33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#31012 mindenki noobként kezte sőt sokan maradtunk noobok szoval no para ha kerdes van irj batran -
#31011 -
-
csiben #31009 Nah rájöttem. Frissítettem a DirectX-et és minden problémám megoldódott Azért köszönöm a hozzászólásokat. Szerintem még fogok jelentkezni pár noob kérdéssel, ha nem gond -
csiben #31008 FSUIPC-ből a 4.943-as verziót raktam fel most.A következő link alapján próbáltam feltelepíteni a Vpilot-ot és csatlakozni Vatsim-re, de a következő hibát kapom:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=417314943&insideModal=1
(Bocsi, de nincs 30 napos regisztrációm, ezért csak így tudok linkelni)
Utoljára szerkesztette: csiben, 2015.08.24. 15:39:20 -
#31007 talán a legjobb befektetés fsx hez na meg ezdok -
#31006 Köszi a gyors választ! :) -
saca79 #31005 Valakinek van konkrét tapasztalata hogy a SibWings AN-2 működik e Steam verzsönnel?? -
#31004 Igen, ez az amire emlékeztem. Ez az ami fizetős. :( -
#31003 Köszönöm! Nézem. -
#31002 fsuipc-vel megtudod csinalni arra is való -
#31001 Esetleg olyan progit is tudnátok mondani amivel normálisan be lehet konfigolni a joy-t illetve a billentyűzetet. Pl az F-14X addon-ban, sok funkció van amit nem lehet az FSX Acceleration alap billentyű kiosztáson elérni. Hallottam egy progiról ami pont ezt küszöböli ki, de az is fizetős. Direkt az FSX-hez írták. Most nem jut eszembe a neve. -
#31000 A Steames FSX-hez nem jó ez.
Legalább 4.938-s FSUIPC kell, onnantól támogatja a Steameset. -
#30999 Így már sokkal jobb az atmoszféra! Még egyszer köszönöm nektek! -
csiben #30998 Szia. Azt is felraktam. Megjelent az fsx-ben a felső sorban egy addons fül, benne az Fsuipc-vel, így gondolom ez sikerült. De így sem jó.. -
#30997 FSUIPC kell a legfrisebb a streames verziohoz -
#30996 Nálam egyedül az Asus Xonar Phoebus hangkari akadt fent a "Nem tökéletesen működő" dolgok listáján!
Bár működni működik, de nem az igazi! Szeptembere ígéri az Asus, hogy pótolja a drivert...
Más hiba egyenlőre nincs! A Chrom bolondul meg néha, de egyre többet használom a beépített EDGE-t. Lényegében sokkal gyorsabb.
A nem tiszta szoftverek kibukását, csak az XBOX felhasználóknál jelent kisebb galibát! Bennünket nem érint! -
csiben #30995 Sziasztok!
A minap megvettem akciósan az FSX:SE-t és most szeretnék csatlakozni a Vatsim-hez vagy az Ivao-hoz, de sajnos egyiknek se működik a kliense.
A Vatsimhez a Vpilot-ot töltöttem le, elvileg ezzel mennie kellene a steam-es verziónak, de sajnos hibát dob ki. Próbáltam a béta és stabil verziót egyaránt:
Próbáltam a Squawkbox-ot is:
Próbáltam az Ivao-ról letölteni és az Ivap2-őt és telepíteni + az MTL-t, de ez meg olyan szépen rendbe rakta az fsx-et, hogy reinstall kellett:
Már nem tudom, hogy én rontok e el valamit vagy máshol lesz a hiba. Megköszönném, ha valaki tudna segíteni, hogy merre induljak el a hibafeltárásban? Sajnos Fsx-el semmi tapasztalatom nincs, évekkel ezelőtt Fs9-el repültem (csak offline) és most ismét kedvet kaptam az egészhez, de leginkább az online repülés vonz.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szerk: Ha számít valamit win8.1-et használok.
Utoljára szerkesztette: csiben, 2015.08.24. 05:02:25 -
#30994 Btw, komolyabb win 10-es tapasztalata van már valakinek? Virágbolti addonokkal is szarakodik pl a win10? Olvastam, hogy a tört dolgokkal nincs baráti viszonyban az új oprendszer.. -
#30993 Meg van bocsátva... -
#30992 Bocsássatok meg, sajnos nem voltam itthon és nem láttam -
#30991 textúra -
#30990 HDE textúrapack
-
#30989 Ismét útbaigazításra van szükségem. Tudnátok ajánlani egy olyan mod-ot ami realisztikusabb kinézetűvé varázsolná az atmoszférát? Felhők, égbolt színek stb. Ami a legfontosabb hogy ingyenes mod-ot keresnék.
Előre is köszönöm! -
#30988 De nem a vízbű szíjja ki a zoxigént. -
#30987 Munkás osztály... -
saca79 #30986 -
#30985 :D -
#30984 -
-
#30982 :)))) -
#30981 impulzív voltam, és döntött az ár:)) mostani 160as laptop vinyónál talán ~4x gyorsabb az már jó nekem...
többit költöm ricinus olajra -
#30980 Evo 850-et nem akarok.. nekem csak arra kéne ,hogy legyen rajta OP, Fsx Se, néhány addon gép, meg talán egy-két orby scenery. Az írás sebesség nem szempont, inkább hogy jól "közepesen" olvasgasson
magyarán semmi extrém kívánalom, meg tesztprogi vizslatás 5 percenként
Sandisk Plus-t is néztem, de annyira semmi vélemény róla sehol....... -
#30979 erre a Samu 650-re azt írják lassú az IOPS-ja vagy mifenéje.. vagy a kingston v300 se jobb ebben? -
#30978 Egyértelműen a Samu! -
#30977 Samsung ha engem kérdezel -
#30976 na bedobom ide is hátha elöbb nézitek: Hi srácok egy gyors kérdés, LHSIM LHBP install FS9 es FSX tudom az Aerosoftos LHBP-t inaktivalni kell es a city-t az uj LHBP ala kell rakni, de mintha rémlene hogy van egy modositott bgl file mert ha kitorlom ami az infoban van akkor a kis repterek eltunnek. MEg van ez valakinek, vagy tudja a workaround-ot erre? Csak mert mar felraknam az LHSim fele pestet mind ket szimre, de tokolt nem szeretnem elveszteni. -
#30975 #30939 -
#30974 Kingston V300 120Gb vagy Samsung EVO 650 120Gb ? -
#30973 Na erre kíváncsi leszek. Bár nem fűzök nagy reményt hozzá.