kicsit a terep.....(nincsen összemosódva)

Ombika
Fraps nevezetu programmal!!

exTrem
shift+z kétszer

thomasthomas
Hi!

hol lehet megnézni azt, hogy másodpercenként hány képet ad, azaz az FPS-t?Mit kell megnyomni?

elõre is kösz a segítséget.

Szervusztok!
A verzió 1911..
Felrakás után rendesen megy, közepes beállítással 18-19 fps, de nincsen felül menü..Jobban mondva van, de valamilyen beállítási elégtelenség következtében nincsenek betûk benne, pedig minden lehetséges font már a Windows könyvtárba is be lett installálva.
Talán van itt köztünk egy PC guru, aki segíteni tud?
Azon gondolkodom, inkább maradok a jól bevált 2004-nél,mert ez elég gyengécskének tûnik így az elején..
Üdvözlettel: Lénárth János

\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry

Ombika
No raraktam amit mondtal iszonyat szep viz stb,de 20 fps volt mindehol!!
Kipipaltam amit mondtal es zsir volt!

alert
Az árnyékok. Az padlóra fektetne minden gépet nem csak a tiédet.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Ombika
Nem azt nem pipalta ki!!
Az mi lenne?

Nem customba huztam fel mindent,hanem kinnt a fomemube kiveve autogen density: extremre huztam meg fel pluszba!!
Holnap kiderul uj VGA-val is mit tud! 😊

alert
A ground shadows-t is benthagytad 😄

Ombika
HAt elmondom tapasztalatomat miutan megvan vegre joyom is!!
Gepem E6300 C2D 3300 Mhz-re huzva, 2 Gb Geil ram, 7900 Gs 256 ddr3!!
Minven fullra allitva es 2x anizotrop szuressel fix 20 FPS erteket ertem el varos felett is !!
Magyarul tokeletesen jatszhato es meg !x szurest is elbir majd siman!!

MAr csak en vagoyk balfasz ,mivel Boeing 747-el fel se tudtam szallni,jezusom mennyi tanulas var meg ram,de nem banom!!! <#eljen><#worship><#taps><#integet2>

Ombika
Nekem Giga Ds3 van es jelenleg 470 fsbnel jarok ,azaz mem 940 Mhz-n megy es proci lazan menne szoval asus es Giga barmelyik jo!!
De ez mar tulsagosan off ide... 😞

alert
Viszi a 2.8-at is sõt 3 fölé is megy ha megnézed tesztekben csak egy megfelelõ alaplap kell hozzá és jó ram. Az Asus-nak van egy írtó jó lapja amivel tesztelgették (P5😎, ez 38 bruttó körül van most és ezzel sikerült nekik 3 fölé menni. De nem a deluxal hanem a simával.

Ombika
NE szemeteljuk itt topicot keress meg msn vagy priviben!!

chicco
bocs 2,32 most

chicco
ezt kicsit kifejthetnéd bõvebben mekem 2,1 fõlé nem megy sajna

Ombika
Saitek X52-hoz letezik FSX profil vhol?

Ombika
Igy van!! 😊
A masik meg ,hogy hulye az aki vesz e6300-at es nem huzza fel 3 Ghz legalabb,de 2800 siman megy mindegyik es ahhoz eleg 800-as ram is! 😊

alert
200-ból lazán összeraksz olyan konfigot amivel szépen fut jó grafikán ha az alap cuccaid már megvannak. Értsd: ezt a 200 ezret csak alaplapra, CPU-ra, VGA-ra és RAM-ra fordítod, mert pl a ház, dvd olvasó, stb már megvan...

chicco
ram kéne még

Ombika
200-bol is ossze lehet hozni amin jol megy,persze tft nelkul! 😊))

uDV!

Rohadjon meg Microsoft!, az tuti, hogy Én nem adok ki 500.000 Ft egy konfigért, mert ugye magyar bérekbõl erre nem telik. 200.000 Ft -ért akarok összeállítani valamit, amivel azért jó közép szinten elmegy. Szálljunk le a földre mert ugye 500.000 Ft nem szaladgál senki. : )
thomasthomas
Hi!

