Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! Hát FSX megvan régóta, csak kb. egy éve nagyon ritkán repülök, és nem is követtem a híreket, aztán egy kicsit új volt. Akkor ahogy hallom sok újítást nem hozott, csak win8 miatt érni meg.
És azt hogy az én addonaim mind egytől- egyig virágboltiak azt gondolom abból a 4 képből állapítottad meg amit feltöltöttem?! Félelmetes !
Nem téged láttalak a CSI egyik részében? Már ne haragudj...<#confused>
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.02. 18:54:10

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Nesuten
arra hogy itt a 99% -a a szimezőknek csóró és akinek pedig van mit a tejbe aprítani na ők sem költenek egy szimre 1000 eurókat ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ombika
Most ismet akcios amugy... FSX:SE

.... nem értem mire gondolsz.

Nesuten
persze azt azért tedd hozzá hogy mind virágbolti

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Vannak benne javítások de alapvetően ugyanaz mint a sima. Steamet csak kliensen keresztül online módban tudod használni (egyenlőre)
Megvenni érdemes mert nem drága de azzá tenni ami.... ugyanolyan sokba kerül mint a sima FSX et (az addonok elég húzósak! ) Igazából szerintem a steam a win8 miatt volt szükséges ugyanis a sima FSX nek rengeteg gondja volt vele hogy finoman fogalmazzak.
ha volt már neked FSX és arra vagy kiváncsi hogy ezzel nem kell e trükközni tweakelni peccselni paccsolni akkor elkeserítelek KELL!

Sziasztok! Valaki el tudná mondani, h ez a Steam Edition miben más vagy miben jobb a "sima" FSX-nél? Érdemes megvenni, váltani rá? Köszi
Valós időjárást akartok akkor ActiveSky Next vagy Opus FSI jöhet szóba ! REX nem liveweather alkalmazás én úgy tudom én csak felhő texturára használom..
Kérdésekre a válaszom nem használok DX10 et (nem részletezem miért <#nyes> )
ORBX FTX global
OPenLC
REX TD
OPUS FSI
és ezt az ENB-t
plusz pár jó repcsi (PWDT, Alabeo,PMDG, és LHsimes sceneryk) ennyi.
Hát az FSX beállításaimat most nem írnám le szóról szóra ha nem baj (picit hosszadalmas lenne, de nincs semmi agyig húzva!
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.02. 16:33:19

Skinner_11
Ha valós időjárást akartok, nézzétek meg az FS Global Real Weathert is, én már 2 éve azzal repülök, FS9-től P3D V2-ig mindennel kompatibilis, gyors és szép valós időjárást ad. <#eljen>
Az az igazság hogy én az éppen aktuális időjárással szoktam repülgetni, és az essentials-al azt hiszem azt nem tudod megoldani, vagy igen?

Ombika
Leirnad,h miket hasznalsz kiegeszito teren es milyen beallitasokal please?! Thx

Gyonyoru
Az essentials időjaras szimulator textúrakkal, a rex 4 pedig csak textúrazò szoftver
Ombika
Ez DX10-es?

Azt én is megköszönném, ugyanis valami nem stimmel a játékkal 😊 Pl. megvan a REX Essential illetve a Texture Direct is, de szerintem a Texture Directbe benne van minden ami az Essentialban is megtalálható. Ha hülyeséget írtam javítsatok ki.

Ezek lennének fennt alapból :
- ORBX FTX Global
- ORBX FTX Global Vector
- ORBX OpenLC Europe
- REX Texture Direct

Ezért szeretem az alabeo kisgépeit. Igényes munka nagyon.
@petrol ENB egyszerű mint a facsipesz. Letoltesz egy enb packot bemasolod a fájlokat az FSX gyökerebe es atekban shift+F12 vel tudod ki be kapcsolni. Nehéz jót találni. Nem vagyok gépközelben de majd felrakom amit en használok nekem ez vált be..

Srácok! Írnátok nekem pár sort az ENB-ről? Honnan lehet letölteni hogyan kell használni. Rákerestem (igaz nem sokat) de nem találtam érdemi infót enb-fsx kapcsolatban. Ha meg evidens a dolog akkor előre is elnézést a kérdésért...<#lookaround>
Az LHBP épület gond nálam is megoldódott az új dll-el.
exTrem
Az üveg karc effektek is nagyon komolyak! 😊

Igaz, mindenkinek más jön be. Én például ENB nélkül nem tudnám elképzelni az FSX-et, mert hiányozna a napfény érzet. Nagyon sok eredeti légi felvételt megnéztem, és ennek alapján választottam szín és fényhatást hogy minél realisztikusabb legyen persze amit a képernyők korlátai elő tudnak hozni. Nekem az nem elég hogy kék az ég aztán van valahol egy nap és cső. Szeretem ha menet közben is változnak a fényhatások, például a felhő eltakarja a napot, majd ismét előjön.
Igen olvastam. nekem már délután megoldódott más megoldással! leírtam a fórumon hogy hogyan. Köszönjük a gyors reagálást egyébként remélem másnak is használ vagy ez vagy az ! <#taps><#worship>

