Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem téged láttalak a CSI egyik részében? Már ne haragudj...<#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.02. 18:54:10
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Megvenni érdemes mert nem drága de azzá tenni ami.... ugyanolyan sokba kerül mint a sima FSX et (az addonok elég húzósak! ) Igazából szerintem a steam a win8 miatt volt szükséges ugyanis a sima FSX nek rengeteg gondja volt vele hogy finoman fogalmazzak.
ha volt már neked FSX és arra vagy kiváncsi hogy ezzel nem kell e trükközni tweakelni peccselni paccsolni akkor elkeserítelek KELL!
Kérdésekre a válaszom nem használok DX10 et (nem részletezem miért <#nyes>#nyes> )
ORBX FTX global
OPenLC
REX TD
OPUS FSI
és ezt az ENB-t
plusz pár jó repcsi (PWDT, Alabeo,PMDG, és LHsimes sceneryk) ennyi.
Hát az FSX beállításaimat most nem írnám le szóról szóra ha nem baj (picit hosszadalmas lenne, de nincs semmi agyig húzva!
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.02. 16:33:19
Ezek lennének fennt alapból :
- ORBX FTX Global
- ORBX FTX Global Vector
- ORBX OpenLC Europe
- REX Texture Direct
@petrol ENB egyszerű mint a facsipesz. Letoltesz egy enb packot bemasolod a fájlokat az FSX gyökerebe es atekban shift+F12 vel tudod ki be kapcsolni. Nehéz jót találni. Nem vagyok gépközelben de majd felrakom amit en használok nekem ez vált be..
Az LHBP épület gond nálam is megoldódott az új dll-el.
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.01. 20:37:07
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

-azzal a nagy pupos négyhajtóműves repülővel nem bírok felszállni a földről valamiért és a robotpilóta sem kapcsol be. Mit rontok el?
Itt szoktuk azt megjegyezni, hogy a telepítést! Fel se kellett volna raknod!
Ott a Minecraft "játssz" azzal...<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.01. 14:02:43
Én akár egy 6-8 órás utat is megszoktam úgy tervezni, hogy ne legyen unalmas.
Meg soha nem egyforma az ég! Minden felhőt megnézegetek, meg aztán hol kávét, hol kaját hoz az a kis kerek seggű csöcsös sztyui!
Csak már kimenni nem merek a fülkéből, mert félek, hogy kizárnak. 😞
Endflight
Continue Flying
View Flight analysis
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.04.01. 13:49:16
Most FreeFlight akarsz repülni, vagy missionns-t?
Mer hát vagy az egyik, vagy a másik...
A másodpilóta többnyire gép függő! Tehát megveszed pl a PMDG 737-t és ahhoz meg tudod venni a hozzá tartozó személyzeti kiegészítőt!
Az alap FSX tudtommal nem tartalmaz semmi hasonlót!
1. lépés --> kiválasztom a Flight Plant :
2. lépés --> elmenti az útvonalat illetve beállít mindent
3. lépés --> "visszadob" a főmenűbe ahol kitudom választani az időjárást illetve a gépet
4. lépés --> a "Fly Now" gombra rákattintva betölti a repteret illetve a repülőt, és most jön a poén...
A "Navballon" jobb oldalt a sarokban elvileg kijelzi az úticélt, viszont ebben az esetben valami miatt a Rotterdami repülőteret adja :
Ami még érdekes, ha nyomok egy ESC-et akkor a következő ablak ugrik fel :
Amit nem értek hogy ezt a Missiont már vagy 3x megcsináltam, a Mission-ök alatt zöld pipa jelzi hogy sikeresen vettem az akadályt :
Nagyon zavaró hogy egxy Free Flight-nál felugrik a Rotterdami WP ami tulajdonképpen már nem is releváns mivel megcsináltam...
Ami még érdekelne, hogy a FP-n keresztül lehet Waypointokat kijelölni, azt el lehet érni valahogyan hogy a jobb felső sarokban mutassa a megfelelő irányt, vagy van rá külön trükk amit én nemtudok? 😊
Illetve jó lenne ha nem "egyedül" utaznék, ugyanis nem beszél a segédpilóta, viszont ami van Addon erre a célra az még nem Steam kompatibilis, esetleg van valami másik addon ami pótolja ezt a hiányérzetet?
Köszönöm előre is!
Utoljára szerkesztette: Since, 2015.04.01. 13:07:25
kérdés amire nem találtam választ az a grafiaki hiba. ráadásul turorial utáni első küldetésnél: Beechcraft King Air 350 -nek a műszerfala totál szürke, nem látni semmit :S
nem tettem fel semmi kiegészítőt
!Forza Ferrari!
Na 2.7 el sem jó neked ? mert bevallom én egy régebbi verzsönnel próbálkoztam először de akkor le se töltöm az újat, felesleges. Hiába az állítás én arra gyanakszom hogy steammel nem működik ez a fixer, és sehol nem találok egyetlen olyan embert aki steammel használná vagy esetleg próbálta volna, egyetlen hsz nincs róla sehol, vagy vak vagyok..
Szerintem hanyagolom a DX10 et egyenlőre LHBP-t meg nem tudom régebben nagyon bejött jó lenne újra, de nagyon sok időt pazaroltam már rá mostanában és előrébb nem jutottam ! Akkor lehet hogy azt is el kell felejtenem. Egyvalamit megtanultam : FSX ben elég nagy kompromisszumot kell kötni addonok terén <#nyes>#nyes>
Ott ez megoldotta .
Itt van rá egy példa is, hogy nem csak nálam működött...
LHSim forum
A beíró ablak felett a FAQ-ban minden fontos infót megtalálsz!
Kérlek nézd át és amennyiben célirányos kérdésed van akkor itt azonnal kapsz rá választ!
Egyébként Üdv a Csapatban!<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Hont, 2015.03.31. 21:35:53
kérdés, hogy milyen kiegészítőket érdemes feltenni hozzá? először csak az ingyenesek érdekelnének.
Illetve, volna egy problémám, elég gyakran előjönnek grafikai bugok a játékban. dx10 prew beállításon próbálkozom
köszi!
!Forza Ferrari!
2.7 DX fixert tettem fel