Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahoz hogy jól menjen a játék ahoz kell 8800gtx? 200 000 ft-os videókártyával megy csak nah ez a baj
De kár ! ÉS a 7600GS-el????(videókártyával)Alert
Van msn-ed?Alert
alert
Adiker: plz ne írj privátban egyszavas üziket. És már megmondtam, oprendszert nem tudsz csak úgy letölteni és újratelepíteni!!! A problémának az oprendszerhez semmi köze! De ha megvetted az FSX-et és tudsz repülõt vezetni akkor egy új operációs rendszer megvétele nem okozhat gondot 😊 mellesleg jelenleg az XP a legújabb ami állításod szerint neked is van 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

alert
Szvsz elindul de ennyi. Élvezni nem fogod az biztos 😞

Köszönöm szépen alert! :-) ÉS akkoe nekem hogy menne mert én még csak most töltöma mi nem soká kéész És a gépem:6600GT 3000+proci amd alaplap asrock k8n,1gb ram,
ColdFire
mivel repülsz? ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

de tudok

I\'m a Pilot

ColdFire
"de ha rakok fel egy új oprencert sztem job lesz!"
hát sztem de nem tudsz repcsit vezetni 😄
ha repcsit tudnál, a hardwerel se lenne gondod...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nem csak kipróbálásra vettem hanem tudok repcsit vezetni de ha rakok fel egy új oprencert sztem job lesz!

I\'m a Pilot

alert
A te gépeden gyötrelem mert nem bírja. Ajánlom nézz meg olyan képeket róla amiket jó számítógépen csináltak és ezt meggondolod mégegyszer. A DX10 utáni változásokat meg még csak nem is láttuk...

alert
Elég közhely, de okos ember tájékozódik mielõtt megvesz valamit fõleg ha az drága.. Másrészt ne idegeskedj, hidd el nekem ez nem a te programod, nem neked való. Gondolom brand new tehát csak ki lett próbálva. Add el kapsz érte kb 20k-t.

és ráadásul a grafikája gyötrelem

I\'m a Pilot

hát ez qurva jó meg

vettem ezt a szar progit és kiderül hogy csak drága gépeken megy bassza meg a microsoft!!!!!

I\'m a Pilot

alert
Szia! Sajnos az FSX jelenleg csak nagyon drága számítógépeken futtatható élvezhetõen, mert új grafikai megoldásokat használ és a jelenlegi átlagos számítógépek még nem bírják megfelelõen futtatni. A windows xp-nek ehhez semmi köze.

alert
Szia semmilyen Flight Simulatorhoz nem létezik magyarítás csak a FAQ alatt található magyar anyagok. Jelenleg nem érhetõ el mert nem mûködik az ultraweb szervere de már dolgoznak a problémán. Az FPS a frame per second érték ami a másodpercenként megjelenített képek számát jelenti. Tehát hogy egy képet folyamatosnak láss, 24 kép kell minimum másodpercenként. Tehát ha valami szép grafikájú játékot akarsz futtatni, de a géped gyenge, akkor nem tudja elég gyorsan számolni az éppen megjelenítendõ képet ezért az FPS érték lecsökken és te akadozva látod a képet ha nagyon dúrva, akkor pedig teljesen élvezhetetlenné és játszhatatlanná is válhat.

ColdFire
új év ^^

Hellótok nekem akadozik a fligt simulator-x és nem tudom mit csináljak pedig xp-m van segítsetek!!!

I\'m a Pilot

Megmondaná hogy mi az a fps Metr én még kezdõ vagyok!köszönöm
Sziasztok Ki tud hozzá magyarosítást?Segítsetek! Köszönöm ! B.U.É.K.
köszönöm ezen a fórumon is a segítõknek

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Papirzacsi
Nem mintha nem lett volna róla szó, és nem harangozták volna be mindenhol, hogy ebben van shared cockpit, csak olvasni kell a láma kérések helyett...<#idiota>
Multi csatlakoáskor sincs elégszer kiírva, hogy share cockpit...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Igen. Úgy hívják Shared Cockpit. Az FS-X egyik újdonságai közé tartozik ez is.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ombika
Ez engem is erdekelne,mert megalama vagyok meg repuleshez! 😊

Szerintetek lehetséges online beülni valaki mellé a gépbe? Mert ma repültem (free flight), egy másik gép is volt ott és a nézeteknél ki tudtam választani hogy a másik gépet lássam, de csak outside. Ha meg tudnám csinálni hogy other gép cockpit akkor könnyû lenne oktatni, oktatáson részt venni!?

chicco
2,52 a max amitelértem felette visszaáll 1,68-ra.

Falconer
Nomeg nemart majd vmi videokartya is abba!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ombika
MEg szep,hogy C2d vegyed!!