Hont
NA! FSX-SE használók!
Itt a megoldás az épület hiányotokra!!
LHSim
kösz kösz!! Végre találtam egy értelmes ENB-t azt tesztelgettem délután egész bejött az eddigiekhez képest..
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.01. 20:37:07

Clidey
Gyönyörű képek!!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hont
<#eljen><#taps>
Vihar utáni Tokaj Túra :

Skinner_11
EZdok camera , alapból ilyen sincs az FSX ben, ez egy addon..

Megint kérdezek egy nagy hülyeséget... Virtual cockpit nézetben szeretnék váltogatni a műszerek között. Arra már rájöttem hogy az "A" billentyűvel tudok váltogatni a műszerek között, de van olyan lehetőség is hogy nem egyből mutatja a műszert hanem a pilóta fülkéből "simul" rá a műszerre... Elég hülyén írtam le, nem biztos hogy értitek ezért linkelek egy videót : https://www.youtube.com/watch?v=Xj5oQWRGQ3M. 1:30 és 33 között van...

<#nyes> mijazamájnkraft ?? személyes kedvencem eddig az volt steam fórumon " szar az egész játék mert hiába szállok fel F16 al, semmit nem tudok széttlőni ennél még a battlefield is ezerszer jobb" !!

Hont
Nekem még az tetszik, amikor telepítik az FS-t és telepítés után jön a kérdés!
-azzal a nagy pupos négyhajtóműves repülővel nem bírok felszállni a földről valamiért és a robotpilóta sem kapcsol be. Mit rontok el?
Itt szoktuk azt megjegyezni, hogy a telepítést! Fel se kellett volna raknod!
Ott a Minecraft "játssz" azzal...<#nyes>
A PMDG-hez jött ki új steames telepítő! És igen kompatibilis én is használom. <#vigyor2> van benne co pilot ..
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.01. 14:02:43

soha nem használom én se .VOR to VOR híve vagyok frekit állítgatom mindig.. és lesem az irányt. ITT MEG ZENG VILLÁMLIK ÉS SZAKAD A HÓ <#nevetes1>

Azt akartam még kérdezni, hogy a PMDG kompatibilis az SE verzióval? Felmenten a vendornak a honlapjára és ott azt írja hogy alapkövetelmény az SP2, nem tudom hogy ezt tartalmazza-e a steam-es verzió... Illetve ebben vannak alapból személyzeti hangok?

Hont
Egyébként ezért nem értem azokat, akik minden áron GPS-l akarnak repülni...
Én akár egy 6-8 órás utat is megszoktam úgy tervezni, hogy ne legyen unalmas.
Meg soha nem egyforma az ég! Minden felhőt megnézegetek, meg aztán hol kávét, hol kaját hoz az a kis kerek seggű csöcsös sztyui!
Csak már kimenni nem merek a fülkéből, mert félek, hogy kizárnak. 😞
steam? elvileg ha esc-et nyomsz akkor kis ablaknak kell felugrani három kérdéssel .
Endflight
Continue Flying
View Flight analysis
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.01. 13:49:16

Hont
Amíg a Malév repült, nekem is az volt a kedvenc hátér "zajom"!<#eplus2>
Freeflight módban repülök, viszont valami miatt ha ESC-et nyomok a mission adatait dobja fel amit nem igazán értek, ennyi a lényeg 😊

szerintem sincs FSX ben semmilyen másodpilóta! Ha nagy a csend a liveatc-t kell hallgatni 😄 <#nyes>

Hont
Lehet hogy én értek félre valamit..
Most FreeFlight akarsz repülni, vagy missionns-t?
Mer hát vagy az egyik, vagy a másik...
A másodpilóta többnyire gép függő! Tehát megveszed pl a PMDG 737-t és ahhoz meg tudod venni a hozzá tartozó személyzeti kiegészítőt!
Az alap FSX tudtommal nem tartalmaz semmi hasonlót!
nem igazán értem a 4 lépés után! Milyen nav ballon?? Free flightban ha flynow ra kattintasz betölti a repteret és kész indulhatsz! Nincs se mission se nav ballon se semmi! Ha FSX alap repcsit használsz nem valami komolyabb A2A vagy Alabeo stb gépeket akkor nyomsz egy shift+3 at megjelenik a gps és ott van az útvonal amit elmentettél ( Soha nem használtam még a beépített flightplannert se a gpst, csak a kedvedért néztem meg) innentől kezdve a gép műszereit kell nézned esetleg a térképen megnézni VOR vagy NDB jeladókat beállítani a frekit és lesni a műszereken az irányt! Vagy gps-el lehet repülni (egyáltalán nem valósághű) Szóval a mission az mission a freeflight meg freeflight !