Épp most szedem le a demo második verzióját.....az aláírásomban lévõ konfiggal fog med-low-on menni, esetleg jobban?

elõre is kösz a segítséget.

Ombika
Ez varhato volt,h sp1 keszul de en most 2 karival is kiprobalom 3300 Mhz-re huzott C2D-vel es 2 giga rammal majd megirom tapasztalatokat csak az unnep miatt elhuzodik... 😊))

alert
Utánanéztem és mindenhol azt írják, amit eddig is tudtunk. A processzor a limit. Megveszik 200 ezer forintért a core2duo e6700-as processzort és ugyanazt az FPS-t kapják a 180 ezer forintos 8800GTX-el, mint a 125 ezer forintos 8800GTS-el és még ez utóbbival is jobb a frame mint a 150 ezer forintos 7950GX2-vel! Elgondolkoztató. Tehát a processzor a limit mint mindig. Akkor éri meg a 8800GTX-et venni ha a 250 ezeres e6800-as procidat túlhajtod mint atom 😊 különben az olcsóbb kategóriák is csont ugyanannyit hoznak... Sõt gyakorlatilag ha nincs egy nagyonjó c2d procid, akkor teljesen felesleges a 8800-as vga bármelyik darabja. Másik érdekesség hogy a 7900GTX-nél FSX-ben is szintén sokkal jobban teljesít a majdnem fele annyiba kerülõ 7950-es kari GT 512MB-os változata ha van mellette egy jó cpu. A srácok akik próbálgatták majdnem max beállítások mellett a nagy reptereken is 20 fps-t szedtek ki belõle max autogen-el, 60cm-es texture beállításokal 1024x768-ban. A proci egy e6600 volt kis tuningal. Szóval nem kell itt annyit költeni, hogy jó teljesítményt kapj. Arról nem beszélve hogy több fórumon is olvasható hogy készül az SP1 az FSX-hez és a performance-re gyúrnak.

alert
Van már 8800GTS 125 ezer bruttóért (itthon is kapható). Sok különbség nincs, 640MB memója van a 768 helyett. Nagyobb eltérésrõl egyelõre nem hallottam, utána kellene nézni.

Ombika
Meg rakas szar es nem tamogatja ha ugy ahogy kellene ,ha joltom!
Majd ha kijon belole butitott valtozat,marmint 8800-bol,akkor lecserelelem en is!!

alert
Tenyleg, Vista-val már próbálta valaki?

Ombika
Veletlenul se vedd meg ,mert nagyot csalodsz!!

Majd akkor fogod elvezni ,ha Vista megjelenik es DX10 alatt tudod futtatni! 😊

alert
Szia! Nagyon egyszerû! Minden automatikus. Berakod a dvd-t a meghajtóba és követed a képernyõ utasításait, gyakorlatilag csak a NEXT gombokra kell kattintani. Mindent megcsinál magától, mint a legtöbb játék és program telepítõjének 99.99%-a. Kb a telepítés felénél kérni fogja, hogy tedd be a második dvd-t. A merevlemezen legyen vagy 15 GB szabad helyed. Nagyjából ennyi 😄

hello

nem tudom hogy kell feltelepíteni ezt a játékot vki tudna segíteni?