Mind alapbol 3 Ghz-t viszi es FSXnek az kell, nekem E6300-as van es jeleneleg is 3.3 Ghz megy,de ha memod csak 800Mhz-t bira es E6300-as lesz,akkor max 2800 Mhz-n megy majd!!! De ha tobbi reszlet erdekel,akkor privi!!

meggondolom :-)

tudunk beszélni privátban skype, mobil ?

írd meg emilben djanakukacsofthomepontnet

alert
Ha a c2d procit veszed és sikerül feltornászni 3 GHz körülire akkor simán élvezni tudod az FSX-et. De ha tényleg repülni akarsz akkor ajánlom inkább az FS2004-et, mert kiegészítõkkel még mindig 100x szebb mint az FSX és a megfelelõ fizetõs repcsiket is beszerezve pedig 1000x reálisabb 😊 igaz ott már kell tudni repülni is... Viszont tömérdek FPS-ed lenne fs2004-ben 😊

köszönöm a válaszokat! mindenképpen új proci kell a gépembe, nem csak az fsx miatt, csak gondoltam, ha már beruházok akkor kényeztetem az fsx-t is egy kicsit.
Az alaplapom ASUS P5W DH Deluxe, ami elég jó szerintem. 1Gb Hyperx dual chanel RAM kit van benne ami 800Mhz-en zúz. A videocard egy heat pipe-os ATI 1600 pro 512 Mb DDR2-es rammal. Erõforrás egy zalmann 460 W táp. Ezzel már csak eldöcög az fsx ha nem is tökéletesen.
A jövõben +1GB RAM-ot szeretnék még bele! Ha azzal sem lesz változás akkor nem röpülök :-)

alert
Én a másodikra szavazok egyértelmûen, de kell hozzá egy jó lap és akkor feltenném azt is 3 GHz-re vagy 2.8-ra (alaphûtõ bírja) és már így is minimum 2x gyorsabb mint az elsõ. De ez csak saját vélemény, semmi nem garantálja hogy tudod tuningolni bla bla szokásos szöveg...

Ne az FS-X-hez igazitsd a hardvered. Illetve ne most! Tokeletesen ugyis csak az 1-2 ev mulva piacon levo hardverrel fog csak futni. A jovore nezve viszont en a Core2-ot vennem.

ColdFire
lol hát az elsõt

Szerintetek

az Intel Core Duo 3.4Ghz -es vagy
az intel Core 2 Duo 2.4Ghz-es procit szeretné jobban az FSX.

A válasz meglehetõsensürgõs lenne.

Elõre is kösz : JackDow

Szervusz Péter!
Köszönöm a tanácsokat, de mivel letöröltem, oka fogyottá vált..:-))
Megnézem ezt a 16 rúgós változatot, de szerintem az a sima változat, bár teljesen mindegy, hiszen kiegészítõk nélkül egyik sem használható.
Most ott kezdem, hogy elõször veszek egy jogtiszta VISTA-t, és utána meglátom, hogy az új gépemen egyáltalán érdemes lesz-e ezzel - a szerintem egyenlõre bukásra ítélt - verzióval foglalkozni.
Ez ugyanis semmivel nem jobb az elõzõnél, sõt...

Egyébként rendkívül örülök, hogy közelebbi kapcsolatba kerültél K. András barátommal, és gratulálok a sceneryhez!
Üdvözlettel: L.János

\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry

alert
Lehet hogy ketten tévedünk, de nekem is egyértelmûen 16 rémlik múlt hétrõl a media markt polcán 😊)

Megszívlelem ezeket a dolgokat...
A tájra, és a mûszerekre, no meg a default gépekre írtam lejjebb a silány tákolmány jelzõt!
Medium Dense, és medium autogen beállításban egyszerûen szemrontóan nagy a vibrálás. Ezért is maradnak sokan, és maradok én is az FS2004 mellett, mert nem a táj, hanem a repülõgép vezetése a lényeg, abban pedig az ATR-72 és Boeing 777 között bõven lehet gépet választani bármilyen repüléshez..(természetesen FMC, és MCDU használattal)
Ez a MediaMarkt dolog kissé szöget ütött a fejemben a 16 ropival..
Üdvözlettel: l.J.

\"Sejtettem, hogy amit keresek, a dolgok mögött rejlik..\" Antoine de Saint-Exupéry

Papirzacsi
Ja, úgy más, már megilyedtem ,hogy 1911-gyel nyomod végig. :-)))
Szereintem értelmesebben is el lehet költeni azt a 26 rongyot.3-4 év múlva is ott lesz a boltok polcain a cucc, mert ennyi pénzért ezt nem viszik mint a cukrot, csak a különbség, hogy akkor "jóval" olcsóbban.
Mellesleg ha csak a gépigény lenne a probléma, akkor még talán mondanám ,hogy hú, nem fut, de azért csuda jó progi, de sajnos ez nem így van. Ajánlom figyelmedbe a kiemelkedõen ronda és sivatagos tájat, a csomó animációs, mûszer és egyéb bugokat amikrõl itt már többször szót ejtettünk. Úgyhogy sztem ennyi pénzért feldughatják a készítõk az fsx dvdket.

