Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha kell meg megvan VGA regi,fix 19-20 FPs volt vele erdemenyem,emelt orajelu es gyari zalaman hutesu ,brutal kis kartya es garis!!!!
Milyen kartyad is volt elotte?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
http://www.forum.aerosoft.com/viewtopic.php?t=10055
A madarak igazából egy óriási átverés... Missionök alatt látni adarakat, de csak egy pont elett köröznek, szóval valójában egy nagyon kis területr korlátozott animáció az egész...
De pl láthatsz madarakat abban a sárkányos missionben is, ahol a sárkánnyal kell a hõlégballonokat krülgetni. A reptér mellett köröznek.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nincs valami megoldás arra hogy a játék alatt ne mossa el a texturákat?Engem baromira zavar.A másik kérdésem pedig az hogy látott már valaki madarakat,vagy egyéb állatokat a game alatt...1 árva sast láttam amióta repülök 😊 A vitorlás missziónál.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az az alaplap nem eppen tuningra termett,hanem multimediara,de lehet ujabb biosokkal mar foljebb is birja!! Jelenleg enyem 475 fsbvel megy es Giga DS3 laplap+ 2*1 Gb GEIL rammal!!!
Pedig nagyon szívesen megnézném, hány FPS-el menne a gépemen.
Tippek?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
<#lookaround>#lookaround>
I\'m a Pilot
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Ma felhúzom a 6300-ast 2800ra, meglátjuk ahhoz mit szól.
Ja és 2G 800-as RAM ketyeg dualchanel módban.
Lehet hogy a DX10re vár, de akkor is csodálkoztam.
A múltkori problémára, hogy a garmin gps-ben látható dolgokat hogyan tudja követni az autopilot, megoldottam. Gyõnyõrûen követi az ott definiált irányokat ndb-ket, vor-okat, interszekciókat, reptereket. Így sokkal könnyebb free flight-ek alkalmával tetszés szerint változtatgatni az útirányt, igaz a fordulókat elég meredeken veszi. Sajnos a magaságot nem tudja tartani ily módon, de ennek a betekerése az autópilotba egyszerûbb is. Ha valakit érdekelne annak elmondom, de ne írásban mert úgy elég körülményes.
JackDow
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az FSXTweakGuide használatáról. Megéri megkeresni a gépedhez a legjobb beállításokat. Tuninggal nem sokat értem el. P2.4/1GB/6600GT-m van és 17" LCD-m (1280x1024) XP alatt. Elõször 8-10 fps low-ban, de ugye repülni márpedig kell!
Majd az összes ajánlott tweak beállítás (trees=1500,buildings=1000, többi ua. mint az ajánlás), biosban: AGP Aperture Size: 128MB, driverben: csere Z-tweaked 82.12-re,coolbits2 trippla pufferelés, 2xQ élsimítás be, játékban: Target frame rate:unlimited, advanced animation be, autogen density:sparse, water effekt:low2.x (hihetetlen látvány!)
Most 16-20fps és játszható élsimítással.