Bocsánatot kérek mindenkitől, kicsit "nagyok" lettek a képek, próbáltam volna korrigálni de időtúllépés miatt nem sikerült!

Egyszerűen nem értem ezt a dolgot, próbálom egy pár screenshottal elmagyarázni hogy pontosan mire is gondolok :

1. lépés --> kiválasztom a Flight Plant :

2. lépés --> elmenti az útvonalat illetve beállít mindent

3. lépés --> "visszadob" a főmenűbe ahol kitudom választani az időjárást illetve a gépet

4. lépés --> a "Fly Now" gombra rákattintva betölti a repteret illetve a repülőt, és most jön a poén...

A "Navballon" jobb oldalt a sarokban elvileg kijelzi az úticélt, viszont ebben az esetben valami miatt a Rotterdami repülőteret adja :

Ami még érdekes, ha nyomok egy ESC-et akkor a következő ablak ugrik fel :

Amit nem értek hogy ezt a Missiont már vagy 3x megcsináltam, a Mission-ök alatt zöld pipa jelzi hogy sikeresen vettem az akadályt :

Nagyon zavaró hogy egxy Free Flight-nál felugrik a Rotterdami WP ami tulajdonképpen már nem is releváns mivel megcsináltam...

Ami még érdekelne, hogy a FP-n keresztül lehet Waypointokat kijelölni, azt el lehet érni valahogyan hogy a jobb felső sarokban mutassa a megfelelő irányt, vagy van rá külön trükk amit én nemtudok? 😊

Illetve jó lenne ha nem "egyedül" utaznék, ugyanis nem beszél a segédpilóta, viszont ami van Addon erre a célra az még nem Steam kompatibilis, esetleg van valami másik addon ami pótolja ezt a hiányérzetet?

Köszönöm előre is!

Utoljára szerkesztette: Since, 2015.04.01. 13:07:25

Próbáld meg DX10 preview nélkül!

oneal1
végigolvastam a faq-ot,
kérdés amire nem találtam választ az a grafiaki hiba. ráadásul turorial utáni első küldetésnél: Beechcraft King Air 350 -nek a műszerfala totál szürke, nem látni semmit :S

nem tettem fel semmi kiegészítőt

!Forza Ferrari!

tudom nálam sem! igazából nem is értem az összefüggést, de mindegy ... nagy a gyanúm hogy ez az LHBP besült 😄 LHsimes fiúk se írnak semmit ezzel kapcsolatban vissza.
Na 2.7 el sem jó neked ? mert bevallom én egy régebbi verzsönnel próbálkoztam először de akkor le se töltöm az újat, felesleges. Hiába az állítás én arra gyanakszom hogy steammel nem működik ez a fixer, és sehol nem találok egyetlen olyan embert aki steammel használná vagy esetleg próbálta volna, egyetlen hsz nincs róla sehol, vagy vak vagyok..
Szerintem hanyagolom a DX10 et egyenlőre LHBP-t meg nem tudom régebben nagyon bejött jó lenne újra, de nagyon sok időt pazaroltam már rá mostanában és előrébb nem jutottam ! Akkor lehet hogy azt is el kell felejtenem. Egyvalamit megtanultam : FSX ben elég nagy kompromisszumot kell kötni addonok terén <#nyes>

oneal1
köszönöm! 😊

!Forza Ferrari!

Hont
Csendben jegyzem meg, hogy én P3D-t használok!
Ott ez megoldotta .
Itt van rá egy példa is, hogy nem csak nálam működött...
LHSim forum

A beíró ablak felett a FAQ-ban minden fontos infót megtalálsz!
Kérlek nézd át és amennyiben célirányos kérdésed van akkor itt azonnal kapsz rá választ!
Egyébként Üdv a Csapatban!<#wave>
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.03.31. 21:35:53
oneal1
ismerkedem a játékkal, csináltam sorban a missziókat, tanulgatom a dolgokat 😊

kérdés, hogy milyen kiegészítőket érdemes feltenni hozzá? először csak az ingyenesek érdekelnének.

Illetve, volna egy problémám, elég gyakran előjönnek grafikai bugok a játékban. dx10 prew beállításon próbálkozom

köszi!

!Forza Ferrari!

Nem akarlak elkeseríteni, de most raktam fel a iFLY737-t és semmi... Ugyan úgy hiányoznak az épületek
2.7 DX fixert tettem fel