Meggyõzõdésem ,hogy múltkor 16e pézé láttam a deluxe verziót a media markt polcán ,de azóta anyiszor olvastam, hogy 26ropi, hogy elbizonytalanodtam, lehet mégis rosszul láttam.:-)

Talált, süllyed..
De csupán azért, mert annyi rosszat olvastam eddig róla, hogy elõször kíváncsi voltam rá, hogy vajon érdemes lesz kidobni 26 rongyot érte?
Rájöttem, egyenlõre nem érdemes, de mégis kidobom rá, mert az FS3-tól minden kiadásom megvan, ezekbõl egyetlen kiadás az, amit másoltan kaptam, a többi original. Sõt az FS4-hez annak idején vettem az akkori NSZK-ban egy tervezõ programot is...
Nos, végülis mivel ismerem a menüpontok helyét, tudom ismerkedés gyanánt használni, de a menüsor szerintem túl széles, és átlátszó (transparency), sõt néhány elõreugró ablak is, szerintem a három dll fájl valamelyike lehet a bûnös, talán a main.dll
Felraktam egy régebbi, de profi alkatrészekbõl összeállított P3 800 gépre, és ott is 15-20 fps-t tudott közepes beállításon egy Geeforce 5700 kártyával, de már very dense állásokban csak 4 fps lett az eredmény Róma felett.
Szerintem egyáltalán nincsen annyira magas gépigénye, mint ahogyan misztifikálják, mert fullon úgysem használja senki, hacsak nem tájnézõ vfr repülésre akar vállalkozni.
Ha valakinek van tippje erre a menüsor problémára, akkor bizonyára segíteni fog másoknak is ehhez a verzióhoz.
Majd holnap nyilatkozom a 26 rongyos verzióról, ami egy Abit AW9D Max alaplapban lévõ D930 procis 2 gigás gépre fog ma este felmenni.
De használni egyenlõre nem fogom, mert a neten ez még egy silány tákolmány ezekkel a repülõgépekkel, amit Bill Gates hajlandó nekünk adni.
Üdvözlettel: Lénárth János

Ombika
No comment!!! <#guluszem1>

Szabó Péter
Teljesen jól fut a játék a gépemen.
Egy épület akár 4 kockából is áll.
A repülõt is fel lehet ismerni, rögtön miután a nevét elolvasom.
Alig telik el fél perc, és máris reagál az irányításomra.
24 képkocka/perc.
Most egy kicsit meguntam, így felteszem közben a 3088-as PC/XT-re a Carbont.
Hátha megy full 1024-be és akkor azzal is nyomom egész éjjel.

Kívánok mindenkinek hasonló jó játékot az elkövetkezendõ idõkben!

ColdFire
nemnem...
õ az 1911ben kiadott verzióval jáccik xD

Szabó Péter
640*480
Hátha!
Most telepítem.
Sírni fogok.

Papirzacsi
Jólértem ,hogy warez? :-O Ejnyebejnye....

alert
Szervusz János! Véletlenül nem feketék a menük? Ez esetben videókártya driver hiba miatt is lehet, én ezzel egyik pc-n kiküszöböltem, illetve próbáld meg, hogy full-screen és window-mode -ban is csinálja-e? Másik lehetõség, hogy próbáld meg kikapcsolni a videókártya driver-ben az Anti Aliasing-ot és megnézni, hogy úgy milyen. Üdv: Peter

alert
Szinte biztos, hogy nem 😞

Sziasztok,

nemrég kezdtem fsx-en repülni -egyenlõre cessna-val- , és olyan kérdésem lenne, hogy az alapból bennlévõ gps mûszer adatait hogyan tudom követtetni az autopilottal?

A NAV2 VOR jelet gyönyörûen követi viszont a problémám a következõ:

Ha a flight planban tervezen a repülést nagyon sok olyan hely van ahol elég messze vannak egymástól a VOR adók, viszont repülés közben a gps látja a nearest VOR adókat és lehet bõvíteni repülés közben az utitervet. DE a gps nem adja meg a VOR frekiket csak a nevét/ irányát. Így nem tudom a NAV vevõn betekerni õket, következésképpen nem tudom az autopilot-ot ráerõltetni a gps-ban definiált VOR -ra.

Nem tudom, hogy érthetõ volt e a problémám, és lehet, hogy még nem látom teljesen tisztán, de nekem az lenne az egyszerûbb frree flight, hogy felszállok, utazok, kedvem szerint irányt váltok, és hosszabb távokon autopilot, majd vizuál landolás.

Mindezidáig erre van idõm, és némi tudásom!

Kérlek titeket, ha valaki tudna segíteni írjon választ!

Elõre is kösz:

JackDow

Szabó Péter
Tudok élvezhetõen játszani szerintetek ezzel a konfiggal?

thomasthomas
demo-ban nem látok olyat......vagy vak vagyok?