I\'m a Pilot

alert
hm... ha megnézel külföldi fórumokat ezzel kapcsolatban esetleg youtube videó teszteket, akkor azt fogod látni sajnos, hogy ha a te mostani konfigodban a vga egy 8800gtx lenne, akkor is lenne bõven hely, ahol max grafikán nem hoz jobbat 12-18 fps-nél. Igaz itt már abszolút max grafikai beállításokról beszélünk 1600x1200-ban. Viszont az ilyen tesztekben a sárkánnyal repülnek szinte mindig. Ha betöltesz egy 737-est vagy más gépet, akkor nyilván még ennél is kevesebb. Tehát egy ilyen konfigon max graf beállítások mellett kb 1024x768 felbontásban a bloom-ot kikapcsolva lehet tartani 20 fps fölötti értéket. De erre már azt mondom tûrhetõ 😊 Az ára viszont abszolút nem, ha azt nézem hogy még így sem garantált a 18 FPS, ha nem a sárkánnyal repülünk sok felhõ közt és mondjuk esõvel... szvsz jobban megéri várni március-április környékéig amikorra kijönnek már jobb hardverek és jelenlegiek ára lemegy mondjuk a felére.

sb1
Ez azért nem piskóta...

Az FS2004-et után alap volt, hogy ezt a játékot is megveszem eredetiben.
Azt mindjárt sejtettem,hogy nagy lesz a gépigénye, de most karikor turbóztam fel a gépet core2 E6400,2*1Gb kingmax667-re, csak sajna a videókarira már nem volt zsé, az egyelõre maradt a 7800gtx.
Sajnos a "játék" is maradhatott volna még egy darabig a polon, mert mindent mediumra állítva,1024*768-ban, aa nélkül,eléggé szarkául fut.(szám szerint 15-28 fps között ingázik :-))

Na mind1, még sokat nem sikerûlt eltõltenem vele, de azt már most látom, hogy technkailag nagyon ott van a cucc.

Január végén csak emiatt beruházok még 1 8800gts-re, remélem sokkal jobb lesz a helyzet.
Megkérném, hogy akinek hasonló kinfigja van, de már 8800gts-el szerelt, írja meg, hogy neki hogyan fut a "játék", magas beállítások mellett.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Ombika
NO megerkezett X52-om + ramom is johet a repkedes reggeltol-estig feszt!!! <#integet2>

másnak a gépébe. mert elvileg lehetséges. van ilyen sharing aircraft. utána meg join aircraft. már sikerült egyszer de nem tudom mit kellet ahhoz csinálni.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

alert
A CaptainSim megjelentetett egy Space Shuttle kiegészítõt ami elég jól néz ki 😊 Akinek van tapasztalata érdekelne...

alert
Mert nem csupán egy játék hanem "valamivel" több annál... olvass utána.

Attila56
hellosztok.Miért 26 000 Ft ez a játék?<#idiota><#idiota><#idiota><#rinya>

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

3 oldalt visszaolvastál és nem láttad hogy nem warezolunk?

Ha 4-et olvastál volna vissza ,lehet megtalálod a megfejtést..

<#falbav>
hello
lehet ki fogtok nyírni, remélem nem 😄
3oldalt visszaolvastam, de a problémám az lenne
h letöltöttem, és amikor instalálnám, felrak mindent a gépre és olyan 995aléknál letörli magát... kérlek segítsetek tanácsokkal!
köszönöm<#worship><#worship><#help>

__|__ ________(*)________

ColdFire
másnak a gépébe, vagy más tipusu gépbe?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Helló, ha hálózatban játszok akkor hogyan lehet beleülni a másik gépébe? (mert lehetséges, csak nem tudom mit kell tennem)

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

ColdFire
amerikába sokmindent máshogy csinálnak xD

ÕÕÕÕÕÕÕ viszont a sárkányrepülõvel simán lehet hátonrepülni 1 méterrel a pálya felett. 😊

Clidey
Persze hogy van fejlõdés! ...Visszafelé...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

w77d
Ha már azt elérték, hogy 747-essel nem leet mûrepülni akkor OK 😊
Meg aztán a turburencia teljes hiánya is idegesítõ

Pici fejlõdés érezhetõ, de ne várj csodát. 😞 Én csak a vitorlázóból tudok kiindulni, de az nagyon gyatra. Az egyik sárkányos ismerõsöm meg a sárkányrepülõre panaszkodott.

Szerintem a motorosoknál sem lehet akkor valami hude élethû.

w77d
ez nem túl bíztató 😊