Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
I\'m a Pilot
hát sztem de nem tudsz repcsit vezetni 😄
ha repcsit tudnál, a hardwerel se lenne gondod...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
I\'m a Pilot
I\'m a Pilot
vettem ezt a szar progit és kiderül hogy csak drága gépeken megy bassza meg a microsoft!!!!!
I\'m a Pilot
I\'m a Pilot
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Multi csatlakoáskor sincs elégszer kiírva, hogy share cockpit...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Mind alapbol 3 Ghz-t viszi es FSXnek az kell, nekem E6300-as van es jeleneleg is 3.3 Ghz megy,de ha memod csak 800Mhz-t bira es E6300-as lesz,akkor max 2800 Mhz-n megy majd!!! De ha tobbi reszlet erdekel,akkor privi!!
tudunk beszélni privátban skype, mobil ?
írd meg emilben djanakukacsofthomepontnet
Az alaplapom ASUS P5W DH Deluxe, ami elég jó szerintem. 1Gb Hyperx dual chanel RAM kit van benne ami 800Mhz-en zúz. A videocard egy heat pipe-os ATI 1600 pro 512 Mb DDR2-es rammal. Erõforrás egy zalmann 460 W táp. Ezzel már csak eldöcög az fsx ha nem is tökéletesen.
A jövõben +1GB RAM-ot szeretnék még bele! Ha azzal sem lesz változás akkor nem röpülök :-)
az Intel Core Duo 3.4Ghz -es vagy
az intel Core 2 Duo 2.4Ghz-es procit szeretné jobban az FSX.
A válasz meglehetõsensürgõs lenne.
Elõre is kösz : JackDow
Köszönöm a tanácsokat, de mivel letöröltem, oka fogyottá vált..:-))
Megnézem ezt a 16 rúgós változatot, de szerintem az a sima változat, bár teljesen mindegy, hiszen kiegészítõk nélkül egyik sem használható.
Most ott kezdem, hogy elõször veszek egy jogtiszta VISTA-t, és utána meglátom, hogy az új gépemen egyáltalán érdemes lesz-e ezzel - a szerintem egyenlõre bukásra ítélt - verzióval foglalkozni.
Ez ugyanis semmivel nem jobb az elõzõnél, sõt...
Egyébként rendkívül örülök, hogy közelebbi kapcsolatba kerültél K. András barátommal, és gratulálok a sceneryhez!
Üdvözlettel: L.János
\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry
A tájra, és a mûszerekre, no meg a default gépekre írtam lejjebb a silány tákolmány jelzõt!
Medium Dense, és medium autogen beállításban egyszerûen szemrontóan nagy a vibrálás. Ezért is maradnak sokan, és maradok én is az FS2004 mellett, mert nem a táj, hanem a repülõgép vezetése a lényeg, abban pedig az ATR-72 és Boeing 777 között bõven lehet gépet választani bármilyen repüléshez..(természetesen FMC, és MCDU használattal)
Ez a MediaMarkt dolog kissé szöget ütött a fejemben a 16 ropival..
Üdvözlettel: l.J.
\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry
Szereintem értelmesebben is el lehet költeni azt a 26 rongyot.3-4 év múlva is ott lesz a boltok polcain a cucc, mert ennyi pénzért ezt nem viszik mint a cukrot, csak a különbség, hogy akkor "jóval" olcsóbban.
Mellesleg ha csak a gépigény lenne a probléma, akkor még talán mondanám ,hogy hú, nem fut, de azért csuda jó progi, de sajnos ez nem így van. Ajánlom figyelmedbe a kiemelkedõen ronda és sivatagos tájat, a csomó animációs, mûszer és egyéb bugokat amikrõl itt már többször szót ejtettünk. Úgyhogy sztem ennyi pénzért feldughatják a készítõk az fsx dvdket.
Meggyõzõdésem ,hogy múltkor 16e pézé láttam a deluxe verziót a media markt polcán ,de azóta anyiszor olvastam, hogy 26ropi, hogy elbizonytalanodtam, lehet mégis rosszul láttam.:-)
De csupán azért, mert annyi rosszat olvastam eddig róla, hogy elõször kíváncsi voltam rá, hogy vajon érdemes lesz kidobni 26 rongyot érte?
Rájöttem, egyenlõre nem érdemes, de mégis kidobom rá, mert az FS3-tól minden kiadásom megvan, ezekbõl egyetlen kiadás az, amit másoltan kaptam, a többi original. Sõt az FS4-hez annak idején vettem az akkori NSZK-ban egy tervezõ programot is...
Nos, végülis mivel ismerem a menüpontok helyét, tudom ismerkedés gyanánt használni, de a menüsor szerintem túl széles, és átlátszó (transparency), sõt néhány elõreugró ablak is, szerintem a három dll fájl valamelyike lehet a bûnös, talán a main.dll
Felraktam egy régebbi, de profi alkatrészekbõl összeállított P3 800 gépre, és ott is 15-20 fps-t tudott közepes beállításon egy Geeforce 5700 kártyával, de már very dense állásokban csak 4 fps lett az eredmény Róma felett.
Szerintem egyáltalán nincsen annyira magas gépigénye, mint ahogyan misztifikálják, mert fullon úgysem használja senki, hacsak nem tájnézõ vfr repülésre akar vállalkozni.
Ha valakinek van tippje erre a menüsor problémára, akkor bizonyára segíteni fog másoknak is ehhez a verzióhoz.
Majd holnap nyilatkozom a 26 rongyos verzióról, ami egy Abit AW9D Max alaplapban lévõ D930 procis 2 gigás gépre fog ma este felmenni.
De használni egyenlõre nem fogom, mert a neten ez még egy silány tákolmány ezekkel a repülõgépekkel, amit Bill Gates hajlandó nekünk adni.
Üdvözlettel: Lénárth János
Egy épület akár 4 kockából is áll.
A repülõt is fel lehet ismerni, rögtön miután a nevét elolvasom.
Alig telik el fél perc, és máris reagál az irányításomra.
24 képkocka/perc.
Most egy kicsit meguntam, így felteszem közben a 3088-as PC/XT-re a Carbont.
Hátha megy full 1024-be és akkor azzal is nyomom egész éjjel.
Kívánok mindenkinek hasonló jó játékot az elkövetkezendõ idõkben!
õ az 1911ben kiadott verzióval jáccik xD
nemrég kezdtem fsx-en repülni -egyenlõre cessna-val- , és olyan kérdésem lenne, hogy az alapból bennlévõ gps mûszer adatait hogyan tudom követtetni az autopilottal?
A NAV2 VOR jelet gyönyörûen követi viszont a problémám a következõ:
Ha a flight planban tervezen a repülést nagyon sok olyan hely van ahol elég messze vannak egymástól a VOR adók, viszont repülés közben a gps látja a nearest VOR adókat és lehet bõvíteni repülés közben az utitervet. DE a gps nem adja meg a VOR frekiket csak a nevét/ irányát. Így nem tudom a NAV vevõn betekerni õket, következésképpen nem tudom az autopilot-ot ráerõltetni a gps-ban definiált VOR -ra.
Nem tudom, hogy érthetõ volt e a problémám, és lehet, hogy még nem látom teljesen tisztán, de nekem az lenne az egyszerûbb frree flight, hogy felszállok, utazok, kedvem szerint irányt váltok, és hosszabb távokon autopilot, majd vizuál landolás.
Mindezidáig erre van idõm, és némi tudásom!
Kérlek titeket, ha valaki tudna segíteni írjon választ!
Elõre is kösz:
JackDow